foreldre & barn

foreldre og barn_4

Etter at Nelia kom til verden ble magasinet Babydrøm etter hvert byttet ut med Foreldre & Barn – det er så deilig med et magasin som tar opp alle de aktuelle temaene for oss som er foreldre. Selv om det er deilig å kunne henvende seg til både erfarne venninner og til mamma, så er det noe med det å finne sin egen løsning. I disse bladene finner du tips og råd om så og si alt du lurer på, som for eksempel om trygghet i hjemmet eller pottetrening, og ikke minst har de nesten alltid tester og utstyrsguider – jeg er forelsket i sistnevnte og synes alltid jeg får mange gode tips ut fra slike rangeringer. 

foreldre og barn_2

I Foreldre & Barn finner du altså aktuelt og nyttig stoff om alle sider ved det å være småbarnsforelder. Bladet er blitt så mye som 40 år allerede, og er det eneste magasinet i Norge for foreldre med barn i alderen 0-6 år.  


tilbud 

Nå har de et tilbud hvor du kan kjøpe abonnement på bladet for enten et helt eller for et halvt år: 6 utgaver til kun 269,- inkludert velkomstgave eller 12 utgaver til 429,- inkludert velkomstgave. Velkomstgaven du får med er utrolig skjønn, det er nemlig et av disse bamsedyrehodene til veggen på barnerommet. 

foreldre og barn_5

Pris på bladet i butikk er 75 kroner. Verdien på velkomstgaven er 399,- Du kan lese mer om tilbudet og bestille det HER 🙂 

foreldre og barn_3


Og du, som abonnent i Foreldre & Barn kan du melde deg inn i foreldre+ helt gratis og uforpliktende, hvor du får skreddersydd digitalt stoff tilpasset ditt barns alder, i tillegg til å motta gode tilbud fra blant annet Lillelam, Polarn O. Pyret og mange flere. Dette kan du lese mer om HER 🙂 

8 kommentarer

 1. Må si det begynner å bli litt vel mye annonser i blogger din. Men utenom det, en topp blogg

 2. Hei vakre Caroline!
  Jeg skal i bryllup til sommeren. Har bestilt en lang, lysegul, nydelig kjole. Har du forslag til hva man kan dekke til skuldrene med, i kirken, og eventuelt under middagen? Så at du selv gikk for fuskepels da du hadde gul kjole i bryllup. Har du bilder? Vet ikke om dette er av interesse for flere, men lag gjerne et innlegg om kjoler og tilbehør til bryllup!

 3. Kristin

  Hvorfor skal vi slå til på dette tilbudet når vi kan bruke appen Flipp som du så varmt anbefalte i dette innlegget; http://carolinebergeriksen.no/2015/07/15/flipp-alle-favorittene-i-ett-abonnement/

  1. Caroline

   Hvis du heller foretrekker bladet fremfor en iPad, så bør du slå til 🙂 Det samme om du ønsker velkomstgaven 🙂

 4. Jeg tror jeg har vært innom de fleste mammamagasiner etter jeg fikk lille for 2,5 år siden… Elsket spesielt Kamille Kids, men det gir de ikke ut lenger tror jeg. Så jeg må kjøpe dette en gang og sjekke det ut. Er veldig kjekt å lese artikler om barn og tips og råd som du sier. Og så er det litt greit når de tar opp temaer du tror du er alene om, men som det viser seg at mange sliter med 🙂

 5. Hei Caroline! Jeg lurte på en ting. Når du er i bursdager eller andre arrangemanger – spør du folk om det er greit om du kan ta bilder som du legger ut på bloggen?

 6. Jeg abonerte på foreldre og barn fra mine var 1-6 år, skulle gjerne hatt et blad for barn fra 6-12 også;-)

 7. Kristine

  Snakk om perfekt timing! Jeg har sett på de dyrehodene en stund, samtidig som jeg har ventet på den «rette» abonnement-premien til foreldre og barn! Og DER kom den! Takk for tipset! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *