back at our place

lunch

I desember åpnet endelig Strøm Mat & Bar igjen, et lunsj- og middagssted i Skien vi virkelig har savnet, for en periode i sommer spiste vi jo gjerne der mer enn én gang i måneden. Eller, vi spiste ikke alltid, men tok for et glass vin og litt oliven en kveld, eller en kopp kaffe hvis vi for eksempel skulle ha møter. Siri og jeg la også ofte husmordatene våre hit, og jeg ble så lei meg da jeg så hvor hardt de ble rammet av flommen som var sent i fjor. Nesten hele restauranten svømte i vann, så skadene var omfattende og de måtte totalrenovere og holde stengt i en lang periode som likevel ble overraskende kort med tanke på skadene, så nå er jeg så glad for at de kan servere meg litt god lunsj igjen 😉 

lunch_3

lunch_1lunch_6lunch_2lunch_5

Allerede på mandag reiser Lars-Kristian til den årlige treningsleiren til La Mange med ODD og blir borte i over 10 dager, og han kommer til å bli veldig savnet – både som mann, pappa, kjæreste og ikke minst som fotograf! Så jeg har prøvd å legge en plan denne uken og vi har fått samlet opp litt antrekksbilder om ikke annet, slik at jeg kan mikse litt de kommende dagene, uten at jeg trenger å dirigere mamma, søster eller en venninne til å bli stående i timesvis for å få til minst ett fungerende bilde 😉 Haha, neida! Så ille er det ikke, men de skal i hvert fall få slippe unna antrekksbiten 😉 

Heldigvis er det noen dager til han reiser enda, og vi har mye fint foran oss innen den tid. På torsdag blir det Oslotur på oss for et møte, på fredag blir han med på Blog Awards og på lørdag reiser vi til Ålesund for å feire svigermor som blir 60! Tenk på det! Spreke dama ♥ Det blir så koselig. Jeg ville bare innom for å ønske dere en fin kveld. Skal faktisk i gang med litt kveldsmat for to her nå som blir oppskrift-onsdag i morgen. Gled dere! 

17 kommentarer

 1. Det er alltid en god ide og ikke bruke sin egen kroppsvekt om du skal trene styrke når du veier så lite. Har sett det flere ganger med folk som gjør uendelig med push ups på trening uten at det har noen effekt. Men kettlebells er bra 🙂

  1. Feil! Jeg veier under 60 kg og trener utelukkende kroppsvekt. Er muskuløs, fit og meget sterk! Sjekk ut feks Lasse Tufte, calisthenics osv… Finnes utallige push ups øvelser man kan gjøre, man må bare variere og lage de tunge nok for seg selv 🙂

 2. Åh, den tapastallerknen til Lars-Kristian (?) så himmelsk god ut! Elsker sånn mat! Naaam..

  1. Caroline

   Jeg også! Men jeg tar den så ofte, så i går måtte jeg prøve noe nytt :p

   Klem!

 3. Hvilket kamera bruker du?❤️ Elsker bloggen din!!!

  1. Caroline

   Så hyggelig, Silje! Tusen takk 🙂 Jeg bruker Canon EOS 6D 🙂

 4. Å! Spekemat! Jeg har så lyst på spekemat! Jeg er gravid og kan ikke spise det. Må holde ut i 4 mnd til :p Ser for meg at jeg kommer til å maule opp en pakke salami og en pakke strandaskinke når den tid kommer! 😉

  1. Caroline

   Hahaha, det synes jeg du skal gjøre 😉 Det er jo så godt med aioli til også! Og du må prøve frokostsalat til strandaskinke! Mmmmm!

   1. Notert! Takk for tips 🙂

 5. Og da blir det vel Sarpsborg igjen…? 🙂
  Den matplanken ser utrolig god ut! Ble helt sulten. Skulle ønske man fant en slik en i Oslo, synes det er sjelden å se noe slikt på menyen. Nam og god natt! 🙂

  1. Caroline

   Ja, jeg kommer til å reise en liten tur hjem til Sarpsborg, men ikke før den siste uken slik som planen ser ut nå 🙂 Tapasen på Delikatessen i Oslo er utrolig god, forresten 😀 Og San Leandro var min favoritt, men jeg tror de har lagt ned :/

 6. I love your style here and this food looks amazing!
  https://www.discountpatagonia.com

 7. Hei. Jeg er ute etter Adax Caroline vesken, men den er utsolgt hos Adax. Vet du når det kommer inn igjen ? Evt nettbutikker som kan ha den. Takk.
  Flott og inspirerende blogg 🙂

  1. Caroline

   Er det sort du skal ha? Den er dessverre utsolgt fra lager, men den skal komme inn igjen nå veldig snart 😀 Du kan sette deg på venteliste hos en butikk eller på nettsiden til Adax, så får du beskjed når den er inne igjen 🙂

   Klem!

 8. Hei og godt nyttår:) jeg bare lurer på hva du har på deg her og hvor det er fra? Ser veldig fint ut!! Er det et skjørt til den svarte overdelen?

  1. Caroline

   Tusen takk! Ja, det er et skjørt fra Ganni 🙂

 9. Tiffany

  More photos of this outfit, please! I’d love to see the skirt!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *