spar penger på å bytte mobilabonnement

mobiltelefoni_2

Har du hørt om mobiltelefoni.noDet hadde ikke jeg, men etter at vi ble tipset om dette, har vi faktisk innsett at vi blir nødt til å bytte mobilabonnement. Ved å endre fra det vi har i dag til det vi har fått tips om å bytte til, vil vi spare i snitt 400 + kroner i måneden! Det er mye om du tenker over at vi har brukt unødvendig ekstra hver måned i flere år nå. 

mobiltelefoni

Med mobiltelefoni taster du bare inn ditt månedlige forbruk, som hvor mye data du bruker i måneden, hvor ofte du snakker i telefonen og hvor mange meldinger du sender. Deretter hjelper mobiltelefoni deg å finne frem til hvilket abonnement som passer best til deg og ditt mobilbruk. Det er raskt og enkelt å få oversikt over hvor mye du kan spare sammenlignet med ditt nåværende abonnement. 

mobiltelefoni_3

 

mobiltelefoni_1

Kalkulatoren er helt upartisk og inkluderer alle abonnement som finnes på det det norske markedet. I tillegg til å bare finne ut av hvilket abonnement du bør velge, er det også mulig å sammenligne pakker for å kjøpe både mobiltelefon og abonnement. Så dersom du er i tvil om du faktisk har riktig mobilabonnement for deg og ditt bruk, anbefaler jeg deg å sjekke ut mobiltelefoni.no 🙂 

32 kommentarer

 1. Det som kan være lurt å huske, iallefall hvis man ikke bor i de mest sentrale strøkene, er at telenor har den absolutt beste dekningen! Det fikk vi bevist på nyttårsaften, da vi var på hytta mi og det bare var min telefon som fungerte, da jeg var den eneste som hadde telenor. Bare et lite tips 😀

  1. Det stemmer ikke overalt, i flere mindre byer i Norge fungerer faktisk ikke telenor sitt nett. F.eks. i Løten, hvor familien min bor er det ikke 4G i det hele tatt og generelt dårlig dekning. Netcom derimot har god dekning der. Så det kommer ann på hvor i landet man bor:-)

  2. Johanne

   Der jeg var på nyttårsaften var det bare de med Netcom som hadde dekning. Og dette var rimelig øde… Så dette varierer nok veldig!

   1. Hehe det er nok sant som dere sier at det varierer fra sted til sted hvem som har den beste dekningen. Er bare så vant med at her jeg bor er det telenor som funker desidert best 🙂 Så det vi kan være enige om er at det lønner seg å sjekke opp hvem som har best dekning der du bor, før du evt. bytter abonnement! 😀

 2. Anbefaler deg å bytte header.. den er grusom, ikke ta det personlig 🙂 ellers liker jeg bloggen din!

  1. Enig. Veldig uflatterende bilde på headeren. Du har så mange andre fine bilder av degselv. Hvorfor valgte du akkurat dette? Den kan gi litt feil assosiasjoner. Ellers har du en veldig fin og gjennomført blogg 🙂

  2. Bra vi har ulike meninger i verden. Jeg synes bildet er så kult!

  3. Jeg venter hver dag på at den skal skiftes. Av og til får jeg bare lyst til å gå ut gjen pga headeren, og gjør det også.

   Den er direkte grusom.

   1. Louise

    Der er ganske mange der ikke bryder sig om den nuværende header. Men hvorfor? Jeg undre mig…..

 3. annemarie

  Det er litt merkelig at mitt nåværende abonnement er rimeligere enn de jeg fikk anbefalt på denne nettsiden. 🙂

  1. Caroline

   Vi opplevde også at denne siden sa at vårt abonnement var dyrere enn det vi egentlig betaler. Årsaken til det var at vi har vært kunder så lenge hos vår leverandør, at vi har fått en bedre pris enn det som egentlig tilbys for det aktuelle abonnementet 🙂 Det kan jo hende det er noe lignende som er årsaken til at du opplevde dette. En annen årsak er at du kanskje har glemt å huke vekk på «Skjul abonnementer med redusert datahastighet», da vil ikke ditt abonnement komme opp om du har fylt inn at du bruker mer data enn det som følger med abonnementet ditt.

   Men det enkleste er å ta utgangspunkt i forbruket og det du har betalt i følge regningene dine, og så se på tilbudene som http://www.mobiltelefoni.no kommer med. Sjekk så med den aktuelle leverandøren at det tilbudet du har fått er riktig.

   1. annemarie

    Nei, ingen av disse tingene stemmer for meg, verken det med lojalitetsmoderasjon eller å skjule abonnementer med reduserrt hastighet.

    For morsomhets skyld foretok jeg samme sjekk med alle i familien og et par gode venninner og alle fikk feil resultat.

    Den siden var ikke mye å skryte av.

   2. Caroline

    Så merkelig :/ Det stemte veldig bra med oss når vi sjekket vårt eget og andre sitt abonnement :/ Men det er alltid lurt å dobbeltsjekke, bra du gjorde det 🙂

   3. Hei Anne Marie,

    Jeg jobber i teamet som utvikler Mobiltelefoni.no. Kunne du fortalt meg hvilket abonnement som får feil pris?

    En ting som er verdt å huske er at vi viser priser for et gitt forbruk, f.eks. 1GB data, 5 timer snakking og 200 SMS. Så om du ser på tall for et høyere forbruk enn det du har vil prisen bli høyere om det går ut over inkluderte megabyte/minutter/SMS.

    På forhånd takk for hjelpen!

    Hilsen Gulbrand fra Mobiltelefoni.no

 4. Tusen takk for tipset!! Satt meg ned og bytta med en gang. 50kr er kanskje ikke mye, men for en student er det en ekstra kopp kaffe på skolen hver uke!

 5. Monica M. B.

  Hvor er buksa/skjørtet fra?

 6. Dette er ikke min erfaring, da min er helt motsatt fra din 🙂 Tror det varierer fra tettsted til tettsted!

 7. «Ikke ta det personlig»? Hvordan kan hun ikke ta det personlig?

 8. Hei Caroline:-) Jeg har fulgt bloggen din siden før bryllupet deres. Du er en stor inspirasjon når det gjelder veldig mye. Jeg lurer på noen spørsmål. Har nettopp funnet ut at jeg venter min første. Og lurte da på om du brukte kremer for strekkmerker og dine erfaringer når det gjelder dette? Kunne du eventuelt sendt meg link til de du brukte. Vanskelig å google da det ikke kommer så mange treff føler jeg. Gjør ikke noe om det er annonselenker så kan jeg hjelpe deg litt tilbake. Hihi

  Stor Klem <3

 9. Neineinei, behold headeren! Digger den, like mye som jeg digger deg!

 10. rosella

  Hvor mange ganger drikker du caffe daglig, og er det skadelig hvis man drikker 3 ganger (kopper).

  1. Klara KLok

   Kjære Rosella
   Alt med måte, det gjelder også kaffe. Kaffe er ikke farlig hvis man drikker 3 kopper daglig.

   Vennlig hilsen Klara Klok

 11. Kor er genseren din ifrå?:)

 12. Jeg elsker headeren din! Fargene og motivet gjør meg i godt humør. Fint at folk er forskjellige, ville blitt litt kjedelig ellers 😉

 13. Hei Caroline.
  Håper du deler oppskriften på juicen i morgen 🙂

  Er dette er tips fra deg vedr denne mobilsiden eller er det et betalt tips ?

  Siden stemmer ikke utifra hvordan jeg ser det med mitt abonm.

  1. Tina.. står jo annonse på innlegget, så det et et betalt innlegg. Stemte på meg, vi buker telefon og datatrafikk mye, så med 2 tenåringer i hus lønner det seg absolutt for oss å bytte.

 14. Tusen takk for tips-jeg byttet etter at jeg sjekket den siden nå 🙂 Kunne spare 49 kr i mnd 🙂 Flere slike sparetipsinnlegg! 🙂

 15. Jeg tok en slik runde for en tid tilbake der jeg sammenlignet priser og så hva man får fra de ulike leverandørene. Jeg endte med på bytte, dagen etter ringte min gamle leverandør og ga meg en bedre pris enn den jeg hadde byttet til. Sleipt, ja – men selvfølgelig vil en ha det så rimelig som mulig..

 16. Hei Caroline.

  Takk for tips☺ Og takk for all inspirasjon jeg får av deg. Kan jeg spørre hvor du har kjøpt spisestue stolene?
  De er så fine. Deilig med stoler man kan sitte godt og lenge i.
  Ha en super fin dag videre. ☺

 17. Tusen takk for tipset!! Satt meg ned og bytta med en gang. 50kr er kanskje ikke mye, men for en student er det en ekstra kopp kaffe på skolen hver uke!

 18. Utrolig hvor store forskjeller det er på pris. Er ikke det største beløpet, men utgjør en stor sum i det store bilde!

 19. Takk for tips, det gjelder egentlig det meste. Man kan jo sammenligne mye man ikke tenker på og få det billigere og like bra!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *