nyttårsaften 2015

nyttårsaften 2015

Godt nyttår nok en gang og velkommen 2016! Hadde dere en fin feiring i går? Det hadde virkelig vi, med fantastiske mennesker på overnattingsbesøk, god mat og gode samtaler langt inn i 2016. Vi kom ikke så langt i kortene jeg hadde laget, de jeg viste dere tidligere denne uken, for vi brukte så lang tid på hvert enkelt tema og sporet av hver gang. Men det var så fint! Dette er absolutt noe vi kommer til å fortsette med år etter år, og i dag tidlig snakket vi om nyttårsforsett rundt lunsjbordet. I år har jeg faktisk noen!


nyttårsaften 2015_15

Jeg hadde på meg en todelt kjole fra onlineformals, du finner den her 🙂 


nyttårsaften 2015_3

Nelia og gutta ♥ 

nyttårsaften 2015_18

En siste julgave til Nelia fra gjestene ♥ 

nyttårsaften 2015_1

nyttårsaften 2015_4


Til forrett serverte vi røyket xo laks med en krem laget på pisket kremfløte og snøfrisk, sammen med litt suragurk, frisk dill og timian. Mmmm! 

nyttårsaften 2015_5

Middagen ble helstekt kalkun med alt av tilbehør. Denne waldorfsalaten er så nydelig! Du finner den i boken min blant annet 🙂 Det var en utfordring å servere så mye tilbehør på tallerken, men det var så deilig å slippe å sende fat med mat rundt hele bordet. 

nyttårsaften 2015_6

Alle var så mette, så før desserten som var ostekake med pepperkakebunn, laget jeg årets siste julecocktails! De ble så gode! Rundt kanten knuste jeg polkastenger, og så dekorerte jeg med en stang på kanten i tillegg. Det var en frisk og god drink laget på bringebær, kjempegodt mellom all maten! 

nyttårsaften 2015_7

De fineste jentene! 

nyttårsaften 2015_8

nyttårsaften 2015_10

nyttårsaften 2015_9


nyttårsaften 2015_11

Så ble klokken tolv og regnet pøset ned, men vi reddet oss ved å stå under taket. For en fin gjeng å skåle inn det nye året med ♥ 

nyttårsaften 2015_13

nyttårsaften 2015_12

– kjærlighet – 

nyttårsaften 2015_14


I dag sitter hele familien i sofaen og ser filmer i joggedressen. En fantastisk slapp og deilig dag hvor resten av alt som heter jul skal spises opp 🙂 Håper dere hadde en kjempefin feiring i går også ♥ 

60 kommentarer

 1. Tenkte jeg bare skulle si ifra at det har sneket seg inne en liten skrivefeil i innlegget. Regner med det skulle stå at laksen var forrett ikke middag? Står nå at både laks og kalkun var middag 🙂

  1. Cathrine

   Forrett eller ikke…, begge deler var vel strengt tatt middag! Det får vel være grenser for pirking! Men tydeligvis ikke… :/

  2. Caroline

   Takk for at du sa i fra, Astrid 🙂 Laksen var selvsagt forrett.

 2. Så hyggelig en feiring! Lurer på om LK ble for varm eller du for kald? Siden han har på mye mer klær enn deg mener jeg 🙂

  1. Cathrine

   Har du noengang sett en mann og en kvinne med like mye klær på en fest? Det er jo sjelden kvinner har på seg langermede kjoler…, og enda mer sjelden at en mann går med singlet…!?!

   1. Det er jo mye mer vanlig å bruke langermede kjoler nå enn før. Finnes jo utrolig mange flotte. Det er jo veldig trendy, beyr ikke at de ser ut som burkar og er lange. Sjekk nelly, mange flotte der blant annet, og hm har mye 🙂

  2. Caroline

   Han tok på seg jakken i forbindelse med bildet 🙂 Med 6 stykker til bords i et så nytt hus er det nesten dømt til å bli VARMT, måtte ha åpne vinduer ganske så ofte 😀

 3. Så ut som dere hadde en herlig kveld, kalkun er såå godt og du hadde pyntet så fint, gøy!! Lekker kjole, du er smashing! Ønsker deg et godt nyttår

 4. Miriam Fjeldstad

  Hei,
  ser ut som en fantastisk feiring!
  Du er virkelig helt rå på å stelle i stand slike ting! Kan jeg spørre hva serviset med sølvkant heter? Nydelig!

  Godt nyttår til deg og dine Caroline <3

  1. Caroline

   Tusen takk, koselig at du synes det 🙂 Håper du også hadde en fin feiring <3

   Det heter Sterling fra Wedgewood.

   Godt nyttår!

 5. Godt Nyttår!
  Mmm.. Den forretten og den drinken ser så god ut. Har du lyst til å dele oppskriftene på disse?
  Ellers ønsker jeg dere all lykke det nye året måtte bringe =)

  1. Caroline

   Ja, det kan jeg 🙂 Tenkte å gjøre det i ett innlegg 🙂

 6. Masse gode ønsker for det nye året Caroline og TUSEN HJERTELIG TAKK for alt av
  inspirasjon du har gitt meg i 2015 <3

  Jeg er innom deg flere ganger om dagen og du hjelper meg til å drømme meg bort . . .
  Jeg har lest alle kommentarene du fikk om at du er overfladisk, er et dårlig forbilde og gud
  vet hva, men det tror jeg ikke at jeg er enig i. Du blir nok sponset med masse klær og turer,
  MEN det er jo litt butikk i dette her. Mange er innom bloggen din og ser hva du har på deg,
  ser hvilke steder dere besøker . . . Selvfølgelig tjener noen på dette. Jeg har også kjøpt klær
  og vesker ut i fra hva du har på deg. Jeg lager maten du foreslår på onsdag og fredag, og det
  meste er såååå godt. Til og med familie og venner spør etter oppskrift og da ber jeg dem sjekke
  ut bloggen din, så du har nok fått en del «nye» lesere 🙂

  Jeg fikk forresten lommeboka og clutchen til jul og jeg ble sååååå GLAD!!!!! De er så fine.
  Det eneste drawback er at lommene for bankkort og andre kort er litt trange. De kunne vært
  noen millimeter lengre.

  Alt i alt Caroline – jeg gleder meg til det nye året og jeg gleder meg til å følge deg videre!
  Som sagt – ALT GODT FOR 2016 <3

  1. Caroline

   Tusen takk, godt nyttår til deg også <3

   Husk at det er skinn 😉 Kortlommene vil utvide seg etter hvert som du bruker de, og da vil kortene passe mye bedre 🙂

 7. Anne Line Øren

  Godt nytt år til deg og din fine familie:-) Takk for at du i 2015 har inspirert meg og hjulpet meg gjennom ett tøft år med mye sykdom og motgang med din blogg:-) Og jeg håper på masse fine innlegg og inspirasjon i 2016, som kan hjelpe meg tilbake til «normal» form:-)Takk for du holder ut alle de tullete og UNØDVENDIG kritiske tilbakemeldingenedu får, du fortjener kunn ros mener nå jeg. GODT NYTTÅR:-) klem Anne Line

  1. Caroline

   Godt nyttår til deg også, Anne Line <3 Tusen takk for at du har fulgt meg gjennom 2015 <3

 8. Guri, nå må du passe deg – pene bilder av flotte folk og et pent hjem; det er jo selve triggerne for alle som vil slenge dritt! Om at det er overfladisk, at det er materialistisk, at dere skulle vært med familie i stedet og OH MY GOD HVORFOR DRIKKE MED BARN TIL STEDE, med lenker til skrekkhistorier… Jeg finner frem popcornet og venter på alt oppgulpet fra lesere som av mystiske årsaker fortsatt leser bloggen din selv om de tydeligvis kun gjør det for å finne feil…

  Verken du eller andre bloggere skal ha ansvaret for å redde verden eller være stusslig PK for å please kritiske lesere – lag en blogg du liker selv og la folk drukne i sin egen edder og galle!

  Selv synes jeg at jeg får akkurat det jeg er ute etter her på bloggen; et pust av noe annet enn mitt eget liv, inspirasjon, pene bilder og the good side of life 🙂 Fortsett med det du gjør, det gleder mange! Ønsker deg og dine et herlig nytt år!!!

  Klem

  1. Rikke, de kommentarene du venter på kommer jo ikke! Har du ikke lest at kommentarfeltet skal strammes inn??? Ellers: GODT NYTT ÅR ALLE!

  2. Caroline

   Haha 😀 Utrolig nok har det ikke kommet noen 😉

   1. Hei Caroline:)

    Skal du unnlate å slippe gjennom kontruktiv kritikk? Altså bare slippe igjennom kommentarer om hvor fint alt er? Er det sånn du vil ha det fremover?

   2. Caroline

    Nei, konstruktiv og saklig kritikk som har som mål å forbedre bloggen er alltid velkommen 🙂 Men set blir jo en vurdering som tas ved hver enkelt kommentar, og det må også sees i sammenheng med hvilket innlegg kommentaren postes under.

   3. Hei Caroline 🙂

    Med andre ord vil det være mindre konstruktiv kritikk som blir sluppet gjennom mtp at det skal vurderes? Og det er jo ikke alltid det man har på hjertet passer under temaene på innleggene dine. Hvorfor skal det vurderes ?
    Spør fordi da vet man og slipper å kaste bort vår tid og din tid om det skulle være noe 🙂

 9. Du er helt utrolig vakker, Caroline! Elsker bloggen din 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 10. Hei du. Jeg lurte på hvor den nye tak-lampen er fra..? Kjempefin!

  1. Caroline

   Den er fra Ellos/PR Home 🙂

 11. Såååå vakker Katrine er. Godt nyttår:-)

  1. Caroline

   Vakreste Katrine <3

 12. Takk for at vi har fått følge deg gjennom tykt og tynt i 2015. Gleder meg til å fortsette med det inn i 2016. Godt nyttår 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk for at du fulgte meg <3

   Godt nyttår!

 13. Ønsker deg og din flotte familie et godt og nydelig 2016 🙂 Så fint pyntet til nyttårsfest, dine gjester må jo virkelig føle seg velkomne og satt pris på!!
  Pleier aldri å kommentere, men leser så og si hver dag. Du er en stor indpirasjonskilde for meg mtp trening, og er en av hovedgrunnene til at jeg nå sitter nydusja i sofaen etter årets første joggetur 🙂 :). Faktisk min første løpetur på leeenge 😀 Har ei lita på straks 5mnd, og forrige løpetur var helt i starten av svangeskapet med henne. Din stadige glede over trening, og evne til å dele den har fått meg opp av sofaen igjen. Tusen takk for din vakre og gjennomførte blogg, og igjen for all inspirasjon både med trening og mat.

  1. Caroline

   Tusen takk, Trine <3 Ønsker deg også et riktig godt nyttår!

   Så hyggelig å høre at jeg inspirerer deg 🙂

 14. Ser ut som en flott feiring . Flott pyntet og nydelig mat. Du hadde da en lekker kjole på deg. Nelias kjole var jo også helt nydelig. Du er så flink til å matche mor og datter antrekk i spesielle anledninger. God nyttår og kommer til å fortsette å klikke meg inn på bloggen. Blir imponert hva du får til i en travel hverdag.

  1. Caroline

   Tusen takk, Stine 🙂

   Godt nyttår!

 15. Godt nytt år!!! <3

  1. Caroline

   Godt nyttår! 🙂

 16. Karoline

  Godt nytt år 🙂 Ser ut som dere hadde en super feiring! Det hadde jeg også, det beste er å gå inn i det nye året sammen med familie og venner! Gleder meg til å følge deg videre i 2016 🙂

  1. Caroline

   Godt nyttår! 🙂 Tusen takk for at du følger meg <3

 17. Så koselig! Godt nyttår 🙂

  1. Caroline

   Godt nyttår, Emma 🙂

 18. Vilka fantastiska bilder! God fortsättning <3 kram

  1. Caroline

   Godt nyttår 🙂

 19. Hei Caroline! Jeg skrev denne kommentaren til deg for noen innlegg tilbake, men den ble ikke besvart. Jeg skjønner at det absolutt ikke er noen krav til å svare på denne, men jeg hadde blitt glad om du hadde tatt deg tid til å svare på den. Jeg ser du har besvart andre kommentarer som kritiserte deg for å ikke svare på denne eller lignende kommentarer. (Jeg har også redigert litt på kommentaren)

  «Heisann 🙂

  Jeg ville bare høre din mening om at redigert huden i ansiktet, altså spesifikt dette. Jeg kan rett og slett ikke forstå helt hvorfor dette blir drevet med, og jeg tror det kun begrunner i utseendehysteri og bidrar til mer fokus på utseende. Du har selv sagt at du vil ha et fokus på sunt kosthold og trening her på bloggen, og ikke utseende. Du vil at den skal være et inspirerende magasin, men hva er inspirerende med å redigere seg selv før man legger det ut?

  Jeg synes det er trist at det er det vi har kommet til. Jeg synes det er helt feil at folk nå for tiden er så redde for å få rynker å se eldre ut. Man burde være stolt over slik man ser ut, med eller uten rynker, mørke ringer under øynene eller kviser. Det er slik man ser ut, og det kommer av livet. Av våkenetter og bekymringer, latter og glede. Hvorfor vil du redigere dette bort?

  Du er særlig vakker, og trenger absolutt ikke redigere deg noe annerledes enn slik du ser ut!

  Det var alt jeg ville si, håper det blir forstått i meningen jeg skrev dette :)»

  Ellers må du ha et godt nyttår, og jeg håper at dette året blir bedre for dere enn det forrige 🙂

  1. Caroline

   Hei Sandra 🙂

   Jeg er enig med deg i at man ikke bør redigere hud i ansiktet for mye, og det er heller ikke noe vi gjør spesielt mye. Men om jeg noen dager har én eller to stor kvise i ansiktet, så skal jeg innrømme at jeg tar dem bort. Jeg tror du hadde hatt litt større forståelse og aksept for det om du opplevde hvordan det var å legge ut bilder av deg selv foran titusener av mennesker hver eneste dag, hvor en liten del av disse gjør sitt ytterste for å lete etter feil for så å kunne påpeke disse og gjøre narr av det :/

   Avhengig av lysforholdene kan bilder av og til få huden til å se ti ganger verre ut enn det den egentlig er. Tar du f.eks bilder i sterkt sollys midt på dagen vil selv de minste urenhetene se mye mer fremtredende ut enn det de egentlig er. Uheldige skygger i ansiktet er også en utfordring som enkelt kan forbedres ved å redigere litt på huden. Spotter, som vi har mye av hjemme, er et godt eksempel på en lyskilde som kan forsterke skygger rundt øyner, skape blanke partier i pannen o.l. Å endre på disse tingene synes jeg ikke er noe uheldig :/

   Jeg har fin hud og behovet for redigering av hud er jo deretter, selv om jeg i perioder med mye stress opplever noen utbrudd av urenheter. Jeg har ingen synlige rynker (ennå 😀 ), med unntak av når jeg smiler så bredt jeg kan, lager grimaser osv., så det er ikke noe vi har behov for å redigere.

   Godt nyttår til deg også <3

 20. Kjersti

  Trodde du ikke skulle redigere bildene dine så mye lenger jeg.. men ser på det ene bilde at du rett og slett fjernet hele klokka i bakgrunn?

  1. Caroline

   Den er ikke redigert bort, vi tok den bare ned fra veggen mellom bildene.

   1. Da bare av ren nysgjerrighet, hvorfor tok dere den vekk? Når den kunne være med på de andre bildene mener jeg?

   2. Caroline

    Egentlig ingen spesiell årsak. Tenkte at det ville bli bedre uten, fant ut at det ikke spilte noen rolle og så slet vi sånn med å henge den opp igjen at vi bare ga opp :p Hang den opp igjen i går morges 🙂

  2. Godt nyttår!! Hehe, måtte bare le litt av denne, hvem er det som redigerer bort en hel klokke fra veggen liksom 😛

 21. Godt nytt år til dere 3 <3
  Det er så koselig å følge deg og familien din, lillejenta er så vakker! Takk for utrolig mange vakre bilder, tips og flott inspirasjon i året som har gått, gleder meg til å følge deg og dere både på her og på snap i 2016 😀

 22. Wow, for en nyttårsfest! Nydelig pyntet bord og fantastisk mat!
  Så fin du er på håret her, nydelige krøller 🙂 Har nokså lik lengde på håret som deg, men har ikke funnet ei krølltang jeg blir fornøyd med. Hvilken har du brukt her?

  Ellers håper jeg du og resten av familien får et fantastisk godt nyttår! Gleder meg til å fortsette å følge deg i 2016. Fortsett med det gode arbeidet, bloggen din er en stor inspirasjon både på treningsfronten, og ellers.

 23. Aud K. Johansen

  Hei Caroline.
  Jeg vil ønske deg og dine Godt Nytt År. Bloggen din er en inspirasjon. Jeg koser meg med å se fine bilder, oppskrifter og å lese om det du skriver hver dag. Fortsett med det du gjør og la de som er misunnelige være det.
  Mvh. Aud

  1. Caroline

   Godt nyttår til deg også 🙂

 24. Bestemor på 64

  Hei, ønsker dere alle et godt nytt år! Elsker bloggen din jeg også, har fulgt deg et par år, og liker spesielt godt når det er med bilder av den vakre lille jenta deres. Følger dere også på snap. Så mye moro å se. Du er flink! Hilsen ei bestemor på 64. Du fenger tydeligvis folk i alle aldre!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Så koselig et du leser bloggen min <3

   Godt nyttår til deg også! 🙂

 25. Christine

  Godt nytt år til dere også,og takk for et spennende 2015. Så virkelig ut som om dere hadde en fantastisk kveld. Vi endte opp med Taco vi da,var 4 voksne og 4 barn sammen. En deilig og rolig kveld,som endte med en runde Cranium og en runde Besserwisser. Tror det er den mest rolige nyttårsaften vi hatt,utenom den første etter at frøkna ble født. Veldig deilig i grunn.
  Hvor er den nyyyydelige kjolen til Nelia fra? Den hadde virkelig vært fin til jenta mi også.

  1. Caroline

   Godt nyttår til deg også <3

   Kjolen er fra Lindex 🙂

 26. Så koselig oppsummering og flotte bilder, som alltid! Synes du bør fortsette med den typen innlegg som dette, også savner jeg ukens leserspørsmål! Blir litt mer toveiskommunikasjon med leserne også da, selv om du alltid er flink til å svare på kommentarer! 🙂 Også vil jeg bare si at jeg faktisk liker annonseinnleggene dine jeg. Tror det er det de heter når jeg trykker på en link å kan kjøpe en genser/kjole du har avbildet..? Jeg elsket blant annet den Ganni-genseren din i gull og svart og den måtte jeg bare klikke hjem selv! <3 Også den blekrosa skjorta fra Gestuz. Og den har jeg fått så mange fine tilbakemeldinger på også! Du greier jo å finne de helt unike, feminine og elegante klesplaggene også, og kjekt å få sett de på noen andre (live) før man tar sjansen på å kjøpe de selv!;) Så det liker jeg! I tillegg vil jeg legge til at jeg synes du har fått ufortjent mye kritikk for de kommentarene på julegavene dine dette året. Nå er det jo sånn at forbruket man har gjenspeiler seg i inntektsnivået til folk, på godt og vondt. Men vi må tåle at noen folk som tjener mer enn oss- bruker mer penger også. Det er jo helt naturlig og ikke noe nytt fenomen! Nå var min samboer så uheldig at han mistet sin rike farfar før jul og arvet ganske mye penger etter han, slik at jeg også fikk en del av dette… Og vi har valgt å etablere et fond til lillegull på 2 år med noen av disse pengene. Jeg hadde blitt fly forbanna dersom noen hadde valgt å kritisere vår måte å forvalte økonomien vår på- og om de i tillegg hadde sendt skjellsord som "bortskjemt drittunge" i retning av sønnen vår, hadde jeg kastet opp på disse menneskene tror jeg!!! Hva vet vel de om bakgrunnen for våre valg, også de økonomiske. Og det er ikke noe du/dere må føle at dere må forsvare synes jeg! Jeg synes det virker som om du har mer fokus på pynt, dekorering og gode måltider jeg (og det trenger heller ikke koste all verden!), og det vitner mer om at du streber etter at gjestene skal trives og ha det koselig i deres selskap- fremfor at du er en msterialistisk kvinne. Så her tolker jeg deg på en annen måte enn noen av de andre leserne dine.

 27. Godt Nyttår til deg og dine, vakreste Caroline ❤
  Du ser jo ut som en filmsjerne fra gamle dager. Just love the look❤
  Og Nelia..’sukk’, hun ser ut som den nydeligste snøprinsesse❤
  Gleder meg masse til å følge bloggen din videre i 2016.

  Klem

 28. Jeg er veldig forvirret over denne saken med bilderedigering/manipulering. Du lovte du skulle slutte å redigere bildene av deg selv etter du ble tatt for å pynte på bilder av deg selv en stund tilbake. Men alle bildene av deg er meget plettfrie. I en reklamevideo for GetInspired har du både rynker og kviser og et mer alminnelig ansikt med mindre fotogene trekk. Men her på bloggen har du et MERKBART fotogent og perfekt ansikt. Bildene dine er helt perfekte på bloggen, men vi lesere ønsket vel heller å se den ekte deg. På et annet bilde, der du er syk, ser du jo dødssliten ut. Jeg ønsker meg sminkevideoer av deg, der du viser den ekte Caroline i sterkt lys og så kan du sminke deg. Da kan vi lesere lære noen triks tenker jeg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *