what to wear

what to wear_2

Jeg har nesten nettopp kommet hjem fra en treningsøkt med Katrine, og nå holder jeg på å pakke kofferten med klær og nips som skal være med meg helt til søndag. Både 60-årslag, Blog Awards og et veldig hyggelig møte i morgen står på planen, men så er det dette ene problemet som så ofte ser ut til å ta altfor stor plass og som jeg vet er uendelig tåpelig når jeg har så mye å velge i: hva skal jeg ta med meg og hva i alle dager skal jeg ha på meg? Det er rart at det er slik at når du faktisk ikke skal noe spesielt, har du plutselig 5 kjoler du så gjerne skulle ha luftet, mens når det endelig skjer noe, så svikter både kreativitet og garderoben. Tidenes i-landsproblem, uten tvil. 

what to wear

Jeg ender nok opp med noe safe som jeg vet at jeg trives i akkurat på fredag, må bare prøve den ene aktuelle kjolen gjentatte ganger før jeg får bestemt meg… Hva ville du tatt på deg? 

what to wear_3

what to wear_1


Jeg gleder meg til så til lørdag og tur til Ålesund for å feire svigermor, og vi reiser hjem igjen allerede på søndag, så det blir hektiske døgn og derfor har jeg bare sittet her hjemme i dag og forberedt meg litt på de kommende dagene. Noe annet spennende har jeg nesten ikke å fortelle, annet enn at jeg lagde tidenes – og da mener jeg TIDENES – grønne juice tidligere i dag. Den var SÅ god og forsvant på under 5 sekunder, så den oppskriften må jeg dele, og med fare for at jeg ikke helt husker blandingsforholdene (jeg kaster egentlig uante mengder oppi blenderen eller juiceren når jeg skal prøve å lage noe nytt) så må jeg nesten lage den enda en gang i morgen tidlig 🙂 Kanskje vi sees til en oppskrift da! Det tror jeg mange hadde likt, dersom dere liker en frisk og grønn start på dagen – og på det nye året! Håper dere har en fin kveld ♥ 

19 kommentarer

 1. Benedicte

  Jaa, jeg vil ha oppskrift! 😀

  Du må prøve mango, bringebær, avokado og appelsinjuice (og stevia om man vil ha den søtere) Beste smoothie’n hittil for min del iallefall 😉

  1. Caroline

   Tuuusen takk for tips 😀 Nå er den grønne oppskriften ute 🙂

   Klem!

 2. Elisabeth

  Så nydelig den røde kjolen du har på deg var, hvor har fu kjøpt den?

  1. Caroline

   Den er fra asos 🙂

 3. Hei Caroline,
  Hvor får man tak i sånne kleshengere? De var så fine, syns jeg. Ønsker deg også en god tur!

  Mari

  1. Caroline

   Tusen takk, Mari! De er fra Lisbeth Dahl 🙂

   Klem!

 4. Jeg ville ha valgt en kjole jeg hadde følt meg komfortabel i, samtidig som jeg ville ha grepet muligheten til å stase meg opp litt ekstra. En får glitre mye når en kan! haha 🙂

  Er sikker på at du kommer til å bli nydelig uansett 🙂

  1. Caroline

   Haha, det er sant 🙂 Og tusen takk :O

   Klemmer!

 5. Elisabeth

  Nydelig den røde kjolen, hvor er den fra?

  1. Caroline

   Den er fra asos 🙂

 6. Martine Akselsen

  HALLO i luken så vanvityig nydelig du var i den røde kjolen! Den kledde du virkelig, wow altså :O

  1. Martine Akselsen

   vanvittig**

  2. Caroline

   Tusen takk, Martine! Den tror jeg at jeg sparer til helgens 60-årslag 🙂

   Klem 🙂

 7. Vi snakka også om det – skal på etterfesten til blogawards og jeg ANER ikke hva jeg skal ha på meg. Hva har man på seg på sånne arragementer liksom? Og så ble jeg informert om at det er meldt -19 grader i Oslo… og jeg som hater å fryse… komme på fest i parkas jeg da… haha

  1. Caroline

   Det er helt sykt! Så utrolig kaldt :O Jeg nekter å bruke strømper 😉 Du kan jo ha på deg akkurat hva du vil, skjørt, bukse, kjole 🙂 Stor klem!

   1. Haha – ja nei strømper er no no. Det gidder jeg ikke. Ser aldri bra ut… Finner nok på noe lurt. ☺

   2. Tar du på deg lang kjole uten splitt kan du jo alltid lure ullunderbukse på deg:D det gjør vi ca hver 17.mai.. Tykke ullstilongser under de store ullbunadene våre, i tillegg til hvite ullskjorter under skjorta, funker alltid;)

    (Dersom noen skulle tolke det feil så var det egentlig ment som et forsøk på en morsom spøk)

 8. Ønsker deg lykke til , satser og håper på at du vinner så mange priser som muligt.!! Det har du fortjent!! Angående kjole så kler du faktisk det meste, men den hvite var snadder!! Lykke til med alle festligheter i helgen, kjør forsiktig i vinter Norge!

 9. Hei,

  Hvor er den creme/rosa kjolen fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *