adams matkasse: halv pris på første levering i januar

adams

Nå er det på tide å avsløre vinneren av gratis forsyning av Adams Matkasse i 4 uker, og den heldige er: Kari! Gratulerer! Det er bare å glede seg til masse god mat fremover og til en epost fra Adams eller meg 🙂 


adams_1

Samtidig vil jeg dele med dere at Adams Matkasse har 50 prosent på første levering i hele januar, så det er jo et kjempegodt tilbud å få med seg dersom du tror at en matkasse kan være noe for deg og familien din eller for deg og samboeren. Kanskje du enda ikke har fått med deg konseptet matkasse eller hva det er? Da kan jeg fortelle deg det, for vi begynner å få ganske lang erfaring 🙂 

adams_6

For det første er det ikke slik at du trenger matkasse hver dag, hver uke. Hvor ofte du ønsker å få mat levert på døren kan du velge selv, og du kan velge mellom 3, 4 eller 5 middager. Adams Matkasse vant nylig best i test hos VG og jeg har tidligere fortalt om alle de fem kassene som Adams Matkasse tilbyr. Disse er Sunn&Lett, Ekspresskassen, Barnekassen, Originalkassen, Fri For-kassen og den helt nye Favorittkassen. Den består av middagsfavoritter stemt frem av kundene til Adams Matkasse 🙂 

adams_2

♥ sunn & Lett er en kasse som har enda mer fiber, grønnsaker og magert kjøtt, og er perfekt for deg som vil gå ned i vekt, eller bare spise sunnere ♥ originalkassen med et varierende og spennende innhold ♥ barnekassen tilpasset barnefamilier, med mat som er lett å lage og lett å like ♥ ekspresskassen som er perfekt for folk i farta, travle familier og par  ♥ fri for-kassen med innhold uten egg, melk og gluten ♥ favorittkassen med retter stemt frem av kundene til Adams Matkasse 


I Adams Matkasse får du norsk kjøtt, fisk og fugl, sesongens grønnsaker og inspirasjon fra hele verden. Adam er stadig på reise rundt om i Norge og verden for å finne frem til de hyggeligste bøndene, de beste vekstforholdene og de beste råvarene. Sesongens norske grønnsaker er håndplukket og ettersom den norske sesongen er kort, benytter Adams Matkasse seg også av kvalitetsråvarer fra andre land for å gi variasjon og inspirasjon. Dette er bra mat! Rett og slett. Og det nyeste nå er at Adams som første og eneste matkasseleverandør leverer kylling fra Ytterøy Kylling helt uten narasin. 

adams_4

adams_3

Noe av det jeg liker best med å ha matkasse, er at vi slipper handleturen hver uke og all planleggingen. Jo, det kan absolutt være koselig å planlegge ukesmeny, men noen ganger er det likevel godt å slippe både det og handleturen. Dersom du velger å få matkasse levert hjem på døren sparer vi rett og slett inn litt tid etter for eksempel henting i barnehagen, både fordi vi allerede vet hva vi skal spise, fordi maten som regel er veldig enkel og rask å lage og fordi vi slipper å stikke innom butikken i tilfelle vi har glemt noe. 


Så kanskje matkasse er noe for deg? Du kan lese mer om alt sammen HER og ikke glem at du får 50 prosent på første levering i hele januar 🙂

14 kommentarer

 1. Det er ikke umulig at jeg kommer til å prøve adams matkasse 🙂
  Kanskje det kan hjelpe meg mer til å lage litt bedre middager enn bare det vanlige standard middagene 🙂

  Jeg ønsker deg en nydelig søndag <3

 2. Hei 🙂

  Har du fortsatt sponsoravtale med Get Inspired? En stund siden jeg har sett du har hatt klær på fra dem?

 3. Hei. Er det bare hos meg at bildene på de siste innleggen er små og utydelige? Likte det best når de var store (at de tok lite stor plass som skriften bortover)og når de var tydelige, slik at jeg faktisk kunne se hva som var på bildet og hva som var i fokus på bildet.

  1. Bildene er like store som de alltid har hvert her hos meg i alle fall. 🙂

   1. *vært 😛

  2. De er like store som de alltid har vært hos meg, i hvert fall. Bruker mac/safari 🙂

   1. Hmm, så rart. Leser bloggen fra iPad og iPhone…

   2. Jeg ser nå år jeg går inn fra iPhone at du har rett. Bildene er små og de blir heller ikke større når man holder telefonen liggende. Jeg regner med at dette har noe med css-en (koden) som er brukt for å tilpasse bildene til mobile enheter, så dette kan sikkert de som har ansvaret for det tekniske hos carolinebergeriksen.no fikse. 🙂

 4. Anna Lisa

  Hallo!
  Nå har jeg nettopp spist mors hjemmelagede kjøttkaker og da gikk tankene til deg, haha
  Poteter, løk å masse stekt fett.
  Hadde vært så gøy å høre om din oppvekst og matvanene dere hadde hjemme. Har du som Nelia fra du var liten blitt oppdradd i bare sunne vaner?
  Her sier barna både titt og ofte : er det lørdag i dag? men vi kan vel bare ha litt is eller noe? Jo da, så skeier vi litt ut, haha
  Håper du gidder fortelle litt om dette ååå, gleder meg til å lese svaret i så fall.
  Ha en nydelig dag videre skjønne du!
  Klem

 5. anaonym

  Hei Caroline. Spiser dere økologisk? Hvis det er tilfellet, kunne du tenke deg å lage en økologiskguide med eksempelvis hvor man kan kjøpe diverse matprodukter og hvilke som er spesielt viktige? Her i Nord-norge har vi ikke meny, så det blir spesielt vanskelig ved tanke på hvor mange butikker en må innom.

  1. Caroline

   Nei, vi spiser ikke spesielt mye økologisk :/

 6. Hej finaste!
  Jag har skrivit om lite amningsproblem på bloggen idag – hoppas du och dina läsare vill kolla in. Berättelsen är minst sagt naken, men jag tror det kan vara skönt för alla gravida/nyblivna mammor att förstå att man sällan är ensam 🙂
  Tusen kramar <3

 7. Jeg synes det ser ut som det er så mye ris, pasta og poteter i matkassene. Er de det? Jeg prøver å bruke mindre av disse matvarene.

  1. Caroline

   Det kan være en del av dette ja, men du kan fint bruke litt mindre av det og så legge til andre matvarer, f.eks mer grønnsaker 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *