møter, terningkast og juice

dagioslo_3

Hei fra Oslo! Nå sitter jeg på Joe & The Juice og tar en jobbpause mellom slagene, elsker Joe’s AMG, den er så god at jeg drakk den opp sammen med en liten shot før jeg rakk å ta noen bilde, og nå bestilte jeg nettopp en kaffeshake også. Skal sitte her og få unna litt ting, så kaffe i en liten annen form enn sort kommer godt med 🙂 I dag har jeg hatt så mange fine ting på planen og enda er ikke dagen over! Jeg blir hentet om bare en halvtime, og da skal jeg avgårde til Gardermoen for å gjøre en siste jobbrelatert ting før ferden omsider går hjemover. Gleder meg allerede til mammas kyllingsalat som jeg vet venter hjemme! 

dagioslo

dagioslo_2

Jeg har blitt kortere på håret igjen og akkurat nå kjennes forandringen overveldende, selv om den er helt lik som for et par måneder siden. Håret mitt vokser virkelig i rekordfart og det er alltid fint å vite. Det er så mye lettere å se det nå som det er såpass kort enn da jeg hadde lenger hår. Gleder meg til å style håret mitt i morgen, så regner jeg med at jeg er fornøyd, jeg elsket det jo forrige gang! Lekte litt med tanken på lenger hår igjen i dag, men dette kjennes fortsatt mer meg. I hvert fall enn så lenge 🙂 

Fant meg et nytt favorittblad hos Gevir i dag, dette var virkelig helt fantastisk! Så mye god mat, jeg ble så inspirert! 

dagioslo_1


Det er helt fantastisk å lese tilbakemeldingene deres på videoen jeg la ut tidligere i dag! Det varmer og gjør at jeg vil lage mye mer videoblogg, så jeg tror 2016 blir året hvor jeg absolutt kommer til å bruke nettopp video flittigere. Gleder meg allerede!  En annen ting som varmer er å lese denne ukens Se & Hør som jeg bare måtte plukke med meg etter kommentar fra en av dere. Jeg har fått terningkast 6 av Jan Thomas og det er jo kjempegøy! Det er alltid gøy å se han trille terning, men når du er en del av terningspillet, er det også veldig skummelt. Ikke verst å være klar for rød løper i Hollywood og å være en inspirerende og sexy helhet – tusen, tusen takk 🙂 

dagioslo_4

Tipper forresten pappa blir stolt når han leser dette også, jeg vet nemlig at Se & Hør er hans guilty pleasure nummer 1! Haha 🙂 

PS! Terningkastet er IKKE sponset! LOVER :O


Håper dere har hatt en fin dag! Jeg stikker innom igjen litt senere ♥ 

51 kommentarer

 1. Du kler langt hår også, men da absolutt best som brunette. Langt blondt blir du litt for » rosa blogg babe» i uttrykket, men både det lnge brune og korte blonde gir deg en sofistikert, klassisk og passe voksen look synes jeg. Men en skjønnhet er du uansett 😉

 2. Madeleine

  Fin er du uansett Caroline, men jeg holder en knapp på det lange mørke håret du hadde når du var gravid! Da var du rett å slett vakker!!

 3. Haha, jeg elsker virkelig disse bableinnleggene <3 føler det er veldig "gamle"-caroline 🙂 Keep it up!
  Kjør forsiktig hjem 🙂 klem!

 4. Du fortjener virkelig det terningkastet, helt nydelig antrekk og styling i sin helhet 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 5. Joe and the juice vel? Ikke Joey. 😉 Pirk ja, men rett skal være rett. 🙂

  1. Caroline

   Helt sant 🙂 Har rettet det nå!

 6. Synes du er rålekker med blondt, kort hår. Du ser mer moden ut, sofistikert, voksen og ufattelig pen. Dog, det siste gjør du forresten alltid!! Hilsen ihuga blogg leser

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   1. Therese

    Helt enig. Du må holde det sann. Så lekkert og elegant

 7. Wow!! Så flott du er med kort hår!!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 8. Christine

  hvorfor skriver du alltid joey når du omtaler stedet? du skrev det sist du var der også. det heter Joe and the Juice, som det står på koppene på bildet 😛

  håper du har hatt en fin dag 🙂

  1. Caroline

   Haha 😀 Jeg vet ikke, endrer det nå 🙂

 9. Jeg hadde lagret en oppskrift fra bloggen din som jeg brukte nå nylig (fra 2011!), og plutselig satt jeg og bladde litt i arkivet fra da dere bodde i Oslo! 😀 Da skrev du også at du har aldri hatt kort hår, og aldri skal ha det heller 😉 Hehe, godt man forandrer seg når man blir voksen 🙂 Bloggen og hele du har bare blitt sååå utrolig mye bedre med årene! 🙂 Viser seg jo at jeg har vært fast leser i 5-6 år, whaat hvor ble tiden av?!?!?! 😀

  1. Caroline

   Hehe 😀 Det tror jeg faktisk at jeg husker også 🙂

   Tiden flyr! Tusen takk for at du har fulgt meg så lenge <3

 10. Benedicte

  Kjempegøy når det virker som ordene bare «renner ut av munnen din», litt annerledes innlegg og veldig gøy å lese!

 11. Hvor er det fine skjørtet fra? 🙂

  1. Lurer også på hvor skjørtet er fra! 🙂 Er på jakt etter et jeansskjørt som har fin farge og ikke sitter som en lampeskjerm hehe!

 12. Marianne

  Jeg er også veldig glad i disse innleggene 🙂 har fulgt deg siden bryllupsplanleggingen, hver eneste dag, *hjelp!*, og disse minner meg på hvorfor jeg faktisk enda leser, hihi! Du er helt klart best i ditt felt 🙂 lurer på hva jeg gjør den dagen du slutter, hahah! -huff..

  Ha en god kveld videre:)

 13. Hvilken joe and the juice satt du på?:)

 14. Hei Caroline. Vil bare si: åhh så utrolig gøy og inspirere å trykke meg inn på denne bloggen! For meg er det et univers med flott inspirasjon og glede i hverdagen! Så keep up the good work! Vil bare tipse deg tilbake om en fantastisk frisk grønn smoothie:

  – Frossen mango
  – en neve med grønn spinat
  – en liten bit ingefær
  – vann

  Denne synes jeg er utrolig god å kose meg med etter en treningsøkt!

  Håper du liker den!

  Smil fra en fornøyd leser!

  1. Caroline

   Så koselig å høre 😀 Og tusen takk for tipset ditt!

   Klem 🙂

 15. Bare et lite tips til videoblogging; skaff gjerne en mikrofon om du kan 🙂 Det er så fint med videobloggere som har eksterne mikrofoner slik at lyden blir bedre 🙂 Ellers tommel opp! 🙂

  1. Caroline

   Takk for tipset 🙂

 16. Love your wooden Macbook cover!!!

  https://www.getri.eu

 17. Hei! Dette er ganskje et dumt spm, men jeg finner ikke ut om du har sortert innleggenedine i kategorier. Jeg skulle så gjerne sett oppskriftinnleggene dine, men finner ikke ut av det. Du lager så mye god mat, jeg blir så inspirert!

  1. Caroline

   Så hyggelig å høre! Her er i hvert fall de fleste fra oppskrift-onsdag https://www.carolinebergeriksen.no/?s=oppskrift-onsdag Og alle ligger under «mat» 🙂

 18. Lene Johannessen

  Gratulerer med terningkast seks, nyfreshet sveis Og ny bloggplattform? Regner med snappen var et hint om den store overraskelsen du har ruget på en stund:-) UI er heldige hvis de får deg med på laget:-)

  Har også lest deg fra fotballfruetiden, gjennom bryllup, graviditet og hus på landet:-) Er innom hver dag og synes det er så fint med glansbildet du viser, folk kan kalle det falsk, men jeg tar bloggen din for det den er, underholdende og inspirerende:-) Ha en fin kveld Caroline! Og PS! Jeg synes ikke du har mistet grepet;-)

  Mvh Lene

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Det har vært kjent lenge at jeg skulle til UI 😉 https://www.dn.no/etterBors/2015/10/02/2117/Medier/bloggerinntektene-til-himmels

   Tusen takk for at du har lest den så lenge, og for at du fortsatt leser 🙂

 19. aleksandra

  Ja, mer video! neste video mååå være med øyesminke, det ser helt smashing ut!

  nydelig på håret forresten! Men syns også du er nydelig med langt mørkt! 🙂 <3

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Det skal jeg notere meg!

   1. Tror du hadde vært kjempeflink til sminkevideoer Caroline! 🙂

 20. Du må aldri finne på å ha det lange tunge håret igjen. Nå er du fin og ser voksen ut.

 21. Lisbeth

  Hei! Vi vurderer å dra til Sundwing Arguineguin hotellet i vinterferien. Alt ser flott ut mtp vår lille gutt på snart to, men vi lurer på avstandene. Hvordan opplevde dere dette? Lå dette i tilknytning til en komplett by, Evt hvordan var det å komme seg til maspalomas og playa del ingles osv. Håper på raskt svar, må få bestilt:)

  1. Caroline

   Det tar 6-7 minutter å gå inn til Arguineguin, så det er ikke spesielt langt 🙂 Skal du til Playa del Ingles eller Maspalomas så er taxi det beste valget, det er relativt rimelig der nede 🙂 Tipper det kommer til 7-8 euro, men det er jeg ikke helt sikker på. Det er ingen fine strender i direkte tilknytning til hotellet, sånn at du vet det.

   1. Lisbeth

    Takk for svar:)

 22. Du kler det korte håret 🙂
  Jeg har også lyst på kortere hår, men frisøren min er ikke helt åpen for det.

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Forandring fryder! Du burde prøve 🙂

  2. Så gå til en annen frisør! Herregud, du som bestemmer, frisøren kan ha sine meninger og anbefalinger, men skal til slutt uansett gjøre som kunden sier. Jeg gikk til en frisør en gang og hun nærmest nektet å klippe håret mitt så kort som jeg ville ha det, så jeg måtte gå en gang til, til en annen frisør for å få vekk de siste cm, gaah

   1. Gjett om jeg vurderer det da 😉 men det er ikke akkurat så mange frisører å velge mellom her jeg bor. Så får ta det når jeg kommer meg bort en tur 🙂

 23. Hvor er dekselet ditt fra? 🙂

  1. Caroline

   Det er fra by malene birger 🙂

 24. 😀

 25. Høres ut som en supertravel dag 🙂 Blir trøtt bare av å lese om den – haha 🙂

  Idag fikk jeg også stelt håret litt – det er så deilig det 🙂

 26. Min mening er at du er klart finest med lyst hår OG dette korte. Det går jo an å variere litt med lengder når det er kortere også, det trenger ikke å være sånn kjempelangt anno 2009 for at det skal ha litt lengde heller!

 27. Hei Caroline! Du var utrolig fin med kort hår. Kjenner meg godt igjen i å få litt ‘sjokk’ etter hårklipp da – klippet meg nylig og det tok sin tid å venne seg til. Du var forresten inspirasjonen til den nye frisyren min, blond kort bob (som nå er mer ‘lob’).
  Du er min favoritt blogger, og er så glad for flere vegetaroppskrifter! Veldig kjekt å få Caroline inspirasjon fra kjøkkenet, jeg er veggis så jeg kunne ikke hente så mye inspirasjon fra deg i den avdelingen før nå 🙂
  Klem xx Eva

 28. Martine

  Hei Caroline 🙂
  Du jeg lurte på en ting. Ser at du har handla en gang eller to fra childrensalon.
  Så lurer på om du ve hvordan klæra er i størrelsen og om det er noe toll ?

 29. Madeleine

  Hvor er genseren din fra? Har lett lenge etter en sånn en selv 🙂

 30. Perfekt lengde!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *