tips til deg som skal handle på salg

Det er salg stort sett overalt i disse dager og jeg er en sucker for å kjøpe ting på tilbud. Men det lønner seg selvfølgelig å være smart oppi alt dette og ikke bare kjøpe for å kjøpe – for du kan faktisk gjøre kupp på salg! Disse tingene tenker jeg alltid over når jeg handler på salg. Eller. Alltid er vel å overdrive, men jeg prøver i hvert fall å ha dette i bakhodet. 


1. hold deg til basisvarer, nesten alltid: basisvarer som sorte strikkegensere, eller strikk i andre, tidløse farger. Det kan være enkle, klassiske sko som flate boots eller sneakers, den lille sorte, undertøy, trenchcoats, enkle jeans, dressbukser med nøytralt snitt, også videre.  Det finnes selvfølgelig unntak, for eksempel om du kommer over noe helt fantastisk som du vet du kommer til å få mye bruk for akkurat i tiden fremover. Som for eksempel et par kule treningsbukser til nesten ingenting 🙂 

my favourite classics on sale 

salg boozt nelly

1. mørkegrå strikkegenser her 2. sort strikkegenser her 3. stripete genser her 4. lysegrå genser her 5. sorte ankelstøvletter her 6. sort bucket bag her 7. sorte sneakers her 8. lue her 9. toalettmappe her 10. grå vest her 11. sort undertøyssett her 12. tee fra calvin klein her 13. smykke her 14. trenchcoat her 15. støvler her 


2. kikk etter plagg du vanligvis ikke har råd til: plagg som du har siklet på lenge og som har en litt stiv prislapp er helt riktig å se etter på salg. Det kan være satt ned med så mye som 70 prosent eller mer enkelte steder, så her gjelder det å holde øynene så store som overhodet mulig 🙂 

3. styr unna ting du ikke trenger: det er jo nettopp derfor salg er så skummelt! Det er altfor lett å blir fristet av den rimelige prislappen og ofte er det lett å handle før du tenker, bokstavelig talt. Så ender du opp med et plagg eller to som aldri blir brukt til noe annet enn en støttevegg for alle de andre plaggene – helt bakerst. 

4. tenk på neste sesong: ting og klær som er veldig in akkurat nå, er ikke nødvendigvis det neste høst eller vinter, så dersom du kjøper noe som er veldig spesielt og veldig nå, er det ikke sikkert at du kommer til å bruke det så mange ganger – nettopp derfor gjelder punkt nummer 1 🙂 

26 kommentarer

 1. Så herlige tips, flotte deg 🙂 Er jo så gøy med salg, men fort å bli litt blind også – som du sier 🙂
  Likte forresten utrolig godt treningstøyet ditt på forrige post! Så fresht!
  NYT kvelden!

 2. Åh, vad mycket fint!!
  Sugen på 50% på Juicy Couture? Kika in på bloggen!
  Tusen kramar.

 3. Anbefaler å ta en tur på massimo dutti. De hadde mye fint på salg og veldig tidløse klær.

 4. Godt nytt år til deg og dine!:)
  Jeg har et ønske/forlag til innlegg, innkjøpslisten for uken deres og middagsplan for uken:) Det hadde vært moro og inspirerende å lese, trenger alltid litt forslag til ukens middager!:)
  Håper du kan tenke over det i hvertfall!:)
  Ha en fortsatt fin kveld! Klem

  1. Stemmer også for dette! 🙂

  2. WencheS

   Dette kunne jeg også tenkt meg å lese om:-)

 5. Charlotte

  Hei Caroline:)
  Kult innlegg! Jeg leter sånn etter vesken «Caroline» i sort, men finner den ikke:( Vet du noen plasser den er å få tak i?
  Hilsen en som digger veskekolleksjonen din:)

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Jeg finner den ikke noe sted jeg heller 🙁

  2. Caroline

   Så koselig at du digger den 😀 Jeg kan ikke finne den på nett jeg heller, men har du sjekket i butikkene der du bor? Eller hos Steen og Strøm i Oslo? Utover dette vet jeg flere Morrisbutikker, Bag o Rama og DNA-butikker har dem 🙂

   Du kan melde deg på varsling her for når den er tilbake hos Adax igjen https://www.adaxshop.com/Shop/Caroline-Handbag-Black-Adax-By-Caroline-Berg-Eriksen.aspx 🙂

   Stor klem!

   1. Charlotte

    Hei igjen skjønne du<3
    Nå har jeg fått hjem Caroline vesken:):) Jeg var så heldig og fikk den siste i en butikk i Bergen! En jente hadde fått to stk!! til jul og levert den ene tilbake.. Hvilken lykke:) Tusen takk for gode tips og nydelig veske<3 Jeg måtte bare dele dette med deg<3 God lillelørdag:) Klem fra meg<3

 6. Hei:-)
  Takk for en super blogg<3
  Dette har ingenting med innlegget å gjøre, men spør allikevel. Reiste du til "syden" mens du var gravid?

  1. Caroline

   Hei!

   Tusen takk, så koselig at du synes det 🙂

   Ja, jeg var både i Hellas, Tyrkia og Frankrike mens jeg var gravid 🙂

   1. Takk for svar!
    Skal en uke til Rhodos, og kommer til å være 27 uker på vei når vi reiser. Ser mange som har gjort akkurat det samme. Vi ønsket oss så veldig en kjærestetur før vi blir tre. Men jeg er litt småskeptisk. Hva tror du? Vi skal bo på et flott hotell med masse komfort, og vi reiser allerede i mai så det er ikke så fryktelig varmt der enda.

   2. Caroline

    Jeg tror det kommer til å bli helt fantastisk! Jeg kjenner også flere som har dratt på en såkalt babymoon-ferie mens de har vært ganske så gravide 🙂 Så bare nyt og kos deg, og snart er dere 3 <3

    Stor klem!

   3. Åh, nå gleder jeg meg veldig 🙂
    Blir herlig å nyte hverandre på en middelhavsøy.
    Ser at vi skal bo på det samme hotellet du og din søster bodde på, Sunprim Miramare.

    Klem!

  2. Hei! Dersom du skal ut å reise som gravid må du huske å ha forsikring! Dersom du er gravid går d ikke under vanlig reiseforsikring! Gjerne du vet d, men det er så mange som reiser å plutsli føder å sitter igjen m en stooor sykehusregning i utlandet… Go tur!

 7. Åååh, dette va supergrei lesing! Frykter alltid salget pga pengene fyker bare til ubrukte ting som virker fornuftig i butikken! Nå tror/håper jeg shoppingen blir hakket mer økonomisk, takk! Ha en fin kveld:)

 8. Punkt nr.9
  Fordi om noe du kjøper nå ikke er in neste år, det er det ikke alle som bryr seg om. Mesteparten av kvinnene i norge er ikke moteløver slik som du

  1. Tror du misforstod, Malin. Caroline mente det nok bare som et godt tips å ikke hamstre i ting du kommer til å bruke kun én sesong før du blir lei/ikke synes det er like fint lenger (feks buffalo sko, slengbukser, div netting- plagg etc haha). Takk for gode tips Caroline, og god mandagskveld til alle sammen 🙂

 9. Tack för fina tips!
  Tror jag behöver klicka hem CK-toppen och kappan omedelbums 🙂

  Bästa hälsningar
  Mathilda
  https://daylife.se/hosmathilda

 10. Hei Caroline 🙂

  Synes smykket du viser i dette i innlegget var lekkert, men det skjer ingenting når jeg trykker på linken. Er det noe feil hos (de andre linkene fungerer), eller er det noe du kan se på?

  Supert med salgstips, du er flink!

  Og godt nytt år til deg og din vakre familie <3

  Klem, Frk T

 11. Hei, jeg lurte på om du kunne kanskje hatt et veskeinnlegg på bloggen? Hvor du viste hvilke vesker du har og hvordan vekse du liker best

 12. Marlene

  Håper du kan ha ett innlegg om iherb favoritter snart:) hva du alltid har i skapet fra iherb, og hva du bruker det til f eks. Er så mye der inne på den nettsiden!;);)
  Elsker Atkins barene:):) men fy så dyrt det har blitt og handle fra utlandet nå!

 13. Hei. Jeg har lyst til å melde meg på et løpt på ei mil, men har aldri løpt før og lurer på hvor jeg skal begynne for å klare å holde ut? Løpet er i høst.

  1. Katinka

   Dette treningsprogrammet fra Oslo Maraton er veldig fint å bruke. Veksle mellom gå å løpe i starten for deretter å klare lengre og lengre perioder med løping 🙂

   https://46.101.164.160/wp-content/uploads/2015/09/Treningsprogrammer.pdf#page=10

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *