sminkefri kosedress-søndag

11

Hvor skjønn er ikke denne kosedressen? Den fant jeg på Cubus rett før helgen og den ropte jo på meg! Jeg er sikkert ikke alene om å drømme meg bort i Care Bears da jeg var yngre? Anette og jeg brukte i hvert fall store deler av barndommen på nettopp de små, glade bjørnene som bodde oppi skyene og sklei på regnbuen, og jeg kan jo avsløre at jeg flere ganger var på utkikk etter dem da vi skulle ut og fly også. Haha 🙂 


I kveld har mamma og jeg hatt kosekveld med pizza og film etter ukens siste treningsøkt. Egentlig hadde jeg lyst på sushi, men du vet. Når du ikke kan skryte på deg å bo i verdens navle, er det ikke alltid du bare kan velge og vrake i take away, så den drømmen ble knust så snart jeg så for meg 60 minutters kjøretid bare for å oppfylle den. Glem det! Og faktisk er jeg ganske overrasket over at bensinstasjonen i Siljan faktisk tilbyr pizza som i tillegg er så god 🙂 Perfekt søndagsmat! 

carebear_1

Valget falt på denne filmen i kveld, en dansk film som kommer til å gjøre meg støl i magen i morgen. Hahaha! Denne må du se! En superflau komedie om 3 kompiser som skal på 25-års jubileum med klassen de en gang gikk i, og på veien dit og underveis, klarer de å gjøre så innmari mye dumt at jeg lå inntil mamma i store deler av filmen. 

carebear_2


Nå skal jeg være fornuftig og legge meg – hei nyttårsforsett! Vi er jo fortsatt i januar 😉 Sov godt ♥ 

63 kommentarer

 1. Klassefesten del 2 begravelsen är nästa del och den är också otroligt rolig!! Ett tips är att se den också om man vill skratta 🙂

  1. Caroline

   Den har jeg ikke hørt om, men den er notert 😉

 2. Haha!! så søt pysj 😀 😀

  1. Caroline

   Ja, ikke sant? 😀

 3. Camilla

  Dette her hadde jeg trodd du ville tørre noen gang :). Du er veldig vakker og fatter ikke hvorfor du bruker så mye sminke. Å gjemme naturlig skjønnhet har jeg aldri skjønt poenget med. Neste skritt må være å være ute en dag uten sminke med vanlig klær . Tar du utfordringen, Caroline? 🙂
  Du er kjempe nydelig 🙂 Takk for at du deler 🙂

  1. For det første så har hun lagt ut bilder uten sminke mange ganger før. For det andre, hva mener du med vanlige klær? Mener du at hun går i uvanlige klær til vanlig? Skjønte ikke helt kommentaren din…

   1. Hun har ikke lagt ut bilde MANGE ganger på bloggen før helt uten sminke med så tydelige bilder. Men for all del, det har skjedd og også flere ganger på insta og snap. Når det kommer til klær kan jeg også si at jeg har på «vanlige klær». For meg er det et uttrykk for hverdagsklær, dvs ikke-pyntet/perfekt sammensatt osv outfit. Trenger ikke ta alle som kommenterer i verste mening 😉 Når det er sagt synes jeg ikke det er et poeng at Caroline skal gå en hel dag ute i joggings. For alt jeg vet kan hun ha handlet i det før (uten at jeg heeelt ser det for meg ;)), men uansett viser hun ofte nok en helt avslappet og ikke stylet stil hjemme, og jeg skjønner at hun ikke tar den ut i møter osv – det er tross alt en jobb på lik linje med andre, og hvem andre hadde troppet opp i slakke-klær før et viktig møte? 🙂

  2. Er ikke alles definisjon av hverdagsklær, vanlige klær og skjønnhet helt forskjellig da? Jeg snakker kun for meg selv, men når jeg går ut av døren med full sminke og litt ekstra pyntet hver morgen setter det en piff på dagen min. Det virker som om folk tror at det er en belastning? Men det er jo helt motsatt. Jeg personlig gjør det fordi det gir en positiv og god følelse, og en skikkelig kickstart på dagen å føle meg superfresh når jeg forlater huset. For meg er det litt luksus i en hektisk hverdag. Men jeg går jo ikke rundt til andre og utfordrer dem til å pynte seg litt en gang imellom ? Kan ikke folk kle seg som de vil? 😛

 4. Hei hei 🙂
  Du er naturlig pen, og trenger virkelig ikke noe sminke 🙂 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Yvonne 🙂

 5. Merethe

  Så pen du er Caroline:-) du burde vurdert å gå mer uten sminke å det foran kamera også!

  1. Caroline

   Tusen takk, Merethe 🙂

 6. Så utrolig vakker du er! Ha en fin kveld og en riktig god ny uke <3

  1. Caroline

   Tusen takk! Ha en fin uke du også, Mari <3

 7. Hei! Har du laget et innlegg tidligere om ulike treninsgtightser, der de sammenlignes, får terningkast, om de er verd pengene osv? Hvis ikke, kan du gjøre det? Driver å vurderer å kjøpe meg ny tights og for å få en god en må jeg vist over 500-lappen. Jeg driver ikke med noe stor trening, men har gym på skolen tre ganger i uken, dans en gang, og løper og har styrketrening hjemme noen ganger. Jeg vil finne en tights som er perfekt for meg. Er for eksempel 2xU noe for meg? Er den verd pengene?

  1. Tips til Astri:
   Casall tights `ene (Casall sculpture tights) er suverene om du ønsker en som sitter på plass i tillegg til å forme og løfte.Jeg har brukt Kari Traa, Rønisch, xxl og Casall .Velg en som har mye elastan om du vil ha en god shaping effekt.Kjøp heller en dyrere som du blir fornøyd med fremfor 2-3 billigere, og ikke kjøp i for stor størrelse.Lykke til!

   1. ..det er 2xU jeg mente å nevne, ikke xxl som jeg skrev 😉

  2. Jeg anbefaler ikke 2xu! Jeg vil påstå at jeg er ganske slank (bruker XS til M), og jeg har M i 2xu, men likevel så strammer den så mye at jeg får skikkelig «valker» på sidene. Dette fører jo til at den ikke blir brukt, da det er sykt uflatterende. Jeg har kjøpt rönisch antishake, og er ganske fornøyd med disse. Har i både S og M, og jeg anbefaler deg å heller gå ned en størrelse (så lenge det er behangelig, selvfølgelig), for hvis ikke siger de ned. M er alt for stor for meg når jeg skal løpe, for eksempel. Da må jeg hale og dra hele tiden.

   Forskjellen på tightsene er at rönisch har mye bredere liv enn 2xu. Vet det har kommet en ny i 2xu med bredt liv, men det koster over 1000 kroner, og det er det faktisk ikke verdt.

  3. Kamilla

   Hei Astri! Jeg trener mye (dans, styrke, løping) og har under gjennomsnittet impulskontroll på shopping av treningstøy, så jeg har fått meg en god samling tights i alle prisklasser, både fra kjedebutikker, vanlig sportstøy og kompresjonstøy. De to jeg bruker absolutt mest er disse:

   – Stabilyx kompresjonstights fra CW-X, den er høy i livet og har kraftig kompresjon og støtte. Jeg har både vanlig 2XU og 2XU mid rise, men denne fra CW-X synes jeg er bedre. Du finner den sikkert flere steder, men her er et eksempel. http://sportysara.no/produkt/cw-x-kompresjonstights-black/

   – Om du vil ha et budsjettvennlig alternativ er min andre favoritt fra HM av alle ting, og kostet 199! Den er også høy og digg i livet, sitter perfekt, er kjempebehagelig og kommer i freshe farger. Akkurat nå er de visst på salg også. http://www.hm.com/no/product/36149?article=36149-B#article=36149-E

 8. Du er naturlig vakker du Caroline <3 imorgen må jeg ned på cubus å kjøpe den kosedressen 🙂

  1. Caroline

   Du er snill! Tusen takk, Malin!

 9. Haha elsker dressen! 😀 tommel opp for sminkefritt fjes, du ER så naturlig pen!

 10. Ingrid Grace

  Ja sier som de andre, du er vanvittig vakker uten make-up. Det var ikke noen overraskelse, men av og til kan det likevel være godt å få høre slikt. Kjempesøt pysj, men fy deg, i morgen må jeg ta en tur på Cubus selv og se om jeg finner. Ja jeg innrømmer det, jeg ble påvirket. Er ikke første gangen. Men jeg skulle kjøpe kosedress uansett altså, nå slipper jeg å lete, så enten den blir lik din eller noe annet, på Cubus skal jeg shoppe i morgen uansett.

  1. Caroline

   Haha 😀 Beklager 😉 Men tusen takk, i hvert fall 😀

 11. Jobber ikke moren din?

  1. Caroline

   Jo, men den jobben kan hun også gjøre her hjemme hos oss 😀

 12. Wow! Så vakker du er! Er sikker på at jeg har kommentert noe sånt hver gang du har postet bilde uten sminke, og det fortjener du virkelig! Så naturlig vakker du er!

  1. Caroline

   Tusen takk, C! Det er veldig hyggelig å høre 🙂

   Stor klem!

 13. I ditt innlegg om Adams matkasse så står navnet Bronson øverst. Er det de som har laget innlegget? Er noen på ett forum som er fryktelig nysgjerrig på dette men de tør ikke spørre:)

  1. Caroline

   Jeg ble flyttet over til serveren til United Influencers denne helgen, så det kan ha noe med det å gjøre. Tidligere i helgen stod det forfatter Monique Lund på flere innlegg, så det er sikkert en feil relatert til flyttingen. Jeg hører med dem nå, så retter de det sikkert 🙂 Jeg skriver alltid alle innleggene mine selv, og innlegg som disse må også innom godkjenning fra (i dette tilfellet) Adams Matkasse før publisering, så det er ingen andre involverte enn meg som forfatter. Bronson vet jeg ikke hvem er :p

   Klem!

 14. Kjempesøt pysj, jeg kjøper også sånne barnslige koseklær :)) Og så må jeg si at selv om jeg ikke synes det er noe galt med å sminke seg, så virker det mer naturlig å være usminket i settinger hvor de færreste har full party-sminke. Du er fin uansett 🙂

 15. Pizza på en søndag hørtes perfekt ut spør du meg, but then again det gjorde sushi også 🙂
  Håper starten på uken er/blir fin. x

 16. Kristine

  Falt pladask jeg også når jeg så denne. Den skriker jo barndomsminner. Den skal med på hyttetur til helga;)

  1. Caroline

   for en god idé! helgen kommer fort 😉
   Klem 🙂

 17. Du kler å være sminkefri 🙂
  Men klart jeg skjønner at du sminker deg om dagene. Det gjør jeg også, føler meg penere da, selv om jeg vet at jeg ser OK ut uten sminke også 😉

  1. Caroline

   Føler meg generelt sett mer vel med sminke, men det er deilig med sminkefrie dager og spesielt på en søndag 🙂 hadde så lyst til å vise kosedressen og orket ikke å sminke meg bare for det :p

   stor klem 🙂

 18. Så nydelig du er – både med og uten sminke 🙂

  Care Bears var favoritten som barn her hjemme også 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Maria 🙂

 19. Hei! Jeg har fulgt bloggen din en stund, og vet du får mye urettmessig kritikk.. Dette er første gang jeg kommenterer kritisk, men jeg føler jeg må kaste lys på saken og det er ment konstruktivt.

  Etter å ha lest på KG ble jeg obs på at samme hotellet du kaller barnevennlig (hvor du var på sponset tur), døde det en ett år gammel svensk jente kort tid etter deres besøk. Og i artikkelen står det følgende:

  «Flere tidligere hotellgjester som Aftonbladet har snakket med beskriver sikkerheten som lite barnevennlig. Anne Lundberg fra Uppsala kom tilbake fra ferie der for to uker siden, og sier til avisen at hun var sjokkert over sikkerheten ved hotellet.»

  Jeg lurer da på om du kanskje smurte litt tjukt på i din evaluering av barnevennlighet? Kanskje det ville vært en idé å få med i et av innleggene dine hva du overså/ikke følte var viktig å ta med i forhold til sikkerhet og barn, iogmed at andre er sjokkerte etter besøk, på det samme hotellet?

  Personlig så føler jeg anbefalingen virker kjøpt og betalt, og jeg klarer ikke ta nye anbefalinger seriøst når en så stor og tragisk episode, som motstrider dine anbefalinger, ikke blir nevnt med et ord.

  1. Caroline

   Den ulykken er så ufattelig trist 🙁 Jeg klarer ikke å tenke på hvordan foreldrene må ha det 🙁

   Vi har ingenting å utsette på sikkerheten på hotellet, og de tilfredsstiller alle sikkerhetskrav som er stilt. Gjerdet på balkongen er 15 cm høyere enn hva som kreves, og om det lages høyere så vil det være vanskelig å se ut hvis man sitter på balkongen. Det er klart at om utemøblene er plassert inntil rekkverket, så kan et barn klatre opp og komme seg over rekkverket. Vi var derfor svært nøye med å passe på at det ikke var tilfellet slik at Nelia kunne klatre på dem. Hotellet har vel vært i drift i en rekke år, uten at jeg har lest eller hørt om noen lignende ulykke. Ulykker kan dessverre skje over alt, og det gjelder å passe på, spesielt når det er snakk om små barn :/ Men det er uansett en tragisk hendelse, og jeg håper foreldrene får all den støtten de kan få.

   – Det er bare så uheldig som det kan få bli. Man kan si at gjerdet godt kan være høyere, men da blir det så høyt at man ikke kan kikke ut fra terassen. Jeg har selv en liten jente på tre år og en gutt på ett år. Vi vet godt at vi må være våkne ut på terassen. Men de har simpelthen bare vært uheldig, sier han.

   Charlotte Hallencreutz i Ving sier til Aftonbladet at de nå vil se på om de må iverksette tiltak for å forbedre sikkerheten, men understreker at rekkverkene på balkongene er 115 centimeter høye, mens loven kun krever at de skal være 100 centimeter høye.

  2. Marion.. Har du selv barn? Ulykker kan dessverre skje fort når det gjelder barn. Som Caroline sier,de kan dra en stol bort til gjerdet for å titte så skjer det. Du kan som foreldre snu deg bort i 30 sekunder og ulykken er der.
   Dette kan ikke hotellet lastes for og aller minst Caroline.
   Selv i barnehager hvor alle lover og regler blir fulgt,skjer det tragiske ulykker.
   Må ikke snakke om at Caroline er kjøpt og betalt. Det blir for dumt.

   1. Helt enig. Dette har ingenting med Caroline å gjøre. Virkelig ingenting. Og, for the record, jeg hører til blant dem som ofte er kritisk til ting i denne bloggen, så dette er ingen ukritisk fan som snakker. Men ærlig talt – ikke legg dette på Caroline.

  3. Ærlig talt, høres ut som det faller barn ut fra balkongen daglig slik du skriver! Det blir bare for dumt!

   Ettåringer må passes på. Punktum!

  4. Vi ferierte på dette hotellet i november i fjor, og vi fikk et godt inntrykk av sikkerhet og barnevennlighet. Som de skriver så var nok dette en forferdelig tragisk ulykke, som tilfeldigvis skjedde der.

   1. Elisabeth

    Vi ferierte også på dette hotellet i fjor, og det var ikke noe galt med sikkerheten. Forferdelig tragisk ulykke, kan ikke forestille meg hvordan de stakkars foreldrene har det. Når det er sagt så er balkonger generelt farlige for barn, og hvis en skal totalt utelukke ulykker måtte en hatt netting over hele balkongen. Barn på 1 år må passes på konstant, og dette er ikke noe hotellet kan lastes for.

 20. Kamilla

  Jeg tror jeg hadde en omtrent maken pysj (eller nattdrakt, som jeg kalte det) da jeg var liten. Carebears! <3
  Og ja – du trenger jo ikke sminke du da. Fin! 🙂

 21. Det er de fineste bildene av deg jeg noen gang har sett.

  1. Caroline

   Det var veldig overraskende å høre, Toril! På en positiv måte – tusen takk!

 22. Ann Torild

  Skal ærlig innrømme at her går det i mue Batman! Får ikke nok! Kusina mi har My Little Pony og den misunner jeg henne! Men tror jeg må sjekke Cubus, Care Bears var en stor favoritt når jeg vokste opp 🙂

 23. Benedicte

  Fine du <3

  Kos deg med kvalitetstid 🙂

 24. Tommel opp for sminkefritt bilde av deg

  1. Bare litt underlig at akkurat disse bildene av deg er veldig uklare, når du ellers alltid har veldig klare og fine bilder… 😉

   1. Caroline

    Det er fordi de er tatt i speilet, bare å sammenligne med treningsbildene her om dagen 🙂

   2. Kunne ikke mamman din ta bilde av deg da? 🙂

   3. Haha, morsomt hvordan noen faktisk klarer å finne noe negativt uansett hva du foretar deg. Når du nå legger ut bilder uten sminke som mange har spurt om er de jaggu ikke klare nok.

   4. Det var ikke negativt ment! Så du ikke blunkesmilyen min? 🙂 må jo være lov til å påpeke ting man observerer og synes er artig, uten at alt mulig blir tolket som hat-kommentarer 🙂

 25. Viktoria

  Sånn helt serr, du ser jo faktisk mye penere ut uten sminke!!!

 26. Katarina

  Jeg liker deg sminkefri og i barnslig pysjamas, haha! Utrolig koselig! (min favorittpysjamas har Bambi på seg 🙂 :))

 27. åååå for en nydelig pysj «hjerter i øynene», og så må jeg bare si at du var utrolig søt uten sminke 😉

  1. Caroline

   verdens søteste pysjamas og kosedress! tusen takk <3

 28. Nydelig er du! Og den pysjen – sååå fin 😀 Tror jeg skal unne meg den altså, hihi!

 29. Du er så FIN!! 🙂

 30. Har aldri sett deg uten sminke og i pysj! What, du ser ut som en helt annen person :/ Jeg tror ikke jeg hadde kjent deg igjen hvis jeg hadde sett deg på gaten

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *