breakfast in bed a little bit too early

frokost_1

God morgen! Jeg har sovet så dårlig i natt, våknet ti ganger og så på klokken, livredd for å forsove meg. Dere kjenner sikkert til den følelsen? Hjertet i halsen og lettere klam i hendene. Så finner du mobilen og ser at det bare er et par timer siden du sovnet. Så heldigvis forsov jeg meg ikke. Vi er allerede på plass i en nydelige suite på D’Angleterre, klare for fotoshoot.

frokost_2

frokost

Vi bestilte frokost på rommet, for selv om det sjelden frister med mat så tidlig, er det alltid godt med en (les: fire) kopp (-er) kaffe og litt juice. Og når maten likevel står der og frister blir det gjerne litt mer også, noe som faktisk er lurt ettersom det står at vi er ferdige klokken 18 i dag. Tipper den fort blir litt mer enn det 😉 

frokost_3


Ville bare innom for å ønske dere en fin dag og for å roe sommerfuglene i magen min. Oppdaterer litt senere også 🙂 Klem! 

50 kommentarer

 1. Åh det så dejligt ud, kunne godt spise hotel morgenmad selv! 🙂
  Her er juleferien lige startet (læseferie er vist nok det rigtige ord høhø), så det er dejligt at bladre mig igennem din blog med en kop kaffe her til morgen 😉 Kan se, at der er «sket» meget imens jeg har været i eksamens boblen – helt ærligt, så synes jeg at mange folk burde kigge i spejlet, før de udtaler sig om hvordan andre lever! nyd alenetid med manden og rigtig god arbejdslyst!

  1. Caroline

   Tusen takk! Kos deg i juleferien 🙂

 2. Lykke til! 🙂 Kjenner absolutt til den følelsen :O

 3. Therese

  aaah, frokost på rommet! Love it <3

 4. Ønsker deg en god fotoshoot 🙂 Kjenner godt til den » våkner hele natten igjennom» følelsen. Da pleier jeg og sove godt neste natt i hvertfall, håper du også vil gjøre det 🙂 Kos dere i København 🙂

  1. Caroline

   Sov heldigvis godt natt til i går 🙂

   Vi koser oss masse, til tross for en laaaang arbeidsdag :O

   1. Undrende

    For mange mennesker er det en normal arbeidsdag hver dag..
    Og jeg blir sjokkert når du påpeker at dere trengte to dager med pusterom før jobbdagen.. Dere har nettopp vært 14 dager i varmere strøk og en helg på slottsferie. Hva slags verden lever dere i egentlig?

 5. Wow, dette måtte jeg bare fortelle deg! Utrolig lekker på det siste bildet her, ha en fin dag videre 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 6. Åh, det så fristende ut! Elsker det første bildet!! Lykke til i dag, spent på å høre hva for noe spennende du driver med 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Har lagt ut en smakebit på instagram 🙂

 7. Det Nye ble, etter min mening, helt riktig felt av PFU for brudd på god presseetikk i forbindelse med «rumpe-intervjuet» med deg i dag. Jeg mener dette er en seier mtp å holde de vanvittig sterke markedsføringskreftene ut av journalistikken (enn så lenge….). Synes det er betenkelig at du ble med på et slikt opplegg, særlig med tanke på at du selv er utdannet journalist og må ha visst hva som foregikk. Er det ok å bruke media på en slik måte for å snikmarkedsføre seg selv? Legger du skylda på Det Nye? Mener du evt at dommen er feil? Jeg er oppriktig interessert i å høre dine tanker rundt dette.

  Ha en ellers fin dag i deilige Køben 🙂

  1. Caroline

   Det Nye ble vel ikke felt for intervjuet, men hva som skjedde i etterkant. Intervjuet i seg selv var uproblematisk og PFU så ingen markedsverdi i det lille avsnittet som handlet om veskene, selv om det som hendte i ettertid satt det i et dårlig lys.

   Når det gjelder det som skjedde i etterkant, så må du nesten spørre noen andre da jeg ikke har noe med det å gjøre :/ Jeg var kun intervjuobjekt, og markedsføringen av veskene og kundekveldene har jeg absolutt ingenting å gjøre med :/ Til syvende og sist så er det jo faktisk Det Nye som har ansvaret for å følge reglene.

   Tusen takk! Det regner i dag, men vi har uansett en 8-10 timers lang foto shoot foran oss, og den er heldigvis inne 😀

   1. Ok, takk for svar 🙂

   2. Caroline

    Bare hyggelig 🙂 Oppdaterte kommentaren min mens du svarte, bare sånn at du er klar over det 🙂

   3. Du var jo til stede på kundekveldene såvidt jeg har sett så du må jo ha hatt noe med det å gjøre.

   4. Emilie

    Så vi skal tro at du ikke viste noe om markedsføringen og eventuelt samarbeid ? Når Det nye er i goodiebagen til og med

   5. Caroline

    Jeg vet ingenting om markedsføringen utenom de aktivitetene hvor jeg må møte opp og delta, og når det gjelder denne saken så vet jeg ingenting mer enn offentligheten. Men uansett så er det som nevnt før Det Nye sitt ansvar å følge reglene, ikke Adax eller This is pr. At bladet med meg på forsiden var i goodiebagen er jo ikke så spesielt, med tanke på at lanseringen i stor grad også handlet om meg.

   6. Det må være kjipt å få denne saken smurt ut over avissidene! Men jeg skjønner at folk spør i kommentarfeltet om din rolle i saken, det er jo fremdeles ikke gjort rede for hva som egentlig skjedde. Selv om det definitivt er Det Nye som er felt og på ingen måte bloggen så ser det ut som det har foregått ting på bakrommet. Jeg ser flere også synes at det er rart at du ikke er kjent med markedsføringsplanen av veskene, det er jo naturlig å tenke at man har tanker om hvordan ens eget produkt skal promoteres. Det ser jo også ut som om du er involvert ettersom du delte Det Nye sin invitasjonskode til arrangementet og ikke Adax sin, this is PR sin eller din egen. Jeg lurer derfor på hvem du fikk den koden av og hvorfor du ikke reagerte på at det var en Det Nye-kode?

   7. Du reklamerte jo for Det Nye magasinet på bloggen din rett før kundekvelden, gjorde du ikke?
    Du skrev også at man kunne komme som VIP til kundekvelden ved å sende sms med kodeord «Det nye», stemmer ikke det?
    Ikke ta på deg den naive masken din nå, er du snill.

   8. Caroline

    Jeg reklamerte for de fordi de kjøpte et innlegg, helt uavhengig av intervjuet med meg og veskelanseringen. Som nevnt før så visste ikke jeg noe mer enn det som
    «alle andre» vet, og det er fortsatt ikke mitt, adax eller this is pr sitt ansvar. Det hadde ingen verdi for oss mtp. veskelanseringen:

   9. Emilie

    Så klart en naken rumpe på forsiden av et blad skaper blest også veskelansering rett etter på. Så klart det gir PR for veskelanseringen også.
    Om det er feil å gjøre det skal ikke jeg uttale meg om, men at det er innvirkning er jo opplagt.
    Du er også profesjonell så at du drar frem naivitets-kortet blir bare morsomt.

 8. Mariann

  Hei Caroline,

  Jeg var å tittet på noen kjoler på denne websiden. Og jeg syns det ene bilde virket veldig kjekt, syns jeg har sett det på din blogg fra et bryllup du var i. Tenkte kanskje (dersom det er bilde av deg) at du ville vite om det (hvis de ikke har tillatelse til å bruke det). Utenom det, syns du har en kjekk blogg, inspirerende og motiverende. Ha en fin helg 🙂 Linken er: http://www.twinkledeals.com/maxi-dresses/chic-strapless-sleeveless-ombre-women-s/p_311205.html

  1. Caroline

   Tusen takk for at du sa i fra 🙂 Dessverre er det lite å gjøre når slike nettbutikker stjeler bilder :/ Om den hadde vært norsk ville det vært enklere.

 9. Kunne du laget et nytt innlegg om foto? Bildene dine er alltid sylskarpe, og ikke minst helt fantastiske. Hvilke objektiver bruker du? Hvilket kamera? Bruker du RAW? Eller bare generelle tips du kommer på 🙂 Alltid gøy å se hvordan folk redigere bildene også, er alltid så gøy å plukke opp nye tips 😉

  1. Caroline

   Det kan vi selvsagt vurdere 🙂

   Vi tar alle bilder i raw-format, og bruker som regel sigma sine ART-objektiver (35 og 50 mm). Kameraet vi bruker er Canon 6D 🙂 Antrekksbilder tar vi som regel med Canon sin 105mm f2,8.

   For å få de skarpe så har jo lys og riktig fokus alt å si, i tillegg «sharper» vi det i camera raw 🙂 Det første bildet her har vi også lagt litt «clarity» på.

 10. Hei! For en god stund siden skrev du om Billion dollar brows brow boost. Funker det? Er dette et produkt du vil anbefale, eller har du eventuelt noen alternative forslag?

 11. Hej härliga du!
  Tack för all grym inspiration du ger – du är guld!
  Tusen kramar.

 12. Du ba om beklagelse sist du lurte leserne dine trill rundt.
  Hva har du å si til denne saken ? http://www.minmote.no/#!/artikkel/23581529/det-nye-felt-i-pfu-for-lansering-av-fotballfrue-veskene

  Du visste hva som foregikk. Du har i en årrekke snakket om hvor kontroll freak av en dame du er.

  Veldig nysgjerrig på hva du har å si Caroline. Håper det virkelig ikke er sånn at du også denne gangen har bløffet. Jeg begynte å stole på deg igjen. Men skandalene dine ser ikke ut til å ta slutt.

  1. Caroline

   Dette har da ingenting med meg å gjøre, bortsett fra at jeg er intervjuobjektet :O Det er Det Nye sitt ansvar å følge pressens regler, ikke mitt. Jeg har heller ingenting med markedsføring (bortsett fra det jeg poster på bloggen) eller arrangering av kundekvelder å gjøre, det er det Adax og deres pressebyrå som har ansvar for. Men uansett er dette ene og alene Det Nye sitt ansvar.

   Det Nye ble heller ikke felt for intervjuet av meg, og PFU mente at isolert sett så var intervjuet journalistisk motivert og uten markedsverdi for veskene. Derimot ble de dømt for det de gjorde i ettertid, og lederen påpekte at det var spesielt at en redaktør ble felt for noe deres egen markedsavdeling hadde ansvar for. Så om du mener at det var en bløff fra min side, så var det i så fall en svært dårlig en uten noen som helst verdi for min egen del.

   Jeg liker å ha kontroll på ting hjemme og med bloggen o.l, men slike ting legger jeg meg ikke borti da det faktisk ikke er mitt ansvar.

   1. Tina A

    Enig med deg her, Caroline. Dette er ikke ditt ansvar. Fredagsklem til deg 🙂

  2. Skulle nesten tro at Line mener det er Caroline som er felt og ikke Det Nye :O Det er jo faktisk Det Nye sitt ansvar å følge de etiske reglene pressen er pålagt, ikke intervjuobjektet.

 13. Håper det gikk bra idag!! Fulgte med på snap og insta 🙂

 14. Blir gøy å se og høre mer om shooten! 🙂

 15. Tror du at du kommer til å gå tilbake til å skrive 3 innlegg om dagen i fremtiden ? 🙂

  1. Caroline

   Jeg har aldri hatt tre daglige innlegg, men alltid forsøkt å variert mellom to og tre 🙂 Med alle juleforberedelsene og reisingen siste måneden har det ikke vært mulig å levere tre innlegg av god kvalitet, og da legger jeg heller ut ett eller to 🙂

   1. Dette lurte jeg også på. I forbindelse med graviditeten skrev du at du i permisjonstiden kanskje ville redusere fra 3-2 innlegg, men nå er jo 1-2 blitt standard. Spesielt kjedelig når du, som i dette innlegget, skriver at du skal oppdatere igjen senere også kommer det ikke flere innlegg. Er dette gjort med vilje for å få flere klikk?

   2. Her er jeg veldig enig med deg Caroline, heller ett bra innlegg enn to hvor det ene er halvveis og det andre er reklame. De innleggene du har hatt de siste dagene har vært veldig bra:) Det er ikke bestandig jeg er enig i alt det du skriver, og noen innlegg synes jeg er litt malplassert (les: jysk innleggene), men jeg synes det har vært mange koselige og inspirerende innlegg den siste tiden. Jeg ønsker meg veldig innlegg om juledekorasjon, kanskje har du noen DIY tips til oss leserne (du er jo så kreativ:)), borddekorasjon, festsminke, kreativ gaveinnpakning, tips til hjemmelagde julegaver feks og masse god baskt 🙂 God tur hjem fra København 🙂

 16. Dwightinha

  Du har alltid kjempefine bilder. Veldig inspirerende.

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 17. Hei Caroline:)! Nå må jeg bare si noe som irriterer vettet av meg vær gang jeg leser i kommentarfeltet. Er det virkelig SÅ mange idioter som sitter her inne og bare kommenterer for å ta Caroline?!? Har dere ikke jobb? At mennesker som klikker seg inn her faktisk bare sitter og skriver dritt, og vrir og vender på alt hun gjør! Enten viser hun Nelia for mye, eller så reiser hun for mye, opplever for mye, trener for mye, og nå dette? Hva er galt med dere!!! Jeg tipper at dere er SÅ sjalue og dere ønsker og bli provosert… vær så snill og la henne og denne bloggen være! Jeg blir sprø!!

  Caroline er en flott dame!! 🙂

  1. Her synes jeg du drar alle over en kam, og er kjapt ute med misunnelse kortet, noe som gjør at kommentaren din faller igjennom og ikke blir tatt seriøst. Jeg tror konstruktiv kritkk fra leserne er bra, men netthets er aldri greit! Veldig mange her inne har problemer med å forstå at all kritikk er ikke netthets. Om man er litt kritisk og ytrer det, men på en god måte – så er dette kritikk som er positivt. Det som blir feil er når folk kommer med påstander, som at de reiser fra Nelia, ikke er gode foreldre, bare tenker på seg selv osv. Man må gjerne si hvordan man gjør det, mne samtidig repsektere at andre gjør ting anderledes, for det er jo ingen fasit på barneoppdragelse eller hvordan man legger opp hverdagen sin. Det som er veldig dumt er når det blir skrevet konstruktive kommentarer og kommentarer som din Hanne og drøyere svares, hvem er det som netthetser da? Det er viktig å lære seg å skille sak og person.

 18. Syntes dere tar utrolig flotte bilder!

  Lite som slår frokost på rommet når man er ute på tur. 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 19. Desiré

  Var hotellet sponset? Flotte bilder!

  1. Caroline

   Nei 🙂

 20. Benedicte

  Kjenner såå godt til den følelsen! Har det hver natt før en eksamen 🙁 Nå er det heldigvis juleferie, og jeg kan slappe av 🙂

 21. Var i Købehavn et par dager før dere og spiste på Marcel og Nimb! Lekre restauranter og fantastisk god mat Men må spørre; hvor er den lange nydelige kjolen fra??

 22. Jeg elsker mote nyheter, og jeg ønsker å bli mote jente, og takk for din del

 23. Dine bilder er så vakre og jeg elsker det, ha en fin uke

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *