små biter av dagen min

God kveld og hei lørdag! Denne dagen har gått fort, og jeg har vært så mye på farten at jeg ikke har rukket å oppdatere sosiale medier i det hele tatt. Men kameraet har vært med, så jeg tenkte at jeg kunne dele noen bilder med dere 🙂 


snapshotslørdag_1

snapshotslørdag_4babyshowerstinesnapshotslørdag_12snapshotslørdag_3

Dagen startet med en tur til Sandefjord i 12-tiden, hvor nesten 20 jenter overrasket vakreste Stine med babyshower. Tenk at hun skal bli mamma for tredje gang! Terminen er 14. februar, så dette er et skikkelig kjærlighetsbarn Hun ante ingenting og ble så utrolig glad og så rørt at jeg hadde lyst til å gråte selv også. Hun fikk så mange nydelig gaver, masse deilig mat, og et stappet kakebord – dessverre fikk jeg ikke smakt på sistnevnte, for vi hadde nemlig lovet Nelia å dra på kino i dag, så jeg måtte være hjemme til halv fem. Jeg var selvfølgelig der ti minutter for sent, føret fra Larvik til Siljan var helt håpløst! Så glatt! 

snapshotslørdag_11snapshotslørdag_7snapshotslørdag_10

Men vi rakk det 🙂 Alle tre koste seg bakerst i kinosalen med popcorn, kulidrikke og en sofa for oss selv. Det var Nelias aller første kinotur og det gikk så bra! Hun satt som forsteinet den første timen og så begynte hun å få litt mark, men fulgte likevel med. Opcorn er herved det nye favorittsnacksen i hvert fall, Solan er ganske kul og Ludvig er helt nydelig 😉 

snapshotslørdag_8

Så bar det rett hjem i seng, og nå skal mamma og pappa nyte resten av lørdagskvelden med vegetarpizza fra Peppes og beina høyt. Den er så utrolig god, men har dere forresten sett noe dårligere fyll på en pizza? Jeg ble så skuffet, for vi har spist denne et par ganger før, blant annet i Sarpsborg i romjulen, og fyllet var jo dobbelt så bra da. Men jeg tipper en viss kokk var litt lei etter mange timer på jobb 😉 


På skjermen i kveld blir det enda mer dokumentartitting. Vi har sett ferdig Petter Uteligger, og nå skal vi ta fatt på Making a Murderer som ser ut til å ha tatt befolkningen med storm. Synes den er på alles lepper om dagen, så jeg gleder meg til å se! Håper dere har hatt en fin lørdag også ♥ 

28 kommentarer

 1. Gled deg til Making a Murder, du blir hekta og du glemmer den ikke på noen uker. Du ser fantastisk ut på dagens bilder, ser ut som dere har hatt en super dag. Kos dere, fortell om hva du syns om serien :o)

  1. Caroline

   Tusen takk, Eva 😀 Skal holde deg / dere oppdatert 🙂

   Klem!

 2. Så ut som en koselig dag 🙂 ! Ha en herlig lørdagskveld <3

 3. Til orientering;

  Barn under 4 år skal IKKE spise popcorn. Skallet kan sette seg fast i halsen og føre til kvelning, så vær forsiktig… Finnes så mye annet hun kan spise

  Torill

  1. Og der var mammapolitiet på plass igjen!! LES; er IKKE noe Caroline beskytter; det klarer hun fint selv. slapp aaaaaaaaaaaaav. Bekymra type

 4. Så koselig at Nelia har hatt sin første tur på kino! 🙂 Hun er bare så nydelig og elsker alle slags snaper fra deg<3
  Jeg har også begynt å se på making a murderer i dag og den er ganske så spennende! :-O Mens jeg så på serien så spise jeg nydelig fylt squash som du har lagt ut oppskrift på tidligere. Det blir i hvert fall IKKE siste gang 😀 Tusen takk for at du deler så mange gode lavkarbo oppskrifter! Jeg må også få kjøpt meg boka di <3
  Klem fra meg

  1. Caroline

   Tusen takk for at du følger med, det er så hyggelig 🙂

   Klemmer 🙂

 5. Hei! Jeg lurer på om du anbefaler å kjøpe brow buddy kit fra BDB til øyenbryn? Er det noe du bruker og er det verdt å kjøpe i tillegg til alt det andre? Fine øyebryn du har her! Takk for svar! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Jeg er fortsatt fan av bdb 🙂

 6. Marianne

  Making a murderer har holdt meg våken om nettene i det siste! Makan til engasjerende, frustrerende og skremmende historie skal man lete lenge etter!

 7. Ser ut som dere har hatt en fantastisk dag:-) alltid like kjekt å klikke inn på bloggen din! Making a murderer er en utrolig bra serie, anbefaler ikke å se den før legge tid, haha! Hadde lyst å hyle innimellom Ha en super kveld videre!:-D

  1. Caroline

   Tusen takk, Stine! Er så enig i at det er bra 🙂

 8. Ingvild

  Jeg er også superfan av vegetarpizzaen til Peppes, og helt enig i at av og til er fyllet skikkelig skuffende! Virker som de forandrer fyllet omtrent fra gang til gang også. Noen ganger er det noe ekstra, andre ganger er det borte igjen. Rart. Men den er så sykt god når den er bra!

 9. Therese

  Man har vel bare babyshower for første barnet?

  1. Hvem bestemmer det?

  2. Benedicte

   Det har jeg aldri hørt? Det er da like stas om det er barn nr 2 – 3 – 4 + en super anledning til å samle venninnegjengen 🙂

  3. Caroline

   Nei, her hos oss er det like vanlig for hvert barn 🙂

 10. Johanna

  Hej Caroline!

  Jag vill väldigt gärna veta vad du har på dig för kläder på bilden tillsammans med din gravida fina vännina? Det var väldigt fint 🙂

  1. Caroline

   Det er en genser fra boss orange og et skjørt fra h&m divided 🙂

 11. Katarina

  Moro å se en dag i bilder! Ser ut som dere hadde en fin dag:)

 12. Lurer på om hvor er den grå genseren fra?

  1. Caroline

   Den er fra Boss Orange 🙂

 13. Så hyggelig at Stine har fått barna. 🙂 Vi har spilt fotball laget for Sandar før. 🙂

 14. Hei:-)hvor har du kjøpt den fine lyse grå genseren du har på?
  Mvh
  Lina

  1. Caroline

   Den har jeg kjøpt hos boozt.com 🙂

 15. Susanne

  Hei, lurte bare på hvor det super fine dongeriskjortet ditt er fra? Et sånn har jeg vært på utkikk etter leeenge 🙂

  1. Caroline

   Det er fra h&m 🙂

 16. Katharina

  Hei Caroline!

  hvor har du kjøpt den fine lyse grå genseren du har på?

  Hilsen fra Graz

  Kathi

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *