only one day left

workout_1

Hei en litt sen torsdag! Håper du har hatt en fin dag hittil 🙂 Bare tanken på at fredag er her i morgen allerede bidrar vel til at de fleste er ganske fornøyde tipper jeg 😉 Jeg klarte å karre meg opp tidlig i dag, men så skjer det alltid litt uforutsette ting underveis og jeg var faktisk ikke på mølla før klokken nærmet seg syv. Ikke at det er sent, men det skulle helst ha vært en liiten time før da… for nå har jeg selvfølgelig klart å få dårlig tid på grunn av det. Jeg kom nesten nettopp tilbake fra en tur-retur Skien (min favorittvei å kjøre, woho) og nå er jeg nødt til å jobbe før jeg skal avgårde igjen. Denne gangen blir det bare hygge, for jeg har lovet mamma en liten tour i byen 😉 Så blir det sikkert sushi til middag i kveld – lykke! 

workout_4

På treningsplanen i dag stod det nok en runde med intervaller, og med opp- og nedtrapping ble det 40 minutter før jeg hev meg løs på styrketrening med kroppen som vekter. Passer meg helt perfekt! Jeg kunne gjort slike økter hver eneste dag, for akkurat nå er jeg drittlei av langkjøringer, så det kommer ikke på tale. 

workout

workout_5

Laget meg en helt fantastisk frokost-tallerken da jeg kom tilbake fra bilturen og var så sulten at jeg nesten ikke husker at jeg har spist dette. La oss bare si at jeg er glad jeg fikk tatt et bilde før alt ble fortært, for her var det mye godt, så jeg er nødt til å lage en helt identisk tallerken i morgen 🙂 

workout_3


Jeg får hive meg rundt, så sees vi litt senere! Ha en nydelig dag i sola ♥ 

84 kommentarer

 1. Hei, blir du mett av sånn tallerken når du er så sulten? Det hadde ikke jeg blitt….

 2. Er dette et stort måltid?! Eller kun en lett lunsj? Lurer litt siden du var så syykt sulten?

 3. Nei, man kan ikke si at du spiller på kropp.

 4. du har alltid så fina bilder! ta hand om er <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Jennifer 🙂

 5. Skuffet!!!

  Da du ba oss om råd tidligere, veldig mange sa at vi ikke likte at mannen din skriver kommentarer eller lager innlegg. I går var det ei i klassen min som sa at han fortsatt driver og tuller her, er det sant? Hvorfor kan ikke du drive blogg og han spille fotball, det er jo bedrageri når han skriver under som deg.

  Jeg savner luksus og busjettinnlegg fra januarsalget og til påska skal vi til Miami, skulle gjerne hatt bikinitips fra VS, jeg veier også 48 kg.

  1. Caroline

   Det stemmer nok ikke, det er kun jeg som kommenterer her under mitt navn 🙂 Når Lars-Kristian kommenterer, noe han gjør ekstremt sjeldent, er det under sitt eget navn.

 6. Kristine

  Og DER kom motivasjonen min for å trene i dag! Takk Caroline, elsker slike treningsinnlegg!

  Ha en nydelig dag skjønne du.

  Gode klemmer til deg!

  1. Caroline

   Å, så gøy Kristine! Håper dagen din har vært fin!

 7. Hei 🙂

  Hvilke pulsklokke bruker du?! Og er du fornøyd med den?!

  Klem Guro

 8. Jeg elsker fredager. 🙂 Å vite at jeg får ha mannen hjemme i to dager er kjempedeilig, siden jeg ikke jobber selv (enda)

  God helg 🙂

 9. Esin Ciftci

  håper det går fint at jeg brukte deg som ett eksempel på en negativ skygge som har rammet verden. https://esin.blogg.no/1453370638_perfeksjon_er_ddelig_.html#comment

 10. Kristine

  Du ser strålende ut!! Amen til lei av langkjøring! Forslag til intervaller..? 🙂

 11. Var det alt du spiste når du var skrubbsulten? Mener ikke å være negativ altså, no hate 😉

 12. Hei! Takk for at du hele tiden er så flink til å spre glede og gode tanker 🙂 Du er veldig motiverende, og som den trenings-entusiasten jeg er så elsker jeg at du har så fokus på det også! Jeg har fulgt deg i flere år nå og aldri kommentert noe før, så tenkte det var på tide 😉 Keep ut the good work!

  Klem fra Julie <3

  1. Caroline

   Så hyggelig å høre fra deg, Julie! Tusen takk for så fine ord 🙂 Stor klem!

 13. Ane Louise

  Siden kameraet ditt er med her, så MÅÅ jeg spørre. Jeg har lurt på det så lenge:

  Åssen kamera har du og åssen objektiv på dette bildet? Ser det er Canon , men hvilken modell? 😀

  Vet du har linket til fotoutstyr å sånt tidligere, men det er et annet kamera enn i dag. Håper du tar deg tid til å svare 😉

  Det objektivet så jo smashing ut…!! :O *sikkle* ;’D

 14. Hi Caroline, i havent seen anymore the translation. What happened? You look wonderfull, keep up the good work.

  1. Caroline

   It is back, but I was so stressed this morning I completely forgot! So sorry!

 15. Lillevenn

  Fin dag ønskes deg 🙂

  Hvordan går det med studiene til Lars-Kristian? Hører ikke noe mer om dem, gjorde jo det før. Et interessant studie som jeg skulle ønske jeg hadde tid til.

 16. Foundation

  Hei!

  Jeg så at du bruker LUXE almond. Jeg har tahini og synes den er litt for mørk. Almond ser lysere ut på deg, men den ser mørkere ut enn tahini på bilde-oversikten på coverbrands. Kan du hjelpe meg? 🙂

 17. Så vacker! <3
  Läs gärna mer om vad som överraskade mig på förlossningen 🙂
  https://goteborgsmamman.se/2016/januari/5-overraskningar-pa-forlossningen.html
  Kram.

 18. Så godt ut. Er det avokado som pålegg?

  1. Caroline

   Det er SÅ godt!

 19. Hvor er treningstøyet fra, Caroline? 🙂 Så stilig! Klem

  1. Caroline

   Tusen takk! Det er fra Nelly 🙂

   Klem tilbake 🙂

 20. Hei! Håper virkelig du spiser mer enn dette til frokost etter trening. Om du ikke gjør det, kan du kanskje droppe og legge ut bilde av frokosten din, for dette gjør seg ikke på en blogg som mange unge jenter leser. Ble skuffet når jeg så dette, og vet hvor mange som sliter med mat..

  1. Enig.. Jeg føler mye mer må til for å bli mett. Dette hadde ikke fylt magen min litt engang:/ Jeg prøver selv iherdig å gå ned i vekt, og ser jo nå hvilke små porsjoner jeg burde ha for å muligens klare det. Vil du svare på om dette gjør deg mett, Caroline?:)

  2. Amen! Det gjør seg ikke på en blogg som voksne mennesker leser heller. Vær så snill og ta mat/bildekritikken på alvor. Spis hva du vil og så lite du vil, men du har et ansvar for de signalene du sender. Signalet du sender her er at en 300kcal frokost etter tung trening, hvor du har forbrent bortimot 700kcal, er ok, nok. Etter utallige kommentarer her om at mengdene dine sender dårlige signaler så håper jeg du kan begynne å innse/innrømme for deg selv at du har påvirkningskraft i negativ retning så vel som den positive. Ja, klart du spiser mer ila dagen, men det kommer ikke frem på bildet som viser en porsjon som tilsynelatende er nok for en som trener og har god peiling på mat. Bildet er lekkert, men det må finnes en annen måte å formidle det vakre på her.

 21. Benedicte

  Der var det mye godt ja, og det er jo mye frukt i tillegg til det grove knekkebrødet så folk kan bare roe seg ned.
  Men er du ikke opptatt av proteiner etter trening? Eller er det jeg som ikke ser de? :p

  1. Nei, det blir tull å si det for dette er faktisk ikke mye mat. Første gang jeg kommenterer noe slikt, og det er mulig ikke all maten er vist, men ut fra det som blir skrevet her virker det jo sånn. Uheldig..

  2. Caroline

   Drikker noen ganger en proteinshake eller spiser noen egg med kaviar på knekkebrød etter trening, men slik ble det ikke akkurat i dag 🙂

 22. Anna Lisa

  Heia!
  Du har trent i dag, men det har ikke jeg orket ennå, haha
  Kanskje du skulle sette en aldersgrense på bloggen din? 26 pluss?
  Da hadde du kanskje blitt spart for alle de stygge kommentarene du får her inne. Det kan da neppe være voksne folk som skriver så mye dritt
  Du gjør en super jobb og jeg heier på deg!

 23. For et nydelig treningssett! 😀 Hvor er det fra? Du ser helt smashing ut

  1. Caroline

   Tusen takk, Ingrid! Det er fra Nelly 🙂

   Klem 🙂

 24. Kan du med hånden på hjertet si at du blir mett av en slik tallerken når du på forhånd er veldig sulten? I mine øyne er ikke dette et halvt måltid engang, og jeg er ingen storspiser.

  1. Det var en teit kommentar. Hvis du hadde spist dobbelt så mye som dette, er du nok nærmere en ‘storspiser’ enn du selv vil innrømme.

   Jeg tror Caroline er gammel nok til å selv finne ut av hvor mye mat hun trenger når hun er sulten.

 25. Hei!
  For meg virker det som om det der er det eneste du har spist etter en ganske tung økt, og i tilleg virker det som frokost? Uansett, vi begge vet jo at det ikke er nok for å fylle på lagrene for å møte dagen, når man i tillegg har trent. Derfor regner jeg med at du har spist mer, men dette kommer ikke til uttrykk på bloggen. Det blir selvfølgelig veldig uheldig da mange vil velge å tro at det der er måltidet du inntok etter trening. Hvordan kan du unngå å se hvilke signaler din «enorme» tallerken med mat sender ut, eller er det slik at du ser det men velger å ignorere følgene det kan ha? Når du vet at du har veldig mange unge lesere, og at kroppsfokuset aldri har vært så stort som det er nå synes jeg dette blir en veldig uheldig framstilling av den sunne livsstilen du fronter.
  Neste gang kunne du vel ha lagt med et lite «p.s»?
  Litt konstruktiv kritikk til ettertanke.

 26. HJELP!! Du kan ikke vise frem så LEKKERT treningstøy uten å fortelle hvor det er fra? 😀 Dåner av hvor stilig det var.

  1. Caroline

   Haha, tusen takk Synne! Det er fra Nelly 🙂

   Klemmer!

 27. Kristine

  Hvilken hastighet løper du på når du kjører 4×4? Løper du med stigning? 🙂

  Ha en fortsatt fin kveld fina!

 28. Ikke ofte jeg legger igjen kommentarer, men det er virkelig ikke greit å gi inntrykk av at det er dette du spiser som sen frokost etter trening. Om det er det er opp til deg, men å kalle dette en frokosttallerken på en så stor blogg som din, sammen med beskrivelser av lang treningsøkt og mange ærend er for meg helt uforståelig at du gjør. Igjen, hva du gjør og spiser har jeg ikke noe med, men her er det snakk om signalene du sender ut til leserne dine. Vi fleste klarer å se at dette langt ifra kan kalles en frokost (eller det kan det avhengig av hva man spiser ellers), men du har flere lesere som sikkert ikke kan skille dette. Man må skille mellom hva man gjør selv og hva som egner seg å spre videre på en blogg!!

 29. Veldig enig Med alle andre her om maten etter trening! D der e Ingenting..!

 30. Du skryter av at du er så flink til å ta konstruktiv kritikk. Og at du ønsker det. Hvorfor svarer du da kun på rosen i dette kommentarfeltet og ingen av de særs fornuftige og konstruktive tilbakemeldingene?

 31. Jeg har lest bloggen din i mange år og tror ikke de få gangene jeg har kommentert at det har vært noe negativt. Og jeg kan egentlig ikke huske at jeg har reagert på noe spesielt før. Men nå kødder du… Det er helt i orden at du spiser dette etter en 40mim kondisjonsøktmed påfølgende styrke. MEN dette er da ikke greit å legge ut som ett «motivajonsbilde» til leserne dine. Jeg ser at du velger å unnlate å svare de fleste kritiske tilbakemeldingene. Det får da være, men dette må du vær så snill å rette opp i. Jeg kjenner jeg føler for å si mer men biter det i meg. Enkelt sagt så spiser man ikke ett enkelt knekkebrød med litt avokado og frukt ved siden av etter en slik økt. Dette er ikke ett OK signal å gi. Og til alle som skal forsvare Caroline nå med alle dere hatere les en annen blogg. Spar dere… Dette mener jeg er en konstruktiv tilbakemelding på ett ,jeg håper, litt misforstått innlegg.

 32. Oppgitt

  Dersom du kaller dette en stor frokost blir jeg virkelig oppgitt! Jeg tror muligens du burde lese litt på hva som er tilstrekkelig i ett kosthold, for dersom du tenker dette holder etter trening OG som frokost må du mangle kunnskap om emnet. Jeg synes det er trist at du ennå ikke forstår hvilke signaler du sender ut. Heldigvis er jeg voksen nok til å forstå at dette er for lite næring til hvem som helst, men at du ennå ikke ser hvilke signaler du sender ut er skummelt. Se litt på «sykt perfekt» og husk du er en del av det ungdommen higer etter. Håpløst! Jeg fatter det ikke…

 33. Grusomt innlegg å lese :(. Håper du virkelig du spiste mer enn det du tillater deg selv til å vise på bloggen.Du svarer ikke på kommentarer som omhandler maten heller 🙁 .

 34. Hei Caroline!
  Ble litt overrasket over at ingen hadde kommentert dette før meg, så da kunne jeg jo ikke la vær å legge igjen et spor 🙂 Sønnen min fikk en samleboks med Ivo Caprinos favoritter til dåpen sin for litt over ett år siden, og spesielt jeg og mannen har har mye glede av den! Den inneholder jo alle de gode, gamle klassikerne <3 fant den her til deg! Håper den faller like mye i smak hos dere 🙂

  https://www.caprino.no/shop/no/items/movie_bundle.asp

 35. Glad det ikke bare er meg som reagerer på frokosttallerkenen som liksom skulle tilfredsstille en enorm sult! I min virkelighetsoppfatning er det bare mulig hvis du faktisk spiste selve tallerkenen i tillegg.
  Du er ikke så tynn at det er troverdig at du musespiser heller, hvertfall ikke med den treningsmengden du beskriver. Tipper du tenker at vi glemmer å balansere inntrykket med bilder av at du spiser boller etc, men det er noe med sammenhengen mellom tekst og bilde her som åpenbart får flere til å heve et øyenbryn eller to.

 36. Sarah Marie

  Jeg slenger meg på alle de andre. Jeg har vel kommentert hos deg en gang før, så med andre ord omtrent aldri – men dette reagerer jeg veldig på.

  Du skal være et forbilde og en inspirasjonskilde for mange mennesker, spesielt unge jenter. Du må virkelig ta det på alvor. Det her er ikke greit. Det er er langt i fra sunt for kroppen. Kanskje din, men det er kun fordi du har vendt magen din til lite mat tenker jeg meg.

  Mange jenter, inkludert meg selv, sitter mest sannsynligvis nå med en klump i magen – fordi de ser hvor lite mat man «bør» spise for å bli like tynn som deg.

  Jeg tenker også på Nelia, som skal vokse opp med et sånt press. Hun kommer nok dessverre til å kjenne på det temmelig fort når hun blir eldre og ser moren sin spise så lite – og trene så mye.

  Jeg er ikke ute etter å «ta deg» eller snakke stygt, dårlig etc om deg – men jeg vil virkelig at du tar dette på alvor.
  Som flere andre sier – du ber om konstruktiv kritikk – og her får du det.

 37. Kristin

  Er det noen av de som kritiserer som ser på sammensetningen av måltidet? Nå vet jeg ikke akkurat hva som er på tallerkenen, men jeg har summert totalen og kommet på godt over 400 kcal på denne frokosten (hvis det er 1/2 avocado og f.eks 5 valnøtter).
  Til sammenligning er en frokost med 3 brødskiver med kokt skinke og 1 glass melk på godt under 400 Kcal.

  Jeg synes ikke at en frokost på over 400 kcal som i tillegg består av sunne matvarer gir dårlige signaler.

  1. jeg beregnet den til 290 kcal, men tok jeg utgangspunkt i en kvart avokado og at det ikke ser ut som valnøtter men noe havreklikrunsjaktig. Selv spier jeg ikke veldig mange flere kcal enn det før jeg drar til min stillesittende kontorjobb, men det du glemmer Kristin, er at Caroline forteller at hun hadde en treningsøkt med førti minutter intervaller etterfulgt av en styrkeøkt, før hun kjørte et ærend tur – retur Skien, før hun spiste dette måltidet. Det er en ganske viktig del av historien.

  2. Rugsprø, 1/2 avokado, blåbær, et halvt eple og noe crunchy greier.. 400 kalorier? Nei.

 38. Kjære Caroline 🙂

  En voksen og reflektert jente er du. Jeg har fulgt deg, og sett opp til deg, så å si fra da du startet å blogge. Oppturer, nedturer. Jeg har fulgt deg på sidelinjen hele veien. Ergo, jeg har fått med meg alt som har hatt med kroppshysteri, matinntak og generell påvirkningskraft, og diskusjonene rundt dette – både i ditt eget kommentarfelt og i media.

  Du vant årets livsstilsblogg. Du ønsker å fronte en sunn livsstill, både hva angår trening, men også mat. Du motiverer. Drar igang utfordringer, får folk opp av senga og på mølla. Du klarer det! Jeg digger å lese dine motiverende innlegg!

  Men du.. I dag ble jeg skuffet. En frokosttallerken bestående av ca 240 kcal. Lenge etter en intervall- og styrkeøkt. Tre bilder av en beundringsverdig kropp, en kropp som vitner om mye trening og lav fettprosent. En kropp som blir idealisert i dagens samfunn. En vakker kropp. En muskuløs kropp. En trent kropp. En, for mange, uoppnåelig kropp.

  Det kan godt være du har spist mer enn dette. Men det fremkommer ikke av teksten din. I teksten kan man som leser se at du var på mølla kl 07, selv om du, som du sier, skulle vært det en time tidligere. Skal man da tolke det som at du har vært oppe siden 06? Du hadde økten din kl 07, 40 minutter på mølla, før du trente styrke. Som leser kan man da anta at du var ferdig rundt kl 08. Deretter kjørte du tur-retur Skien. En reise som tar 31 minutter én vei, ifølge Google Maps. Hva du gjorde i Skien kommer ikke frem, ergo når du var hjemme igjen er uvisst. I teorien en gang etter kl 09.

  Det er ganske mange timer uten mat – når man i tillegg har trent. Hvem som helst hadde nok vært skrubbsulten! Men litt over 200 kcal, Caroline.. At det funker for deg – greit (kanskje spiser du hver time? Annenhver time?). At det gir et forvridd sunnhetsbilde for de fleste – ikke greit.

  Jeg tror du forstår poenget mitt. Og jeg ser at flere har påpekt det samme. Det er bare så synd at du ikke svarer konstruktivt og ydmykt på slike kommentarer, at du bare svarer de som gir deg ros. Derfor har jeg nå forsøkt å gjøre begge deler. Jeg håper du kan komme med en oppklaring på dette innlegget 🙂

  – S

  1. Enig med s over her. Heldigvis er jeg så voksen at jeg tror ikke på alt som skrives her. Hvordan kan vi vite at hun virkelig trente eller at dette var det hun spiste? Poseringer foran et speil i bh kl 07 om morgenen som helst skulle vært kl 06 er ikke noe som motiverer meg til å trene. Poenget mitt er også at bloggen ikke viser hele sannheten.

 39. Sprekingen! Du ser fantastisk ut 🙂 Når du løper 4×4, hvilken hastighet og stigning har du da?
  Takk for inspirasjon, og god helg! 🙂

 40. Er det ikke veldig mye sukker i det måltidet? Er det dette du spiser til lunsj?

 41. For få uker siden skrev du at alle innlegg med treningstøy var i samarbeid med getinspired. Ser ingen annonse/adlink i toppen av innlegget, så sikkert lurt å endre på dette dersom dere fremdeles har samarbeid. 🙂

  1. Caroline

   Hei Stine! Har jeg skrevet det? :/ Kan du linke meg til hvor jeg har gjort det i så fall slik at jeg kan endre det? I fjor hadde jeg en eksklusiv avtale med Get Inspired hvor alt av treningstøy jeg brukte skulle være fra dem, men den avtalen gjelder ikke i år. Dette tøyet er fra Nelly 🙂

   1. Ouch. Dårlig dag eller!?!

   2. Caroline

    Apsit: Jeg bare lurer på hvor jeg i så fall har skrevet det, sånn at jeg om nødvendig kan gå tilbake og endre det 🙂

  2. Det har Caroline ikke skrevet, men hun skrev at i fjor at hun hadde en årsvatale med GetInspired.

 42. Det er faktisk ganske fascinerende hvordan du konsekvent velger å ikke svare på alle de konstruktive, men kritiske, kommentarene til dette innlegget.

  Jeg følger med på bloggen din med en blanding av humor og fascinasjon, men som mor til en tenåringsjente syns jeg dette ble trist.

  I tillegg er det ikke lenge siden jeg leste her at du mener at du ikke spiller på kropp som f.eks Sophie Elise. Neivel? Det er ikke bare pupper som er kropp, vet du.

  Jeg har jo egentlig ikke noe spørsmål, og dette er nok i overkant kritisk for deg så jeg regner med at dette ikke blir godkjent. Men du leser det vel, og det er det viktigste her.

 43. Det første jeg tenkte da jeg leste dette innlegget var at du var så fantastisk inspirerende på alle måter. Stå opp før sola, hoppe på mølla, ture avgårde og hjem igjen ..Super motiverende! Men så stusset jeg over det siste bilde av et passe mellommåltid i mine øyne, men en tekst som beskriver er skrubbsulten dame etter en heftig treningsøkt. Jeg måtte faktisk lese på nytt. Dobbeltsjekke. Dette kunne jo ikke stemme?
  Jeg mener, jeg er en slank jente som deg, trener aldri – men spiser minst det dobbelte av dette som mitt første måltid for dagen. Med andre ord; Dette er hverken sunt eller normalt! Og jeg håper ingen som leste dette innlegget lar seg påvirke til å tro at man blir slank, sunn og lekker ved å spise et knekkebrød til frokost etter trening. For det er absolutt ikke oppskriften!

 44. Hei, beklager nesten å slenge meg på alle matkommentarene… men ang estetikk, som du har brukt som argument tidligere- at det er «fint» med lite mat på tallerkenen for bildets skyld, sjekk ut bloggen til Maren Erdvik på fitliving.no hvor det bugner over av både frukt og grønt når hun legger ut matinspo! DET kaller jeg både lekkert, og fristende! Trenger ikke være lite mat på en tallerken for å se bra ut, tvert om!

 45. Har hatt stor respekt for deg. Den mistet jeg nå etter grusomme signaler du sender om dine matvaner. Ikke svarer du på konstruktive tilbakemeldinger heller. Du fremstår i mine øyne feig. Lykke til videre.

 46. Hei. Caroline,- jeg liker godt bloggen din og finner mange nyttige tips som jeg tar med meg i min hverdag. Jeg synes du har fått unødvendig mye kritikk til tider, og det kan jeg tenke meg er leit. Du har gitt uttrykk for at du ønsker mer konstruktive tilbakemeldinger. Slik jeg ser det i kommentarene til dette innlegget er det nesten utelukkende konstruktive tilbakemeldinger vedr denne frokosten ifht til treningsmengde, uten at du svarer på noe. Hva betyr konstruktiv kritikk for deg? Mulig du spiser mer som du ikke viser oss, men du sender ut meget skumle signaler ved dette innlegget. Er det slik at det faktisk er dette du spiser etter denne hardtreningen kan man så absolutt få inntrykk av at du har et meget anstrengt forhold til mat, noe jeg så klart håper ikke er tilfelle. Kanskje du kan spare deg selv for mulige ubehagelige kommentarer vedr dette ved å svare på noen av kommentarene som omhandler denne frokosten? God helg 🙂

 47. Og min kommentar sensuserte dere…den fikk ikke komme ut. Var ingenting stygt i den meldingen. Skjerp dere!

  1. Caroline

   Det er ingen kommentarer fra deg, Monica. Verken i spam eller trash.

   1. monica

    Sendte inn en i går …men greit nok.
    Andre har skrevet litt av det jeg mente så du trenger ikke få høre det engang til☺
    Men en ting jeg vil få frem er at du etterlyser konstruktiv kritikk men svarer aldri på det.
    Ellers heier jeg på deg selv om jeg ble skuffet over den tallerken i går.

 48. Jeanette

  Hei Caroline!
  Leste i innlegget ditt fra idag at du hadde fått mye kritikk for frokostbildet på torsdag. Da måtte jeg bla tilbake og se. Hadde absolutt ikke lagt merke til det eller tenkt over det i det hele tatt. Jeg ser jo at kritikerne har et poeng, men jeg skjønner ikke hvorfor alle skal henge seg sånn opp i alt hele tiden. Veldig mange av de som kommenterer kritisk virker som om de føler de må beskytte omverdenen fra deg og din grusomme påvirkningskraft. Ingenting du gjør er riktig, det er alltid noe å hakke på. Ofte klikker jeg meg inn på kommentarfeltet når jeg ser det er mange som har kommentert, kun for å se hva det er den frådende folkemassen reagerer på denne gangen. Blir like overrasket hver gang, for det er stort sett ting jeg ikke har lagt merke til. Kanskje jeg har en unik evne (haha) til å bare la det som ikke betyr noe fare og kun bruke bloggen din for det den er ment som: underholdning og avbrekk i hverdagen. Der gjør du ihvertfall en god jobb!

  1. Jeg måtte bare svare på denne; for det er nøyaktig det samme som jeg tenker hver gang! Fortsatt god helg til deg og Caroline 😀

 49. Mer enn nok for meg til frokost!! Jeg drøyer jo ikke så lenge før neste måltid!!!

 50. Frokosten ser kjempe god ut! Ser ikke problemet som mange antyder til i kommentarene, jeg liker heller ikke et veldig mettende måltid tidlig på dagen. Folk må akseptere at vi alle har ulike preferanser til hva som er på talerken og hvor mye et måltid inneholder, det viktigste er vell at en får nok mat i løpet av dagen i form av flere måltider 🙂
  Fortsett det gode arbeidet du gjør med bloggen, Caroline!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *