behind the scenes in Copenhagen

shoot_17

Hadde noen sagt til meg for kort tid siden at jeg skulle fly tre ganger på under en uke, så hadde jeg aldri trodd på det. Jeg har virkelig tråkket kraftig utenfor komfortsonen mine for å få denne uken til å gå opp, men det hjelper! Hvis noen spør meg hvordan jeg best mulig har taklet å reise med flyskrekk, så er det nettopp det: å reise. Å fly. Det hjelper. Jeg synes det er mye bedre når det er kort tid mellom hver tur enn når det går månedsvis. Så nå er vi altså her. Vi kom oss til Ålesund og gjensynsgleden  kan ikke beskrives i det hele tatt. Nå sitter vi og ser på julefilm alle tre. Pluss Ronaldo. Han er også her i Ålesund og jeg merker på hele han at han savner Hugo. De to er liksom ett, så gjensynsgleden blir nok veldig stor på lille julaften. Det er virkelig en kabal som skal opp når vi har så mange vi er glad i som trenger pass når vi må bort. Jeg er så glad for at vi har så fin familie som stiller opp og hjelper til ♥ 


Anledningen for Københavnturen var jo denne fotoshooten, så her kommer noen backatagebilder 🙂 

shoot_1shootshoot_2shoot_15shoot_7shoot_4shoot_9shoot_8shoot_10shoot_19

Det var så hyggelig å ha med Lars-Kristian på fotoshoot, han har jo faktisk aldri vært med på noe sånt før, ettersom han aldri har mulighet til det med hans jobb. Så han klaget fælt over at det ikke bare er modeller som blir slitne etter en slik dag, og dermed havnet vi på en uhøytidelig og sjarmerende bar da vi var ferdige 😉 Aloha het det her, og det kan jo ikke bli mer passende! Etter et par drinker ble det burgere på hot buns og deretter rett på hotellrommet for å se Homeland. Jeg SVIMER AV når jeg tenker på at det enda er flere dager til siste episode. Det skulle ikke vært lov å gjøre en serie så spennende!! 

shoot_13

shoot_11

shoot_12


Nå må jeg tilbake til mann, barn og The Grinch. Oppskriften på lykke ♥ 

32 kommentarer

 1. Helledussan den kaninen var bare nydelig, har alltid ønsket meg en <3 Så herlige bilder, gleder meg til å se mer 🙂 Nyt helgen med familien!

  1. Caroline

   Jeg vet det! Den var så skjønn 🙂 Skal innrømme at jeg fikk litt lyst på en selv også 😀 Og Nelia hadde jo blitt så glad! Men jeg tviler på at jeg får overalt mannen i huset 😉

  2. Om man vurderer kanin som kjæledyr, bør man lese «Den store kaninboka» av Marit Emilie Buseth. Man bør heller ikke kun skaffe én kanin, men minst to sammen, da kaniner blir svært ensomme uten en kompis. De er heller ikke beregnet til å sitte i et lite bur, og bør kunne gå fritt eller ha relativt stor plass å bevege seg på. Bare noen tips fra en kanineier til de som tenker på å skaffe seg kanin. 😉

 2. Litt Kirsten Dunst i Marie Antoinette over det der….

 3. Breathtaking reiseprogram! Godt dere er unge og spreke. Vet du, denne photoshooten pirrer ikke interessen! Ligner på ting du har gjort før.

  1. Synd du er gammel og bitter 😉

   1. diggit

    Haha! Vet nå ikke hvem som er bitter her….

   2. He-he, sjæl Trude, ikke surt eller bittert, men ærlig…, gleder meg til mer revolusjonerende innlegg jeg!

 4. Hvor er genseren fra?

  1. Caroline

   By Malene Birger 🙂

 5. Elisabeth

  Hei Caroline! Hvis du er i Ålesund vil jeg på det varmeste anbefale deg å besøke Farmor Ingvarda på Ålesund Storsenter. Der finner du garantert noe som Nelia vil elske. Søk opp Farmor Ingvarda på Facebook eller Instagram for en liten kikk 🙂

  GOD JUL

  1. Caroline

   Tusen takk for tips, Elisabeth! Vi skal til byen i dag, så dette skal jeg huske på 🙂

   Klem!

 6. Så fina bilder du alltid bjuder på!! Ha en mysig kväll 🙂 ♥

  1. Caroline

   Tusen takk! Håper du får en fin helg, Victoria 🙂

 7. Så fin genser! Tipper den er fra By Malene Birger, men hva heter modellen? Var to relativt like på nettsidene deres. Kjempefin til blå jeans!

  1. Caroline

   Tusen takk! Ja, den er fra by malene birger 🙂 Modellen heter giant, farge saloon powder 🙂

   Klem!

 8. Så herlig behind the scenes! 🙂 Gleder meg til å se det endelige resultatet!

 9. Du som reiser så mye, kunne du ikke laget et innlegg om hva som er i reiseveska di? (håndbagasjen). Altså de tingene du alltid må ha med deg på tur 🙂

  1. Caroline

   Jo, det kan jeg absolutt 🙂

 10. Du havnet i senga på denne fotoshooten også , ser jeg 😛

 11. Hvor er de rosa skoene fra? De på bilde nr. 5? 🙂

  1. Caroline

   De er fra by malene birger 🙂

 12. magnhild

  Ææææ! Har sagt det før, og spør igjen… Hvorfor bruker du ikke stor bokstav på særnavn?? Å skrive «hot buns» og «Homeland» i samme setningen sviiir i øynene ×(
  Men gleder meg til å se bildene, da 🙂

 13. Skulle ønske sånne «kjerringer» som Inga droppet disse idiotiske kommentarene…misunnelsen skinner igjennom…
  vil vel mest sannsynlig ikke oppleve noe av dette som Caroline er med på…..det er frivillig å følge bloggen eller må sånne drittkjerringer følge med bare for å spy ut dritt…..finn på noe spennende i livet så slipper dere å være sjalu på andre.

  1. Ha ha, høres ut som om du er den som er mest misunnelig gitt!

  2. Ro ned reka ett par hakk. Tror ikke kommentaren var ment å være stygg, ha litt humor, Dame! Det at du fyrer i bånn og kaller en uskyldig kommentator for drittkjerring sier mer om deg enn denne «drittkjerringa». Pust rolig og han fin jul!

  3. Lær deg forskjellen på misunnelse og sjalusi, samt når du skal bruke de ulike begrepene.

 14. Misunnelsen og salusjuen
  Så fort Caroline får kritikk er det noe som kommenterer at de som gir denne kritikken er sjalu eller misunnelig.

  Kan noen fortelle meg: Hvorfor skal man være sjalu eller misunnelig på henne? Her er det tydeligvis noe jeg har gått glipp av.

  1. Såååå enig her. Blir bare for dumt og enkelt å avfeie alle kritiske kommentarer med «misunnelse» eller «sjalusi» – særlig tåpelig blir det når en eller flere av Caroline-fan-gruppa gjør det. La nå Caroline svare for seg selv.

 15. Hvor er den flotte ferskenfargede genseren/cardiganen fra på bilde nr 1? 🙂

 16. Hei Caroline.
  Ser utrolig gøy ut på photoshoot – og gleder meg til å se flere bilder.

  Lurer på om du kan hjelpe. for jeg dør nesten….
  Hvordan får du sett de siste episodene av Homeland?
  jeg ser de vanligvis på showtime anytime – men får bare beskjed om at det er kun lovlig når vi er i USA?
  så må vente til jeg er hjemme igjen i NYC.

  har du et tips hvordan jeg kan få sett de to siste episodene uten showtime setter jeg umåtelig stor pris på det.
  klem gry

 17. Merethe jensen

  Hei Caroline. Hvor er de fine buksene fra??

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *