snaps from my phone

mordatterbarnebarn123

Jentedag med mamma og etter hvert Nelia, akkurat det jeg trengte! Mamma og jeg dro ut i 14-tiden og etter et par timer med hver vår ingefær latte i hånden, hadde vi vært innom hver eneste butikk på kjøpesenteret, og nå er jeg blant mye en pysjamas, en jumpsuit og noen hobbyting fra Panduro rikere. Lørdagen skal gå med til å fikse litt nytt på rommet til Nelia! Etter litt shopping melder alltid sulten seg, så Nelia ble med oss rett fra barnehagen og til Strøm Mat & Bar for å spise helt fantastisk mat. Som alltid! 

mdbb

Det er vel cirka 365 dager siden forrige gang vi hadde en lignende tur, så dette var utrolig hyggelig 🙂 Slike ting skulle jeg så gjerne gjort mye oftere om vi bare hadde bodd litt nærmere hverandre ♥ 


I morgen reiser jeg tidlig inn til Oslo blir der så og si hele arbeidsdagen for litt møter og andre ting som må i boks, så nå sitter jeg og forbereder meg og ferdigstiller ting som må gjøres klart. Har også en lang telefonliste som jeg skal gjennom i løpet av bilturen, elsker å ta slike ting mens jeg likevel ikke har noe annet å gjøre. Vinn-vinn! Men med handsfree så klart! Øynene på veien og full konsentrasjon på veiene i disse dager, er jo så glatt ute nå..

Tipper jeg blir sittende en time til før jeg stuper inn i sengen, av en eller annen grunn er jeg så altfor trøtt i dag. Trenger søvn og på lørdag har jeg overtalt foreldrene til å være barnevakt tidlig på morgen så mor kan slappe av litt. I hvert fall til klokken åtte 😉 Crazy! 

Håper dere har hatt en fin dag! 

[showhide type=»post» more_text=»show english translation» less_text=»show less»] 

A few hours with my mother, no camera and no worries was everything I needed today! After some shopping (why are mothers the ones that always keep telling you to buy everything you consider? Note to self: do not do this to Nelia when she gets older!) 

We picked up Nelia from Kindergarden and went eating at a delicious lunch bar here in Skien. The perfect girls day before I am heading to Oslo for a whole day of work tomorrow. Really looking forward to that though, I have so much exciting in head of me this year 🙂 And I can’t wait to share everything with you guys! 

I hope you had an amazing day! Lots of love ♥ 

[/showhide]  

21 kommentarer

 1. Hvor er kjolen fra? 🙂

  1. Caroline

   Fra asos 🙂

 2. Så søtt antrekk Nelia hadde på seg 🙂 Er det en kjole du har på deg der ?

  Ha en fin kveld videre <3

  1. Caroline

   Nei, det er en selebukse i ull 🙂

 3. Love the lovely pictures you share here! Honestly I am even touched after watching as they are so intensely.
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline

   You are too sweet! Thank you so much!

 4. Hvor er klærne du har på deg fra? Det var sykt fint outfit 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Det er en skjorte fra mango og en selekjole fra asos 🙂

 5. Jentemamma

  Jeg er nylig blitt jentemamma og lurer veldig på hvilket merke klærne til Neila er. De virket perfekte! Varme, gode og fine å se på ; )

 6. Fine bilder, og utrolig søtt antrekk på Nelia. Kan jeg spørre hvor det er fra? Det kunne passet til min snart 2 år gamle datter:)
  Ha en fortsatt strålende kveld!

 7. Det så hyggelig ut! Så heldig du er som har et så fint forhold til moren din. Hun virker kjempekoselig 🙂

  Gooood helg!

 8. Martine

  Det har sikkert vært skrevet om mange ganger før, men hvor mange år er du?

 9. Kariann

  Det så veldig koselig ut! Jeg bor langt vekk fra mammaen min så slike dager er dessverre sjeldne, men så viktige:)

  Jeg har lurt lenge på en ting. Du har et management og jeg lurer på hva de gjør/hjelper deg med? Er det sånn at de gir deg råd om hva du skal skrive/bør skrive, hvilke temaer du burde skrive om? Har de noe «bestemmelsrett» over bloggen eller er det bare veiledning? Dette ble muligens noe rotete, men i bunn og grunn lurer jeg på hva et managements oppgave i forhold til en blogger er?

 10. Ranveig

  Så koselig dere hadde det, fint antrekk 🙂
  Synes moren din er så søt, litt eldre enn meg tror jeg. Kan jeg spørre hvilken genser ell jakke hun hadde på seg? Den var så fin 🙂

 11. Jenny Catharina

  OMG den maten så god ut! NAM 😀 hva var det?

 12. Hei Caroline!
  Så fine bilder, alltid vakker<3

  Jeg har nå lett over hele nettet etter Adax Caroline vesken i svart.. Finner den ikke noen steder. Vet du av en nettside som selger den? 🙂 Har siklet på denne siden kolleksjonen kom ut..

 13. Hørtes ut som en utrolig trivelig dag da 🙂 Jeg burde også vært flinkere å gjøre ting med mammaen min, men det er vanskelig å få tid i en hektisk hverdag 🙂

 14. Så koselig med kvalitetstid sammen med mamma’n 🙂 Jeg og min mamma tar oss også en shopping og kafétur innimellom, og det er veldig hyggelig 🙂

 15. Så koselig 🙂 Kan jeg spørre hvor klærne til Nelia er fra? Dere har en nydelig jente 🙂

 16. Den camelfarga kåpå de på det euna bilde, kor e den fra? Nydelig va den!! ❤❤❤

 17. Herlighet så mye søsteren din ligner på mammaen deres
  Ha en trivelig helg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *