video: slik lager du boller uten sukker og hvetemel

God morgen, fine dere! I går var jeg på reisefot store deler av dagen, så denne filmen som var planlagt da, måtte vente til i dag. Men bedre sent enn aldri! Og vet du hva? Jeg har rett og slett filmet at jeg lager lavkarboboller og akkurat hva jeg gjør for at bollene blir nettopp boller. Jeg har fått noen spørsmål angående disse siden jeg delte oppskriften første gang for flere år siden, så nå følte jeg det var på tide med en skikkelig forklaring på hvordan de lages 🙂 


Håper dere liker den! Det er jo nesten umulig å lage en video uten flauser, så de må bare med, haha! Si gjerne ifra om det er noe annet dere vil at jeg skal lage på film også, vet at flere sliter med bounty for eksempel? 😉 Og ha en kjempefin tirsdag! Vi sees om litt ♥ 

121 kommentarer

 1. Susanne

  Å, håper virkelig det kommer flere slike videoer framover! Veldig gøy å faktisk se hvordan du gjør det, da er det litt lettere å prøve selv 🙂 Skal definitivt prøve å lage disse, boller er noe av det beste jeg vet 😀

  1. Caroline

   Det er gøy å lage filmer, så det skal du ikke se bort i fra 🙂

 2. I can’t understand what you are saying but it is nice to see you on camera 🙂 love from Holland

 3. Yeey, tommel opp for video!

 4. Gøy med videoer, men dere burde få dere en mikrofon så man slipper alt bakgrunnsstøyet!

  1. Caroline

   Jeg vet, har kikket litt rundt etter det uten å finne noe som er aktuelt. Kanskje noen har et tips til mikrofon som passer til Canon 6D?

   1. Katarina

    Bakgrunnsstøy blir det uansett, jeg ville anbefalt et lydredigeringsprogram 🙂 Adobe audition er ganske fantastisk, men det er litt å sette seg inn i. Det finnes helt sikkert mindre kompliserte programmer! Da kan man, for å si det enkelt, skru ned lyden på bakgrunnsstøyen og skru opp deg. Men mikrofon kan være første steg, vi har alltid vært fornøyd med Røde sine 🙂

 5. Charlotte

  Jeg lager ikke de oppskriftene du deler pga jeg spiser ikke lavkarboretter. Men måtte le når du sa at de ikke ser så pene ut. Syns de var både pene og ser fristende ut 🙂 Morsom video blogg 🙂

 6. Kjempe fin video.
  Håper du tar av deg ringen neste gang 🙂 jobber på sykehus dær vi har undersøkt ringer dær man har vasket godt. Å tro det eller ei. Det er fortsatt bakterier uansett om den er vasket. Ellers var det kjempe koselig å se video av deg 🙂

  1. Cathrine

   Vil tro man overlever de bakteriene!

   1. Enig med Cathrine 🙂 Og bollene skal jo tross alt stekes på 180 grader nokså lenge etterpå 🙂 Jeg ble mindre redd for bakterier det ene året jeg gikk sykepleie.

 7. Anniken

  For en flott video 😀 Du er nydelig!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 8. Så koselig video!
  Har sagt det før – elsker å stikke hue innom her og bare titte på alle de de fine oppskriftene. Veldig inspirerende, og vi har hatt mang en «Caroline-middag» her i huset:).

  Kan jeg spørre (denne er vel mer til Lars Kristian), hvilket program bruker dere når dere redigerer videoen? Ble uansett veldig bra!

  Takk for fin inspo! Jeg har jo boken og alt, så i helgen kan det hende det blir baking her.

  1. Caroline

   Tusen takk, så koselig å høre at du synes det 🙂 Han har redigert filmen i iMovie.

 9. Haha, så utrolig sjarmerende video, flott og proff redigert/klippet (eller hva det nå heter). Stor applaus til både deg og L-K!! 🙂

 10. Charlotte

  Hei, kan bollene fryses ned?

 11. Den oppstilte glisinga ser veldig regissert ut, og ikke naturlig. Du bør heller gjøre det der det føles naturlig. Det blir litt som «laugh tracks» de bruker i komiserier. Uten om det virker du veldig komfortabel når du snakker til kameraet 🙂

 12. Håper det kommer flere slike filmer ja 🙂
  Jeg må bare si at jeg synes det var utrolig morsomt at dere ikke klippet vekk «failene» med ballongvispen og deigen på gulvet. Det fikk frem et godt smil hos meg hvertfall 🙂

  Jeg så du hadde fått kommentar på at du hadde på ringen din, og vet du?? Jeg tenkte over at du hadde den på jeg også. Men min tanke var vel heller den at dersom du ikke hadde hatt den på så hadde du sikkert fått 1000 spørsmål om hvorfor du ikke hadde den på og om alt var bra med deg og LK 😛

 13. Would you consider doing more ‘vlog’ style videos every once in a while? I love watching the little videos you put together of your holidays etc 🙂 even if they are in Norwegian i’d still watch them! Also do you think you will use pinterest much in the future? I follow you on there and would love to see some of your pins for inspiration 🙂

 14. Så bra med videoblogg! Kanskje du har lyst til å lage en sminkevideo en gang. Du ser alltid så fint sminket ut. 🙂

 15. Så söt du är 🙂 perfekt tips till fastelavensbollar när man inte äter socker! Tack så mycket för det 🙂

 16. yesss, bounty :))))))

 17. Du er både søt og morsom! Ja, til mer videoblogg 😀

 18. Ja til flere videoer! På så mange oppskrifter dom mulig 😀

 19. Kjempe kjekt med oppskrift video !!!!:) jeg leser mye bloggen pga matoppskriftene og spesielt liker jeg bakeoppskriftene 🙂
  Gjerne bounty video 🙂 ha en fin kveld:)

 20. Madelen

  Wow. Så fin og søt videoblogg 🙂
  Bakst og kaker er alltid fint å se på slike videoblogger, og nå før påske er det kanskje en ide og dra fram det berømte påskeegget? (som du har i boken din)

  Ha en fin kveld 🙂
  – Hilsen Madelen.

 21. Så gøy dette var Caroline! Kjempe gøy å se 😀 🙂

 22. Pernille

  Så fin video! 🙂
  Vet du om man kan bytte ut mandelmelet med linfrømel?
  Evt lage mel av valnøtter?
  Har litt sensitiv mage så tåler ikke mandler så godt..

 23. Ann Elise

  Så søt en video

 24. Hei! Så kjekk video du har laget, veldig greit å se etter ☺️
  Vet du sånn ca hvor mye kcal det er i en bolle?

  1. Caroline

   Litt over 200 kcal 🙂

 25. Så utrulig sjarmerende er du, med et herlig smil!! 😀 Kjempebra video, ja ver så snill å lag med Bounty :))

 26. Ingrid Grace

  Innmari søt video med deg. Gleder meg til at du lager flere slike. Ja hvem har vel ikke glemt seg og valgt feil krok eller lignende på kjøkkenet, det der kan alle kjenne seg igjen i. Er sikker på at bollene ble kjempegode. Dette var koselig å se på her jeg rangler oppe sent om natten i nattemørket med en verkende revmatisk kropp.

 27. Hei!
  Lurer på en ting som jeg håååper du svarer på. Prøver så godt jeg kan å spise lavkarbo fordi jeg vet det er bra for meg. Men jeg har aldri fått i meg SÅ mye meieriprodukter før (og egg og korn..) hva lever du på egentlig?! Haha:D er det usunt å spise så mye meieriprodukter? Vet ærlig ikke hva annet jeg skal spise (til frokost lunsj og mellommåltid)

  Ønsker deg en fin dag!:)

 28. Dwightinha

  Fin video, det der kan lett bli en bi-geskjeft! Men boller synes jeg er misvisende, ser mer ut som tørre Scones. Håper jeg aldri blir så sunn at jeg må spise substitutter for en deilig hjemmelaget hvetebolle. Håper likevel du vil lage flere videoer.

  1. Har du lagd dem? Jeg syns de er gode. Jeg elsker lavkarbooppskriftene fordi jeg har cøliaki, og om andre vil spise sunnere boller – hva bryr det deg?

  2. Det samme tenkte jeg, det ligner mer på scones. Men scones er supergode da 🙂
   Har ikke testet oppskriften, men jeg forventet meg mer «bollete» resultat 🙂

 29. Hudaa Riaz

  Du er så nydelig!*.* Er så morro å se video bloopers- aldri rediger det bort.
  det er så bra å se at du har startet med å legge ut vidioer nå og du forklarer alt veldig bra!!
  De så SÅ fristende ut. Jeg er på jakt etter sunde oppskrifter hele tiden, så bloggen din hjelper en hel del!

  STÅ PÅ!! Klemmer

 30. Hihi, litt kleint – men også veldig fint 🙂 Nydelig kvalitet på bilde og redigering syns jeg!

  Syns du hadde passet til å ha ditt egen matprogram 🙂

 31. De der bollene er supergode, pleide å lage de masse før! Takk for påminnelsen, og for at du er så flink å dele på godsakene. Elsker oppskriftene, og mange av de er faktisk blitt favoritter her i hus 🙂 Super onsdag til deg! 🙂

 32. *oppskriftene dine skulle det stå 😉

 33. Så gøy med videoer- mer av det!! 🙂 Har du planer om Youtube- kanal, på engelsk kanskje? Tror det ligger an til maaaange flere følgere da! 😉 Bare et tips 🙂 Men foreløpig digger jeg at du har videoer på norsk- og disse bollene så kjempegode ute. Planer om å lage disse (bare vi får kommet oss i nytt huuuus. Hihi, nettopp kjøpt, så midt i prosessen nå! Nå blir det nok ekstra gøy å følge innleggene dine om innredning, for nå får vi endelig masse plass å innrede 😉 ). Har prøvd bollene dine før (vet ikke om det er de samme eller om dette er en ny oppskrift) og de var i hvert fall kjempegode! 🙂

 34. Elsker at du lager matvideo! Du er så flink til å bake og lage mat, så dette må du ikke se bort ifra! 🙂 god klem

 35. Så gøy med video av matoppskrifter:))

 36. line Johnsen

  Så hysterisk morsom du er

 37. Ragni vj

  Så flott med en oppskrift uten masse karbohydrater. Jeg prøver å spise så rent som mulig frem til sommeren, men er jo glad i boller da 😉

 38. Utrolig gøy å se deg på video! Og disse bollene må jeg prøve ut, et fint alternativ for en diabetiker 🙂
  Og et ekstra spørsmål, hvor er bollen du blander alt det tørre i fra?

 39. Hei Caroline!

  Så utrolig søt du er i videoen. Jeg liker deg utrolig godt. Har fulgt bloggen din i mange år. Ønsker deg det aller beste.
  Hilsen Ingrid

 40. Andrea Gundersveen

  Genialt! Og du er så herlig! Hvis du hadde vært en sånn tv shop-dame, kan jeg love deg at jeg hadde kjøpt alt du viste frem, uansett hvor ubrukelig.

  1. Caroline

   Haha 😀 Du og Lars-Kristian da, i så fall :p

 41. Omg, du er definisjonen på perfeksjonisme. Du er så søt og morsom, ikke minst vakker, og alt du gjør er elegant 🙂 Koselig å se deg i en slik setting, hvor du er deg selv 100%.. Knakk sammen totalt da du mistet litt av deigen, haha!!

 42. Andrea Vik-Preuss

  Skulle gjerne hatt selve oppskriften nedenfor filmen, så man slipper å se filmen, stoppe den, skrive opp, osv osv 🙂 Det ble tungvindt! Blir spennende å prøve oppskriften din 🙂

   1. Andrea Vik-Preuss

    Ja se der 🙂 Har du prøvd med rosiner i?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *