video: slik lager du boller uten sukker og hvetemel

God morgen, fine dere! I går var jeg på reisefot store deler av dagen, så denne filmen som var planlagt da, måtte vente til i dag. Men bedre sent enn aldri! Og vet du hva? Jeg har rett og slett filmet at jeg lager lavkarboboller og akkurat hva jeg gjør for at bollene blir nettopp boller. Jeg har fått noen spørsmål angående disse siden jeg delte oppskriften første gang for flere år siden, så nå følte jeg det var på tide med en skikkelig forklaring på hvordan de lages 🙂 


Håper dere liker den! Det er jo nesten umulig å lage en video uten flauser, så de må bare med, haha! Si gjerne ifra om det er noe annet dere vil at jeg skal lage på film også, vet at flere sliter med bounty for eksempel? 😉 Og ha en kjempefin tirsdag! Vi sees om litt ♥ 

121 kommentarer

 1. Så fin video 🙂 jeg har lavet bollerne flere gange (faktisk siden du postede opskriften første gang), og de er en kæmpe succes herhjemme 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk! Så hyggelig å høre at de har falt i smak 🙂

 2. God morgen!
  For en herlig film å starte dagen med! Du er så flink 😀
  Bollene så kjempe gode ut! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 3. Karianne

  Åh, så hyggelig å se på morgenen! Ble inspirert til å lage de selv:-) Digger at du ikke redigerer bort det litt uforutsette som skjer underveis!

  1. Caroline

   Haha 😀 Nei, det er jo morsomt med noen «bloopers» inn i mellom 🙂

 4. Henriette J

  Sååå gøy det var med en sånn videoblogg! Dette burde du få gjort oftere om tiden strekker til. Virkelig kjempe kjekt

  1. Caroline

   Vi synes det er morsomt å lage det også, selv om det krever en god del arbeid :O Men vi håper å gjøre mer av det i fremtiden! 🙂

 5. Susanne caroline

  Jeg tåler desverre ikke disse bollene, men så flott en video! Og du er så fin, sjarmtroll altså 🙂

 6. Tusen Takk for tips og filmen❤️Du er helt fantastisk Caroline❤️Du har en fantastisk fin blogg som jeg følger hver dag, å du lærer meg så utrolig mye fint på bloggen din❤️Så Tusen Takk for alt du deler❤️

 7. Du er kjempe flink til å lage mat og bake. Sånn type av oppskrift er topp!! Lag flere slike video værsåsnill.

  1. Også er du mitt inspirasjon når jeg kommer meg på kjøkkenet. Tror prøvde de fleste oppskriftene dine. Stå på
   ! og aldri slutt med det

 8. Hei!
  Jeg vil gjerne prøve meg på disse, men har nøtteallergi. Tror du det vil fungere like bra med f.eks havremel? Evt andre forslag?:)

  1. Caroline

   Det er jo bare å prøve seg frem, men jeg vil tro at det går helt fint 🙂

 9. Så flink du er;) Har prøvd å lage disse selv, men stusset slik på den deigen. men nå fikk jeg se at den faktisk skal være slik og at det funker;)

  1. Caroline

   Tusen takk! Hyggelig å høre at filmen var oppklarende, det var jo det som var meningen 🙂

 10. Så bra at det finnes et alternativ til hveteboller. Tror du vi kan bruke samme oppskriften og lage sukkerfrie skoleboller som jeg er så glad i? Har du oppskrift på en god vaniljekrem? Og da kan jeg bruke sukrinmelis og vanlig kokos på toppen regner jeg med?

  Jeg lagde boller i dag – men med hvetemel. Tror jeg skal prøve meg på dine neste gang 🙂

  1. Litt snikreklame for egen webside her, men denne vaniljekremen er lett og lage og supergod Sølvi:) https://bestofyou.se/homemade-vanilla-sauce/
   Veldig fin video Caroline, mer av sånt 😀 Ha en fin dag

 11. Kul video! Hvor er flausene?

  1. Nina Julianne

   Regner med det var det med eltekroken og deig som fløy litt rundtomkring 😉 😀

 12. Kan ikke gjøre annet enn å smile 🙂 Du er altså bare så herlig, Caroline 🙂

 13. Ser gode ut 🙂 hvor mange kcal inneholder én bolle? Kjekt å vite for ei som jobber med sommerkroppen 😉

  1. Caroline

   De inneholder litt over 200 kcal 🙂

   1. Takk Caroline 🙂 gøy med video forresten!

 14. Så artig med en sånn video! Måtte smile underveis 🙂 Disse ser gode ut – må prøves! Men jeg tåler ikke egg og melkeprodukter – har du noe forslag til hva jeg kan bruke i stedet? Ha en fin dag videre!

 15. Madeleine

  Super koselig med videoblogg!! Mer av det!

 16. Mathilde

  Så herlig video, Caroline:) Jeg bruker egentlig ikke kommentere til vanlig, men kjempebra å kunne se hvordan fremgangsmåten er på video også, får ikke frem like mye på bilder. Fortsett med dette! 😀

 17. Fantastisk, Caroline! Så flink du er !
  Flotte boller, og en morsom video

 18. Line Kristin

  Hehe, herlig!!!!

 19. Flott bilde av deg i SE & HØR og terningkast 6 og rosende ord fra Jan Thomas. (Vixen blog awards)

 20. Så utrolig kult at du laget video som forklarer hvordan man får best resultat, Caroline! 😀 Nå kjenner jeg meg litt mer selvsikker, og fikk utrolig lyst til å prøve selv!

 21. Lager du alltid mat med gifteringen på? Ringer inneholder veldig mye bakterier. :/

  1. Gifteringer eller andre ringer inneholder ikke bakterier.. Problemet er at man ofte ikke får vaska seg godt nok under ringene, det er her bakteriene blir sittende. Vasker man seg godt er det helt uproblematisk å lage mat med giftering.. Disse bakteriene er nok uansett en del av Caroline og co sin normalflora.

 22. Tusen takk for oppskrift og fremgangsmåte! Sønnen i huset har cøliaki, og mannen har diabetes. Har lenge lett etter en god gluten- og sukkerfri bolleoppskrift, så disse skal prøves så snart vi får kesam i hus 🙂

  1. Nå har vi prøvd bollene, og de ble slukt! Må lage mer til i morgen! Til og med min kresne lillebror på elleve elsket dem! Tusen takk for at du delte oppskriften! God helg 🙂 hilsen Sandra

 23. Marianne

  Så kult Caroline

 24. Cecilie

  Så morsomt med videoblogg 🙂 Satt og så på 4-stjerners middag i går og kom til å tenke på at det måtte jo være det perfekte programmet for deg å delta i! Har du fått tilbudet noen gang? 🙂

  1. Caroline

   Jeg var med for 3 år siden 😉

 25. Kari-Anne

  Hei til deg

 26. Veldig gøy video, passe lang, passe informativ og passe moro 😉 Digger når vi får se deg på «ekte», uten at alt som ikke er perfekt er redigert vekk. Jeg har aldri laget bollene dine, for de frister liksom ikke så mye på bilder og skrift, men nå fikk jeg faktisk virkelig lyst til å prøve dem!

 27. Elisabeth L

  Så koselig med video på morninga, i tillegg til at du er så blid, det gjør virkelig dagen 🙂 du kledde virkelig dette, og håper du fortsetter med det! Kan jeg spørre hvor jumpsuiten din er fra? 🙂

 28. morsom video og faktisk veldig inspirerene å se noen gjøre det! Dette burde du gjøre mer av 🙂 Eneste er at jeg syns kanskje kontrasten var litt vel sterk, så filmen ble veldig «lys/» om du skjønner? Det hvite ble liksom veeeldig hvitt 😛

 29. Takk for en herlig video 🙂 Dette må testes! tåler dessverre ikke mandler, men tenkte kanskje prøve med havremel å bokhvetemel 🙂 Ja takk til flere matvideor 🙂 Man blir inspirert på en helt annen måte når man ser hvor enkelt det er å lage det 🙂 Må nok ønske med en sånn kjøkkenmaskin til bursdag gave. orker ikke bake like ofte pga at jeg ikke orker å gjøre alt for hånd haha! Er det Kitchen Aid du har? Vet du sånn ca hvor mye den koster?

 30. Så gøy med video 🙂 Jeg elsker gjærbakst. Det er en skikkelig guilty pleasure 😛 Så kjempegreit å kunne lage en sunnere variant innimellom 🙂

 31. Har aldri kommentert her før, selv om jeg leser bloggen din daglig. Dette likte jeg!

 32. For en fin video!! 🙂 Disse bollene vil jeg også prøve meg på, jeg er glutenallergisk og savner bakevarer noe helt ekstremt..

 33. Kristine

  Elsket flausene:) kjempe søtt og morsomt!
  Vet du om stevia, sukrin gold osv kan ødelegge for vektnedgang når man går på lavkarbo? Savner suketter i Te, men ble anbefalt å la det være.

 34. Karoline

  Dette likte jeg! Veldig fin video og tidvis ganske morsom 🙂 De så saftige og gode ut, så må nok prøve meg på de 🙂

 35. Fin video og en lett oppskrift! håper jeg får til å bake de i dag! 🙂

 36. Så fin bakefilm 🙂 Fikk lyst å prøve å bake de bollene selv 😉 Fikk lyst å rydde kjøkkenet mitt også foresten, haha! 😉 Får man kjøpt mandelmel på vanlig dagligvarebutikk?

 37. Benedicte

  VIdeoblogg er så morsomt og gir veldig bra variasjon 😀 Stor tommel opp for dette, og bollene ser kjempegode ut 🙂

 38. Herlig video

 39. Mmmmmmmmmmmmmm!! Disse må jeg bake så fort dåpen til datteren min er over til søndag! Da er det vekk med organisering og stress – og frem med forkle, kjøkkenmaskin og kos <3

 40. Jeg la igjen en kommentar tidligere om at bildene dine ofte er veeldig lyse, sånn at det blir vanskelig å se hva som er hva. Det samme gjelder videoen din :/

 41. Madeleine

  Så gøy med videoblogg! Kan du ikke lage flere slike? 🙂

  Klem Madeleine

 42. Elisabeth

  Hei Caroline.

  Det var en flott video. Veldig artig å se at flauser som skjer underveis er med og at dü tar det med et stort smil.

 43. Ranveig

  Kjempesupery, takk for at du deler 🙂
  Ja, kan du ikke lage bounty på video. Jeg har prøvd din oppskrift på disse, men får de ikke ordentlig til.
  Takk for at du finnes 🙂

 44. Yey! Video!! Disse bollene har jeg hatt lyst til å lage leenge, da jeg har boken din! Til helga kanskje? Hehe.

  Ønsker deg en fin uke!!

  Klem 🙂

 45. Så gøy at du har begynt med videoblogg, tommel opp for det! Jeg kunne gjerne tenkt meg at du lagde en video hvor du viser treningsøvelsene dine, istedet for bilder. De forklarer veldig godt, men levende bilde forklarer enda bedre. 😉

  Ha en fin dag videre, klemmer til deg og Nelia.

 46. Jeanette

  Fin video! Du tar deg veldig godt ut. Måtte bare le litt når litt av deigen falt på gulvet,men er jo sånt som skjer 😉

 47. Hej fina!
  Jag har gett ett helt grymt tips på hårprodukt på bloggen – kika gärna in och kolla! 🙂
  Tusen kramar.

 48. Nina Julianne

  Hurra, var omtrent sånn jeg så for meg en matvideo ville bli da du spurte om ønsker til innlegg for litt siden 😀

  Blir konsistensen litt som med mandelbunm eller unngår man det siden det er finmalt mandelmel? Klarer ikke helt konsistensen på mandel- og nøttebunner i kake nemlig 😛

 49. Dette var en video jeg likte godt. Syntes det er flott at du har med flauser også. Det er bare morsomt og gjør dere mere real 🙂 Skal prøves 🙂

 50. Ann kristin

  Hei
  I går prøvde jeg vegetarlasagne 🙂
  I dag står boller for tur.
  Takk for at du deler:-)

 51. Susanne

  Å, håper virkelig det kommer flere slike videoer framover! Veldig gøy å faktisk se hvordan du gjør det, da er det litt lettere å prøve selv 🙂 Skal definitivt prøve å lage disse, boller er noe av det beste jeg vet 😀

  1. Caroline

   Det er gøy å lage filmer, så det skal du ikke se bort i fra 🙂

 52. I can’t understand what you are saying but it is nice to see you on camera 🙂 love from Holland

 53. Yeey, tommel opp for video!

 54. Gøy med videoer, men dere burde få dere en mikrofon så man slipper alt bakgrunnsstøyet!

  1. Caroline

   Jeg vet, har kikket litt rundt etter det uten å finne noe som er aktuelt. Kanskje noen har et tips til mikrofon som passer til Canon 6D?

   1. Katarina

    Bakgrunnsstøy blir det uansett, jeg ville anbefalt et lydredigeringsprogram 🙂 Adobe audition er ganske fantastisk, men det er litt å sette seg inn i. Det finnes helt sikkert mindre kompliserte programmer! Da kan man, for å si det enkelt, skru ned lyden på bakgrunnsstøyen og skru opp deg. Men mikrofon kan være første steg, vi har alltid vært fornøyd med Røde sine 🙂

 55. Charlotte

  Jeg lager ikke de oppskriftene du deler pga jeg spiser ikke lavkarboretter. Men måtte le når du sa at de ikke ser så pene ut. Syns de var både pene og ser fristende ut 🙂 Morsom video blogg 🙂

 56. Kjempe fin video.
  Håper du tar av deg ringen neste gang 🙂 jobber på sykehus dær vi har undersøkt ringer dær man har vasket godt. Å tro det eller ei. Det er fortsatt bakterier uansett om den er vasket. Ellers var det kjempe koselig å se video av deg 🙂

  1. Cathrine

   Vil tro man overlever de bakteriene!

   1. Enig med Cathrine 🙂 Og bollene skal jo tross alt stekes på 180 grader nokså lenge etterpå 🙂 Jeg ble mindre redd for bakterier det ene året jeg gikk sykepleie.

 57. Anniken

  For en flott video 😀 Du er nydelig!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 58. Så koselig video!
  Har sagt det før – elsker å stikke hue innom her og bare titte på alle de de fine oppskriftene. Veldig inspirerende, og vi har hatt mang en «Caroline-middag» her i huset:).

  Kan jeg spørre (denne er vel mer til Lars Kristian), hvilket program bruker dere når dere redigerer videoen? Ble uansett veldig bra!

  Takk for fin inspo! Jeg har jo boken og alt, så i helgen kan det hende det blir baking her.

  1. Caroline

   Tusen takk, så koselig å høre at du synes det 🙂 Han har redigert filmen i iMovie.

 59. Haha, så utrolig sjarmerende video, flott og proff redigert/klippet (eller hva det nå heter). Stor applaus til både deg og L-K!! 🙂

 60. Charlotte

  Hei, kan bollene fryses ned?

 61. Den oppstilte glisinga ser veldig regissert ut, og ikke naturlig. Du bør heller gjøre det der det føles naturlig. Det blir litt som «laugh tracks» de bruker i komiserier. Uten om det virker du veldig komfortabel når du snakker til kameraet 🙂

 62. Håper det kommer flere slike filmer ja 🙂
  Jeg må bare si at jeg synes det var utrolig morsomt at dere ikke klippet vekk «failene» med ballongvispen og deigen på gulvet. Det fikk frem et godt smil hos meg hvertfall 🙂

  Jeg så du hadde fått kommentar på at du hadde på ringen din, og vet du?? Jeg tenkte over at du hadde den på jeg også. Men min tanke var vel heller den at dersom du ikke hadde hatt den på så hadde du sikkert fått 1000 spørsmål om hvorfor du ikke hadde den på og om alt var bra med deg og LK 😛

 63. Would you consider doing more ‘vlog’ style videos every once in a while? I love watching the little videos you put together of your holidays etc 🙂 even if they are in Norwegian i’d still watch them! Also do you think you will use pinterest much in the future? I follow you on there and would love to see some of your pins for inspiration 🙂

 64. Så bra med videoblogg! Kanskje du har lyst til å lage en sminkevideo en gang. Du ser alltid så fint sminket ut. 🙂

 65. Så söt du är 🙂 perfekt tips till fastelavensbollar när man inte äter socker! Tack så mycket för det 🙂

 66. yesss, bounty :))))))

 67. Du er både søt og morsom! Ja, til mer videoblogg 😀

 68. Ja til flere videoer! På så mange oppskrifter dom mulig 😀

 69. Kjempe kjekt med oppskrift video !!!!:) jeg leser mye bloggen pga matoppskriftene og spesielt liker jeg bakeoppskriftene 🙂
  Gjerne bounty video 🙂 ha en fin kveld:)

 70. Madelen

  Wow. Så fin og søt videoblogg 🙂
  Bakst og kaker er alltid fint å se på slike videoblogger, og nå før påske er det kanskje en ide og dra fram det berømte påskeegget? (som du har i boken din)

  Ha en fin kveld 🙂
  – Hilsen Madelen.

 71. Så gøy dette var Caroline! Kjempe gøy å se 😀 🙂

 72. Pernille

  Så fin video! 🙂
  Vet du om man kan bytte ut mandelmelet med linfrømel?
  Evt lage mel av valnøtter?
  Har litt sensitiv mage så tåler ikke mandler så godt..

 73. Ann Elise

  Så søt en video

 74. Hei! Så kjekk video du har laget, veldig greit å se etter ☺️
  Vet du sånn ca hvor mye kcal det er i en bolle?

  1. Caroline

   Litt over 200 kcal 🙂

 75. Så utrulig sjarmerende er du, med et herlig smil!! 😀 Kjempebra video, ja ver så snill å lag med Bounty :))

 76. Ingrid Grace

  Innmari søt video med deg. Gleder meg til at du lager flere slike. Ja hvem har vel ikke glemt seg og valgt feil krok eller lignende på kjøkkenet, det der kan alle kjenne seg igjen i. Er sikker på at bollene ble kjempegode. Dette var koselig å se på her jeg rangler oppe sent om natten i nattemørket med en verkende revmatisk kropp.

 77. Hei!
  Lurer på en ting som jeg håååper du svarer på. Prøver så godt jeg kan å spise lavkarbo fordi jeg vet det er bra for meg. Men jeg har aldri fått i meg SÅ mye meieriprodukter før (og egg og korn..) hva lever du på egentlig?! Haha:D er det usunt å spise så mye meieriprodukter? Vet ærlig ikke hva annet jeg skal spise (til frokost lunsj og mellommåltid)

  Ønsker deg en fin dag!:)

 78. Dwightinha

  Fin video, det der kan lett bli en bi-geskjeft! Men boller synes jeg er misvisende, ser mer ut som tørre Scones. Håper jeg aldri blir så sunn at jeg må spise substitutter for en deilig hjemmelaget hvetebolle. Håper likevel du vil lage flere videoer.

  1. Har du lagd dem? Jeg syns de er gode. Jeg elsker lavkarbooppskriftene fordi jeg har cøliaki, og om andre vil spise sunnere boller – hva bryr det deg?

  2. Det samme tenkte jeg, det ligner mer på scones. Men scones er supergode da 🙂
   Har ikke testet oppskriften, men jeg forventet meg mer «bollete» resultat 🙂

 79. Hudaa Riaz

  Du er så nydelig!*.* Er så morro å se video bloopers- aldri rediger det bort.
  det er så bra å se at du har startet med å legge ut vidioer nå og du forklarer alt veldig bra!!
  De så SÅ fristende ut. Jeg er på jakt etter sunde oppskrifter hele tiden, så bloggen din hjelper en hel del!

  STÅ PÅ!! Klemmer

 80. Hihi, litt kleint – men også veldig fint 🙂 Nydelig kvalitet på bilde og redigering syns jeg!

  Syns du hadde passet til å ha ditt egen matprogram 🙂

 81. De der bollene er supergode, pleide å lage de masse før! Takk for påminnelsen, og for at du er så flink å dele på godsakene. Elsker oppskriftene, og mange av de er faktisk blitt favoritter her i hus 🙂 Super onsdag til deg! 🙂

 82. *oppskriftene dine skulle det stå 😉

 83. Så gøy med videoer- mer av det!! 🙂 Har du planer om Youtube- kanal, på engelsk kanskje? Tror det ligger an til maaaange flere følgere da! 😉 Bare et tips 🙂 Men foreløpig digger jeg at du har videoer på norsk- og disse bollene så kjempegode ute. Planer om å lage disse (bare vi får kommet oss i nytt huuuus. Hihi, nettopp kjøpt, så midt i prosessen nå! Nå blir det nok ekstra gøy å følge innleggene dine om innredning, for nå får vi endelig masse plass å innrede 😉 ). Har prøvd bollene dine før (vet ikke om det er de samme eller om dette er en ny oppskrift) og de var i hvert fall kjempegode! 🙂

 84. Elsker at du lager matvideo! Du er så flink til å bake og lage mat, så dette må du ikke se bort ifra! 🙂 god klem

 85. Så gøy med video av matoppskrifter:))

 86. line Johnsen

  Så hysterisk morsom du er

 87. Ragni vj

  Så flott med en oppskrift uten masse karbohydrater. Jeg prøver å spise så rent som mulig frem til sommeren, men er jo glad i boller da 😉

 88. Utrolig gøy å se deg på video! Og disse bollene må jeg prøve ut, et fint alternativ for en diabetiker 🙂
  Og et ekstra spørsmål, hvor er bollen du blander alt det tørre i fra?

 89. Hei Caroline!

  Så utrolig søt du er i videoen. Jeg liker deg utrolig godt. Har fulgt bloggen din i mange år. Ønsker deg det aller beste.
  Hilsen Ingrid

 90. Andrea Gundersveen

  Genialt! Og du er så herlig! Hvis du hadde vært en sånn tv shop-dame, kan jeg love deg at jeg hadde kjøpt alt du viste frem, uansett hvor ubrukelig.

  1. Caroline

   Haha 😀 Du og Lars-Kristian da, i så fall :p

 91. Omg, du er definisjonen på perfeksjonisme. Du er så søt og morsom, ikke minst vakker, og alt du gjør er elegant 🙂 Koselig å se deg i en slik setting, hvor du er deg selv 100%.. Knakk sammen totalt da du mistet litt av deigen, haha!!

 92. Andrea Vik-Preuss

  Skulle gjerne hatt selve oppskriften nedenfor filmen, så man slipper å se filmen, stoppe den, skrive opp, osv osv 🙂 Det ble tungvindt! Blir spennende å prøve oppskriften din 🙂

   1. Andrea Vik-Preuss

    Ja se der 🙂 Har du prøvd med rosiner i?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *