første nyttårsforsett: gjennomført

treningsrom_4

Dette prosjektet har stått på listen min siden vi flyttet inn i huset i 2011. Først stod det nesten øverst på listen, men etter hvert som vi bodde oss til, kom det stadig andre ting som var viktigere. Som garasje og hage. I tillegg kom jo Nelia til oss og fylte hjertene våre så vel som skittentøyskurven og bodplass til leker og vogner. Alt etterpå har vært et puslespill for å forsøke å finne en plass til både nye og brukte babyleker, utstyr og klær. Pluss våre ting oppå dette da, selvsagt. Hvordan er det mulig å fylle et hus så fort? Jeg sverger for at det har krympet siden vi flyttet inn, hvis ikke så skjønner jeg ingenting. I romjulen hadde vi to dager hvor vi sto på hodet i kott og i skap, og nå er det så ryddig og fint i de fleste rom at jeg nesten må klype meg i armen. Masse ting er det jo fortsatt, men slik vil det vel alltid være. Uansett er det i hvert fall et system. Og gulvplass! Og nå har jeg jammen meg fått orden på rommet mitt med treningstøy også!


how it was before 

treningsrom

treningsrom_8

treningsrom_3

treningsrom_2

har skrudd sammen denne helt selv! *stolt* 

treningsrom_7

Her inne finner du joggedresser, treningsklær, sko, undertøy og noe sommertøy. Utrolig deilig med orden! Dere må ikke le av perlekleshengerne! Det er kanskje ikke det jeg forbinder mest med trening, men jeg har faktisk ikke noen andre til overs akkurat nå. Så det spørs om jeg ikke får ta meg en tur på IKEA snart og hamstre noen hvite trehengere etter hvert. Og slike som bukser og shorts kan henge på. Det tror jeg blir fint 🙂 

treningsrom_6


Ble det ikke bra, da? Nå skal det bli en glede å finne frem treningstøyet i morgen tidlig! Ah. Første nyttårsforsett i 2016 kan herved krysses av listen! 

70 kommentarer

 1. Er ikke det pokalen din mann «lå med» i senga?
  Og nå er den kastet i boden? 😉
  Sånn kan det gå ja….

  1. Caroline

   Kanskje du har noen tips til hvor den kan stå? 🙂

   1. Michelle

    plant en plante i den?
    Bruk som avkjøler til vin og champagne på fest?

   2. Caroline

    Det går ikke an å ta av lokket :p

   3. Er sånn fin ting å ha til pynt i…. garasjen 😀 😀 hehe

 2. Hi,
  It’d be great if you start translating again. A short summary would be enough.
  Just because google’s tranlations aren’t very good.
  P.S. I adore all posts. And these beautiful photos <3
  Hugs

  1. Caroline

   Thank you sweetie! I hope I can start translating again, I will do my best 🙂

   Hugs!

 3. Det ble kjempefint. Et spørsmål, hvor er genseren din fra?

  1. Caroline

   Den er fra 2ndday 🙂

   Klem!

 4. Haha, jeg tenkte mitt om perlekleshengere – men siden du påkeker at det ikke passer selv er du «tilgitt».

 5. – og så glemte jeg å si at du har laget et fint system før jeg sendte avgårde kommentaren min.

  1. Caroline

   Haha! Og tusen takk :p

 6. «Hvordan er det mulig å fylle et hus så fort»? Jeg går ut fra at det var et retorisk spørsmål!

  1. Om du har hus,mann og barn,så er det null problem og fylle opp ett hus med mye rart. Tro meg

 7. Kristin

  Så fint det ble:).
  Det er så deilig å få ryddet, bare litt tiltak å komme igang.
  Nå ble jeg inspirert til å sette igang i min sportsbod, kommer nesten ikke inn;)

  1. Caroline

   Hvis du setter deg mål nå, er du kanskje ferdig ila. året 😉 Tips: handle inn alt du trenger og sett det på boden. Da blir du minnet på det hver gang du går inn, og en dag MÅ du bare sette i gang :p

 8. Andrine

  Hvor er de svarte skoene som står oppå kommoden fra? De var «WOW» 🙂

  1. Caroline

   New Balance 🙂

 9. Andrine

  Hvor er de svarte skoene som står oppå kommoden fra? De var «WOW» 🙂

 10. Kristin

  Må si at det er ufattelig godt å se at du som alle oss andre også ikke har alt på stell til enhver tid i hjemme. Forstår godt at du «bloggrydder» før bilder skal tas og legges ut til hele Norge og omegn (det tror jeg alle ville ha gjort), men det er likevell godt å se at du også kan være litt «menneskelig». At du også kan ha det litt rotete hjemme. Håper du kan fortsette å skrive slike innlegg, hvor du gir litt slipp på dette bildet av deg selv og dine dine omgivelser som perfekte.
  Håper du ikke misforstår meg nå. Du fremstår som en kjempe god mamma, virker som du tar godt vare på nære og bekjente, målbevisst i jobb +++. Det er det jo absolutt ikke noe negativt i å være en perfeksjonist på disse områdene, men det godt at du også kan vise deg fra en litt menneskelig og tør jeg si ydmyk side. Vi har jo alle våre skavanker og jeg kan jo bare snakke for meg selv, men jeg tror det er mange som kan si seg enig i at det er godt å se litt den uperfekte siden av deg også.
  Håper du kjønner hva jeg vil frem til, dette er absolutt ikke noe kritikk.
  Jeg ville egentlig bare si takk!!!

  1. Caroline

   Ingen årsak 🙂 Tusen takk, Kristin 🙂

   1. Sandra

    Det jeg synes er inspirerende er tips, eller at du har gjort prosjekter eller satt deg mål, ikke ryddig stue eller støvfrie gulv uke etter uke, så dette innlegget elsket jeg!

 11. Å så utrolig kjekt!

 12. Hei! Lurte bare på om du har den dyreprint bikinien fra very victoria silverstedet i s? Kom over lik på nett og vurderer å bestille 🙂 Har pupper, men er smal rundt livet. Tror du S rekker i cup uten å bli for stor rundt? 🙂 Tusen takk om du har tid til å svare meg! 🙂

 13. Åh så deilig med orden i kottet!! Har et lignende kott i andre etasje vi og, og der flyter det over :-/ Har nettopp rydda bort julepynten og pressa kassene inn igjen der oppe 😉 Så hvor oppbevarer dere alle tingene deres??

  1. Caroline

   Dette er et rom inne på soverommet vårt, så det har aldri blitt brukt til kott, bare til mitt klesrot :p Vi har et kott oppe og et lagringsrom / teknisk rom nede samt garasje med plass til ting og tang. Har montert opp masse hyller på alle stedene, så det gir veldig fin orden 🙂

   1. Marita

    Masse hyller i boder og i garasjen her og, men… det blir rot i hyllene og!! Haha! 😉

 14. Du trenger ikke dra lengre enn til Clas Ohlson for å finne slike hvite trekleshengere altså, må ikke helt til Slependen 🙂 bare et tips 🙂

  1. Caroline

   Takk 😀

   1. Neei, de har sånn teit «bøy» på seg, ikke kjøp de!

   2. Marianne

    Søstrene Grene har smale, fine kleshengere i forskjellige farger! Da får man plass til flere 😉 IKEA sine er så store at det var de som til slutt fylte opp mitt klesskap, ikke klærne selv! Hehe 🙂

 15. Karoline

  Det ble kjempefint 🙂

 16. Så deilig med orden! Jeg la meg nettopp ned i sengen med godfølelsen av å ha gjort nettopp det samme 😀 Lurer på hvor det klesstativet er fra? Så praktisk ut 🙂

  1. Caroline

   Det er fra IKEA 🙂

 17. Hvor er kommoden kjøpt?

  1. Caroline

   IKEA 🙂

 18. Så fint. Kan anbefale velour kleshengere, da glir ikke klærne av. Har blitt helt hekta på de selv. Funnet de hos Elkjøp og Europris, på elkjøp fant jeg også slike til bukser. Skifter alle ut til de over tid. De I tre på Ikea pleier og ramle fra hverandre etter hvert hos meg.
  https://www.europris.no/kleshenger-15700

  1. Caroline

   Så lurt! Tusen takk for tips 🙂

   1. Bare hyggelig. Har sett de I 4 farger til nå sorte, rosa, grå og blågrønne. Ingen klær i bunn av skapet eller på gulvet etter jeg kjøpte slike. Har en super-duper fin dag. 😀

   2. Mary Anne Harring

    De hengerne har jeg ig,,, Biltema har de ogsåi tilegg til at klær ikke sklir, tar hengerne mindre plass enn trehengere=mer plass til klær

 19. Du er bare så utrolig herlig. 🙂 Har alltid vært veldig glad i å følge bloggen og tilværelsen din. Fulgt deg i oppturer og nedturer. Du inspirerer meg til stadighet og har virkelig ben i nesa. Du tåler kritikk, og vokser på det. Du er saklig i tilbakemeldinger og argumenter, på til tider tynnslitt kritikk og kommentarer. 😉 Herlig å lese en blogg med godt ordforråd og sjeldent skrivefeil. 😛 For meg er det et must. 😉 Jeg beundrer alt du må ta innover deg med å dele livet ditt på denne måten. Til og med forsvare dine egne julegaver?
  Vil med dette ønske deg og dine et GODT NYTTÅR, og gi deg en HIGH FIVE! Fortsett som før, kjære søte deg. Gleder meg til videoblogger.
  Ps: perlehengerne! Det var rett å slett litt søtt, men jeg måtte le litt likevel. 🙂

  1. Caroline

   Så skjønn du er, Gunn! Tusen takk 🙂

   Godt nyttår til deg og dine også! Setter stor pris på at du titter innom bloggen min 🙂

 20. Hei! Hvor er perlekleshengerne fra? Har sett noen på nettet, men da kun til barn.

  1. Caroline

   Lisbeth Dahl har både til voksen og barn 🙂

 21. Hei
  Hvor er den kommoden du har skrudd sammen selv kjøpt?

  1. Caroline

   IKEA 🙂

 22. Nelia kom å fylte våre hjerter så vel som skittentøykurv og bodplass 😀 😀 Den var fin og den kjente jeg meg igjen på. Har 5 barn som har fylt våre hjerter og skal si de fyller andre ting også 😉 😀

  1. Caroline

   Det er jo akkurat sånn 🙂 Og med 5 barn kan jeg ikke forestille meg hvordan det blir :p

   Klem til deg, Lena!

 23. Jeanette

  det ser ikke akkurat sånn ut blant mine treningsklær og sko 😛

  1. Caroline

   Haha :p

 24. Hei 🙂
  Den kommoden du har skrudd sammen helt selv, hvor er den fra? Håper på svar 🙂

  1. Caroline

   Den er fra IKEA 🙂

 25. Kan du ikke ta en tur til meg og hjelpe meg med litt system også da? Skal lage deilig mat (vegan) til deg også, pluss at du kan trene i bytte, har stang, ringer og ribbevegg i stua 😉 Spanderer selvsagt strøm, bensin eller diesel også!

  På forhånd takk!

  1. Caroline

   Hahaha, jeg tar meg en tur :p

 26. Haha Jeg må bare flire litt.. 😉 treningstøy Med perlehengere. Rydding er såå deilig. Skulle ønsket vi skulle hatt større plass. Men snart får vi litt mere plass.
  Jeg er glad du har forandret litt. At Du viser litt mere av deg selv og håller litt mindre perfekt fasade. Det gjør at man Kjenner at alle er bare mennesker. Jeg ble faktisk dålig av å lese bloggen din førr pga at allt var så perf. Men er tilbake nå av og til. 🙂

  1. Caroline

   Haha, jeg skal bytte dem ut så snart jeg får tak i noen andre 🙂 Så hyggelig at du kikker innom nå og da, det setter jeg pris på, Hanna!

   Klem 🙂

 27. Kjempe lekkert: Ja takk til ett slikt rom. Mange ville ikke tenkt på å sette en kommode der. Veldig lurt. Tips…istedenfor for de store hvite hengerne på Ikea som mye tøy sklir på bruk stål hengere fra Søstrene Grene eller renserier. Da får du plass til mere og de har ett lite «hukk» som gjør at plagg holder seg på plass. Når en bare har de og ikke blander med annet syns jeg de er fine faktisk. Ha en fin dag.

  1. Caroline

   Tusen takk for tipset, Lise! 🙂

  2. Stålhengere vil over tid slite på tøyet, så jeg ville ikke hengt de plaggene du er glad i på det 🙂

 28. Jeg anbefaler kleshengerne til f eks HAY. De er ganske lekre, i stål eller noe sånt. Selv er jeg litt lei av de hengerne i tre, men det er jo bare meg! 🙂

  1. Caroline

   De er utrolig fine, og de har jo så mange forskjellige også 🙂

 29. Ingvild

  Lo litt av de kleshengerne, men fordi det var veldig søtt 😛 hehe. Hvorfor skal man ikke kjøre luksus på de klærne som garantert blir brukt mer enn alle de andre klærne? 😉 hehe.
  Deilig å ha fullført noe, elsker den følelsen!

 30. Are there any changes you are planning in the bedroom ?

  1. Caroline

   Yes, but only in my head for now 😉

   1. Tina A

    *Tenker koffert* (Sorry, kunne ikke dy meg! :-D)

 31. Ryddig og fint ble det, men «må» smile litt av at du har så mye treningstøy og treningssko at du må ha et eget rom til dette….. virker jo litt unødvendig mye.

  1. Caroline

   Det er ikke bare treningstøy- og sko, det har jeg jo skrevet 🙂 Her er også joggedresser, nattøy, undertøy og sommertøy 🙂 Ettersom vi har skråtak på walk in-garderoben vår, stjeler det litt plass til slike ting og da er det fint å ha dette et annet sted 🙂

 32. Hanne Storsve

  Måtte le av perlekleshengerne:p Men ellers så det bra ut 🙂

 33. Ingvild

  Likte dette innlegget veldig godt! Du er til stor inspirasjon. Og jeg har sett flere ganger at du har god humor, kommentaren om hengerene fikk meg til å le litt for meg selv, tenkte på det der de hang med enkle Nike shorter på 😀

 34. Ida Marie Braathen

  Hei! Siden du vurderer nye kleshengere vil jeg anbefale hengere du får kjøpt på Elkjøp (faktisk!). Dette er hengere som har et tynt lag med et slags velour – stoff, noe som gjør at ingen plagg sklir av hengeren. Veldig praktisk, og spesielt til treningstøy som ofte har et glatt stoff. Koster rundt 30-40 kr for en pakke med 5 stk. Ida

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *