all black layers

allblack_7

Hei fredag! Nå pakker jeg data og kamera ned i vesken min og setter kursen mot Oslo. Jeg har virkelig gledet meg lenge til denne dagen, så jeg er nysgjerrig på hva den bringer. Når jeg er vel hjemme igjen har pappa kommet hit på besøk og det blir så hyggelig! Det er i hvert fall en liten jente her som gleder seg veldig til å se moffa. Og så er det plutselig helg! Tenk at Lars-Kristian er tilbake allerede om en uke, har helt glemt at en uke kan ha så få dager.. Og jeg blir jo enda eldre snart også, det ser jeg faktisk frem til: mitt siste år i 20-årene. Shit. Det har gått fort.. 


Dette antrekket er fra forrige uke, jeg hadde så lyst til å ha på meg skinnjakke, men holdt på å fryse ihjel, så løsningen ble en tykk kåpe på utsiden. Og det funket! Skinnjakken er jo faktisk varm i seg selv og sammen med kåpen holdt jeg meg varm på nedre del av kroppen også 🙂 

allblackallblack_4allblack_5allblack_6allblack_8allblack_1

skjørt mango / kåpe / skinnjakke boda skins / skjorte nelly / veske adax by caroline berg eriksen / sko by malene birger 


Jeg må hive meg i bilen, så sees vi senere! God helg, fine dere ♥ 

84 kommentarer

 1. Dette antrekket digget jeg! 😀 Fint med antrekk som viser at man kan faktisk kle seg kult selv om det er kaldt ute:) Tommelopp!

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig 🙂

 2. Såå fint antrekk! Du har alltid så fine bilder <3

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 3. Oi, jøss det funket jo faktisk!! Kanskje på tide å hente frem skinnjakken her igjen og da! Ha en fin dag, flotte Caroline! <3

  1. Caroline

   Haha 😀 Do it!

   Ha en fin dag du også 🙂

 4. Elsker det skjørtet::)) Hva slags vinterjakker bruker du, da tenker varme gode jakker…? Selv har jeg investert i to Fleicher Couture jakkker, en sort og en blå. De er helt fantastiske..)) Også kjøpte jeg to parkarer fra Kari Traa, de er også helt supre, så gode og varme…Så jeg har ikke fryst noen ting i denne sprengkulda.Timberland på føttene og ull! Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær::)) Må bare kle seg etter temperatur, så går det faktisk veldig fint. Fin dag i Oslo:)

 5. Småbarnsmoren i meg river seg i håret av at du ikke har skjerf på deg, brrr 😀 😉 Ellers var du veldig fin! Ønsker deg en flott dag 🙂

 6. Riktig god helg, vakre deg! 🙂

  1. Caroline

   God helg til deg også 🙂

 7. Ekte skinn i både jakke, skjørt,veske og sko?

 8. Du kler helsvart antrekk som kontrast til det blonde håret! Og nydelig sminket 😉 Jeg er i bryllupsmodus og har scrollet gjennom alle bryllupsinnleggene dine. Masse fine tips, men det begynner å bli noen år siden nå. Kunne du laget et nytt bryllupsinnlegg? Sikkert en del av leserene dine som planlegger i disse dager 😉 bare et innleggsønske fra meg.

 9. Elisabeth L

  Kjempe stilig antrekk og bra god tips om man vil bruke skinnjakka si! Dette ser jo super fint ut:-)

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 10. de biffene som har vært inne i disse klærne skal du altså slutte å spise to dager i uken? eller tenker du at det er like greit å spise dem, siden kua allerede har forurenset jorda før den ble slaktet for å la skjørt og frynser og sånn?

  1. Caroline

   Ja 🙂 Skinn er et biprodukt av kjøttproduksjonen, og produksjonen bestemmes i all hovedsak av etterspørselen etter kjøtt.

 11. Så smart å ha skinnjakka på innsiden. Savner å gå i min og tenkt at det er så lenge til våren, men da kan jeg jo bare ha den under jakke, kult 😉

 12. Jeg fyller 29 i morgen, syns det er dritskummelt og kjempekjipt for det er så mye jeg skulle gjort som jeg ikke har fått gjort enda!

  1. Kristin

   Bare en oppmuntring. De fineste årene jeg hadde var 30 årene:-). Og er du heldig og får være frisk så rekker du masse fortsatt. Bare gled deg over hver dag, livet er her og nå:-)

 13. Therese

  God helg Caroline! Skjønner heller ikke helt hvor ukene blir av 🙂
  Denne uka var det forrige innlegg som var favoritten. Har hverken instagram eller snapchat, så synes det er kjekt med hverdagsbilder på bloggen av og til.

 14. Det hadde vært stilig med den røde carolineveska til det svarte antrekket 😉

 15. Ingen ting med innlegget å gjøre, men håper det går greit likevel:)

  Snapen du la ut på mystory, den hvor det sto «Musikken<3" eller noe sånt, hvem sang? Var det Angelina? Det var nydelig *hjerter i øynene*!!

 16. Marianne

  Jeg forelsket meg helt i antrekket ditt på snapchat i dag. Måtte ta screenshot kan du fortelle hvor bukse er fra?

  1. Signerer denne. Vil også vite hvor buksa fra dagens snap er fra. Perfeksjon!

  2. Caroline

   Den er fra H&M 🙂

 17. Hei Caroline! Så flott sminket du er på disse bildene. Du virkelig «nailet» den looken. Tror det må være leppefargen som henter opp noen farger i øyenskyggen. Lykke til i Oslo i dag. Her er det DRITKALDT, så håper du har med deg god jakke.
  Mvh Silje

  1. Caroline

   Tusen takk, Silje! Så koselig å høre 🙂

 18. Kan jeg få spørre hvilken størrelse du har i dine overknee boots fra Zara? Er det 38 eller 39? Lurer på om de er store/små i størrelsen, da jeg kanskje tenkte kapre noen jeg kom over 😉

 19. Du er så flott, Caroline! <3

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 20. Pretty please…jeg har kjøpt meg Makestyle Mast vol 1, men får det ikke til. Blir ikke ordentlige krøller, og jeg bare brenner meg på tross av hansken. Ser flere andre også etterspør, så da spør jeg igjen på vegne av flere: kan du PLEASE lage et videoinnlegg om hvordan du krøller håret?

 21. Så rocka du ble 🙂 Smart med kåpe utenpå. Så kan man bruke plagget så og si hele året 🙂

 22. Haha, fantastisk ironi 🙂

  Her spiser man ikke kyr, man kler seg heller i de.

  Morsomt.

  1. Caroline

   Nei, det er på ingen måter ironisk. Det handler om å begrense etterspørselen etter noe, slik at man reduserer produksjonen. Men noen er tydeligvis mer opptatt av å lete frem feil enn å selv være en del av løsningen.

   Morsomt.

   1. Men…. ved å kjøpe skinnprodukter er en vel med på å øke etterspørselen etter dette? Eller er skinnklær kun et biprodukt som vil forsvinne om en slutter å spise kjøtt?

   2. Caroline

    Slik jeg har forstått det, så er skinnproduksjon et biprodukt av kjøttproduksjonen 🙂 En annen faktor er vel hvor stor etterspørselen er sammenlignet med hvor mye som faktisk slaktes i forbindelse med kjøttproduksjon. Det vil jo ikke påvirke i negativ retning før etterspørselen av skinn overgår produksjonen i forbindelse med kjøttproduksjonen. I tillegg er det ikke alt skinn som kommer fra storfé, men mye som også kommer fra f.eks svin.

   3. Skinnfan som jeg er, får jeg fortsette å spise kjøtt slik at skinnproduksjonen blir opprettholdt da. 😉
    Skinn er et kvalitetsprodukt og en skinnjakke kan vare hele livet. Alternativet er jo plastprodukter, så det er vel ikke noe å trakte etter.

    Uansett, om du påvirker noen til å tenke på miljøet er jo det flott. Men hovedfokuset ditt (og din største påvirkningskraft) ligger i at leserne skal kjøpe ting. Så du forstår vel at det hele blir litt … tja jeg vet ikke.. lite troverdig?

   4. Caroline

    Hvorfor må det være troverdig? Det viktigste er jo at jeg inspirerer folk til å spise mindre kjøtt via oppskriftene jeg deler og informasjonen om hvor mye utslipp som kjøttindustrien faktisk står for. Ut i fra et helseperspektiv er det også gunstig å redusere konsumet 🙂 Jeg har ingen planer om bli noen miljøverner eller stå med moralske pekefingre mot mennesker som ikke vil gjøre små grep i hverdagen for et bedre miljø. Jeg vet at mange ting jeg gjør ikke er spesielt miljøvennlig, derfor tar jeg grep på områder hvor det for meg koster svært lite, og det er jo ingenting galt med det.

 23. Henriette

  Heihei!
  Er det mulig å få vite merke på kåpen? 🙂

  God helg!

  1. Caroline

   Haha 😀 Ser at jeg har glemt å skrive det :O Den er fra InWear 🙂

 24. Ha en fin fredagkväll 🙂
  Jag har skrivit om hur mänsklig man måste kunna vara som mamma på bloggen – kika jätte gärna in!
  Tusen kramar <3

 25. Beklager Caroline, men jeg synes det er dumt at du oppdaterer sjeldnere enn før. Det er flere tilfeller i det siste hvor det kun et et innlegg om dagen, eller at det er et veldig stort tidsgap mellom to innlegg du pupliserer på en dag. Liker bloggen din, men er litt kjedelig å gå inn her for n’te gangen og møte det samme innlegget gjentatte ganger. Skjønner veldig godt at det kan skje uforutsette hendelser som gjør at du må nedprioritere bloggen, eller velger å nedprioritere den. Jeg opplever bare at det har skjedd hyppigere de siste ukene enn hva det ellers er. Jeg har hvertfall inntrykk av at du er meget flink til å planlegge så skulle ønske du hadde et forhåndsskrevet innlegg på tur når du viste det kom til å bli hektisk en periode 🙂
  Dette er ment som konstruktiv kritikk og ikke noe annet.

  Håper du får en fin helg sammen med dine 🙂

  Hilsen Silje

  1. Jeg har faktisk tenkt det samme.. Og det er ikke vondt ment, men savner oppdateringene som de var før 🙂

  2. Ett innlegg om dagen må da være mer enn nok? Går vel ikke an å klage på det, dere betaler da vitterligen ikke noe for å lese bloggen heller… Hade skjønt det om det var VG + liksom.

   Skjønner ikke hvorfor så mange må klage, nyt blogginnleggene når de kommer, gjør noe annet imens dere venter, det virker som om dere har litt for lite å gjøre… Det er jo bare å abonnere på mail/fb etc så får dere beskjed når det er nye innlegg fra Caroline (og de andre bloggerne dere måtte lese) …

 26. Så utrolig stilfullt antrekk! Du er alltid fin, men iblant liker jeg klærne ekstra godt. Som i dag:)
  Må forresten tilføye at 30 årene er best, i alle fall etter min erfaring. Man blir tryggere på seg selv, tør å være seg selv litt mer og plutselig er det litt mindre viktig hva andre mener. Deilig 😉
  Ønsker deg, Nelia og mamma’n din er strålende vinterhelg:-)

 27. Kristin

  Hvorfor svarer du ikke kritikken som kommer på innlegget «only one day left»?

 28. Siden du tydeligvis kan bruke skinn, men ikke pels fordi du mener hele dyret skal brukes: spiser du farse produkter og innmat? Slik at faktisk hele dyret kan bli brukt eller velger du ut det som passer motebildet ?

  1. Caroline

   Det hender at jeg spiser det, ja 🙂 Pappe pleier til og med å lage dette selv.

   1. Emilie

    Pleier han da også å lage av lunger og hjerte? Eller lager han det selv for å få er renere produkt?

    Du skal spise en god del pølser for å forsvare både en biff og klær fra en hel ku.

    Jeg skjønner at du ikke ser det og at du har vist før at du ikke er opptatt av hvilke signaler du sender ut. Men denne «kutte ut rødt kjøtt-greie» blir litt snodig når signalene er ;så lenge du kutter ut litt rødt kjøtt kan du konsumere så mye du vil ellers, kjør så mye bil og fly du vil, kjøp klær,sko,vesker.. bare kutt ut biffen. Det er ikke å slå et slag for miljøet det.

   2. Caroline

    Det argumentet ditt der er ekstremt tynt, om det i det hele tatt er et argument. Det er merkverdig at du ikke ser det selv. Det handler om å ta et utgangspunkt og gjøre små eller store grep i positiv retning 🙂 Det du krever i din kommentar er at alle som er opptatt av miljøet bør gå, være veganere, ikke fly, helst ikke bruke klær osv. Slike holdninger gjør ingenting for miljøet og er om noe demoraliserende og ødeleggende for mennesker som faktisk ønsker å bidra.

   3. Emilie

    Så det gjør ingnenting for miljøet å fly mindre?
    Jeg sier ikke at man ikke skal kjøre bil eller fly, jeg sier bare at signalene du sender ut med at du kutter ut kjøtt for i det neste øyeblikket å ha vært på shopping, Det går liksom ikke sammen. Samtidig som vi ser at du kjører veldig mye fly. En vanlig innbygger kan fint spise rødt kjøtt og allikevel ikke måle seg med ditt CO2 utslipp, men jeg er enig i at det hjelper om alle gjør litt. Men dessverre gjør ikke du litt..
    Om du skal ta opp samfunnsaktuelle spørsmål på bloggen din må du kunne diskutere de og ikke gå i forsvar med hersketeknikker med en gang.

   4. Caroline

    Selvfølgelig er det positivt for miljøet å fly mindre 🙂 Jo, jeg gjør litt, Emilie. Faktisk gjør jeg mer enn litt 🙂 Om du leser rapporten fra Bioforsk så er det faktisk et betydelig bidrag om man kutter ned på inntaket av kjøtt og går over til et mer vegetabilsk kosthold. Når jeg i samme slengen faktisk påvirker flere av dem som leser bloggen, blir bidraget enda større.

    En rask utregning: Hvis jeg kutter 500 gram rødt kjøtt fra kostholdet mitt per uke, reduserer jeg mitt utslipp av klimagasser med 500 kg CO2 ekvivalenter. Tar man utgangspunkt i snittforbruket i Norge er det en reduksjon på nesten 6%. Om jeg kan påvirke flere til å gjøre det, så er det et steg i riktig retning. Men det avhenger jo av at jeg ikke øker utslippet fra andre kilder fordi jeg har kuttet ned på kjøttforbruket 🙂

   5. Emilie

    Som jeg skrev før, alt er bedre en ingenting. Men for å si det sånn da, siden absolutt ingneting annet i din livsstil er miljøvennlig- hjerte ditt verker ikke akkurat for miljøvern, men heller etter flere klikk på bloggen?

   6. Caroline

    Jeg har aldri sagt at «hjertet mitt verker for miljøvern», da har du misforstått. Jeg ønsker å påvirke i en positiv retning, men retter på ingen måte moralske pekefingre mot de som ikke gjør det. Det er mange grunner til å redusere kjøttforbruket, og når det er noe som passer inn i min livssituasjon så ser jeg ingen betenkeligheter med å gjøre det fremfor å kutte i andre ting.

 29. Hvor mye koster vesken og hvor kan den kjøpes?

 30. Hei! Jeg driter egentlig i hva du skulle i Oslo, men Caroline, har du egentlig tid til bloggen? Det virker som du har 1000-vis av oppdrag som er «super-spennende»…men å svare på spørsmål folk stiller om alt fra sminke til klær og mat, blir visst ikke prioritert, synes litt synd på de som spør konkrete spørsmål uten å få svar. Sorry, men du virker litt fraværende på flere måter lissom. Men, selvfølgelig, ditt valg/din blogg. Tenkte du bare burde vite det, og kanskje linke til prisen du fikk? God helg! 🙂

  1. Caroline

   Jeg forsøker alltid å svare så mye som mulig, men det er ikke alltid jeg rekker det :/ Det beklager jeg i så fall 🙁

   1. Syner du er flink å svare, men skulle gjerne hatt tilbakemelding på min kommentar. Fordi det er gøy å kommunisere og for at det er litt stas da vettu 😉 God klem til deg

   2. Caroline

    Jeg liker å kommunisere med dere også 🙂 Jeg kan sette det opp på listen over aktuelle innlegg fremover! 🙂

    God klem <3

 31. …..mente linke tankene til prisen du fikk

 32. Hvorfor vil du ikke svare på kommentarene ang. maten din i innlegget «only one day left»? 🙂 Så mange kommentarer du har fått der.

 33. Flott antrekk! Elsker skinnjakka 🙂

 34. Råkult! Du er nydelig, Caroline! 😀

 35. Tiffany

  I’m thoroughly convinced you NEVER have a bad hair day! 🙂 P.S. YES to this outfit!!

 36. Fineste jeg vet om! Du er så altfor fin <3

 37. Hei! Har spurt flere ganger må men ikke fått noe svar.. Er på utkikk etter Caroline vesken fra kolleksjonen din i svart.. Vært på alle butikker i Trondheim og nettbutikker uten hell.. 🙁 Ikke vet de når det kommer inn flere heller.. Vet du av en nettbutikk som fortsatt selger den? Ser ut for at kolleksjonen din er svært populær! 🙂
  Ha en fin dag videre, god klem<3

  1. Caroline

   Jeg her lett litt rundt, men jeg kan ikke finne den selv heller noe sted :/ Jeg tror at det meste er utsolgt over alt, men det kommer mer nå i vår tror jeg 🙂

   Klem <3

   1. Takk for svar:-) okei, da får jeg bare vente. Fant den foressten på en nettside : https://www.adaxshop.com/Shop/Caroline-Handbag-Black-Adax-By-Caroline-Berg-Eriksen.aspx

    Tror du det er trygt å handle derfra? 🙂

   2. Caroline

    Det er Adax sin offisielle side, så den er helt trygg 😀 Jeg var ikke klar over at de var kommet inn igjen! 🙂

   3. Da har jeg bestilt derfra:-) gleder meg kjempemasse:-) klem<3

 38. Fikk ikke svare videre på diskusjonen vår lenger opp her.. ingen reply-knapp. Er dette bevisst, eller har du begrensinger på dette?

  Men, om det ikke er viktig for deg å fremstå troverdig, så er det helt ok. Greit å ha i bakhodet når en leser denne bloggen! «På tide å gjøre noe for klimaet» var jo overskriften. Så kanskje jeg forventet noe mer 🙂

  1. Caroline

   Det går kun an å bruke «reply» i 4-5 underkommentarer 🙂

   Selvsagt er det viktig for meg å fremstå troverdig, men jeg synes det er synd at jeg ikke kan virke troverdig i min oppfordring om å redusere kjøttkonsumet før jeg samtidig også kutter ned på shopping, reising osv. Det er jo på ingen måte med på å hjelpe klimaet om du setter slike krav til «mannen i gata» som ønsker å ta bevisste valg som ikke påvirker hverdagen i negativ retning.

   1. Astrid

    Du ønsker jo å inspirere, så hvorfor ikke inspirere leserne til shoppestopp i f.eks. 90 dager eller et halv år? Å redusere shopping av materialistiske ting som man egentlig ikke har veldig bruk for, påvirker ikke akkurat hverdagen i negativ retning. Man kan vel heller bruke de pengene man sparer på opplevelser med de man er glad i, og det er vel mer positivt enn negativt. Dessuten vil det jo også inspirere folk til å ta mer bevisste valg når det gjelder eget forbruk, samtidig som at det er gunstig for miljøet. Man kan fint være lykkelig uten shopping og det er heller ikke så problematisk som det fremstilles. Om man absolutt må kjøpe noe kan man vel handle på Fretex eller benytte seg av gjenbruk. Alt blir hva du gjør det til…

   2. Vel, signalene du sender til «mannen i gata» er at din livsstil og overforbruk er ok, for du har jo tross alt kuttet to kjøttmiddager i uken. Det er her troverdigheten synker! Ser du det ikke selv? Dette «miljøfokuset» er ikke noe offer for deg. Det krever ingenting. Du vil fortsatt tjene penger på lesernes forbruk. Du fortsetter egentlig i samme stil.

    «På tide å gjøre noe for miljøet»…. overskriften burde stått i hermetegn.

    Ps! Bloggen er bra, du er dyktig på det du gjør. Perfeksjonist!! Men av og til blir synes jeg det blir skivebom. Takk for at du tar deg tid til et «nettroll» .. 😉

   3. Caroline

    Haha 😀 Det går fint 😉

    Men jeg er uenig med deg, og mener du overser et viktig poeng :/ Hvis vi sier at min påvirkning og de signalene jeg har sendt ut, la oss si de siste 6-12 månedene, har vært konstante. Om jeg da justerer litt og setter fokus på kjøtt og dets påvirkning på klimaet, legger ut mer vegetabilsk mat, mer fisk osv, da vil min påvirkning og de signalene jeg sender ut skiftes mot noe som er mer miljøvennlig. Det kan du ikke være uenig i, og til syvende og sist er det jo det som teller. Å kreve at man skal gå «all in» for å kunne påvirke til noe positivt er et argument som jeg ikke kjøper. Faktisk mener jeg at det er et argument som motarbeider «mannen i gata» til å føle at h*n faktisk kan bidra.

    Om naboen din bestemmer seg for å begynne med kildesortering, samtidig som h*n fortsatt kjører rundt med en SUV. Forteller du da naboen din at den kildesorteringen er meningsløs så lenge h*n ikke kvitter seg med SUV’en?

    Jeg hadde kjøpt poenget ditt om jeg moraliserte over de som ikke kuttet ut kjøtt o.l, eller ikke gjorde andre tiltakt for klimaet. Da hadde jeg vært helt enig 🙂

   4. Jeg tenker at du ikke er naboen min, men en som har litt større påvirkningskraft og som blir lyttet til. Derfor blir du også angrepet fra alle kanter og overanalysert. Naboen bryr meg ikke, hvis du skjønner… haha!

    Miljøfokuset ditt faller litt sammen pga ditt store fokus på forbruk. Slik jeg forstår kjøttkuttet ditt, er dette i realiteten mer rettet mot et helse/dyrevernperspektiv enn et miljøperspektiv. Og det er jo ikke noe feil med det altså! 🙂

    Uansett, for å bedre miljøet må man faktisk ofre ganske mye av vår deilig livsstil! Man må endre hvordan man lever og hvordan man tenker. Utrolig vanskelig .. og litt håpløst..

   5. Caroline

    Men jeg skjønner ikke hvorfor det har noen betydning at du mener det faller sammen? Hvorfor må jeg også vise miljøengasjement på andre områder, for at min oppfordring til å spise mindre kjøtt skal ha noe troverdighet?

 39. Dette var en innertier!! Syns du kler så godt litt røffe klær 🙂 Kjempefin er du med håret slett.

 40. Nydelige bilder, hvor er de tatt?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *