snødag søndag

snødag uten snømann

snødag uten snømann_2

Etter å ha sett Frost 32 ganger siden førjulstiden, var det en jente som ble veldig ivrig på å lage snømann da hun våknet til en hage fullstendig dekket av hvitt pudder tidligere i dag. Vi spiste en stor og god lunsj, pakket på oss lagvis med klær og tok turen ut, men ble fort skuffet da snøen var altfor myk til å kunne forme noe som helst. 


snødag uten snømann_1

snødag uten snømann_3

snødag uten snømann_4


snødag uten snømann_7

snødag uten snømann_9

Så i stedet gikk vi inn for å hente alle de røde eplene fra julen, og nå ligger de på åkeren og venter på rådyrene til Nelias største glede 🙂 Vi ble så fort kalde, så da vi kom inn ble det noe varmt og drikke og hjemmelagde boller som jeg gjorde klart tidligere på dagen – med pisket krem og jordbærsyltetøy! Gleden ved å være ute er jo nesten alltid å komme inn 😉 

snødag uten snømann_13

snødag uten snømann_10

snødag uten snømann_11

snødag uten snømann_12


Jeg startet dagen med en treningsøkt, ukens nummer fem og den siste, og jeg er så fornøyd med innsatsen denne uken! For en start på det nye året! Nå gjelder det bare å holde på godfølelsen. Crossfitøkten sitter fortsatt i kroppen, så det holdt lenge med en løpetur for å myke opp stive lemmer pluss godt med uttøying etterpå. Ellers har jeg jobbet med en ny video til dere i dag – det var kjempegøy med gode tilbakemeldinger på dagens første innlegg 🙂 Tusen takk!

Håper deres søndag har vært fin også, men den er jo langt fra over, så bruk de siste timene godt for å lade opp til en ny uke. Det skal jeg, med middag og sofakos  ♥ 

30 kommentarer

 1. Hvor er jakken fra? Den var super fin

  1. (Svarte visst jeg) Barfota:)

  2. Caroline

   Den er fra Barfota, er noen år gammel :/

 2. What a pity the snow was too weak for building something but looks like you had nevertheless a wonderful Sunday!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  International Time-Related Giveaway: Bad News and More
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Så fint dere har det<3 kan du legge ut oppskrift på bollene?

 4. Så herlig! 🙂 Å være ute i snøen må jo være perfekt søndagsyssel!
  Her i Bergen er det ikke noe snø, men det ble en gåtur i frisk luft 🙂 Nå venter sofa og tv-titting resten av kvelden! Oppladning til en ny uke 🙂

  1. Caroline

   Håper du hadde en deilig søndag, Hanne <3

 5. åh, såå koselig <3

 6. Herlige søndagsaktiviteter! 🙂 Boller hørtes godt ut, hvordan oppskrift bruker du?

  1. Caroline

   Jeg bruker lavkarbo-bolleoppskriften min, den er så god! 🙂

 7. Hei Caroline Så fint du kom med en video om hvordan du styler håret Men jeg ønsker så veldig at du kan legge ut en video av hvordan du krøller det med rettetang også Har samme lengde på håret selv og liker å krølle det innimellom, men synes det er vanskelig å få det til så fint som du klarer det Du kler forresten veldig godt denne lengden på håret

  1. Caroline

   Hei Helle! Jeg skal se hva jeg får til 🙂 Nå som det er såpass kort, foretrekker jeg å bruke en krølltang. Det var lettere med rettetangen da jeg hadde langt hår (superlett og raskt) og litt lettere også med hakket lenger hår enn jeg har nå. Etter at jeg klippet med hakket kortere, synes jeg det er vanskelig å få det like pent med rettetangen når jeg krøller det, selv om det går fint. Det er rett og slett enklere og raskere med krølltang. Men jeg kan jo vise det en gang 😀

   Klem!

 8. Underbara bilder 🙂

  Kram Cina!

 9. Så deilig frokost. Det er ingenting som slår helgefrokost og kvalitetstid med familien. Rett og slett hverdagslykke er det. Måtte le litt da jeg så hva du skrev om datteren din og Frost. Har en sønn på 2 år, han hadde akkurat en Frost periode. Rart de ikke blir møkklei. Han ville se det om morgen, rett etter barnehagen og ellers når han var hjemme i grunn. «Vil sjå Elsa igjen mamma»

  1. Caroline

   Hahah, kan du skjønne at de ikke blir lei? Første gang jeg så filmen synes jeg den var utrolig nydelig. Jeg gråt til og med :p Trodde aldri jeg skulle bli lei, men skal innrømme at jeg ikke akkurat oppmuntrer til å se den filmen :p

   1. Vi måtte ha en ukes pause. Ellers så hadde jeg hoppet ut av vinuet til slutt 🙂

 10. Kariann

  Så deilig da! Misunner dere som har det så landlig hvis jeg kan si det slikt. Vi bor nå i byggefelt, men merker jeg savner barndomsplassen med mye hage og skog og sjø like ved. 🙂
  Her har vi faktisk og fått mye snø i dag. Men her har temperaturen ligget akkurat på pluss siden så snøen har vært kjempe kram. Så vi fikk laget oss en snømann. Og tulla mi på 1,5år som elsker filmen frost omfavnet snømannen. Hehe. Hærlige små. 🙂 håper dere og får litt kram snø!
  Her er det første barnehagedag i morgen. Har du noen gode tips til en hønemor? 🙂

  1. Caroline

   Å, så koselig! Håper den blir litt krammere her de neste dagene også! Vi må jo lage snømann 😀

   Masse lykke til i barnehagen! Nå har dere kanskje levert allerede, og jeg er sikker på at det gikk over all forventning! Nå vet jeg ikke om dere har hatt innkjøring, men det hadde vi her i noen dager, og det gjorde meg mye tryggere på å faktisk dra fra henne en hel dag. Hun hadde det helt topp, det var verre med meg 😉 Men som regel så bekymrer vi oss helt uten grunn. De er så flinke i barnehagen også, og barn storkoser seg jo som regel med andre barn. Det kommer til å gå så fint!

   Klemmer 🙂

   1. Kariann

    Vi har innkjøringsdagene nå. Og hun koste seg og ville helst ikke gå. Hehe. Så det var bra! Men jeg satt vel litt igjen med følelsen at jeg har valgt feil barnehage. :/ Så vi får se noen dager, uker, også se om vi må søke henne inn en annen plass. 🙂 Men kanskje det er vanlig å føle en velger feil barnehage. Hehe.

    Klem.

 11. Så fine vinterbilder 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Kristine 🙂

 12. Så herlig søndags syssel, ute i snøen og bake boller etterpå er jo en helt perfekt søndag med familien 🙂 Nydelige bilder 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Anita! Snø er så hyggelig når du kan gjøre litt ut av det 🙂

 13. Therese

  Så utrolig varmt og koselig innlegg:-)

 14. Ååå – så heldige som har så masse snø. Jeg tror jeg må flytte til et sted hvor det kommer mye snø på vinteren. Min gutt på 2,5 år har jo knapt sett snø og aner ikke hva det er. Så trist.

  Jeg har forresten lyst å starte hver søndag med en god familiefrokost sånn som det der 🙂 Det er så koselig 🙂

  1. Caroline

   Nei, så synd! Vinter og snø, det er jo noe spesielt med det 🙂 Men det kommer vel kanskje ikke til dine kanter med det første uansett :p

   Slike frokoster kunne jeg tenke meg litt oftere også, det er utrolig hyggelig 🙂

   Klem!

 15. Så herlig 🙂 Kjenner til Frost ja 😀

  1. Caroline

   Haha :p

 16. Hei! Jeg sliter litt med å få laget ordentlig god kaffe i kaffepressen når jeg følger doseringsanvisningen som fulgte med..
  Hvilken kaffe bruker du, og hvor mye har du i den lille pressen? Har du en stor også(12 kopper) ? Hvor mye putter du i den?:/

  Takk 🙂

 17. Så flotte bilder!
  Jeg lurte på hva slags brød dere har dekt på med på frokostbordet? Jeg prøver så nyansere kostholdet mitt til å bli mer lavkarbovennelig, men sliter veldig med brød. Jeg syns alt av lavkarbobrød er svampete, kompakt og flate i smak. Brødet dere hadde her så luftig og godt ut 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *