workshop saturday

maling

Jeg vurderte lenge og så ble det til at rommet til Nelia sakte, men sikkert blir forvandlet til et prinsesserom. Jeg beholder det skjønne fargekartet i rosa, hvitt og mint ettersom det kanskje er den skjønneste fargekombinasjonen i verden, men jeg drar også inn litt gull. I dag har jeg holdt på med å male nye bokstaver til vinduet hennes. Der var det tidligere ABC trukket med stoff i forskjellig mønster, men nå blir de ensfargede i mint, rosa og gull. Panduro er og blir min nummer én go to-butikk når jeg skal fornye noe, der får jeg stort sett alltid det jeg trenger. 

maling_3

maling_1

Her ser dere helgens bukett også, elsker at den blir så fin og fyldig selv om det ikke er mye blomster i vasen. Brudeslør sammen med eukalyptus er så nydelig! 

maling_4

Ellers har jeg vært ute med familien i dag, testet akebakken og nytt akebrett sammen med Nelia, trent og bare kjent på at det er lørdag.. og at jeg savner Lars-Kristian 


Det var forresten ganske mange av dere som reagerte negativt på frokosttallerkenen min på torsdag, og som mente at jeg sendte ut feil signaler fordi det så lite ut. Jeg vil bare si til dere, og alle andre som leser bloggen min at jeg kan si meg enig. Frokosttallerkenen bestod av litt i underkant av 400 kcal, og burde ideelt sett bestått av mer mat tatt i betraktning at jeg nettopp hadde vært gjennom en relativt hard treningsøkt. For å være litt konstruktiv så burde jeg byttet ut kornblandingen med en neve nøtter, for eksempel valnøtter, og juiceglasset kunne med fordel blitt byttet ut med et glass melk. Da ville jeg fått i meg mer proteiner, samtidig som energiinnholdet ville økt betraktelig. Jeg kunne i tillegg spist enda et knekkebrød med avocado, evtentuelt hatt resten av avocadoen ved siden av – noe jeg faktisk hadde, men det kunne jo ikke dere vite. Jeg er ikke noe frokostmenneske og må ærlig si at jeg faktisk ble mett av den tallerkenen på bildet. Men til gjengjeld spiser jeg langt større porsjoner med mat utover dagen. Så vet dere det. 

Ønsker dere en god helg! 

69 kommentarer

 1. Helt nydelig!
  Kan jeg spørre hvor den flotte taklampen på bildet er fra?

 2. Christine

  Sånne innlegg som dette, ELSKER jeg 🙂 God helg, Caroline 🙂

 3. Katrine

  Gleder meg til å se rommet til Nelia ferdig!
  Syntes også det er trist at du må forsvare deg selv angående frokosten din! Du kjenner din egen kropp best, og jeg vet at jeg å hadde blitt mett av en slik tallerken 🙂 god lørdagskveld til deg!

 4. Må klare å lære meg til å bli mett på så små porsjoner:p Jeg trodde frokosten min lå på rundt 200-300 kcal, med en brødskive, pålegg og et egg, men det er tydelig at jeg må minske betraktelig ned, skal jeg klare å bli tynn.

  1. En brødskive har under 100 kcal, det samme har et egg, så du er godt under det du tror med den frokosten du beskriver. Den frokosttallerkenen Caroline viste i forrige innlegg har ikke 400 kcal, den har 240. Men juicen blir det nærmere 300.

   1. Caroline

    Det stemmer ikke, Carrie! Frokosten som var avbildet var på rett i overkant av 400 kcal 🙂

   2. Teller du kalorier?
    Jeg får ikke helt til å stemme at et stykke rugsprø med litt avokado, 1/2 banan, 1/2 kiwi, 1/2 eple, noen blåbær og litt granola, pluss et lite glass juice skal ende opp på 400 kalorier..

   3. Caroline

    Nei, men jeg telte kaloriene i dette måltidet for moro skyld 🙂

   4. Rugsprø ca 70kcal, en halv banan ca 60kcal, avokado ca 60 kcal, appelsinjuice ca 100 kcal. Og alle små ting. Så her er det som Caroline sier. Rundt 400 kcal

   5. Rebeccca

    Jeg bryr meg egentlig ikke så mye om hvor mye folk spiser, og syns helt ærlig at det blir litt smålig å drive å kommentere rundt det. MEN, jeg tenkte for morroskyld at jeg skulle sjekke ut kaloriinnholdet, da jeg ikke fikk det til å stemme at det var over 400 på tallerken. (Herregud, jeg har visst like lite å gjøre på som resten her… 😀 ) Når jeg la det inn på en app jeg har på iPad’n, så kom jeg til 452 kalorier! Og det hadde jeg aldri trodd. MYE mer enn det jeg først antok.

    Det er bare å stå på krava Caroline 😀 God søndag!

   6. Slankeren

    Enig. Rugsprø har 35 kcal, ikke 70 som hun lenger nede sier, og 1 dl juice, som er det vi ser på bildet er 40 kcal, ikke 100. Totalt rundt 290. Jeg teller kalorier hver bidige dag, og målet og veier all mat, så dette er jeg ikke i tvil om

   7. Caroline

    Det du skriver her stemmer ikke, «Slankeren». Dette ene knekkebrødet er fra Mesterbakeren og er på 71 kcal, smøret kommer på vel 30 kcal, avocado på ca 40 kcal, bananen på ca. 87 kcal, eplet på ca. 50 kcal, juicen på ca. 50 kcal og frokostblandingen på ca. 70 kcal. Med blåbærene bikker det litt over 400 kcal.

  2. Ida, I call troll on you!

 5. Katarina

  Å hællehet.. Jeg hadde blitt mett av det! Alle er jo forskjellige, noen spiser lite, mens andre spiser mye.. Teit å henge seg oppi det når de ikke aner hvor mye som skal til før du blir mett. Det der er jo så individuelt!

 6. Så kjekt at du har holdt på med litt hobby arbeid i dag 🙂
  Kjekt og ha noe å drive med 🙂
  Skjønner du savner Lars Kristian, er han på treningsleir han eller sånn som de andre lagene er fortiden? 🙂

  Ellers så ønsker jeg deg en riktig så fin lørdagskveld <3

 7. Veronica

  Må bare si at jeg ble utrolig glad av å lese kommentaren din om frokosten! Jeg kommenterte ikke noe på det i blogginnlegget hvor frokosten ble lagt ut, men tenkte for meg selv at det var veldig lite som dagens første måltid, etter en treningsøkt! Veldig bra at du også skjønner dette selv! 🙂 Jeg er også en person som kan bli mett av å spise alt for lite, men selv om man blir mett betyr ikke det alltid at kroppen får nok av det den faktsik trenger!

  Ha en fin helg vidre! 🙂

 8. Hei igjen. Jeg var en av de som la igjen en kommentar vedr denne frokosten. Fint at du kommer med en oppklaring. Det er godt å høre at du også ser at dette var lite mat. Ha en fin lørdagskveld og kos deg med noe godt du liker

 9. Hej fina!
  Hoppas du har haft en fin lördag.
  Jag har lagt upp lite vackra bilder från dagen – kika väldigt gärna in och kolla. Tror du kommer gilla dem 🙂
  Kram <3

 10. Blir så feil at du må forsvare deg på denne måten.
  Ja, for meg var det lite mat, men vi er forskjellige og alle skjønner vel at du spiser mer i løpet av en dag. Synes det er så synd at så mye du legger ut blir analysert ihjel.
  Jeg har et liv som er like uperfekt som ditt virker perfekt, men jeg forstår at alle mennesker er forskjellige og respekterer det. Det virker det ikke som det er alle som gjør.

 11. Christine

  Skjønner virkelig ikke at folk reagerer så negativt på den frokosten… Alle har forskjellige spisevaner, noen er mer frokostmenneske enn andre – jeg selv kan helt fint greie med én brødskive til frokost, for å så spise en større lunsj senere, rett og slett fordi jeg ikke greier å spise mye tidlig på dagen! Men folk skal vel alltid ha noe å kritisere..

  1. Ikke sant! Jeg spiser ikke frokost i det hele tatt, må vente minst to-tre timer skal appetitten og sulten komme. Maten smaker jo så mye bedre da og!

 12. Herlighet – var det virkelig noen som måtte si noen negativt om «frokost tallerkenen» som du presenterte også ???? Beklager , men forstår ikke hva som feiler enkelte folk der ute – Henge seg opp i noe slikt og vri det om til noe negativt !!! ? utrolig mange smålige og misunnelige mennesker i denne verden – kan ikke si noe annet !!

  Stå på vakre, snille Caroline – Du er en stor inspirasjon og intet annet !

  1. Det er vel ikke smålig og misunnelig å peke på at det finnes mange unge jenter her i landet som IKKE har godt av å se denne type thinspiration, for å så og be Caroline pent om å reflektere over hvilke signaler hun sender. De som kommenterte på det innlegget gjorde det på en pen og respektfull måte som tok hensyn til Caroline, samtidig som de ba om at hun tar hensyn til andre. Jeg synes du bør lese kommentarfeltet FØR du kritiserer kommentatorene, for de var overhode ikke smålige, de var bar bekymret

   1. Mari-Ann

    Sukk…det vil alltid være noen som ikke har godt av å se/lese det ene eller det andre. Ungjenter har idoler, ja, men det de søker opp er informasjon om HVORDAN de kan bli tynne og vakre.. DER er det mye jævelskap. Kjemp heller imot de sidene!
    Hadde hu hatt for mye på tallerkenen så hadde nok det vært gæli og!

    Hilsen fra en ex-bulimiker

   2. Kristine

    Ta det med ro, Carrie.
    Det er ingen som har helt like spisevaner. Det er faktisk et mye større problem at unge er overvektige i dag, enn at de er for tynne og/eller har anoreksi, så tror ikke du behøver å bli hysterisk over at frokosten til Caroline er mindre enn hva du synes er riktig.

   3. Fagfolk og tidligere pasienter er enige om at denne type blogging ikke er sunt for dem. Det er Caroline godt informert om. Det er veldig enkelt for Caroline å ta det imnover seg, og ha det i bakhodet når hun blogger. Derfor er det fint at hun skrev denne oppklaringen. Men naiviteten og generaliseringen fra seg selv (underforstått det som ikke er vanskelig for deg er ikke vanskelig for noen) som du og andre her driver på med er direkte hjerterå, og uvitende.

  2. Ja alle er misunnelige….

 13. Jeg ser i kommentarer til andre innlegg her at du mener du har stor mulighet til å påvirke andre til å spise mindre kjøtt, og at dette derfor er en god måte å jobbe for miljøet på. Det tror jeg på. Men er ikke den logiske slutningen at du når du kan påvirke folk til å spise mindre kjøtt, så har du den samme muligheten til å påvirke andre til å kjøpe mindre klær? Eller i det minste å unngå å aktivt oppfordre til kjøp gjennom annonselenker og reklame?Uten å sammenligne kjøtt og andre ting – for jeg er enig i at rødt kjøtt er en miljøversting, og jo flere som blir oppmerksom på det, jo bedre – men konvensjonelt dyrket bomull er også ille. Fra er miljøperspektiv er bomull det dårligste valget vi kan gjøre. Du ville blitt sjokkert om du hadde satt deg litt inn i hvor mye vann som går med til bomullsproduksjon, hvor mye insektmidler og gift som blir brukt, og hvor mye kjemikalier som blir brukt i produksjonen og hvilke skader det påfører arbeiderne. Jeg skal ikke sitte her og vifte med pekefingeren, men jeg vil oppfordre deg til å se filmen the True Cost på netflix, for å sette deg inn i temaet. Jeg synes du bør vite litt om dette så lenge du har som yrke å påvirke folk til å kjøpe klær.

  1. Derfor har jeg sjukt mange fine topper og bluser som ikke er i bomull, tørker på et kvarter og får masse skryt av de blant annet på jobb. To fluer i en smekk, billige, miljøvennligoroduserte og noen til og med økologiske tross de ikke er bomull. Kanskje jeg burde starte en fashionistablogg som fronter det her… 🙂

 14. Jeg rekner med du som blir sponset av Get Inspired har fått med deg dagens nyhet, om at de har betalt sine ansatte luselønn? Jeg kjenner jeg blir mektig irritert og lei meg på de ansatte sin vegne. Her har en bedrift som skal fremstå så profesjonell, gjort store penger på å gi bort treningsutstyr, sponse bloggere etc. Dette har generert god reklame, som igjen har generert god omsetning. Vel, ingenting feil med det- bare god markedsstrategi. Det er likevel ikke greit at de har spart store summer på å betale de ansatte på lageret luselønn, de som står på hver eneste dag for at bedriften skal gå rundt med fornøyde kunder. Sjefer som hiver 20kr mer i lønn mot de ansatte, i håp om at de skal trekke planen om å organisere seg. Makan altså. Dette er et hån, og jeg kommer ALDRI til å kjøpe et plagg igjen fra denne bedriften. De fortjener det ikke, ikke etter en slik oppførsel. Jeg håper du setter deg godt inn i saken, og tenker deg godt om neste gang du vil reklamere for Get Inspired. Du har generert mange penger inn i den bedriften vil jeg tro, med god reklame. Ingenting har kommet de ansatte til gode…

  1. Oi! Dette har ikke jeg lest om, så det var bra jeg scrollet gjennom kommentarfeltet og fikk det med meg. Da skal ihvertfall ikke jeg handle mer derfra, og jeg håper at Caroline heller ikke reklamerer mer for de, her hadde ihvertfall jeg følt meg ført bak lyset og lurt om jeg hadde skulle reklamert for dem og ikke visst om dette – og det regner jeg med Caroline ikke har gjort siden hun har frontet dem.

   1. Caroline

    Jeg håper at de ordner opp med de ansatte og kommer til enighet 🙂

   2. Og hvis de ikke ordner opp?

   3. Merete

    Men i alle dager! De som jobber på lageret har fått en lønn på 150 kr/t, men krever 196kr/t. Altså, dette er jo helt usakelig. Det er jo mer enn jeg med 3 år høgskoleutdannelse har i startlønn! Uten noen formell kompetanse er jo 150kr/t veldig bra. Se på lønningene i varehandel f/eks. De ligger fort 20kr under dette. Disse to unge menneskene har skapt noe stort, de har jobbet hardt og de har skapt mange arbeidsplasser. De har sikkert jobbet hardt, de har tatt risikoene og de har mye ansvar. Skal man ikke sitte igjen med noe da?

   4. Det er vel ikke snakk om hva de krever, men mer hva de har krav på etter tariff. Tariff er lovbestemt å følge. Hadde du kommet ut i jobb og jobbet under tariff, hadde vel du også reagert?

   5. Tariff = tariffavtale = en AVTALE. Både arbeidsgiver og arbeidstaker må være organisert og bundet av tariffavtale før arbeidstaker har rett på tarifflønn. Er de ikke det, har vi ikke en bestemt minstelønn i Norge. Lønn i tariffavtale er altså ikke lovpålagt, med mindre tariffavtalen er allmenngjort – noe jeg ikke tror er tilfellet i denne bransjen.

    Det er imidlertid organisasjonsfrihet i Norge, så arbeidstakerne står fritt til å organisere seg.

  2. Jeg tjener 150 kr i timen iden bedriften jeg jobber i – som tjener gooode penger og har stort overskudd årlig. Jeg jobber alt mellom kl 08-20, og ingen tillegg av den grunn, i tillegg har jeg en bachelor. Jobber riktignok bare deltid, men å hevde at 150 kr/ t er dårlig betalt og derfor bør man ikke handle fra den bedriften synes jeg var var en drastisk slutning.

   1. Synes absolutt ikke det er drastisk. Jeg jobber som «ryddepike» – en meget uavansert jobb – og tjener 185 i timen. Uten noen form for utdanning. I tillegg er jeg bare 20 år, og har heller ingen relevant erfaring, så at de krever mer synes jeg ikke er feil.

 15. Seriøst?? Klage på hva du spiser til frokost?? Jeg tror ikke jeg hadde klart å spise opp det som var på tallerkenen en gang da jeg ikke er noe frokostmenneske. Folk er forskjellige, og må få spise det de vil. Alt man skal bry seg om :/

 16. Mari-Ann

  Jeg skal være ærlig og innrømme at jeg veldig sjelden leser blogginnlegg,også dine. Jeg har imidlertid fått med meg mye av dritten om deg som har versert i media.
  Noen mennesker kommer alltid til å kritisere, og da mener jeg ikke på den konstruktive måten.
  Det er leit å se at du føler at du må forsvare deg hele tida (men det skal sies at jeg liker ironien din…ikke alle ser den,merker jeg),men jeg forstår behovet for å gjøre det.
  Jeg kan ikke så mye om ernæring som enkelte andre, men jeg har iallefall fått med meg at det er totalen av kcal i løpet av dagen som teller, og ikke nødvendigvis det ene måltidet/frokosten/whatever…som du sier så balanserer det seg i løpet av dagen. Alt er anbefalte mengder…og individuelt etter hva slags mål man har. Min frokost er 720 kcal, og det er for mange oppskriften på fedme, men de har ikke peil på mine mål for fremtiden.

  Gjør det som er best for deg og dine…det er faktisk bare du og mannen din som vet hva det er 🙂

  Til dere andre: Det er ikke alltid at godt mente kommentarer føles så godt ment for mottakeren!!

 17. Therese

  Hei:)

  Vil starte med å si at jeg digger bloggen

 18. Ingvild

  Jeg må bare legge igjen en kommentar her, da jeg nettopp har lest de fleste kommentarene angående frokosttallerkenen tidligere denne uken.
  Synes alle skal svelge en ekstra gang i denne situasjonen. Ja, det er for lite mat på den tallerkenen, særlig når den skal inntas etter en hard treningsøkt. Men likevel er det ingen som vinner noe på å skrive lange kritiserende avhandlinger om at Caroline har et anstrengt forhold til mat. Det blir bare for dumt. Hvor mye mat hver enkelt person klarer å spise til døgnets ulike tider er individuelt. Caroline sier hun ikke er et frokostmenneske, og dette kan jo være grunnen til at hun ikke hadde en mer kaloririk tallerken. Da kan man jo regne med at hun spiser mer utover dagen, slik at totalen blir den samme? Likevel kan det jo også sies at det kanskje var uheldig at bildet av tallerkenen ble postet, da det kan sende feil signaler til særlig unge jenter, som kanskje allerede har vanskeligheter med å skjønne hvor mye mat man bør få i seg. Et bilde av ett av måltidene til Caroline har veldig lite å si for helheten av kostholdet hennes, men det er det ikke alltid like lett å tenke over. Så her synes jeg alle skal tenke seg om en ekstra gang før de poster noe, slik at man unngår krasse kommentarer og situasjoner som i utgangspunktet ikke var tenkt 🙂

  1. Caroline

   Kunne ikke sagt det bedre selv, Ingvild 🙂 Det har havnet et par kommentarer i «trash», rett og slett pga. det du beskriver her.

  2. Nå var vel litt av bakgrunnen for reaksjonen til flere det faktum at Caronline var «skrubbsulten», og «nesten ikke husker» at hun hadde spist det som lå på tallerkenen 🙂

   Men et fint og oppklarende innlegg, Caroline. Takk! 🙂

 19. Hvor har du kjøpt bokstavene? Kan du skrive link??

 20. Jeg personlig hadde klart meg som lunsj helt til middag (evt noen nøtter i mellomtiden) med frokosten du beskriver.
  Så spørs det hvor feit man er da, til å kunne klare dagen ut:)

  1. Feit? Skjerp deg. Man trenger ikke å være feit for å trenge mer mat en det, ikke spesielt aktiv heller.

  2. Herregud , dette er ikke en konkurranse i hvor lite mat man kan klare seg med i løpet av en dag!

 21. Jeg må si jeg skjønner ingenting … 400 kcal er det mer enn nok til et måltid? Kvinner skal ha rundt 2000 kcal daglig og menn skal ha 2500 kcal … tror jeg?
  Så om dette måltidet ditt var på 400 kcal så var det jo innenfor grensen?

  Selv spiser jeg bare frukt og bær til frokost og vann. Kroppen renser seg selv om morgenen frem til lunsj, så derfor skal man kun spise frukt og gjerne bær. Er ikke mye frukt som skal til for å bli mett.
  Visste du at man ikke bør spise frukt til annen mat? Frukt skal kun spises for seg selv, fordi frukt er lettfordøyelig, og om du spiser det med annen mat, ligger frukten og gjærer oppå maten som bruker lenger tid på å fordøyes …

  Du burde lese boken «Spis deg glad» av Diamond, der står det hvordan du bør sette sammen et måltid og når på døgnet du bør spise og hva. Det er veldig viktig for hele metabolismen.
  Du burde også kutte ut kumelksprodukt og gluten, det er farlig for kroppen. Bare les Sjarmen med tarmen og Frisk tarm, klart hode. Kosthold har alt og si for kropp og sjel, for den fysiske og psykiske delen av kroppen.

  1. Caroline

   Det er ingen fasit på hvor mange evt. hvor få kalorier hverken menn eller kvinner skal ha, alt avhenger av aktivitetsnivået 🙂 At man kun skal spise frukt og bær frem til lunsj fordi kroppen renser seg selv stemmer ikke, det stemmer heller ikke at kumelksprodukter og gluten er farlig for kroppen. Både kumelk og gluten er normale matvarer/næringsstoff som kroppen vår takler helt fint, med unntak av de som har allergier eller intoleranser.

   1. Tina A

    Hurra! 😀 (Ikke ironisk hurra, men skikkelig hurra 🙂
    Kjente hjertet bare slo fortere og fortere etterhvert som jeg leste «vildes» kommentar, men roet meg ned da du svarte på den 🙂 God søndag!

   2. Takk for at du er fornuftens stemme her!

  2. Kjære vene- vær så snill å ikke spre sånn feilinformasjon! Det finnes masse påstander om hva som er bra kosthold og veien til god helse, men de mangler skikkelig og pålitelig dokumentasjon.
   Dette du påstår her er fullstendig feil!!

   1. Dette er svar til Vilde

 22. L-O-L. Caroline Beg Eriksen, du må lære deg å gi faen i å det hele tatt bry deg om disse såkalte bedreviterne som kommenterer og uttaler seg på bloggen din. (Sånn som meg nå?). Unnskyld språkbruket. Men jeg er rett og slett drittlei av at du skal unnskyld absolutt alt du gjør, sier og mener i nesten hvert eneste blogginnlegg. Slutt med det. Og slutt å bry deg. Du kan kanskje mene og responere med at jeg skal slutte å bry meg og kommentere på akkurat dette, men fakta er at jeg leser nettopp bloggen din for å få inspirasjon og motivasjon til både ditten og datten. Ikke for å lese dine unnskyldninger til hvorfor og hvordan du gjør ditten og datten. God søndag.

  1. Berg* vel og merke.

  2. Når hun får masse kommentarer og spørsmål til ting hun har postet så er det vel greit å oppklare? Hvis man bruker bloggen for å få inspirasjon og informasjon, så er det ganske ok å få svar på ting man lurer på eller har blitt overrasket over.

 23. Jøss, jeg syns at den frokosten så sunn og sammensatt ut, jeg da. Hadde aldri reagert på et enkelt måltid noen spiser. Vi har alle forskjellige kropper, og spiser ulike mengder mat til de ulike måltidene vi har iløpet av en dag. Selv er jeg ikke et frokost menneske, og kan finne på
  å bare drikke et glass juice før lunsjen. Det handler vel mer om den totale mengde kalorier og næringsmidler vi får i oss i løpet av en dag enn et enkelt måltid, eller..? Hadde den arsjetten vært det eneste du hadde spist i løpet av en dag ville jeg nok reagert;)
  Og dessuten så legger du ofte ut bilder av ting du spiser, så om akkurat den frokosten skulle påvirke andre bør de jo også se på det andre du spiser:)

  Ha en fin dag Caroline:)

 24. Hei. Det er et sinnsykt stort press på oss mennesker om hvordan vi skal se ut, hva vi skal ha på, bil, hus osv. Skjønner at noen sliter med dette og at det ikke er lett. Det er reklamer og press over alt. Til og med i skolen er det nå slik st man må dele gutter å jenter i svømming. MEN!! Her, i denne bloggverden er det vel totalt opp til oss selv om vi klikker oss inn? Vi blir over hodet ikke tvingt på noe som helst. Da er det litt rart at folk skal lage så masse kvalme om en frokosttallerken eller hva det måtte være? Konstruktiv kritikk, i normal tale må kansje være ok. Men ut over det er det vel bare missunnelse som gjør det. Jeg skulle virkelig ønsket jeg klarte meg med dette, men da bli jeg sulten innen 1 time sikkert. Stå på å gjør hva du synes er best for deg, ikke hva andre synes.

 25. Folk skal virkelig pirke borti alt. Hadde aaaaldri tenkt at denne frokosten sendte ut andre signaler en sunn, varierende og næringsrik. Selv hadde jeg heller ikke spist noe mer etter trening.

 26. Ohlala… Kalorier, gluten, ditt og datt….Beklager, men er så lei alt mas og kjas om kosthold, hva er bra, hva erikke så osv….Glad jeg har et avslappet forhold til mat og spiser «vanlig» norsk husmannskost. Trener to til tre ganger i uka, og er helt innafor normalen på vekta….Ha en fin Søndag, med eller uten for mye / lite kalorier.

 27. Helenea

  Hei Caroline! Jeg synes det er kjempebra at du skrev litt mer om den frokosten din. De kommentarene til den som ble publisert i kommentarfeltet under innlegget, synes jeg var både saklige og helt greie. Det er jo mange av oss som leser her som har litt peiling på både kosthold og trening – det er jo derfor vi er interessert i hva du skriver. Og svaret ditt er veldig bra.

  At noen av leserne dine går helt av skaftet fordi noen kommenterer hva du dokumenterte at du spiste til frokost, synes jeg er litt dumt. Du er jo Norges største og nå også premierte livsstilsblogger, og jeg synes det er kjempebra at du korrigerte det frokostinnlegget -særlig fordi du skrev at du ble så veldig mett av det i det første innlegget. Klart det er en privatsak hva folk spiser, men når du blogger om det til over 50 000 lesere, er det selvsagt ikke bare privat lenger, og det synes jeg faktisk at folk burde forstå. Bra at du er bevisst den innflytelsen du har på folk og at du skrev litt mer oppklarende om dette. God søndag til deg!

  1. Bra skrevet!

  2. Enig! 🙂

 28. Benedicte

  Noen diskusjoner er jeg glad jeg ikke fikk med meg. Jeg synes frokosten så lekker ut! Mer tenkte ikke jeg over det. Er selv verken et frokost eller lunsjmenneske, men til middag spiser jeg mer en mannen min haha… Alle er jo forskjellige – ikke noe galt i det.

  Gleder meg til å se bilder av prinsesserommet 🙂

 29. Gunn Almås Parmann

  Jeg slutter aldri å forundre meg over hva folk kan finne på å henge seg opp i..!! Noen har altfor lite å gjøre. Stå på Caroline, dri… i alle sutrekoppene, og fortsett og skriv og legg ut som du gjør. Vi er såå mange som hygger oss med det du gjør, og er det noe som ikke er så interesant for meg så går jeg bare videre.. Ha en strålende dag.. 🙂

 30. Jeg var fyllesyk i dag og spiste sjokolade til frokost. Fint for meg at jeg slipper å ha masse bedrevitende mennesker som skal mene noe om mitt frokostalternativ.

  Mitt råd er at du slutter å saklig forsvare valgene dine, men bare svarer «dette hadde jeg lyst på, derfor spiste jeg det». Din kropp, dine behov, dine valg!! God søndag 🙂

 31. Hei 🙂 Jeg er en mer eller mindre fast leser av bloggen. Kommenterer aldri på blogger, men ble så overrasket over hva man kan finne i kommentarfeltet! Hvis man ikke liker det du skriver kan man jo la vær å lese bloggen haha.

  Synes bloggen din er inspirerende, og du motiverer meg til å trene og spise sunt. Jeg er absolutt ikke noe frokostmenneske, og jeg hadde faktisk aldri orket den omdiskuterte frokosttallerken din så tidlig på morgenen. (Men så mye sunt på en tallerken skulle jeg gjerne hatt i løpet av dagen!) Ikke er jeg tynn heller, så tviler på at frokost har så mye å si for vekta for jeg spiser nesten aldri frokost, hvertfall ikke før 11-12 😉 Synd at man skal få så mye hat bare fordi man er naturlig tynn og velger å ha en sunn livsstil.
  Nelia er en heldig jente og håper jeg en dag kan bli en like god mor 🙂 Det er alltid fine bilder, spennende innhold og inspirasjon å finne på bloggen din 🙂
  Hilsen inspirert student!

 32. Her var det mange diskusjoner på alt annet enn det innlegget dreide seg om gitt…

  Elsker eucalyptus og brudeslør. Det skal jeg kjøpe meg til helga. Takk for tips 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *