gressenke

hadepappa_1

Nå kan jeg endelig danse på bordet, nettshoppe uten å bli overvåket og vaske klær uten innblanding fra en som alltid ender opp med å farge alt sammen grått eller krympe dem til barnestørrelse – mannen har reist til Spania og jeg er gressenke! Hurra! Neida. Det er jo faktisk ikke en glede, selv om jeg skal innrømme at akkurat det med nettshopping og klesvask er de eneste punktene på listen som gjør det litt greit 😉 Så er det jo alltid godt å ha litt tid fra hverandre, alle parforhold har godt av det. Det er sunt å savne hverandre litt, da får sommerfuglene tid til å komme på plass før vi ser hverandre igjen også. Slik er det i hvert fall alltid for meg. 


hadepappa

Jeg har en hel koffert som må pakkes ut og en haug med klær som må vaskes etter vår lille langweekend, så jeg må bare hive meg rundt og sette i gang. Men først skal jeg kicke dagen i gang med en treningsøkt og så har jeg hjemmekontor i den fine, lille kroken min. Og så er det henting i barnehagen og plutselig er kvelden her, tenker jeg! Disse 12 dagene kommer til å gå fort.. 


Håper dere har en fin ukestart ♥ 

87 kommentarer

 1. Og tenk på alle de fastelavensbollene du kan spise mens du er alene hjemme da….og så ryddig som du kommer til å ha det. Kos deg masse.

  1. Caroline

   Haha 😀

 2. Har ikke datteren deres på seg ull i disse dager? Ser veldig ut som bomullsklær og en glipe ved magen der. Hva sier barnehagen til det? Bare lurer, for her ønsker de at ungene går med ull innerst så det ikke blir så mye styr med skift når de skal ut.

  1. Caroline

   Glipe ved magen? Mener du fingeren til Lars-Kristian?

   Nelia har ull under i disse dager. I tillegg har hun mer enn nok ull og fleece liggende i barnehagen 🙂

   1. Karianne

    Hun går sikkert i badedrakt….jeg pleier ikke å reagere på sånne teite kommentarer, men nå sukket jeg høyt!!

    Min jente tåler ikke ull, ikke NOE ull. Hun har superundertøy eller bomull innerst og er god og varm hele dagen. Det er forskjell på barn også og jeg tipper Caroline har stålkontroll på hva hun bør og ikke bør ta på barnet sitt.

    Gratulerer med pris Caroline 🙂

   2. Elisabeth h

    Altså,jeg DÆVVER litt over enkelte spørsmål du får….

   3. – » Ser veldig ut som bomullsklær og en glipe ved magen der».
    – «Glipe ved magen? Mener du fingeren til Lars-Kristian?»

    HAHAHAH, nesten litt flaut hvor mye jeg trakk på smilebåndet av den der. Synes uansett folk (som deg, BJD) må ta seg en bolle og slutte å lete etter noe å pirke på. Nelia har det nok veldig bra hos Caroline og Lars Kristian. Om ikke, er vi faktisk så heldige at vi har et barnevern her i landet. De retter kritiske blikk og pekefingre på hvordan barn og ungdom behandles i hjemmet… Slik at blogglesere slipper 😉

   4. Stakkars folk som ikke har bedre ting å finne på om dagen enn å overvåke hver minste lille ting du gjør. Du er flink og jeg har stor tro på at du er en strålende mor! Du må være en sterk kvinne, når du hele tiden må heve deg over slike kommentarer. Takk for en fin blogg!

   5. Halleluja Hva folk får seg til å skrive
    Nydelige lillemor, er nok kledd akkurat som hun skal❤️ Kos deg med klesvask og nettshopping☺️
    Klem

   6. Danielle

    Hva er poenget med å godkjenne så mange «haha»-kommentarer som ikke er konstruktive? Jeg trodde det skulle bli slutt på den slags på bloggen, men det gjelder kanskje bare når det er deg det går ut over? Flaut.

  2. Er ikke det et litt frekt spørsmål? Det kan jo være mange grunner til at unger ikke har ull innerst, som du ikke har noe som helst med..

  3. Anniken

   Haha, seriøst?? det var dagens.

  4. Bjd, for all del – om ungen gikk i bare bomull hjemme så gjorde ikke det noe. Jeg antar at folk flest har det såpass varmt hjemme at ull er overflødig inne.

  5. Huff … Stakkars Nelia 😉

   Lurer på hvordan mine 3 barn overlever på vinteren. De reagerer alle på ull, og bruker derfor aldri ull innerst 🙂

  6. Jeg er sikker på at Caroline klarer å kle på og ta vare på datteren sin helt uten hjelp fra deg 🙂

  7. Er det mulig 🙂 Nå er de inne og ikke er de i barnehagen heller. Det er vel ikke så vanlig å gå fullt påkledt med ullklær inne? Tror ikke barnehagen legger seg opp i hva barna har på seg hjemme.

  8. Helene Viktoria

   Det som du tror er en glippe, det er faktisk en finger. Hvis man studerer bildet veldig nøye, så ser man at det er klær innerst. Jeg synes det er trist at folk må kritisere alt mulig rart… Jeg leser bloggen fordi den er inspirerende og ikke for å finne feil…

   Håper ikke du tar deg nær av all den kritikken som herjer her i kommentarfeltet.

   Ha en fin kveld, Caroline 🙂

  9. Fy flate så sære folk er i disse dager. Du, altså……… hva vet vel du om hva ungen har på seg under? Jeg har alltid ull innerst og vanlige klær øverst. Hva er galt med det??

  10. Jeg har to jenter på 13 og 16 år,i barnehagen hadde de stort sett bare fleece,bomull. Men hjemmestrikket sokker på bena. Jeg kjøpte aldri masse dyrt ull undertøy. Men begge er to friske og raske jenter. Å de har så og si aldri vært syke.
   Å pleier dine barn å gå med masse ull når de er inne?

 3. Alltid litt trist når mannen er borte, men som du sier – sunt å savne litt også! Dagene kommer nok til å gå fort <3

  1. Caroline

   Ja, det er viktig inn i mellom det også <3

 4. De dagene går så fort!:) har selv en samboer som jobber offshore og er vekke 2av6 uker, har ei datter på 3.5 mnd og allerede er han på 3 turen sin borte fra oss. Da man setter ekstra stor pris på barna

  1. Caroline

   Uff :/ Ja, det Lars-Kristian må gjennom er jo ingenting i forhold til det :O

 5. Hei Caroline! Kos deg med litt alenetid for deg og Nelia, det blir nok fint:-) Kan jeg spørre hvilken bukse Lars Kristian har på seg på bildet?

  1. Caroline

   Ja, det skal vi 🙂 Det er Morris Steve Jeans 🙂

 6. Hei og gratulerer så mye med prisen!!! Den fortjente du virkelig;-D Lurte bare på hvor de rosa putene fra innlegget under er fra. De var utrolig fine, må bare ha de;))

 7. Katrine

  Herregud så nydelig det av LK og Nelia var, og Nelia som lukker øynene! 😀

  1. Caroline

   Herligste <3

 8. Kjære Caroline. Riktig godt nyttår til deg og dine. Eg har lest bloggen din fast noen mnd nå,og vært innom av og til før det. Vil bare gi deg litt skryt og tilbakemelding. Gratulerer så mye med prisen som årets Livstilsblogger. Vel fortjent. Eg har ikke for vane å kommentere,og må være ærlig å si at eg igrunnen var temmelig skeptisk til deg,bloggen din og generelt mange andre «rosabloggere»(som eg tenkte da) da eg først «tittet» innom. Men vet du hva?når eg så grundigere etter,la mine forhånds bestemte fordommer tilside,tråkket på janteloven,så fant eg en virkelig tøff,real og meget oppegående jente eg virkelig fikk sansen for. Du kryddrer min hektiske småbarnsmor hverdag med å være deg selv!!!! Om det ikke er som så mange andre tenker at småbarns mødre skal være…..SO WHAT!!!! Vi er alle ulike,lever ulikt,tenker ulikt,drømmer ulikt,og hvorfor skal vi da være så like?????
  Stå på,for deg selv,den flotte familien din,for bloggen din og for oss som lesere ved å fortsette å være deg selv! Ha en riktig fin uke,og nyt gressenke tida
  En liten klem til deg

  1. Caroline

   Tusen takk, så utrolig hyggelig å høre, Marita 😀 Nå ble jeg ordentlig glad 🙂

   Klem til deg også <3

 9. Vil bare gratulere deg så mye med prisen! Den er vel fortjent, du er absolutt den bloggeren i Norge som har bloggen med høyest kvalitet spør du meg. 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Elise 🙂

 10. Ønsker deg ei god uke!

 11. Kos deg masse,og besøk besteforeldre om du har mulighet.
  Jeg skjønner ikke hvordan du holder ut om dagen.. Nelia har ikke riktig tøy,du oppgir feil høyde. Hva er det som er riktig for folk? Klem

 12. Hei! Såå fine «farvel-bilder» 🙂 12 dager blir å gå superraskt, deilig med litt savn innimellom også 🙂
  Reiser til København med kjæresten min neste måned og lurte på om du har noen tips for hvor vi MÅ spise, eller hva vi MÅ gjøre? 😀 Regner med du har noen siden du er så glad i Køben!
  Klem og fin mandag videre:-)

  1. Og forresten gratulerer såå mye med Vixen-prisen, stemte såklart også på deg! Håper du aldri går av moten, eller mister piffen 😉

   1. Caroline

    Tusen takk, Emilie! Det er så koselig å lese 🙂

    Ja, jeg har masse Københavntips! Kanskje jeg skal lage en guide 😀 Stor klem!

 13. :- ) I follow your blog for a long, long time. I was always impressed with your pictures and your amazing look. People say, that money does not bring you hapiness… but when I look at my life and compare it to yours, I can see one huge abyss. I have to choose – saving money for 20 years to buy my own flat… or live like a normal person, not wondering all the time: «buy new shoes or not?». And I’m not talking about buying one pair of shoes each month. I’m talking about new pair of shoes after 3 seasons, when the old ones look ugly. If I could work in Norway, but spending money in my country, 6 months would be enough to buy a flat. Amazing. Would you like to give me some money?;- )

  1. Caroline

   Thank you so much for following and for your lovely words 🙂

   I am so sorry to hear about your money problem and I am sure this doesn’t help but I can assure you that money can not buy happiness – only material things and happiness that lasts for a short while. Of course, I you don’t have money for food or a place to live, the problem is a little different. I hope you are blessed with a family that loves you and that you have a lot of friends that loves you too <3 I wish you all the best!

   1. You’re right, I have everything I need. I have my parents and I’m in long-term relationship with wonderful man, who’s the most decent guy I could ever met:- ) It doesn’t matter, that I have only three pair of shoes, it doesn’t matter that I’m civil engineer who earn the same money as my friends who’re cleaners:- ) It doesn’t matter that after spending 4 years at university to become steel structure designer, I earn less money than men who realize those structures at building site. If I could turn the time back, I would never go to univeristy – it was waste of time. If I could turn the time back, I would be a hairdresser or baker, to not to be frustrated now. If I could turn time back, I would screw learning French, Spanish and Russian, because now I can see that you can easily communicate with everyone using English only. The world is strange, the older I am the less I can understand:- )

 14. Fortsett å være den flotte jenta du er! Du er en stor inspirasjon på flere måter for mange av oss 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Anne! <3

 15. Hei! Tenkte litt på en sak. Jeg har ikke sansen for Sophie Elise, greier ikke høre på den flate uengasjerte stemmen, banningen, og følelsen av at hun vil f»»e opp hele verden, men det er nå MIN mening da. Og vet du hva som gjør bloggere som henne og for eksempel mamma til Michelle? (eller hva bloggen heter) så totalt uinteressante, er at det ikke er åpent for kommentarer. Kommentarer frisker opp i bloggverden. Av og til så skriver noen bloggere som ikke har åpent kommentarfelt for eksempel: Takk for alle gode ord jeg fikk i går etc. Hææ tenker jeg da, hvordan får de vite om gode ord hvis kommentarfeltet er stengt? Det gjør i alle fall at jeg ikke gidder lese bloggene. Dette fordi jeg synes det er samfunnsmessig spennende og se hvordan menigmann reagerer på forskjellige blogginnlegg. Nå har jeg ikke vært inne på bloggene med stengte kommentarfelt på mange uker. Er det vits å lage blogg uten å få vite hva folk synes om det? De blir jo så ensporet! Boring….. Så stå på Caroline, og takk for åpent kommentarfelt! 🙂

 16. Alltid godt å kjenne litt på savnet:)

 17. Kan jeg bare spørre hvorfor ikke kommen min på forrige innlegg ble godkjent? Var til og med den for «stygg» for deg? Da er det virkelig ikke mye som skal til. Og jeg vet at den gikk igjennom for det sto at den avventet moderasjon. Isåfall er det «skremmende» hvor mye dere «manipulerer» kommentarfeltet. Jeg sa jo ingenting stygt i det hele tatt og var saklig og kom bare med noen synspunkter.. Men men..

 18. persondre

  haha.. må bare si at det forrige innlegget med å miste grepet er det kuleste innlegget ever 🙂 Fortsett å svar kritikerne på den måten 😀 For uansett hva du skriver så blir d jo feil for noen.. så tilogmed en geit på forrige innlegg som presterte å si at du bør holde deg for god for sånn sarkasme.. yeeeses tenker jeg da.. her har du blitt kritisert for at ting skal være så perfekt.. og når du så viser en mere laidback gi faan side så er det feil å? Kjør på videre og ta med deg den gi faan holdninga til patetiske nettroll 🙂

 19. Oh, my joke just disappeared;- ) but it was not the first comment you’ve deleted, I have a feeling that all comments in English are deleted.

  1. Caroline

   It is here and I just answered 🙂

 20. Jeg hater det når mannen er borte. Vi er nok litt «avhengige» av hverandre. Men det er jo som du sier, litt sundt også. 🙂 Du får handle litt ekstra på nettet mens han er borte da 😛

  1. Caroline

   Skjønner så godt hva du mener! Haha, det skal jeg 😉

 21. Ingrid Grace

  Kos deg masse, håper du får fine dager selv om LK er vekke. Tiden vil nok gå fortere enn man tror, du har jo mange baller i luften så dagene vil sikkert fly fort. Nettshopping fungerer absolutt best når mannen er over alle hauger ja, den kjenner jeg igjen! Koser meg mest med nettshopping når jeg kan sitte å kikke og planlegge litt i fred jeg også. Ha en fin uke fremover. 🙂

 22. Hei Caroline. Dette er litt off topic. Men jeg har lest at du ikke er for et klasse løst samfunn? Blir litt trist når jeg leser det. Mener du virkelig det?

  1. Lise.. Er du utsendt fra Kg ? Bare spør siden det er det som er oppe og diskuteres i FF tråden nå.. ikke noe annet dere kan sette lupen deres på ? Mobbere vil jeg påstå dere er

   1. Unnskyld meg men hva slags menneske er du Lill? Jeg er fan av Caroline, og leser bloggen. Det at jeg stiller henne et spørsmål angående noe hun har sagt før gir da deg ingen rett til å snakke dritt om meg? Og nei, jeg er ikke bruker på KG, men har fått med meg hva som blir diskutert der ja. Siden du påberoper at andre er mobbere ville jeg kanskje tatt en titt på hva jeg skriver selv først. Tror nok Caroline er voksen nok til å skrive hva hun evt mente da hun sa dette, enn at du skal slenge dritt til meg. God bedring.

  2. Caroline

   Jeg husker ikke hva jeg har svart på dette tidligere, men jeg er på ingen måter motstander av et klasseløst samfunn 🙂 Tvert i mot så skulle jeg ønske meg et samfunn hvor vi møtte hverandre på en mer tolerant måte, og med større aksept og respekt for at vi er ulike individer med ulike forutsetninger, og at vi på den måten nøytraliserer den negative effekten klasseskiller ofte kan ha. Personer med god råd bør også i stor grad bidra slik at vi unngår for store skiller mellom rik og fattig 🙂 Men jeg synes ikke noe om at man skal beskytte barn og andre mot det faktum at det er forskjell på mennesker. Ta f.eks debatten om skoleuniform og dyre merkeklær på ungdomsskoler. Jeg tror ikke skoleuniform er noen god løsning, tvert i mot tror jeg at vi da gjør barna en bjørnetjeneste. De skal uansett vokse opp og inn i et voksenliv hvor de på et tidspunkt uansett vil måtte kjenne og føle på det at noen andre har mer eller mindre penger. Jeg tror heller på en løsning hvor man forsøker å lære barn at det ikke er gitt at alle andre har de samme forutsetningene.

   Og ja, noen vil da sikkert påpeke at det er lett for meg å si siden vi har god råd, og det kan godt hende at det er et godt poeng. Men det er like viktig at de som har god råd lærer sine barn at det finnes mange andre som ikke har like gode forutsetninger, men at det ikke skal ha noen som helst betydning for hvordan de møter disse menneskene.

   1. Når det gjelder skoleuniform så har jo Norge misforstått hva hensikten med den er. I de land der dette brukes gjøres jo dette for å vise hvilken skole barna tilhører/evt hvilken del av landet. Er enig i at skoleuniform ikke vil forhindre ujevnheter sånn. Jeg håper du også forstår og setter pris på hvor heldige dere er. Jeg sier ikke at det ikke skal være forskjeller mellom de som har god råd og de som ikke har fullt så mye. Men må det være slik at mange strever med å få endene til å møtes, må be hjelpe grupper om hjelp for å kunne få nok penger til mat osv. Skal vi lære barna at sånn er det og vi må akseptere at vi er forskjellige? Jeg er enig i at man skal lære at noen har mer og noen har mindre, men at man skal akspetere at folk lever under fattigdomsgrensa synes jeg ikke er greit. Det hadde vært fint om forskjellene hadde blitt litt mer jevnet ut. Det er ikke til å stikke under en stol at noen må være på bunnen for at andre kan være på toppen. Hvor bra hadde det ikke vært om den bunnen ikke var så grunn som den er nå, at disse menneskene også fikk lønn for strevet. Det er så mange ting som gjør at folk kan slite økonomisk osv. Sykdom, mista jobben, skilt, dødsfall osv. Kos dere med Mamman din på besøk:)

 23. Skjønne lille jenta❤️

  1. Caroline

   <3

 24. Belinda

  Hei! Det har ingenting med dette innlegget å gjøre, men jeg måtte bare legge igjen en kommentar å skryte litt av deg!
  Jeg ble mamma for 14 dager siden, og for første gang kan jeg ikke skjønne hvordan du har rukket og rekker alt du gjør! Det er så overveldende og mye nytt, at jeg ikke skjønner hvordan du klarte å sjonglere alt! Jeg tar av meg hatten! Jeg har mer enn nok med den lille, og begynner nesten å gråte av tanken på å skulle hatt arbeid å tenke på i tillegg!Du har den fineste og beste bloggen av de alle, og nå har jeg enda mer respekt for deg en noensinne før! Bloggen din oser kvalitet!You go girl! Kos deg med Nelia, mens LK er på treningsleir 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Belinda! Jeg kjenner meg så godt igjen i beskrivelsen av følelsene dine! Men så er det utrolig hva man får til når man er oppi det! Gratulerer så mye som nybakt mor, nyt det! <3

   Stor klem!

 25. Det er præcist, som du siger, sundt at savne hinanden <3 Nyder at følge din blog i ny og næ her fra Danmark 🙂 Der er altid med fantastisk dejlige billeder, og jeg kan specielt godt lide dine opskrifts-onsdage – meget inspirerende 🙂 Desuden stort tillykke med den flotte pris 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Dorthe! Og tusen takk for at du følger med! Det er så koselig 🙂

 26. den ullkommentaren er sikkert bare ment som en spøk, kan ikke tenke meg annet 😀

 27. Gratulerer så mye med prisen, den var fortjent 🙂 må si det er utrolig godt å kunne sette seg ned med en kopp varm sjokolade og lese bloggen din. Du er til stor inspirasjon <3

 28. Hvor er buksa fra? Har lett etter den sykt lenge, men er utsolgt…

  1. Caroline

   Den er fra Get Inspired, men den er fra august tror jeg :/

 29. Kristin

  Er ikke kofferten sponset også?

  1. Caroline

   Jo, men det må ikke merkes, om det er det du sikter til?

   1. Kristin

    Ja, selvfølgelig. Hvorfor må ikke det merkes?

   2. Caroline

    Fordi det er så lenge siden, og fordi det ikke er kofferten som er i fokus 🙂 Hadde jeg fokusert på kofferten så måtte jeg merket det, og om noen hadde spurt i kommentarfeltet om hvor kofferten var fra så burde jeg opplyst om at den var sponset.

 30. Kristin

  Jeg er uenig med deg i at den ikke er i fokus da den tapetserer store deler av begge bildene. Men vi kan være enig om å være uenig, det er ikke noe i veien for det.
  Hvilke «tidsregler» er det som gjelder for sponsede produkter? Finnes det en rettesnor fra FO?

  1. Caroline

   Det er ingen synlige logoer, og kofferten kan komme fra «hvor som helst». Jeg tjener ingenting på å vise den frem, og det gjør neppe leverandøren heller. Hvilke tidsregler som gjelder er det ingen som vet, til og med ikke forbrukerombudet.

 31. Er gressenke selv i et par uker nå og vet hvordan du har det 🙂 Det er jo sunt å savne hverandre og deilig å ha litt alenetid, men akkurat nå som jeg er sykemeldt er det kjeeedelig! Hehe.. Kos deg med nettshopping og klesvask – tror jammen jeg skal prøve å vaske litt klær selv 🙂

 32. Ann Torild

  Digger at du går i joggebukse og ullsokker! Beste plaggene som finnes! Kos det med klesvasken, selv skulle keg vel vurdert å hevet meg rundt med vasken selv

 33. Elin Haugstad

  Gratulere så mye med pris, vel fortjent! Kan ikke Lars Kristian ta med seg min mann? Kanskje jeg kunne fått sett noe annet en fotball på tv for en gangs skyld
  Ha en fin uke videre

 34. Catrine

  Gratulerer med pris, som er en gjev pris å få, så vær stolt.

  Syns det er litt deilig når mannen er borte noen ganger. Enda mer kjærlige når man er sammen igjen.
  Også er det ingen som lager fem brødskiver kl 22 på kvelden uten å rydde opp. Eller kaster alle klærne over badekaret.

  Så plutselig så er det koselig når det skjer igjen.

  Ha en fin uke!

 35. Hei Caroline, takk for innlegget. Kunne du tipse oss om noen fine klær som du brukker når du er hjemme med dine. Gjerne med linker. Denne kombinasjon som du har på deg i dag er fin for de kalde dagene. Veldig avslappede men fin likevel. Takk på forhånd.
  Hilsen,
  Svetlana

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *