Caroline tipser: rawnola

rawnola_6

Har dere hørt om rawnola? Det er enkelt og greit raw granola, altså granola som ikke skal i ovnen. Jeg har fortsatt tilgode å lage dette selv, men har funnet litt forskjellige oppskrifter og skal prøve meg litt fram, så deler jeg når jeg har fått til en vellykket utgave! Den største fordelen med dette er jo at det ikke trenger noe tid i ovnen, deilig å slippe og følge med underveis. 

rawnola

Denne posen fant jeg på smoothieXchange i helgen og den var dødsdyr, men ganske verdt hver krone. Alle bitene er veldig store, men det går helt fint å smuldre dem litt ekstra opp og da vil det automatisk vare litt lenger. Jeg synes smaken kan bli litt rar når jeg spiser det alene, så jeg må ha yoghurt og bær til. Sammen med kaffe og juice er dette uten tvil favorittfrokosten min for tiden! Det smaker helt fantastisk og er jo i tillegg veldig sunt 🙂 

rawnola_5


I dag våknet jeg til 20 minus og jeg kjenner at det er hakket for kaldt for min del. Hos Lars-Kristian var det akkurat samme temperatur, bare plussgrader… Jeg er ikke misunnelig i det heeele tatt! Jeg synes treningsleir høres helt fantastisk ut, tenk å få sove til klokken ni hver dag, trene to ganger om dagen og få alle måltider servert i tillegg til at det er varmt? Ja, takk! Hadde jeg fått tilbudet, ville jeg dratt på flekken! Men jeg får vel heller ha min egen treningsleir her, mamma og jeg er ganske flinke til å kicke hverandre igang 😉 

rawnola_2


[showhide type=»post» more_text=»show english translation» less_text=»show less»]

I just got the taste of rawnola and have to tip you! I haven’t made my own yet, but when I was in Oslo on Sunday I bought this with me and oh my god! It is SO good you will not believe it! And it is really healthy as well containing only natural ingredients, it is gluten free and grain free. Yummi! I have found some recipes so I have to try to make my own but until then – I got this! 

So hello all my lovely non Norwegian readers! I habe decided to start writing in english again because you mean so much to me that I just have to make the time to do it. So I hope you will enjoy it 🙂 

By the way it is freezing in Norway these days and I woke up to minus 21 degrees! Lars-Kristian could tell me that he woke up to the very same, only it was plus not minus. I am so jealous! Imagine being on a camp where the focus is to work out twice a day and get every meal prepared.. Including hot weather! Yes please! Wish it was me 😉 

Wish you a very nice day, beautiful people  ♥ 

[/showhide] 

42 kommentarer

 1. Hvordan starte opp en blogg? Og hvordn redigere den? Har så mye på hjertet, som jeg vil skrive gjennom en blogg… Har du noen personlige tips?

 2. Hei:)

  Hvor mye koster pakken ?

  1. Caroline

   79,- tror jeg den kostet 🙂

 3. Hei!

  Det så veldig godt ut, gleder meg til konkret oppskrift 🙂

  Jeg vet det er tidlig å tenke på, men vurderer å bestille bikini fra Victoria secret. Synes å huske du har erfaring med det?
  Og hvordan er det med toll, leveringstid?

  Ønsker deg en fin dag videre!

  1. Caroline

   Leveringstiden er veldig kjapp, jeg velger alltid ekspress, så det er kanskje ikke så rart jeg får den fort da 🙂 Toll kommer som regel når du henter ut pakken, eller så får du regning i posten via dhl 🙂

   En fin dag til deg også, Marty! 🙂

 4. Christine

  Hei.

  Liker bloggen din veldig godt og er innom nesten daglig.

  Veit du har vært en del i københavn og lurte på om du kunne gitt meg noen tips på hva vi bør gjøre og et bra hotell?

  Vi skal snike oss unna og gifte oss i københavn om litt. 🙂 Hysjhysj 😛

 5. Det så spennende ut, fikk lyst til å teste! 🙂 Så heldig du er som har en så sprek mamma. Kos dere masse med jentetid <3

 6. hi Caroline, how are you? im so happy that you’ve decided to write in english too. i was haveing so much trouble translating your website everytime, that now is a blessing the choise you’ve made. wish you all the best, Alice.

  1. Caroline

   I am very fine thank you 😀 How are you? I am so happy you like the translation – it will continue 🙂

   All the best!

 7. Så himla mysigt 🙂
  Ha en toppendag 😀 😀

 8. Nina Julianne

  Kjenner jeg er litt misunnelig på det fine snølandskapet som er hos deg, i Bergen og i Trondheim akkurat nå, men de minus 10-20 gradene frister lite når vi har 27 grader med overskyet vær i Brasil 😛

  Du tar utrolig fine bilder av frokostene dine, som får «anti-frokostmenneske» (må våkne og komme meg i gang før magen min godtar frokost 😛 ) i meg til å få lyst til å begynne med ordentlig frokost! Kanskje jeg får begynne å dandere frokosten, ta bilder og legge på instagram, så kanskje matlysten er kommet når jeg er ferdig med det? 😉
  Ha en fin dag med mamman din, nyter ferien med mine foreldre og mormor 🙂

  1. Caroline

   Snø er jo så nydelig når det er sol, så det forstår jeg 🙂

   Vet du, det synes jeg du skal gjøre! Jeg er ikke så altfor glad i frokost jeg heller, men det hjelper å gjøre litt ekstra ut av det 🙂

   Klemmer!

 9. Jeg har vurert sånne treningsuker som de har på grand canaria osv. Virker super digg å starte dagen med yoga, trene et par ganger om dagen og spise masse god, sunn mat i varmen.
  ….og slippe ansvaret for jobb, hus og barn en uke.. bare være seg selv med treningen:-))

  1. Caroline

   Tenk så deilig! Det står på min bucket list 😉

 10. Yeas for the english transations! I have been missing and waiting for them 🙂 so nice to actually understand what you are writing! And if it helps the same freezing tenperatures are here in Finland! xD

  1. Caroline

   Oh my God, it is too cold :O I am s happy you like the translation 🙂

   Hugs!

 11. Hei:)
  Hvor har du kjøpt ukeplanleggeren?

  1. Caroline

   Den er fra etsy 🙂 Journal junky heter selgeren 🙂

 12. Hei! Spør igjen jeg, da du vet mye mer om bloggverden enn meg. Nevnte tidligere noen andre blogger, blant annet Sofie Elise, som ikke har åpent kommentarfelt. Hvordan kan de da skrive feks: «takk for alle tilbakemeldinger», «kunne ikke klart meg uten dere fine lesere»,»skjønner at dere vil høre mer om dette» etc… Jeg personlig leser ikke lenger de bloggene som har stengt kommentarfelt, da det blir usannsynlig kjedelig og ensrettet, blir bare «til info» liksom. Hvorfor distanserer de seg fra oss der ute, selve leserskaren? Er man ikke litt primadonna hvis man stenger for kommentarer? Synes det er flere og flere som gjør det, og da mister jeg og mange andre interessen. Leser faktisk nesten ingen andre blogger enn denne nå. Jeg bare spør som sagt, vet lite om det.

  1. Herlighet, er det noe å bry seg om da.

   1. Seriøst Oda, hvorfor kan jeg ikke få spørre om det? Blir lei meg :/

  2. Kanskje de leser kommentarene de får på Instagram og Facebook?

   1. Takk for svar Ida! Det kan hende! Tenkte ikke på at folk kan svare de der. 🙂 Men unngår de da det de stenger bloggen for?

   2. Vil anta at bloggere med stengt kommentarfelt opplever hatkommentarer i mindre grad, da folk må kommentere på Facebook eller Instagram for eks. hvis de vil kommentere. Og der er man da ikke anonym, derfor mindre hets og slemme kommentarer, som man får mye av i kommentarfeltet på bloggen, der man kan være anonym:)

  3. Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, Mail og face to face for eksempel…….? Bloggere er ikke ‘låst’ til kommentarfeltet når det kommer til kommunikasjonen med leserne.

  4. Det kan jo ha noe å gjøre med at de får mange ufine og usaklige kommentarer, ikke minst anonyme. Så kan man heller kommentere på Facebook, under fullt navn. Kan se for meg at folk oppfører deg bedre der!

  5. Caroline

   Jeg synes det er viktig med kommentarfelt, men det må være opp til hver enkelt blogger og jeg forstår også at det er godt å stenge det til tider, dersom kritikken er usakelig og slem. Jeg tenker de leser kommentarer via andre sosiale medier, som instagram og facebook 🙂

 13. Det er rart med det, men nå kjenner jeg faktisk at jeg blir litt lei meg 🙁 har lest deg i mange år.. i det ene innlegget ble ikke en saklig kommentar fra meg publisert.. I det andre innlegget ble en annen publisert, men ikke besvart og så skrev jeg en tredje kommentar hvor jeg igjen spurte deg hvorfor den ikke ble besvart.. Og den ble heller ikke publisert.. Og du etterlyste kommunikasjon med leserne dine? Nei, det er jo ikke noe poeng å legge inn andre kommentarer her.. Synd, fordi det hadde vært morsomt med en dialog med deg.. Så da er dette siste fra meg. Ikke noe vits å gi av seg selv når man ikke får noe tilbake 🙁

  1. Caroline

   Hei Ruth!

   Den første kommentaren din er godkjent og besvart, det tok bare litt tid da jeg ikke rakk å svare deg noe tidligere :/

   Beklager dette, men jeg klarer dessverre ikke å sitte klar med å svare hele tiden :/

 14. Hei, Caroline!

  Lurte på to ting:

  1. Hva er den beste rettetangen din? Er det Gizmo Straightener? Blar gjennom arkivet ditt og du har skrevet om minst 3 forskjellige rettetanger, så vet ikke hvilken jeg skal tro er best! 🙁 Så, hvilken?!

  2. Hva er den beste krølltangen din? Og hvis det er en fra MAST, hvilken?
  Har du laget et innlegg med hvordan du krøller håret ditt med en av MAST krølltangene?

  Klem!

  1. Caroline

   1. de siste årene er det gizmo jeg har hatt som favoritt 🙂 ghd er også god, men gizmo er den beste etter min mening 🙂

   2. ja, jeg har laget flere innlegg om mat, se for eks. https://carolinebergeriksen.no/2014/01/10/perfekte-kroller-mast-volume-12/

   Nå som håret mitt er kort, foretrekker jeg å bruke krølltang 🙂 Jeg bruker en fra GHD, soft curl wand – ikke den tykkeste 🙂

   Klem tilbake 🙂

 15. Sybille

  Thanks for writing in english again! Greetings from Germany. Xoxo

 16. I was looking forward to read Your blog in English! So I am pleased I can right now!
  From Poland with love! :*

  1. Caroline

   Yey 😀

 17. It’s so nice you started translating again! 🙂

 18. Hvor er ukeplanleggeren bestilt og kjøpt fra?

  1. Caroline

   Den er fra etsy 🙂

 19. Ser at det ikke blir besvart dette med de andre bloggerne med stengt kommentarfelt. Sorry at jeg spurte…. :/

 20. Hei
  Først vil jeg bare si at jeg synes du har en fin blogg! Har fått mange gode ideer av deg!
  Jeg har aldri kommentert bloggen din tidligere!
  jeg vet du sikkert er klar over det! Men jeg må bare si at jeg blir SJOKKERT over hvordan voksne kvinner snakker om deg på «kvinne forum»!! De snakker stygt om små detaljer på bildene og innleggene! Jeg blir helt sjokkert! Jeg viste ikke at det var så ille!
  Jeg synes du er sterk og modig som ser dette dagelig! Du har sikkert noen dager der noe kan knekke deg! Mn da må du tenke på at det er mange der ute som liker deg og synes du er tøff!
  Ville bare si det til deg! For ble veldig sjokkert når jeg så hva som blir skrevet!

  1. Caroline

   Tusen takk for så gode ord, Lene <3

 21. Hei! Sjekk ut Loni Jane hvis du ikke allerede har gjort det:) Hu er helt rawnola og acai og raw! Har til gode å teste rawnolaen hennes sjøl, men det ser skikkelig godt ut, og det er jo superenkelt å lage!:)

 22. Hei! Utrolig fint servise, hvor har du fått tak i det? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *