70’s flare jeans

70s flare

For en dag! Det ble plutselig til at jeg skulle hente mamma i Horten så hun kunne komme på besøk. Hun var over med fergen rett før halv tre og da var jeg på plass. På veien hjem måtte vi hanskes med en Tesla på nesten flatt batteri, fordi jeg tenkte at det ville gå fortere å kjøre til Skien via Siljan. Noe det faktisk gjør, men i Porsgrunn er det superlader og den hadde vi virkelig trengt i sprengkulden. Jeg må virkelig starte å tenke på at det kan være lurt å følge med på bilbatteriet underveis.. Herregud, jeg kjørte med hjertet i halsen da batteriet på bilen nærmet seg null og vi enda ikke var på stadion hvor det er en semihurtiglader. Heldigvis rakk vi det akkurat, men oppi alt sammen kom jeg på at jeg måtte ha et sesongkort for å få tilgang til laderen, så da måtte jeg i tillegg ringe Lars-Kristian i Spania, som måtte ringe noen som måtte ringe noen, som kunne ordne et kort for oss, og nå var det bare 15 minutter til barnehagen stengte. Og så kaldt som det var! Da vi stod og ladet husket jeg at barnesetet var i den andre bilen, og det hadde Lars-Kristian heldigvis tenkt på da han kjørte Nelia tidligere i dag, så den stod parkert på stadion med nøkkelen strategisk plassert, så vi kom heldigvis inn i den. Men den stod selvfølgelig på andre siden av der hvor vi ladet Teslaen, så du kan jo tenke deg for et kaos det ble med barnesete fra den ene enden til den andre i 10 minus og vind. Jeg hadde ikke akkurat kledd meg for en spasertur i kulda med joggesko, treningsbukse og parkas. Vi rakk barnehagen og å lage middag, og nå er jeg så sliten og sikkert full av blærekatarr at jeg bare har lyst på et fotbad og en varm dusj. Haha! Dere vet de dagene hvor alt bare klusser seg til og baller på seg problem på problem? Selv om det er bagateller er det så utrolig frustrerende. Argh! Men jeg har jo egentlig bare å smile, vi kom oss jo hjem og fikk varmen i oss tilslutt 😉 


2

3470s flare_86

jeans h&m / skjorte ganni / skinnjakke boda skins / veske adax by caroline berg eriksen / sko by malene birger / smykke gina tricot 


Men nå har jeg plutselig mamma her i hvert fall og det er så hyggelig! Det er lenge siden det bare har vært oss to, så i kveld skal vi skravle og se på jentefilm 🙂 Håper dere har hatt en litt bedre start på uken enn meg, jeg kjenner at jeg gleder meg til tirsdag 😉 

59 kommentarer

 1. Hvorfor får du alltid noen til å være hos deg når skal er borte?

  1. Caroline

   Fordi jeg ikke liker å sove alene om nettene når så mange vet at jeg er alene, og fordi jeg synes det er utrolig hyggelig med besøk 🙂 Jeg er ikke redd for å innrømme at jeg er husredd og episoden med stalkeren som dukket opp her hjemme da jeg faktisk var alene, var vel det som utløste det. Denne gangen skulle jeg være alene noen dager, men mamma ville komme på besøk og være sammen med oss, så hvorfor ikke? 🙂

   1. Det skjønner jeg! Hadde jeg også vart. En perfekt anledning til å være mer med familie å venner når mann er borte. Det pleier jeg også gjøre om jeg er alene hjemme.

  2. Hvorfor blir det alltid ett spørsmål om dette når mannen hennes reiser bort? Tenk hvor koselig for Nelia og henne å kunne tilbringe dager alene med bestemor.
   Gjorde det samme så fort jeg var alene,men det teller vel ikke fordi jeg er ikke toppblogger..

 2. Kjenner til det når ingenting går som man hadde tenkt.. Veldig fint antrekk Hvor kjøper du forresten dine skinny jeans? Har slitt ut flere favoritter men finner ingen lignende. Liker dem helst mellomblå..

  1. Caroline

   Du tenker sikkert på dem som er fra Gina Tricot 🙂

 3. Så nydelige hansker! Er det mulig å kjøpe dem noe sted? 🙂

  1. Caroline

   De kjøpte jeg på tivoli i København faktisk 🙂

 4. Halloen! Du må alliere deg med andre foreldre i bhg som du kan ringe i krisetilfeller
  Og den ‘rekker-ikke-barnehagen-følelsen’ er ikke god! Been thereKos deg med mammaen, min har bursdag i mårra, så dit skal jeg

  1. Caroline

   Den er helt forferdelig! I tillegg var det ingen på hennes avdeling da jeg kom dit og da fikk jeg verdens verste følelse :O Heldigvis var hun oppe, men det var ikke noe godt å kjenne på :O

   Gratulerer så mye med mammaen din 🙂 Stor klem!

 5. typisk med sånne dager! Hvis en ting begynner å gå galt så bare baller det på seg. Godt det gikk bra til slutt ! Ha en fin mandagskveld!

 6. Gud, så fint antrekk, du kler virkelig den stilen:) Men var det tilfeldig at mamma plutselig kom? Du pleier vel ikke å være alene når LK er borte… Men kos deg masse med mammaen din, alltid kos med det:)

  1. Caroline

   Hun skulle i utgangspunktet komme senere i uken 🙂 Men det stemmer at jeg ikke akkurat elsker å sove alene om natta, selv om det går helt fint når jeg først gjør det .

 7. Utrolig kul jakke!:) Har du noen tips til å kunne gå kledd slik nå? Jeg har så lyst til å gå med skinnjakke, men fryser så fælt.. Bruker tjukk parkas og skjerf, enda fryser jeg:p Hvordan får dere bloggere til å gå så lettkledd uansett årstid?:)

  1. Caroline

   Ville ventet til minusgradene hadde gitt seg eller brukt en stor ullkåpe over dette igjen 🙂

 8. Hei, utrolig fin jakke! Får man tak i den i Oslo/omegn?

 9. De buksene elsket jeg!

  Jeg har syyykt lyst på Tesla da… Men jeg er så utrolig dårlig på å sjekke bensinnivået på bilen vår at jeg vet ikke helt hvordan jeg skal klare meg med el-bil – haha!! 🙂

 10. Rebecca

  Er det fremdeles sånn at du og Nelia ikke kan være alene hjemme pga eklinger som sniker? Isåfal er det tragisk… 🙁

  1. Rebecca

   La meg omformulere meg før noen andre gjør det! 😀 Det som er tragisk er at det finnes slike ekle mennesker; ikke det at dere ikke kan være alene hjemme! Ser at den lett kunne missforstås, og det beklager jeg. Jeg hadde uansett heller ikke likt å være alene hjemme, stalker eller ei.

 11. Hei Caroline.
  Godt Nytt År må jeg si og gratulerer med blogg-pris!
  Stå på, du er en god inspirasjon på forskjellige felt.

  Kan jeg spørre hvilken størrelse du har i den dobbelt-kneppede mørkegrønne vesten fra Mango?
  Det stå i størrelse-veiledningen: Bestill en størrelse større en du vanligvis bruker.
  Den minste str tilgjengelig er S.
  Jeg ble så usikker om S blir ok.
  Tusen takk hvis du har anledning til å svare.

 12. Ikke noe med dette innlegget å gjøre, men lurer på om du kan lage ett innlegg der du anbefaler gode joggesko, til både jogging , og styrke(så du ikke glir bakover når du står på eks: planken)

 13. Wæ, denne looken kledde du utrolig godt!! Elsker skinnjakken! Så flott 🙂

 14. Nå må jeg spørre, det er omtrent -16 om dagen, hvordan klarer du gå i tynn skinn jakke åpent, tynn skjorte og ingen skjerf?! Går utenfor døren og fryser av meg tæra i tykk parkas å skjerf 😛 skjønner ikke..

 15. Gunn Almås Parmann

  Så morsom å se deg i bukse som jeg brukte på 70 tallet. Helt lik. 🙂 Jeg bodde i Hallingdal den tiden, og der var det alltid kalt og mye snø om vinteren så da frøs bukseslengen til is helt opp til knærne. Alle gikk rundt med stive isete bukser som tinte når vi kom inn og vannet dryppet utover. Men var så glad i de buksene og alle de gode ungdomsminnene gjør at jeg fremdeles syns de er kjempe fine..!!! 🙂

 16. Gunn Almås Parmann

  Så morsom å se deg i bukse som jeg brukte på 70 tallet. Helt lik. 🙂 Jeg bodde i Hallingdal den tiden, og der var det alltid kalt og mye snø om vinteren så da frøs bukseslengen til is helt opp til knærne. Alle gikk rundt med stive isete bukser som tinte når vi kom inn og vannet dryppet utover. Men var så glad i de buksene og alle de gode ungdomsminnene gjør at jeg fremdeles syns de er kjempe fine..!!! 🙂

 17. Digger antrekket ditt, men ikke buksa. 70 talls bukser er ikke min stil, men du kler din. Skinnjakka di er helt råååå 🙂 Koselig at mammaen din kan være hos dere 🙂 Bra du rakk barnehagen etter tidspress og stress! Håper du/ dere får en fin tirsdag 🙂

 18. Margrethe

  Apropos urinveisinfeksjon , vil jeg på det sterkeste anbefale deg Hiprex Caroline. Hjelper veldig når en er litt spesielt ofte plaget. Be om et glass neste gang du er hos legen. Har anbefalt det til yngre tidligere også. Og det virker . Klem og lykke til , fra en litt gammel sykepleier

 19. These pictures were so perfect!Love your look and all your photos!
  https://www.officialpatagonia.com

 20. Helene K

  Ah ja sånne dager er så slitsomme! Jeg synes du er så flink når du skriver om slike opplevelser; på andre blogger blir det ofte veldig negativitet i innlegget, mens du klarer alltid å vende ting positivt.

 21. Snakker om små problemer. Du er fryktelig lite løsningsorientert! Hvorfor tok dere ikke bare den andre bilen?

 22. ooo du er så fin på håret… lag krøllevideo vær så snill? 🙂

 23. Så utrolig tøft antrekk. Kjenner igjen følelsen med uforutsette ting som kan velte alt. Det kan man faktisk bli ganske sliten av. Godt at alt ordnet seg til slutt. Visdomsord fra meg: «Alt ordner seg. Vi skal bare tynes litt først.»

 24. Hei. Synes det er så mye annose, reklame og sponset innlegg for tiden. De er så lite morsomt å lese *gjesp*. Av de siste 7 innleggene er 4 merket med dette. Vil heller ha mer hverdag enn kjøpetips. Kan bli litt mye liksom. 🙂

  1. Caroline

   Jeg tror kanskje du misforstår merkingen min og formålet med den :/ Det er ikke sponsede innlegg, men jeg har på meg noe som er sponset og da må det merkes. Jeg har to rene annonseinnlegg i uken, det har jeg hatt i flere år. Joggebuksen fra innlegget på søndag for eksempel, fikk jeg sponset i fjor, men jeg må merke det selv om det ikke betyr noe for innlegget. Vesken i antrekksinnlegget er fra min egen kolleksjon med Adax, og derfor må innlegget merkes.

   Jeg har skrevet en forklaring på slike ting her om du vil lese: https://carolinebergeriksen.no/2015/11/21/ukens-lesersporsmal-14/

   Det handler om at jeg må følge loven, og som blogger får man mye sponset som automatisk blir brukt i hverdagen. Da må det merkes, selv om innlegget ikke har noe med leverandør eller produktet å gjøre. Det er ikke ment som kjøpetips selv om det er sponset, bare sånn at du vet 🙂

   1. Takk for forklaringen 🙂

   2. «Damned if you do, damned if you don’t ; <3"

 25. Så kult antrekk! De buksene kledde du virkelig:)

 26. Så bra det gikk bra, og fint at du har din mamma på besøk. For jeg syntes du var tøff som forteller at du er alene hjemme, men vet liksom aldri helt i dag…

 27. Åååå så flott antrekk 😉 er den buksen i butikk nå?
  Kos deg masse med Nelia og mammaen din! Klem

 28. Så fin du er! Digger buksene 😉 Ta gjerne en titt innom bloggen min for å lese innlegget mitt som også bøle publisert på Aftenpostens nettsider denne helgen, om kroppspress fra dagens bloggere og det å være kvinne i dag. Kanskje noe for deg? Ha en super tirsdag videre! 🙂

  http://www.vildegot.blogg.no

 29. Henriette

  Hei! Jeg lurte på hvilken størrelse du er i jakka?

 30. Hei:)
  Jeg har akkurat begynt å følge deg;)
  For en nydelig blogg du har Inspirerende, varm og hyggelig
  Tusen takk for koselige, små lese-snutter hver dag

  Ha en fin ettermiddag

 31. Superfin du är på alla bilderna. Älskar själv märket Ganni. Tycker dom gör så fantastiskt mycket snyggt. Fick ett par blå shorts i skinn med skinnjacka i julklapp från just Ganni som jag bara älskar! Blir glad varje gång jag går in på din blogg för du har så mycket vackra bilder!
  //Berith

 32. Vilken snygg stil du har! Jeansen är så fina och din frisyr.. Så snyggt!

 33. Tiffany

  Loooooove this look! It’s finally cold in Florida (by Florida standards, that is haha!) so I am going to have to use some of these posts as inspiration for my work attire! I love how you paired the leather jacket with this. Are your bags sold in the US?

 34. Jeg kommenterer aldri antrekk, men nå måtte jeg. Fy søren for et råstilig antrekk!!!
  Dette kommer jeg til å huske som et av mine favoritter hos deg. Dette og ett fra en sydentur dere var på for mange år siden!

 35. Huff jeg leste om den hendelsen din med han mannen som dukket opp utenfor vinduet og kastet fyrstikk inn, noe så utrolig ekkelt! Selv tror jeg ikke jeg hadde turt å skrive at jeg blir alene i huset etter en slik opplevelse, rent av den grunnen at det er da slike mennesker vil slå til. Men da er det godt å høre at moren din også er hos dere!

 36. Elin S.

  Huff, for et stress dere hadde! Kjenner meg veldig igjen, helt grusomt når det står på. Så bra dere kom i mål til slutt 🙂 Og så innmari koselig at dere kunne benytte anledningen til mamma/mormor-besøk. Det er jo sikkert helt topp for alle parter 🙂 Håper dere får noen fine dager sammen <3

 37. Solveig

  Så fin du er! Du blir berre flottare og flottare til eldre du blir! (Og nei, dette er meint 100% godt, ikkje at du er blitt gammal og grå 😉 )

  Kos deg masse med mammaen din, eg forstår deg veldig godt! Eg flytta heim til mamma og pappa i to veker då eg hadde barn i alderen til Nelia og var gressenke 🙂

  Klem!

 38. Anna lisa

  Haha, jeg lo av den crayzy dagen din! Du er stilig å lese å slående i kommentarene.
  Vært der tusen ganger men jaggu mæ godt når det skjer på samme dagen alt da, haha
  Elsker å ha besøk jeg når jeg er alene, er da det som er koselig.
  Nyyyyyyt sier jeg bare å hils mamma

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *