mixing colors

antrekk brekkeparken mandag_8

Nå er julen borte fra huset vårt også, og jeg skal faktisk innrømme at jeg hørte på Merry Christmas-albumet til Mariah Carey og Himmel på Jord av Kurt Nilsen kontinuerlig i de to timene jeg pakket bort og ned all den vakre pynten. Og jeg var nesten på gråten. Nesten. Så sees vi igjen om 11 måneder og jeg vet det kanskje er litt uvanlig å tviholde på julen så lenge som meg, men jeg klarer ikke å la være. En annen innrømmelse: treet står fortsatt. Ehe. Men det er kun fordi jeg ikke rakk å begynne på det, og det er faktisk det største prosjektet av alle: å plukke treet fra hverandre. Alle de små pyntetingene, lysslyngene og deretter de tre delene. Jeg venter heller på Lars-Kristian. Så får jeg nytt synet i noen timer til også 😉  


antrekk brekkeparken mandag

antrekk brekkeparken mandag_14

antrekk brekkeparken mandag_10

antrekk brekkeparken mandag_2

antrekk brekkeparken mandag_9

antrekk brekkeparken mandag_11

(annonselenker) støvletter her / vest her / skjørt h&m / genser by malene birger / veske mulberry 


Jeg kom meg opp og over dørstokkmila i dag også, og det er så gøy at flere  ble motivert av det forrige innlegget jeg skrev 🙂 Jeg har jo så lyst til å smitte alle med akkurat den følelsen, men jeg vet jo at det er ganske umulig. Og jeg kan selvfølgelig forsikre om at jeg ikke alltid – hver eneste mandag – føler det sånn selv heller. Men det er ikke langt unna 😉

Nå skal vi spise middag og holde på med modelleire (den nye favoritten) før det er sengetid for lille og jobbetid for oss. Håper dere har hatt en fin start på uken! 

45 kommentarer

 1. For et fint antrekk! Og for noen nydelige bilder av deg! Du stråler ALLTID 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Hanne! Det er så hyggelig å høre 🙂

 2. så fine bilder 🙂 !

 3. Charlotte

  Ikke noe tviholding- julen skal jo egentlig ikke pakkes ned før «tyvende dag jul», altså 13. januar. 🙂

  1. Caroline

   Jeg vet det 🙂 Men jeg føler at jeg er en av de få som faktisk vil ha den så lenge :p

 4. Benedicte

  Nå fikk du meg faktisk til å se det positive med mandager, haha.
  Elsker ditt optimistiske og flotte vesen 😀

  1. Caroline

   Haha, så bra 😀

 5. Karoline

  Her i huset tar vi jula ut tjuende dag jul, altså 13. januar 🙂 Pynter til advent i begynnelsen av desember, så kommer juletre og julepynt opp på lillejulaften. Så idag kjøpte jeg en julebrus siden vi enda har jul i huset 😉
  Fint outfit forresten! Nydelige farger på deg!

  1. Caroline

   Så koselig, Karoline!

   Og tusen takk 🙂

 6. Så fine bilder!! 🙂 Nydelig på håret! 🙂

 7. Ham mannen din er en fantastisk dyktig fotograf, en fornøyelse å se hans bilder!!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Det skal jeg gjøre 🙂

 8. Hei! Hva slags krølltang bruker du? Har omtrent samme lengde, og vil ha sånne krøller! Blir kjempeglad om du snart kan lage en how-to video!

  1. Caroline

   Jeg bruker en krølltang fra GHD 🙂

 9. Hehe – her ligger treet i biter på gulvet. VI startet tidenes renoveringsprosjet ved å male alle fire soverommene i andre etasje i romjulen, så hele huset står på hodet *grøss* Skal kaste masse på loftet før julepynten går opp igjen, så det står oppstilt langs veggen alle boksene og juletreet og venter på å bli lagt på plass – hehe 🙂

 10. Så kult antrekk! Her forsvinner jula på nyttårsaften, og da synes jeg det blir så fint i huset 🙂 Sier kanskje litt om julepynten min… :-/

  1. Caroline

   Hahaha :p

 11. Fantastisk blogg og helt nydelige bilder på bloggen Caroline. Jeg var nysgjerrig på hvilken linse som blir brukt. Syns selv forografi er utrolig spennende og leter etter ny linse for blant annet portrettfoto.

  1. Caroline

   Tusen takk, koselig at du synes det 🙂 Her har vi brukt Sigma sine Art objekter, 35 og 50 mm f1,4.

 12. Handygirl

  Ja da ble jeg sittende her i noen timer… jeg har ikke vært innom bloggen din på en stund, må helt ærlig innrømme at jeg synes den begynte å bli litt kjedelig en periode i høst/vinter. Vet ikke helt hva det var, men tror det ble litt mye reklame og lite «Caroline»…. Men jammen har du ikke kommet tilbake for fullt og igjen skapt den koselige og inspirerende bloggen jeg likte å titte innom 😉 Tusen takk ! Keep up the good work 😉

  1. Caroline

   Haha 😀 Tusen takk, det betyr mye for meg at du synes det 🙂

 13. Så fine bilder! Hvilket objektiv har du brukt til disse bildene?

  1. Caroline

   Tusen takk! Sigma 50 mm Art f1,4 og 35 mm Art f1,4 🙂

 14. Hei! Jeg lurer på om du anbefaler å kjøpe brow buddy kit fra BDB til øyenbryn? Er det noe du bruker og er det verdt å kjøpe i tillegg til alt det andre?

 15. Hei! 🙂

  Hvordan finner jeg lett frem til innleggene dine om København?
  Jeg og kjæresten skal være i København fra 15-21 April og hadde satt stor pris på tips i og med at dere har vært der noen ganger 🙂 Det virker som at du og Lars Kristian setter like stor pris på god mat like mye som oss så å lese om restaurantene dere har vært på hadde vært gøy.

  Håper på svar 😀

  1. Og ikke minst andre ting å gjøre!:)

  2. Du kan jo bruke søkefeltet oppe til høyre, f.eks. her: https://carolinebergeriksen.no/?s=K%C3%B8benhavn finner du en del innlegg 🙂

 16. marianne

  Du er så flink å spre treningsglede og positivitet <3 🙂 men en ting, får litt sånn Hjemmet Mote assosiasjoner av anntrekksbildene dine.. hehe. trenger ikke være negativt det da men.

 17. Meget smukt outfit og farverne klæder dig rigtig godt 🙂
  Nu lover de meget kulde, så pas på du og familien 🙂

 18. Kristin

  Kjempefine bilder og fine farger til deg. Og du kler så godt den hårfrisyren du har nå:)

 19. Pernille

  Du stråler som alltid Caroline! Litt ut av det blå, men det hadde vært interessant med et innlegg om sparing/økonomi. F.eks noen tips til hvordan man kan bli flinkere generelt i hverdagen til å ikke bruke unødvendig med penger. Spesielt nå i januar hvor mange venter på neste lønning! Du har jo alltid så mange gode tips, og det virker som du har stålkontroll på det meste!! Klem til deg 🙂

 20. Nydelig antrekk. Selv er jeg altfor glad i grått og svart, men dette inspirerte meg faktisk til å oppdatere litt.

 21. Nydelig antrekk og sammensetting av klær! Du stråler, som alltid 🙂
  Takk for god inspirasjon og overføring av motivasjon i går. Jeg ble smittet, og førte det videre over på en venninne 😉
  Så i går ble ukas første treningsøkt gjennomført.
  Ha en fortsatt fin uke.

  Klem fra meg.

 22. Du er nydelig på disse bildene:) har lurt på en ting. Er jo litt inn på KG og ser alt de skriver om deg. Det er ikke en av de som leser bloggen din for de vil ikke gi deg klikk. Men alle vet eksakt hva du skriver,finner feil på bilde,zoomer inn bilder for å finne feil. Nå er det også ei som irriterer seg grenseløst over Tordis som må kommentere alt på Facebook. Hvordan kan voksne folk oppføre seg slik? Går alt dette innpå deg eller bryr du deg null om dette?
  Ha en fin dag

 23. Cecilie

  Her står også juletreet ennå, og det er fordi jeg er så fornøyd med det i år. Mye ny juletrepynt og ingen barnåler har falt ennå!!!!

 24. Fy søren så vakker du er!!

 25. Nina Kristin

  Fine bilder av deg, grønt og burgunder/lilla kledde deg utrolig godt og det fikk øynene dine til å stråle ekstra mye 🙂 Kommenterer som regel aldri, men nå måtte jeg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *