min første crossfitøkt i 2016

fredagswod4

… og flere skal det bli! Jeg har bestemt meg for å fortsette med crossfit, det er så gøy! Det blir en gang i uken sammen med Katrine i første omgang, og så får vi se om det blir noe mer etter hvert. Det er i hvert fall utrolig bra og ikke minst helt nydelig med litt variasjon oppi treningen jeg elsker å holde på med selv. Jeg har gitt beskjed om at jeg ønsker høy puls og intensive økter selv om vi også skal trene styrke, og i dag var økten perfekt lagt opp: oppvarming, stretching, styrke og 50 repetisjoner av 5 tunge øvelser. Jeg ble helt utslitt og er allerede stiv i samtlige muskler, så nå skal jeg ta helg med verdens beste samvittighet! 

fredagswod

fredagswod2

fredagswod3

fredagswod1


Lars-Kristian og jeg møttes i byen da han var ferdig på trening for å jobbe litt, og nå er vi hjemme alle sammen. Filmkveld og taco for tre står på planen her, helgen smaker alltid så godt når vi har vanlige hverdager! Håper du har noe fint på planen for kvelden også ♥ 

64 kommentarer

 1. Caroline, så utrolig flott å se deg med mindre sminke! Du er helt fantastisk vakker som du er.

  1. Caroline

   Tusen takk, Ina 🙂

 2. Så härligt att se dig träna utan smink 🙂 det känns mycket mer äkta och du ser ju minst lika bra ut utan smink! Har alltid tyckt att det är konstigt att du lägger tid på att sminka dig innan träning – det behövs ju verkligen inte 🙂

 3. Ragnhild

  Kjære Caroline! Lurer på hvor du fikk tak i helium til ballongene på nyttårsaften? 🙂 vi skal nemlig ha overraskelsesbursdag for ei venninne og det eneste vi mangler nå er helium! Håper du kan hjelpe oss med det!
  Ha en nydelig helg!
  Klem fra fast leser i mange mange år <3

  1. Caroline

   Vi kjøper helium på Nille 🙂

   Håper dere får en fin feiring, og lykke til med heliumen! Tusen takk for at du leser <3

 4. Helt ærlig, Caroline, du er alltid nydelig. Men jeg syns du er så vakker ut med slik minimalistisk øyensminke som du har her! Du ser så frisk, lett og naturlig ut 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Marte 🙂

 5. Gabriela

  Hei, jeg elsker bloggen din synes den er veldig inspirerende og du er selfølgelig helt nydelig ikke bare vakker men du virker som et nydelig menneske fra innsiden og ut:)

  Jeg bare lurte på om det er mulig å komme seg i god form uten å gå på treningssenter?
  Jeg har noen lette vekter og en matte hjemme, men er dette nok? Det er ikke det at jeg ikke har lyst å trene på treningssenter men foreldrene mine er ikke helt for det, og jeg føler meg ikke helt konfortabel med sånne ting.
  Jeg har søkt opp videoer om hjemmetrening og jeg har lest dine innlegg (de var veldig fine) jeg har følt at det å trene hjemme, løpe 1-2 ganger i uken og gå på fotball trening har hjulpet formen min både fysisk men mest psykisk. Men her om dagen så sa en av jentene i klassen min at men aldri kunne få en kropp man kunne være fornøyd med uten å gå på treningssenter. Jeg syenes hun har en veldig fin kropp og jeg vet at hun trener mye.

  Jeg vet at du sikkert vil ambefale på det stekeste å begynne å trene på treningssenter, men er det HELT nødvendig?

  Tusen takk for hjelpen på forhånd 🙂

  1. Caroline

   Hei Gabriela 🙂 Du trenger absolutt ikke trene på treningssenter for å bli i bedre form, det er bare tull! Du kan jo løpe, sykle og/eller svømme ute i naturen, og på gulvet hjemme kan du trene masse ulike styrkeøvelser helt uten vekter eller andre apparater 🙂 Å drive med lagidretter som f.eks fotball er jo også veldig bra trening.

   Bare hyggelig 🙂

  2. Ida M.T.

   Jeg kan anbefale 30 day shred med Jillian Michaels på You Tube, det eneste du trenger er 2 håndvekter (jeg bruker 2 halvlitersflasker med vann) og en matte. Super trening og hun har mange andre treningsprogrammer også om du skulle gå lei av shred 😉

   1. Gabriela

    Tusen takk for tipset. Skal apsolut teste det ut.

  3. Kan jeg snik-reklamere for Mariann Deilas nye bok, «Tren der du er»? Jeg var med på en lanseringstrening denne uka, og boka er full av øvelser du gjør uten utstyr

  4. Og jeg er blitt hektet på å være/trene ute! For øyeblikket orker jeg ikke tanken på å trene innendørs på et helsestudio, er nok mange som føler det sånn, og det er lov. I mitt tilfelle er det bare gleden over å være ute som er så sterk, elsker det! 🙂 Ikke lytt til de som mener de har funnet fasiten, finnes ikke èn fasit for alle. Å bevege seg i ulendt terreng er for eksempel undervurdert, bra for kropp og sinn <3

 6. Hei.
  For mine øyne høres det ut som
  Om du ikke har trent eller spist sunnt så kan ikke du ta helg med god «verdens beste samvittighet». Skal kose meg i helgen med masse kalorier og karbohydrater, driter hva faen du skriver. SLUTT å påvirke unge lesere med trening, kosthold og alt det dritte..

  1. Hvorfor leser du bloggen om du driter i hva hun skriver?
   Og i alle fall kommentere? :p
   Haha unnskyld altså! Men du virket som om du har det veldig trist!

   God helg Caroline 😀

  2. Det er flott at blant andre Caroline fremmer sunt kosthold og trening/fysisk aktivitet. Det virker helsefremmende og forebygger sykdom, og de fleste i dagens stillesittende samfunn har behov for å minnes på dette. Selvfølgelig skal man også kose seg, alt med måte 🙂

  3. Anonym. kan ikke se at Caroline noen gang har frontet noe som er usunt, det å proppe i seg masse kalorier og karbohydrater derimot.. (kanskje en blir mindre hissig og ufin også med sunnere kosthold).
   Blir noen påvirket av bloggen vil det jo være på en positiv måte,med tanke på at trening og sunn livstil kun er positivt.
   Aldri lest et ord om vekt eller slanking på denne bloggen, men alle bør vel være interessert i et naturlig sunt kosthold og en aktiv hverdag, det har kun fordeler for helse og trivsel. Så ikke mye konstruktiv den kommentaren din

  4. Benedicte

   Så ikke les da 🙂 Og ta deg en bolle hehe…

   Caroline: Du er rå!

  5. Kristin

   Det er da kun positivt at hun inspirerer andre til å trene og til å ha et sunt kosthold!

  6. Kristine

   Spar meg. For et troll du er!
   Kos deg i sofaen du, bare husk å skru av dataen, så andre slipper å lese oppkastet ditt.

  7. Anniken

   Anonym: Håper virkelig du er en hormonell tenåring og ikke en voksen mann/kvinne med familie. Hadde min mor skrevet slikt til andre mennesker hadde jeg skammet meg så fryktelig! Dersom du ikke har nor pent å si, så la være å si det.. Og for all del, slutt nå å lese bloggen da dersom den irriterer deg..

 7. Så det var derfor du snikskrev i et innlegg her en dag at du skulle begynne å videoblogge litt 😉 det skal du ta betalt for? Blir spennende å høre om!:)

  1. Caroline

   Hei Anne 🙂

   Nei, det var nok ikke noe sånt 🙂 Den app-nyheten kom like overraskende på meg som på mange andre. Jeg har ingen planer om å ta betalt for noe innhold på blogg eller app nå i nærmeste fremtid. Jeg skal ikke utelukke det i fremtiden, men akkurat nå har jeg ikke planlagt noe sånt.

 8. Fader så fine treningsklær da, elsker grønnfargen! Digert pluss å se ditt naturlig vakre jeg på trening, LIKER! Takk for all treningsinspirasjon så langt i år, keep it com’in 😀

  1. Caroline

   Tusen takk, Thea! Det er veldig hyggelig å høre 🙂

 9. Der trener jeg og veldig ålreit der!

 10. Hei,
  Det er kanskje litt teit å spørre, men husker hvor du bestilte Nelias Sofias kjole fra?sos!

  1. Caroline

   Absolutt ikke teit å spørre 🙂

   https://www.etsy.com/no-en/shop/DiddyDarlings

 11. Hei, så fint å se deg uten/lite sminke! Så naturlig og vakker<3 Synes til tider du har for mye sminke, spes øynene. Blir så tungt og det ser unaturlig ut. Men det er jo smak og behag da. Klem.

  1. Caroline

   Jeg elsker jo å teste ny sminke og prøve nye måter å sminke meg på, så noen ganger kan det bli litt i overkant, det vet jeg 😉 Men jeg liker det også :p Ikke på trening da, jeg vil helst ha så lite som mulig 🙂 Tusen takk, forresten! Veldig koselig å høre!

   Klem!

 12. Therese

  Så deilig med variasjon i treninga 🙂
  Nyttårsforsette mitt i år var rimelig «enkelt»; bli flinkere å kommentere bloggen din, som jeg har lest hver dag siden i 2009. Så god helg til deg og dine, så får vi se da, om det blir flere kommentarer i år :p

  1. Caroline

   Å, det var et forsett jeg likte veldig, veldig godt 😀 Tusen takk, Therese! Håper du har en fin kveld 🙂

   Klemmer!

 13. Snakk om naturlig skjønnhet! 🙂 Godt nytt år og god helg til deg! Klem, Julie

 14. Annicken

  Du er jo bare helt nydelig uten sminke,ønsker deg og den fine familien din en koselig helg 🙂 Klem <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Annicken! Håper du har en fin helg <3

   Stor klem!

 15. Du er fantastisk søt uten sminke, bare så du vet det 🙂 men det betyr jo ikke at man skal gå sånn hele tiden, er jo gøy med mye sminke også! Vil bare at du skal vite det, jeg hadde blitt veldig glad om noen hadde sagt det til meg 😉

  1. Caroline

   Det er veldig hyggelig å høre, C! Herlighet, jeg har jo fått overveldende mange kommentarer på dette, så jeg er jo fristet til å nesten droppe sminken hele tiden! Haha :p

   Klemmer!

 16. Du ser helt fantastisk flott ut-Caroline uten foundation, lipgloss og løsvipper på trening…..du ser naturlig frisk&ekte ut !!! yezzz-nå tror jeg på deg, fortsett med å la oss lesere se den ekte Caroline og ikke bare blogg-Caro !

  1. Caroline

   Tusen takk, Vips! 🙂

 17. Jeg ville bare si at du er helt utrolig nydelig på disse bildene! Du ser så naturlig og elegant ut! <3

  1. Caroline

   Tusen takk! Og så på trening, det blir jeg veldig glad for å høre 😀

 18. Som jeg digget disse bildene! Klærne, sminken (om du har noen i det hele tatt?) og bare følelsen jeg sitter igjen med etter å ha lest innlegget og sett bildene er bare rå! ( Jeg måtte nesten bruke Capslock for å understreke, men prøver å holde meg unna det av prinsipp, haha.) Av en eller annen grunn får jeg ikke til å svare på andres kommentarer, men jeg vil bare si til Gabriela her at jeg håper du stoler på dine egne vurderinger og hva du selv trives med og ikke lar ordene til denne jenta i klassen din påvirke deg. Enhver vet aller best hva som fungerer for en selv. Det som føles riktig for en, trenger ikke virke like bra for en annen.

  En digresjon: Jeg skulle så gjerne ønske at flere-særlig unge-hadde mer fokus på hva kroppen faktisk klarer og ikke hvordan den ser ut… Å ikke ta for gitt å kunne gå, jogge, løpe, løfte… Når man tenker over det er det jo ganske fantastisk! Dessuten: Utseendet vårt endres når vi eldes-vi blir rynkete og mister muskler, men skjønnheten er jo i våre smil, hva vi gir til andre, minnene vi har, hva vi har lært av andre, hva vi selv lærer andre…Gode øyeblikk. Er det treningsselfiene vi minnes når vi er på eldresenteret? Jeg kunne ha skrevet så mye mer, for det er et tema som engasjerer meg. Kanskje noe omkring dette temaet kunne ha blitt en videoblogg også, Caroline? Å få en motvekt til kroppspresset? Jeg er ikke enig i at man skal fjerne helt fokus fra sunt kosthold og trening, -det er mer et ønske om at vi kanskje kan tenke mer over hvorfor disse temaene er viktige for oss? Og for sikkerhetsskyld, -det er _ikke: noe galt i å være forfengelig! Men om det er slik at man ikke kan bli fornøyd med seg om ikke kroppen vår er perfekt i _andres_ øyne – at andres mening skal ha så mye å si… Da tror i hvert fall jeg at vi er på feil vei. Noen tanker en fredagskveld og en stor klem til både Gabriela, Caroline og alle andre som trenger det! Stol på deg selv og dine egne vurderinger!

  1. Caroline

   Haha, du er vel skjønn! Tusen, tusen takk 🙂

   Det er et utrolig bra og viktig tema du tar opp, Tina – jeg er helt enig med deg! Og jeg tror at dette er noe veldig mange glemmer litt for ofte midt oppi alt i dagens samfunn. Inkludert meg, selv om jeg ofte også tenker over hvor takknemlig jeg er for at jeg i det hele tatt kan stå opp av sengen og glede meg over en nye dag.

   Klemmer til deg!

 19. Jeg tenkte å titte inn for å si at jeg syns du er vakrere uten mye sminke 🙂 Men jeg er åpenbart ikke den eneste som ville si det til deg. La oss slå et slag for å være naturlig vakker i disse tider hvor bigger/more is better.
  Og mens vi er i gang, jeg syns du har en pen kropp også. Ikke for tynn, selv om du er slank nok og ikke for muskuløs. En strålende balanse.

 20. Hei,
  Jeg tar meg frihet til å komme med et lite ønske om innlegg 🙂 Liker veeldig godt time for time innleggene dine, og håper du snart vil vurdere å skrive ett 🙂 Kanskje når du skal ut og reise neste gang og har mye på agendaen? Jeg liker i hvert fall slike innlegg veldig godt 🙂

  Klem

 21. Emma hansen

  Kan du begynne å kegge ut dine treningplaner?

 22. Katrine

  Herlig start på helgen! 🙂
  Hva bruker du som lefse eller skjell til tacoen? Baker du det selv?
  Oppskriftene dine blir mye brukt! Til og med ungene elsker smoothie bowl!:)

 23. Du er utrolig vakker med naturlig og lett sminke. Tommel opp!

 24. Hei!
  Kan jeg spørre hvor treningsjakken er fra og hvilket merke?

  1. Caroline

   Den er fra Nike 🙂 Er fra 204 tror jeg :/

 25. Så fin du er på disse bildene med lite sminke!
  Men, lurer på hvorfor du slettet min lille uskyldige kommentar? Det har kommet saftigere «juice» etter det. Jeg spurte jo bare pent om de som skriver lange kommentarer om Kvinneguiden? kan stoppe å gjøre det? Da slipper vi slike skittentøyvasker i lange baner i kommentarfeltet ditt! Det er jo så intetsigende når de skrev flere lange innlegg hvor de lurer på om en annen leser spekulerte i når du var blitt journalist? Kan vi ikke please la de der kvinneguiden-greiene holdes utenfor bloggen, er så fantastisk lei av lese om de? Blir så mye hat-mas ut av det, og ikke noe hyggelig lesing. Kan liksom ikke skjønne at du opplever de innleggene som støttende til deg, når de blir så lite hyggelige. Det er jo helt latterlig når de også skriver at de følger Carolinetråden eller hva det sto, og er inne på kvinneguiden HVER DAG for å se hva stygt som blir skrevet der. De burde jo heller konsentrere seg om de gode vibbene på bloggen din, enn å tylle seg inn i negativt skrot? Du trenger da virkelig ikke disse damene til å spane for deg? Jeg blir nesten litt flau jeg, de hetser andre for å sitte bak dataen og ikke ha annet å gjøre, men det de gjør må da også ta mye tid! 😉 Damer: la folkene rundt Caroline finne ut av hva som må imøtegås på andre fora, ikke sett dere til politi, og la denne bloggen forbli hyggelig! (Måtte bare få det ut Caroline, jeg vet ikke helt hva kvinneguiden er, men skjønner det ikke er hyggelig i alle fall!)

 26. Jeanette

  du er superfin uten sminke! Og treningsklærene er jo superfine!

 27. Hei Caroline

  Jeg trenger hjelpe og råd fra deg! Jeg er sammen med en fantastisk snill og god gutt. Saken er at jeg var forlovet for noen år tilbake med en annen og han lar ikke meg være ufred. Han har ringt og møtt opp på jobben min osv! Dette valgte jeg å ikke fortelle til nåværende kjæresten min… Men han fant det ut fordi han eksen min ringte meg mens meg og kjæresten min var med hverandre. Jeg har det så utrolig vondt nå og angrer så mye at jeg ikke sa noe ril kjæresten min om at han ringer meg osv. Nå sier kjæresten min at det er slutt fordi jeg har løyet til han og at jeg må få fikset oppi problemeT. Han vil se handlinger og ikke bare ord! Jeg har byttet nr og vet ikke hva mer handlinger han vil se… Har du noe tips?? Jeg får ikke sove eller spise pågrunn av dette.. Hodet mitt eksploderer snart! Kjæresten min sier at han elsker meg og vet at jeg klarer å få løst problemet.. Men han sier at han ikke klarer å stole på meg!!! Værsåsnill hjelp meg:( hva kan jeg gjøre? Jeg er knust og vil ha tilbake gutten min

  1. Ikke så vanskelig og løse.. Meld han til politiet og be om «besøksforbud» da har han heller ikke lov til og kontakte deg på noen måte.

  2. Caroline

   Hei Lina! Så leit å høre at du opplever dette, kan ikke forestille meg at det er lett! For meg virker som at du har gjort det du kan, det er jo ikke stort mer du kan gjøre. Å si at det er slutt fordi en ekskjæreste oppsøker deg, virker som en litt forhastet beslutningen fra din nåværende kjæreste og jeg ikke forestille meg at han faktisk mente det? Jeg håper virkelig det ordner seg! Du kan jo faktisk oppsøke politiet for å be om hjelp, dersom han får besøksforbud kan han ikke kontakte deg mer og da har du strekt deg langt! <3 Krysser fingrene!

   Klemmer!

 28. Hei Caroline!

  I dette innlegget: https://carolinebergeriksen.no/2015/09/13/hva-brukes-til-hva-makeupkoster/
  anbefalte du å bruke børsten til venstre til foundation. Jeg har kjøpt den til mitt id-foundation pudder, men synes den blir for liten. Føler at en stor kabuki-børste vil dekke litt jevnere. Hva tror du om det?

 29. Oi, DU burde gå oftere uten sminke!! Så naturlig og flott 🙂

 30. Hva ER egentlig cross fit?
  Er det et annet ord for «styrketrening i sirkel»?

  Sats har noe som heter crosstraining, det er styrke og kondisjonstrening på stasjoner. Intervall-preget.
  Er det det samme som cross fit?

  Kule dere var med like jakker! Og godt å se du trener uten sminke 😉

  Selv vil jeg gjerne skryte av å ha peset meg gjennom 3 treningstimer på sats/elixia denne uken. Blodsmak i munnen!

 31. Snygga träningskläder du har och rolig blogg. Här kommer jag titta in många gånger!
  Ha en superfin lördag!
  //Berith

 32. Karoline

  Hei! Mener å huske du har bestilt klær fra ASOS før? Jeg skal bestille en kjole, men lurte på om du vet noe om hvor lang tid det tar før den kommer, og om man må betale toll?

 33. Hvor er du i dag..?

 34. Jeg må bare slenge meg på – rett og slett nydelig uten så mye sminke, var du! Frisk, sunn, naturlig og vakker! Jeg ble faktisk mer inspirert til å trene nå fordi dette var så EKTE og ikke så oppstilt som mange av de andre treningsbildene. Treningsøkt nu! ;D

 35. Hei Caroline!
  Jeg har en ting på hjertet. Jeg kommenterer aldri blogger, men jeg har bygget meg opp litt frustrasjon på dine vegne. Det er ikke noe nytt at du får mye hat, og at mange er ute etter å ta deg på hver eneste lille ting du måtte si eller gjøre. Det som likevel forbauser meg mest, er at dette har blitt så sosialt akseptert. Det er sosialt akseptert å bruke store deler av sin tid på å diskutere deg på kvinneguiden og kommentarfelter, og å slenge rundt seg med påstander om både det ene og det andre. Jeg håper du vet hvor flink og god du er til det du driver med, men jeg vet med meg selv at en slik situasjon ville tatt knekken på meg for lengst. Noe av det jeg hører mest er at du, siden du er slank og godt trent, bidrar til å øke kroppspress og i verste fall spiseforstyrrelser hos dine unge lesere, og at du ikke er et godt forbilde. Vel, det er jeg uenig i. Dette er mennesker som ser at du er vellykket, og skulle ønske at de var det selv, men likevel ikke så mye at de syntes det er verdt å iverksette noen tiltak for å nå sine mål. Og det er ikke ditt ansvar at andre mennesker ikke har nok disiplin til å nå sine mål.

  For flere år siden klikket jeg meg inn på din blogg for første gang, på denne tiden var jeg i veldig dårlig form. Jeg var vel ikke direkte tjukk, men jeg var dvask både i utseende og den daglige formen, som følger av dårlig kosthold og en slapp livsstil. Grandiosa og Cola gikk ned på høykant, og jeg var veldig misfornøyd med meg selv. Jeg hadde kommet til den konklusjonen at sunn mat var kjedelig, og jeg ville ikke spise noe som var kjedelig. Men, du la ut bilder og oppskrifter som ikke bare var sunne, men som så fryktelig gode og innbydende ut. Jeg testet ut flere at oppskriftene du la ut, og det var himla godt! Jeg ble kanskje litt «frelst av fotballfrue», men du klarte å inspirere meg til å komme meg opp av sofaen og ta tak i livet mitt! Det var litt tungt i starten, men fy fader så gøy det ble etterhvert! Ikke noe var så motiverende som å se resultater, og fra det punktet var trening og et sunnere kosthold en naturlig del av meg, og jeg klarer ikke lenger å forestille meg hvordan jeg levde før. Du er inspirerende!! Jeg byttet ut de kjedelige mat og helse-bøkene med dvaske lakseretter til dine sunne eksotiske matretter, og det er jeg evig glad for. Du må vite at selvom du ser dødsbra ut, så har du aldri fått meg til å føle meg dårlig når jeg ikke har sett dødsbra ut. Du har motivert meg, og gitt meg følelsen av at jeg kan klare det. Jeg løper ikke 2 mil klokken 6 hver morgen, og jeg spiser godteri i helgene. Men jeg har lagt om livsstilen min, og jeg har fått en sunn og fin kropp. Fy fader så lykkelig det gjør meg!! Så tusen takk, Caroline, for at du inspirerer meg og så mange andre.

 36. I julen og tiden etter har jeg helt glemt å lese blogger og derfor endte jeg med å bruke hele denne kvelden/natten på å lese alt det tapte på bloggen din, og oi så positivt overraskende fint det var. Jeg har lest deg helt siden du begynte å blogge, kommenterer sjeldent, men i dag måtte jeg. Så mange fine innlegg, så mange fine bilder! Jeg elsker at du hadde video og dette innlegget uten sminke. Jeg elsker treningsmotivasjonen du gir meg og all motivasjon generelt. Skal helt klart bli flinkere til å titte innom her igjen hver kveld før jeg legger meg om jeg ikke skulle rekke det på dagtid <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *