15 spørsmål fra 2015

1. dersom du måtte beskrive 2015 i 3 ord, hvilke ord ville du bruke? følsomt, utviklende og hektisk. 

2. hvilke nye ting oppdaget du ved deg selv i året som har gått? jeg har blitt enda mer bevisst på valgene jeg tar og hvilke konsekvenser de kan ha. 

3. hva var den beste nyheten du mottok? det kan jeg nesten ikke fortelle helt enda, men det er ikke lenge til jeg kan dele det. NB: det dreier seg om noe helt annet enn graviditet 🙂 

4. hva var favorittstedet du besøkte i 2015? vi hadde en helt fantastisk sommerferie da vi dro til Lefkos. Selv om en uke alltid er litt for kort, fikk vi så mange gode minner fra dagene vi var der – alt fra strandkos til gode matopplevelser org nye venner. Det er et helt fantastisk sted som vi absolutt vil tilbake til. 

caroline-berg-eriksen-nelia-anette-strand

caroline berg eriksen lefkos strand surfebrett

caroline-berg-eriksen-lefkos-dolphins-mat

katolaca

ekleton-caroline-berg-eriksen-skogen-hellas-lasse-hei

caroline-berg-eriksen-lefkos-strand

ekleton-caroline-berg-eriksen-skogen-hellas-hengekøye

Jeg var også så heldig at jeg fikk ha med meg storesøster på en del jobbturer i 2015, og det har virkelig vært fantastisk! Selv om vi bor såpass langt fra hverandre får vi snakket ut og hatt kvalitetstid sammen likevel. Turen Lars-Kristian og jeg hadde til Geiranger var også utrolig fin. 


Geiranger with my love 

geiranger union caroline berg eriksen prosecco

IMG_6220

frokokst carolinebergeriksen union geiranger kaffekopp

caroline berg eriksen union fredag lars-krstian rødvin

geiranger outfit caroline berg eriksen 3


trips with my sister 

caroline berg eriksen københavn anette

42 raw caroline berg eriksen københavn

IMG_0558

IMG_0451_1

anette caroline berg eriksen vejle

caroline berg eriksen vejle tortilla flats matrett

caroline berg eriksen vejle dag 2 onkel a trylledrikk anette

caroline berg eriksen vejle dag 2 onkel a brunsjplate

caroline caroline berg eriksen vejle


5. hvis du trengte noen å snakke med, hvem gikk du til som du alltid kunne stole på i 2015? Jeg har flere mennesker i livet mitt som jeg kan snakke med og som jeg stoler på, både i familien og i vennekretsen min. Hva er vel venner og familie om du ikke kan stole på dem? Likevel er mamma og storesøster alltid de jeg ringer om noe er ekstra vanskelig, og i hverdagen har jeg Lars-Kristian å lene meg på, som alltid forstår meg. Vi kan snakke åpent om absolutt alt og diskutere oss gjennom ting, og det er alltid en lettelse. 

6. hvilke av dine personlige kvaliteter var de mest hjelpsomme i året som gikk? Evnen til å vise kjærlighet og forståelse har hjulpet meg å vokse i den magiske rollen som mamma, mens det at jeg med årene har blitt flink til å overse usakligheter og forstå hvilke mennesker rundt meg som virkelig vil meg godt, har hjulpet meg gjennom en vanskelig periode. 

morgenkos-2-caroline-berg-eriksen-nelia-mamm

7. hvem eller hva er du mest takknemlig for? jeg er så takknemlig for familien min, for at vi er friske, for at vi lever i Norge og har det så bra. 


8. hva var ditt største gjennombrudd karrieremessig? uten tvil at jeg fikk designe en veskekolleksjon sammen med Adax. Det har vært en lærerik og magisk reise, jeg har fått skape noe jeg lenge har drømt om og fått møte så mange flotte mennesker på veien, både folk jeg har jobbet med og mange av dere lesere som møtte opp da jeg besøkte forskjellige butikker i forbindelse med lanseringen. Tusen takk for alle gode ord og samtaler! 

caroline berg eriksen adax steen og strøm vip night friends

elle_1

elle_4

fredrikstad 1

caroline berg eriksen adax steen og strøm vip night boys

orangeriet adax carolinebergeriksen veske

orangeriet adax carolinebergeriksen mat

caroline berg eriksen adax fredrikstad

9. hvilken bok eller film påvirket livet ditt i året som gikk? dette året har jeg lest mye takket være lydbøker, og de som gjorde mest inntrykk på meg er uten tvil Et Helt Halvt År samt Etter Deg av Jojo Moyes. Rørende og ektefølte bøker som fikk tårene til å renne og frustrasjonen til å boble flere ganger. 

10. hvilke små ting i hverdagen satt du mest pris på? gledesutbruddene til Nelia når jeg hentet henne i barnehagen, latteren hennes, de myke fingrene hennes i mine, å krype inntil Lars-Kristian hver kveld, lukten av dagens første kaffekopp, svetteperler i pannen og myk hundepels mot fingre og kinn. 

IMG_3154

l

morgenkaffe caroline berg eriksen

15 christmas calendar nelia carolinebergeriksen

morgen mandag caroline berg eriksen mac 2

11. hva var ditt favorittøyeblikk sammen med vennene dine? i mars hadde vi en helt fantastisk tur til København sammen med Katrine og Bård. Det er minner for alltid ♥ 

copenhagen caroline berg eriksen østers hele gjengen

IMG_7976

IMG_7168_1

IMG_7105

copenhagen caroline berg eriksen

copenhagen caroline berg eriksen clou

IMG_7077

copenhagen caroline berg eriksen østers

IMG_7930

IMG_6868

12. kan du nevne en av de beste, men vanskeligste avgjørelsene du gjorde i 2015? det må være den at jeg valgte å avslutte studiene mine da jeg forstod at jeg hadde tatt meg vann over hodet. Jeg holdt på med et hardkjør i lang tid. Jeg var så sliten og hadde så mye å gjøre, og så tok jeg på meg enda mer og ble bare utslitt og helt uten motivasjon til å gjøre noe som helst. Det gikk utover så mye mer enn bare meg selv, og den dagen jeg innså at det var best å sette en strek over det for nå, er absolutt den beste og klokeste avgjørelsen jeg har gjort i år. Jeg har enda ikke angret og føler også at tiden jeg la ned i det ga meg noe. 

pt1

13. hvilke kule ting skapte du i år? veskekolleksjonen min i samarbeid med Adax – uten tvil! 

sunlightveske2

14. hvilken aktivitet fikk deg til å glemme tid og sted? Det er to ting som får meg til å glemme både tid og sted: å leke og å være sammen med Nelia kan jeg gjøre i timesvis uten å se på klokka eller mobilen en eneste gang. Når jeg løper glemmer jeg også litt tid og sted, selv om det ikke kan sidestilles med det første. Jeg finner en egen glede i å trene og å holde meg i aktivitet, og det er jeg utrolig glad for at jeg både kan og liker. Gleder meg til et nytt treningsår! 

treninginnestykre_4

15. hvilke nye vaner fikk du? kanskje ikke en vane, men en ting jeg ble flinkere til i året som gikk, er å koble av. Tidligere kunne jeg  få helt panikk dersom jeg ikke fikk til å oppdatere bloggen en dag eller dersom jeg ikke rakk absolutt alt jeg skulle i løpet av 24 timer. Selv om jeg tidvis kjenner på de samme følelsene, klarer jeg likevel å koble av – spesiell i situasjoner hvor jeg vet at jeg trenger det. Det har bare blitt lettere og lettere etter at jeg ble mamma, for jeg må rett og slett være til stede når det trengs og sette andres behov foran mine. 


♥♥♥

71 kommentarer

 1. Så fint innlegg 🙂 veldig gøy å lese. Det er denne typen innlegg jeg liker aller best med bloggen. Godt nytt år 🙂

  1. Caroline

   Så hyggelig at du synes det! Tusen takk 🙂 Og godt nyttår tilbake 🙂 <3

 2. For et morsomt innlegg! kan jeg spørre hvor du har kjøpt «2016»- ballongene du hadde på nyttårsaften? 🙂

  Godt nyttår!

  1. Caroline

   Absolutt! De fant jeg på Søstrene Grene 🙂

   Godt nyttår til deg også, Silje 🙂

   Klem!

 3. Gratulerer så mye med lite knøtt i magen Du trenger ikke publisere denne kommentaren hvis du ikke vil. Ville bare gratulere deg Blir stas for Nelia og bli storesøster!

  1. Caroline

   Det er absolutt ikke det som er punkt nummer 3, men det er snakk om et større prosjekt jeg jobber med og har jobbet med en stund 🙂 Jeg får utdype litt nærmere så ikke flere misforstår! Ser at det er lett :/

   Klem 🙂

 4. For et fint innlegg, dette likte jeg! Jeg fikk forresten den svarte clutchen fra Adax kolleksjonen din til jul, og jeg elsker den. Kvaliteten er jo helt fantastisk, og jeg bare vet at jeg kommer til å bruke den masse!! Godt nyttår 🙂

  1. Caroline

   Å, så gøy å høre at du liker den, Christina 🙂 Nå ble jeg glad!

   Godt nyttår til deg også, takk for at du følger <3

   Klem 🙂

 5. Kan svare ditt til spm. 3 bety at dere har småtting på gang? Uansett, så er det sikkert noe spennende. Godt nytt år, og lykke til med det du ikke kan fortelle enda. Hehe.

  1. Caroline

   Nei, det er nok ikke det :p Men jeg forteller det om ikke lenge 🙂

   Klem!

   1. Sender nyttårsklem til deg og dine. Ha en fin lørdagskveld

   2. Caroline

    Tusen takk <3 Ha en fin lørdagskveld du også 🙂

 6. For et fint år du har hatt 😀 weeee tipper du er gravid! blir gøy å følge deg videre godt nytt år!

  1. Caroline

   Det har jeg virkelig, selv om det startet veldig tungt. Jeg er nok ikke gravid, men det er noe annet spennende jeg gleder meg til å fortelle om 🙂

 7. Etter å ha fulgt deg hver dag i tre år, ser jeg ingen grunn til å ikke fortsette. Selv om vi har ganske forskjellige liv, er det fint å kunne klikke seg inn på bloggen din og drømme seg bort en gang iblant:-) Og jeg må innrømme at jeg ble enda litt mer glad i deg når Lars Kristian avslørte de rotete kjøkkenskuffene dine, haha 😀 Yes tenkte jeg, om ikke annet så har jeg ryddigere kjøkkenskuffer enn Caroline! 😀
  Ser frem til et nytt år med bloggen din, jeg selv har spennende ting på gang i 2016, og håper i den forbindelse å finne inspirasjon i bloggen din;-)

  Godt nytt år til deg og dine, ta vare på hverandre <3

 8. For et fantastisk år det ser ut til,at du har hatt og så fantastisk du såg ut med det lange brune håret! Alt kler jo deg Gost nyttår til deg og dine

 9. Ikke noe med innlegget å gjøre, men hvor ble det av snappene til LK? Det var jo dagens humorhøydepunkt 🙁 han var jo kjempe morsomt haha 😀 men ønsker dere et godt nyttår og håper alt er bra med dere 🙂

  1. Jeg og savner dem! hihi!

   1. Caroline

    Nei, jeg vet ikke helt :O Jeg savner de selv :p

 10. Herlig innlegg! Fikk lyst til å svare på de samme spørsmålene selv 🙂 aldri dumt å reflektere litt over året som har gått! Gleder meg til å følge deg videre i 2016!

 11. Hei.
  Har du lyst å skrive litt om ditt forhold til søsteren din? Virker som dere er så nære, men dere virker veldig forskjellige også. I alle fall stil og utseendemessig, interesser og «verdier» (vegetarianer vs ikke osv).
  Syntes det bl.a var utrolig hyggelig på julaften eller når det var, når du tok bilde av vanlig juletallerken og vegetarianer juletallerken. Hun er vegetarianer? Flott gest å lage begge deler (var kanskje din mor som gjorde det da?). Vitner om respekt iallefall.

 12. Kristin

  Hvem har stilt deg spørsmålene? Er det et «selv-intervju»? 😀
  Vært morsommere om vi kunne fått stilt spørsmålene.

 13. Åå, jeg blir så inspirert av deg!
  Men jeg har et spørsmål; jeg er ikke 100% frisk og kan derfor ikke trene så mye som jeg skulle ønske. Jeg orker litt av og til og kunne derfor tenkt meg et par øvelser jeg kunne gjort da. Har du noen tips til noen heller enkle øvelser?

 14. Marianne

  Du er så fin! Jeg er innom bloggen din hver dag og hvis det er no jeg har lyst å lese så er det din blogg. Du er virkelig en insprasjonskilde fra topp til tå. Er så glad i de innleggene der du fikser til selskaper og ikke minst all maten du lager! De menneskene som slenger drit, kan gå å ta seg en bolle. Du skal vite det at jeg kommer alltid til å støtte deg og bloggen din! Store klemmer fra meg! 😀

  1. Caroline

   Tusen takk, Marianne 🙂

   Masse klemmer <3

 15. kari jørgensdatter lie

  Hei Caroline! Morsomt å lese! Jeg har vært mye på greske øyer, men aldri på Lefkos. Kan du si hvilket hotell dere bodde på? Stor klem fra meg.

   1. kari jørgensdatter lie

    Takk, Caroline!

 16. så spennende innlegg, artig måte å oppsummere året på!
  Hva heter modellen og fargen på treningsgenseren fra Nike, den rosa? 🙂 har du eventuelt link til den og?

  1. Caroline

   Koselig at du likte det 🙂

   Jeg vet ikke, den er uansett gammel :/

 17. For et fint innlegg 🙂 jeg liker at du er personlig og deler erfaringer på bloggen. Jeg elsker bloggen din!! Har vært stor fan av deg i mange år 😉 jeg synes du får til ting på en fantastisk måte, håper du ikke tar til deg de negative kommentarene du får. Et lite spørsmål fra meg: Har du tenkt på å lage en årskavalkade over høydepunkter i løpet av året fra januar- desember? Det hadde vært koselig å lese <3 vet andet høres litt teit ut med tanke på at vi ikke kjenner hverandre personlig, men vil bare si at du er den beste bloggeren jeg vet om. Håper virkelig du fortsetter slik!
  Godt nyttår til dere <3 klem <3

  1. Caroline

   Så koselig at du likte det 🙂

   Jeg har ikke planlagt noe, er egentlig ikke så veldig tilhenger av det, men jeg kan se om det blir aktuelt 🙂

   Godt nyttår til deg også <3

   1. Jeg synes dette var en kjempe fin måte å oppsummere året på. Likte innlegget veldig godt.
    Kan du vurdere å få arkiv knapp? Så det er mulig og f.eks. Gå tilbake til jul 2013. Det savner jeg av og til.
    Ha en fin søndag 🙂

 18. Andrine

  Veldig fint innlegg! Vil ha mer av slike 🙂 Godt nyttår til deg og dine

  1. Caroline

   Tusen takk, koselig at du synes det 🙂

 19. så bra innlegg! morsomt å lese og så fiine bilder!

  Er denne nyheten tilfeldigvis at du er gravid? 😉

  1. Caroline

   Tusen takk, koselig at du synes det 🙂

   Det var nok ikke det jeg siktet til, men ser jo at det kan misforstås :/ Lars-Kristian spurte også om det var noe jeg ikke hadde fortalt han 😀

 20. Andrine

  Håper også LK kommer tilbake på snap, han er så morsom 🙂

 21. Grattis med nr 2 på vei, det blir spennende 🙂 Tenk så fin storesøster Nelia blir :))

  1. Caroline

   Ehe… Har svart på det i en annen tråd her :O

 22. Vel overstått Godt Nytt År!
  Vil bare si at jeg likte godt dette innlegget og det du fikk frem av refleksjoner her.
  Lykke til videre med bloggingen og andre åpenbart spennende prosjekter 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, koselig at du likte det 🙂

   Godt nyttår til deg også <3

 23. Å herregud, på det bildet av deg utenfor Louis Vuitton i København var du slående lik «Carrie» i Sex and the City!

  1. Caroline

   Tusen takk, så koselig at du synes det 🙂

 24. Hilde A

  Det er så herleg å lese bloggen din og året som har vore! Du er så dyktig, på alle plan 🙂 inspirerar meg mykje!! Klem:)

  1. Caroline

   Tusen takk, så koselig at du synes det 🙂

   Klem <3

 25. Godt nytt år til deg og den flotte familien din, Caroline <3 Dette var et fint og koselig innlegg, så mange koselige bilder! Det er ikke vanskelig å se hvor mye familien din betyr for deg <3

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Godt nyttår til deg også <3

 26. Hei!

  Jeg bruker som regel iPad til å lese blogger, og har lagt merke til en «glitch» øverst i høyre hjørne. Det er en liten hvit rektangel med grå skygge rundt, som følger siden når man blar ned. Man ser den mest på headeren, siden bildet er bredere enn innleggene under. Den sees i hjørnet av innleggene også så vidt.
  Har fått inntrykk av at du også er perfeksjonist, så tenkte det var greit å si ifra☺️

  Godt nyttår!✌️

  1. Caroline

   Takk for at du sa i fra 🙂 Godt nyttår <3

 27. Vilket bra inlägg!
  God fortsättning Caroline 🙂

 28. Vilket bra inlägg!
  God fortsättning Caroline 🙂

 29. Hei Caroline. For en super jente du er :). Jeg er nok blandt dine eldre lesere og koser meg med bloggen din hver dag:). Gidder ikke henge meg opp i om jeg er enig i alt du skriver men koser meg med nydelige bilder av et flott hjem og fin familie. Håper du fortsetter å dele av hverdagsgleder, mote, mat, trening og ferie for uansett om det passer min livsstil finner jeg inspirasjon i det meste du skriver. Ønsker det beste for deg og din familie i 2016. Klem fra begeistret fast leser

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Ønsker deg også alt godt i 2016 <3

 30. Godt nytt år:)
  Hadde heltglemt hvor nydelig du er med mørkt langt hår. Særlig flott var du på nederste bilde av turen du hadde med søsteren din.:)

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

   Godt nyttår!

 31. Hei 🙂 Litt ut av sammenheng men,.
  Jeg lurer på hva din mening er om skoleuniform i norske skoler?
  Men tanke på hvor stort klasse-skillet begynner og bli i dette landet også, så Jeg tenker at dette kansje kunne vært en bra ting for våre barn da dette kansje vil lære dem og se mer av hvem hver enkelt elev er istede for hva dem har på seg eller hva dem har av ting og tang.
  Ønsker gjerne og høre andres meninger om dette , da jeg selv mener det burde blitt innført her i norge 🙂

  1. Caroline

   Det har jeg ikke tenkt så mye på, men sånn med en gang så vil jeg si at det er plusser og minuser ved det :/ Jeg heller vel mot at jeg ikke synes det er spesielt lurt. Barn vokser opp og må før eller siden inn i en voksenverden hvor det er uunngåelig at mennesker har ulike forutsetninger. Noen vil alltid ha mer/mindre enn andre. Jeg tror man gjør barn en bjørnetjeneste ved å «skjerme» de fra dette, og tror heller at man må fokusere på å lære barn å akseptere at vi er ulike. For de barna som har mye handler det om lære de å respektere dette, være takknemlig for hva de har, lære de å dele og ikke minst å vise respekt ovenfor de barna som ikke har like mye. For de som har mindre handler det om forståelse for at andre barn kan ha bedre råd, klær som er dyrere osv. og fortelle de at sånn er verden :/ Det er ikke lett, men det er den beste løsning synes jeg.

   1. Jeg er enig! Jeg tror ikke skoleuniform vil hjelpe noe særlig på den problematikken. Har vi like klær vil mobbere alltid finne andre ting å snakke om. Dessuten kan uniformene også være ganske dyre. Jeg tror heller på å lære barna gode verdier, sette pris på det man har uansett hvor mye det er, og ikke sammenligne seg selv med andre og tro at alle skal være like. Og så må man gjøre det beste ut i fra det man har 🙂

    Jeg syns ikke man skal begrense seg selv fordi ikke alle har like mye som en selv, og heller ikke være misunnelig på noe en selv ikke har. Vi må jobbe for å akseptere hverandre, og se hva som er på innsiden 😉 #Klisje 😛

 32. Hei! Dette var kjempegøy å lese! Fikk meg til å tenke over mitt eget år også 🙂 du er kjempeflink! Godt nytt år til deg og din fine familie 🙂 gleder meg til å følge deg dette året også 🙂 klem fra meg 🙂

  1. Caroline

   Så koselig at du likte det 🙂

   Godt nyttår til deg også 🙂

 33. Henny88

  Nå er det lenge siden jeg har kommentert her men punkt 10 rørte meg. Tenk så heldig du er… 🙂 Klem fra en trofast leser

  1. Caroline

   Klem 🙂

 34. Annamaia

  Så skøn læsning og fine fine billeder 🙂 Du ser fantastisk ud på billedet i København, hvor du har den lange frakke på. Må jeg spørge hvor høj du er? – så fin både med og uden hæl 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

   Jeg er 170 🙂

 35. Så koselig å lese, liker! Men åh! som jeg savner Caroline med mørkt hår! Vakker er du jo uansett, men da er du virkelig i en egen klasse! Godt nyttår til deg og din fine familie:)

 36. Nå ble jeg skuffa, trodde du var gravid jeg 😛 Men det er vel ikke så alt for lenge til det heller vel!

  Så bra at du har fått et fint år, å håper 2016 blir minst like bra!

  Ha en fin kveld!

 37. Hehe… gikk mange sider tilbake på din blogg nå for å finne ut om du kunne være gravid eller ikke.. Noe sa meg at du var det, da det ser ut som det er lenge sia du for eksempel har tatt et glass med vin.. Så nå håpa jeg nesten at det stemte. Jeg kjenner deg ikke eller noe som helst, og har jo absolutt ikke noe med det. Men jeg følger deg jo, og alle gleder er gleder 😀 Så nå ble jeg nesten litt lei meg over at du ikke er det. Men ha et fint år! Jeg skal nok titte innom i ny og ne!!

 38. Birgitte

  Syns punkt nr. 10 var så fint jeg <3

 39. Kan jeg spørre hvor den gule og blomstrete bikinien er fra? Den var så fin! Ønsker dere alle tre et godt nyttår, og gleder meg til å følge bloggen din gjennom nok et år!:)

  1. Caroline

   Den er fra Victoria’s Secret 🙂 Godt nyttår til deg også, Maren!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *