back on track før det er for sent

treninginnestykre_1

Da vi kom hjem fra Ålesund i går og alle kofferter var tømt, fikk jeg endelig tid til en etterlengtet styrkeøkt på parketten i stua. Den siste tiden har det vært skralt på treningsfronten, for på reisefot med trangt tidskjema og hotell uten treningsrom, har det dessverre blitt nedprioritert – både med og mot min vilje. Så nå er jeg støl i stussen allerede og det kjennes bra! Jeg skal i gang med ukens første treningsøkt om bare noen minutter – det begynner å nærme seg siste sjans for å gjøre en innsats i år. Det er jo bare 10 dager igjen av året! 


treninginnestykre_3

treninginnestykre


Ellers har jeg savnet dere! Det ble en ufrivillig pause på meg i går, ettersom jeg plutselig ble 2-barnsmor og reiseleder. Stakkar Lars-Kristian har vært så dårlig! Det startet på lørdag med såpass mageknip at han nesten ikke kunne sitte eller ligge, i tillegg kastet han opp gjennom hele natta, så da var det bare å legge bort både jobb, kamera og data og heller sørge for at alle tre kom seg trygt fra Ålesund til Siljan. Heldigvis var han bedre allerede i går kveld og i dag føler han seg enda bedre, så jeg krysser fingrene for at alle holder seg friske i julen.

treninginnestykre_4

Vi snakkes om litt igjen, vi får veldig hyggelig besøk senere – forteller mer når de har reist! Ha en kjempefin dag og kos dere med alt som må og skal gjøres før julaften ♥ 

25 kommentarer

 1. Dear Caroline, good morning! You look amazing in your Christmassy trainings look <3 Wish you a wonderful Christmas week!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Du inspirerer stort flinke deg <3

 3. Hei hvordan trener du overkroppen så fint?? Tips til daglige sryrkeøvelser til mage lår og overkropp ?

 4. Hei søte Caroline 🙂

  Savnet fullstendig blogging vi også. Skjønner at det blir sånn når det er mye reising. Du eg flink.

  Lurte på noe som ikke har noe med dette innlegget å gjøre.

  Hva er grunnen til at du ikke har et åpent kommentarfelt? Altså at kommentarer ikke behøves å bli godkjent? Og hva er grunnen til at alle kommentarer ikke blir publisert?

  Håper du tar deg tid til å svare.

  Tusen takk.

 5. Christine

  Så pussig,jeg ligger på legevakta med like symptomer som L-K. Har hatt vondt hele helga,men i natt toppet det seg med smerter. Så nå krysser jeg fingrene for at jeg ikke har noe alvorlig.

 6. Hvor har det blitt av morsomme Caroline? Som ikke trener uten og bli svett og med nykrølla hår, samtidig som hun ser fraværende og lei ut. Den artige Caroline som tulla og delte flere sider av livet sitt, ikke bare fokuserte på sponsing, adlinks og reklame? Hun som er sterk, men også selvironisk innimellom. Caroline som mista pizzaen i gulvet, tok bilder av det og la ut på bloggen. Jeg skjønner at bloggen ikke viser hele deg, og jeg skjønner at du ønsker at den skal være et glanset magasin. Men jeg digga bloggen din da det var «en person» som skreiv innleggene og dreiv den. Nå kan jeg like gjerne kjøpe et magasin, for det gir meg faktisk mer.

 7. Lisbeth

  Hei Caroline!
  Jeg vil gjerne begynne å kutte ned på karbohydratene neste år, og har derfor noe jeg lurer på, som kanskje du kan svare på..
  Hvilket karbohydratnivå bør jeg legge meg på når jeg sjekker næringsinnhold på dagligvarer?
  Under 5% eller under 2%?

  God jul! 🙂
  Lisbeth

 8. Uff da, godt han føler seg bedre i dag 🙂 Også på reisefot i dårlig form! God bedring til LK 🙂 Rå stilig tights 🙂 Det er skjedd noe som gjør at det er veldig vanskelig å få markøren inn på kommentarfeltet ditt! Vært sånn i ca tre uker, Veldig dumt, men sikkert lite du kan få gjort med det? Jeg må legge inn navn og email for hver gang også. Ha en fin mandag 🙂

  1. Caroline

   Hmm, det var rart :/ Jeg skal sjekke det opp med teknisk 🙂

 9. Jeg liker veldig godt bloggen din Caroline, og har lest den i mange år. Nå må jeg allikevel komme med litt kritikk, og jeg håper du tar det til deg. Jeg skulle ønske du kunne slutte å redigere huden under øynene dine så voldsomt. Det ser så unaturlig og falskt ut, i hvert fall når man ser på andre bilder av deg, som du ikke har tatt selv. Du er jo så fin, hvorfor redigere bort trekkene sine? Håper du velger å trappe ned på det i alle fall.

  1. Caroline

   Hei Hanne 🙂

   Vi ønsker selvsagt ikke å redigere bilder sånn at det blir unaturlig, og vi tar absolutt til oss tilbakemeldingen din 🙂 Ofte gjør vi nesten ingenting med unntak av det vanlige som hvitbalanse, eksponering, skygger, skarphet o.l., mens på noen bilder kreves det litt mer. På disse bildene (med unntak av ett) har vi faktisk ikke gjort noe som helst med huden, hverken under øynene eller andre steder :/ Lys spiller en stor rolle når det gjelder hud, i tillegg har jeg det privilegiet at jeg kan velge ut bilder som jeg er helt fornøyd med, i motsetning til når andre tar bilder av meg.

 10. Smittet alle på flyet da?:-0

  1. Tenkte jeg og! Husker med gru et bryllup der halvparten ble dårlige fordi noen hadde vært i et selskap med en unge som ikke hadde spydd på 10 timer, og foreldrene tenkte det var greit… Det var det ikke…

 11. Hei! 🙂 Hva med å gi julegaver til noen som trenger det? Ser en del bloggere har gitt til fattighuset, det finnes også mange andre steder man kan gi. Tipper du har overflod av klær og sko til deg og familien som ikke blir brukt. Har selv ryddet klesskapet og gitt bort varme, gode, men pene klær. Det er ingenting som kjennes bedre enn å glede de som ikke har noe. Håper mange av dere lesere vil gjøre det samme 🙂
  God jul 🙂

  1. Caroline

   Håper mange sjekker ut https://www.omvendtjulenisse.com/ 🙂

 12. Blir stadig imponert over motivasjonen du har til trening! Selv trenger jeg tre ganger i uken og er egentlig veldig fornøyd med det, men jeg er helt avhengig av å komme meg på treningssenteret mitt for å klare å mobilisere motivasjonen. Ofte hadde det vært mer praktisk å ta en strykeøkt hjemme, men jeg får det bare ikke til! Det blir liksom helt feil med ungene og de hjemlige omgivelsene. Med en gang jeg går innenfor dørene til treningssenteret så skjer det noe med hele innstillingen min og treningen går som en drøm. Hjemme så blir det bare sånn halvhjertet og jeg slurver og slutter av mye tidligere.
  For mange år tilbake har jeg fått til å trene hjemme, men det var før ungene.

  1. Caroline

   Jeg skjønner godt hva du mener, men for meg er det så deilig å kunne trene hjemme da det er 20 minutter å kjøre til nærmeste treningssenter 🙂

 13. Jeg trodde dere skulle feire jul i Ålesund i år? Synes så bestemt du skrev det i et tidligere blogg innlegg ?

  1. Caroline

   Nei, vi feirer i Sarpsborg og så er det nyttår i Siljan 🙂 Planen er at vi skal være i Ålesund neste år.

 14. Jeg synes det er litt merkelig at du trener i full sminke og style. Er det sånn at du tar bildene hvor du later som du gjør øvelsene og så trener du ordentlig etterpå?

  1. Caroline

   I dette tilfellet så trente jeg etter at jeg tok bildene, ja 🙂 Det varierer litt, noen ganger tar vi bilder underveis i treningen.

 15. Inga Wilberg

  Så flott du er!
  Hvor er trenings tøyet fra?:)

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Det er fra Get Inspired 🙂

 16. Først og fremst: God bedring til Lars-Kristian! Det der hørtes ikke noe godt ut, -håper resten av gjengen holder seg friske. Så må jeg si at jeg digget det siste bildet i innlegget! Jeg liker deg best når du tøyser og tuller litt 🙂
  Ps: Det er aldri for sent! 😉 Sagt mest til meg selv, tror jeg, i og med at den dårlige samvittigheten har begynt å gnage etter manglende trening, men julegaveshopping er jo -om ikke trening, så i hvert fall aktivitet 😀 Ha en nydelig dag!

 17. Hvorfor er ikke min kommentar publisert her? Du trenger ikke publisere dette spørsmålet, men det undrer meg hvis dere siler alle kommentarer som ikke bare er skryt (så lenge ting sies på en saklig måte).

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *