Caroline tipser: nyttårsspill

julespill_56

Om noen timer er det jo faktisk bare to små dager igjen før det braker løs til årets siste fest og jeg gleder meg så til å se de fine vennene våre igjen at jeg allerede har startet med forberedelsene 🙂 Her om dagen, i min inspirasjonssøken etter nyttårsbord, kom jeg over et kjempefint spill som det var mulig å printe ut helt gratis. Så nå har jeg klippet det opp i ca. rette biter (er det bare jeg som aldri klarer å klippe ting helt rett?!) og limt dem på bakgrunner i sølv, gull og sort. Disse fargene blir vel de som for det meste går igjen på nyttårsaften her i huset, sammen med hvitt, så da synes jeg det var fint å gjøre spillet litt matchende. 

julespill_1

Du finner siden hvor du kan printe ut spillet fra HER

julespill

Jeg tror vi kommer til å trekke et kort og sende det rundt til alle. På den måten blir vi faktisk sittende og reflektere tilbake på året som har gått ganske lenge, og det kan bli både veldig fint og ganske morsomt. Jeg ble så inspirert av dette spillet, så om ikke lenge kommer noe lignende her på bloggen også, som jeg besvarer som en slags spørsmålsrunde 🙂 


I dag har jeg kommet a jour med å pakke på plass gaver og klær. Antrekket har vært og er fortsatt, en fantastisk myk pysjamas, tøfler og det korteste håret mitt i noe som ligner et kråkereir midt oppå hodet. Vi var i byen og leverte fem sekker med klær til Fretex tidligere i dag, og nå har jeg også ryddet opp på rommet til Nelia og gjort klart en hel del som skal gis bort av leker. Babyrommet hennes er i ferd med å bli et jenterom, litt ommøblering og rydding var nesten alt som skulle til. Så tenkte jeg at jeg skulle ta ned ugle wall stickeren i morgen og gråter nesten av tanken. Den husker jeg så godt at mamma og jeg jobbet med en stund før Nelia kom til verden, så det blir virkelig rart å ta den bort.. Men nå som sengen måtte få plass der, må den nesten ned. Dessuten var det kjempegøy å se hvor morsomt hun synes rommet var med en gang ting kom på litt andre steder 🙂 

Håper dere har en fin kveld, og at dere får bruk for tipset mitt ♥ 

14 kommentarer

 1. Benedicte

  Gleder meg til å se hvordan rommet blir nå og ikke minst nyttårsbordet ditt.

 2. Det spillet fant jeg faktisk selv idag på min pinterest jakt etter nyttårsdekorerte middagsbord. Vurderer å printe det it selv om det bare er meg og mannen til nyttår i år ☺

 3. For et fint spill! Lurer på om jeg også må printe ut dette og ta med på årets feiring 🙂

 4. Ragnhild

  Det spillet så gøy ut! Men hei, hvor blir det av alle snappene til LK?? Høyt savnet;-)

 5. mye gøy! vil anbefale å kjøpe Cards Against Humanity haha! utrolig morsomt uansett tilstand 😉 har fått meg flere gode lattere i forbindelse med det spillet

 6. Ingen kan klippe rett, kjøp deg et skjærebrett fra fiskars så er du berga 🙂
  http://www.staples.no/skjarebrett-fiskars-surecut-30cm-a4/cbs/778231.html
  Veldig fin blogg, inspirerende.
  Ha en fortsatt fin jul og et godt nytt år. Klem

 7. Jeg er helt klar over at dette er et veldiig privat spørsmål men hva er veien eller vekten din? Er den under 18,5? Og hva veide du som 13/14 åring( hvor høy var du? Når pleier dere å spise på nyttårsaften? Håper på svar, veldig viktig

  1. Kristine

   Pleier ikke kommentere her, men akkurat nå følte jeg for det. Hvordan kan spm om Caroline sin vekt nå og som 13/14 åring være veldig viktig?! Skjønner godt hun ikke har vilt legge den ut tidligere og skjønner ikke hvorfor folk gidder å spørre. Det er veldig individuelt og selvom noen veier mindre enn andre behøver de ikke være sunnere! Hadde ALDRI falt meg inn å spørre noen om vekten deres, uansett hvor trente eller utrente de er!

   Og de spiser sikkert som mange andre utpå kvelden engang. Hvorfor ikke lage sin egen tradisjon istedenfor å kopiere andres?

   1. Jeg vil ha svar fra Caroline, ikke deg!

 8. Lille Lulle

  Vel, det hadde vel vært finere hvis det faktisk var på NORSK!

  1. Det er vell bare å lage ditt «eget» på norsk

 9. Hej fina!
  Var med mig och kör 100 dagar utan socker från 1 januari? Ju fler vi är – desto roligare! 🙂
  Kram. <3

 10. Det var et veldig fint spill. Jeg liker å tenke over året og de viktigste hendelsene. Høres også spennende ut med rommet til Nelia. Håper vi får se etterhvert 🙂 Jeg klarer ikke helt å starte dagene slik som jeg har planlagt for tiden, men tror jeg tar igjen litt tapt søvn. Tror jeg likevel skal ta i bruk inspirasjonen fra deg og ryddet litt selv. Vi skal snart selge og flytte så tenkte å begynne å pakke bort alle ting som ikke skal brukes før vi er i nytt hus 🙂

  Ønsker deg en fortsatt fin romjul og et godt nyttår! Jeg gleder meg til masse positiv inspirasjon om trening, sunne matretter og effektivitet og god energi! Ha en fin dag med den fine familien din <3

 11. Perfekt for i kveld! Håper du får en super kveld, og går inn i det nye året med masse energi og glede 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *