marchal

marchal_7

Jeg startet middagen med en Christmas Royal i går og smatt rett inn i julestemningen med smaker av hvit gløgg, eple og kanel. Stedet var Marchal, en restaurant med 1 Michelinstjerne som jeg har vært nysgjerrig på lenge, men så har det enten ikke passet å gå hit eller så har det vært fullt de gangene vi har vært i København tidligere. Restauranten er en del av hotellet D’Angleterre og var en helt nydelig smaksopplevelse. Kaviar er noe av det beste jeg vet og her blir det servert helt perfekt! 


marchalmarchal_1marchal_2marchal_6marchal_4marchal_3marchal_5marchal_9

Med satte planer for dagen i dag, var vi i seng allerede før klokken elleve (!) og det var så deilig å våkne uthvilt etter mer enn 8 timer med søvn. Det skjer jo aldri når vi er hjemme. Vi hoppet elegant over frokosten og nå er vi ute på vift i København med en stor lunsjdate på tapetet og ellers planer om Nyhavn, siste rest av julegaveshopping og en tidlig kveld. I morgen er det spennende ting som skal skje og da må jeg være uthvilt. Gleder meg virkelig til å fortelle dere alt om dette 🙂 

Håper dere har en fin onsdag ♥  

19 kommentarer

 1. FOR en lekker kjole du har på deg! Helt fantastisk!

 2. Åå, det så helt fantastisk koselig ut. Og den røde kjolen var jo bare en drøm. Passet deg kjempe godt.
  NYT kvelden <3

 3. Jannike

  Hei,

  For en aldeles nydelig kjole!! Men alt kler den smukke så det er mulig også du fortjener en god del av den æren:-) du ser virkelig fantastisk ut!! ser ut til at dere har hatt en vidunderlig aften!

  Jeg beklager på forhånd for dette spørsmålet, jeg vet at veldig mange har lurt på dette og jeg har aldri sett et svar. Jeg skjønner at det er en underlig ting å henge seg opp i, men jeg lurer veldig på hvorfor du aldri poserer fra høyre siden av ansiktet? Ikke at det har noe å si men jeg har fått med meg så rare teorier at jeg hadde likt å høre det fra deg:-)

  1. Det lurer jeg også på:) hihi. Lagt merke til at 99% av bildene er slik. Bare et spørsmål 🙂

 4. Det så utrolig flott og fancy ut! Så heldige dere er! Ha en herlig kveld da og lykke til med hva-det-nå-er i morgen 🙂 spennende! 🙂

 5. Nydelig kjole! Den kunne jeg tenkt meg hvis jeg hadde råd!
  Men, pkt. 1, jeg er litt lei av restauranbilder og smaksopplevelser. Blir MYE av det, og for mye kjedelige detaljer om det.
  Pkt. 2 Teasere for nye oppdrag som genererer mer penger, du beveger deg tilbake til den «cold case» bloggen du hadde for noen uker siden. Sorry, måtte si det… 🙁

 6. Martine

  Neglelakken! <3 Hvor kan jeg få tak i den?

 7. Hei Caroline,
  Først og fremst må jeg si at jeg får helt vanvittig mye inspirasjon herfra. Hver gang jeg er sliten og lei må jeg inn her og bla litt i arkivet, og vips ser jeg positivt på å gjøre ferdig både oppvask, trening og andre hverdagslige gjøremål. Du er virkelig i en klasse for deg selv når det gjelder bilder, innhold og tekst. Leste du skulle samarbeide med UI og håper du skal fortsette å ha «regi» her inne. Synes mange av bloggerne som går over dit har alt for mye reklame. Er jo greit med litt balanse 🙂

  Videre synes jeg det er dritkult at du er den mest «googlede» personen i Norge. Viser igjen at du gjør noe helt riktig! Håper ikke du tar til deg all denne liksom konstruktive kritikken som egentlig er ment for å såre/være slem. Helt greit å komme med kritikk, men synes det er trist å lese noen av kommentarene som er her. Men det er jo bare et tegn på at det er enorm interesse for deg og ditt liv. Når Jeg leser andre bloggere tenker jeg ofte «dette hadde Berg Eriksen aldri kommet unna med..» virker som noen bare MÅ kritisere deg.

  Jeg heier virkelig på deg, og synes det er superkult med mennesker som deg som oppnår noe utenom det vanlige! Dette ble litt lengre enn forventet, men ville at du skulle vite det!

  Varm klem herfra

 8. Fint hår! Hvordan fikser du det? Kan du legge ut video? Vet du har vist hvilke produkter osv du bruker i et innlegg før, men hvordan konkret går du frem for å krølle det? sånn hvilken vei osv? Håper du kan lage et innlegg om dette igjen:) på forhånd takk.

 9. Ja, nå sitter de og eter igjen, Beluga denne gangen, som forøvrig smaker fortreffelig det…akk ja, slikt blir det blogginnlegg av.

 10. Dette er på ingen måte ment som kritikk, men jeg har merket meg at du opptil flere ganger har skrevet «hoppet elegant», jeg tror uttrykket du er på jakt etter er «hoppet galant». 🙂 Selvfølgelig bare en liten bagatell, men jeg har stoppet opp hver gang du har skrevet det. Lett for at ordene går i surr, de er jo ganske like. 🙂

  Håper ellers dere får en fin tur videre i København, hilsen fra en liten språkfanatiker 🙂

  1. Miss Etoil

   Jeg har alltid hørt at det er’hopper elegant over’ så det er nok hva man er vant med å si..

  2. Nå er det vel slik at kvinner gjerne antas å være mer elegante enn menn, som gjerne refereres til som galant (som i å føre seg pent).
   Jeg kan ikke skjønne annet enn at å hoppe elegant over noe ikke er mer feil enn å hoppe galant over noe. Men jeg, som kvinne, ville foretrekke å bli beskrevet som elegant i mitt mulige svev over noe, både reelt og visuelt 🙂

 11. Elisabeth

  Hei,
  Og tusen takk for en fantastisk blogg. Jeg føler du leverer en variert blogg med masse inspirasjon og tips og at du er ekte på tross av all kritikk rettet mot deg. Stå på! Så bare et innspill til kommentarene ovenfor.. Ja, det har den siste tiden blitt endel innlegg om mat og det kan helt klart være kjedelig for mange. Men det ligger jo i bloggens natur at man skriver om det man opplever fra dag til dag og nå har Caroline m/fam.først vært på ferie og så er det nå førjulstid. Det er relativt vanlig at mye av det en gjør på ferie og i førjulstiden er å spise mer ute på restaurant enn ellers i året, og når man da skriver om sitt daglige liv er det naturlig at man skriver om dette. I januar vil det nok gå tilbake til hverdag for både Caroline og oss andre og da er det sikkert trening det i større grad vil dreie seg om på bloggen og da venter vel kritikk for dette også… Nei, det er sannelig ikke lett å skulle skrive en så ekte og ærlig blogg som mulig når folk også vil ha så stor grad av variasjon. Synes du er flink jeg Caroline 🙂

  1. Ikke særlig vanlig for meg å spise på restaurant uansett om det er jul eller ikke. Er gla om jeg har råd til det en gang hver 2-3 måned, om ens det. Å jeg hadde aldrig ens tenkt tanken å bo så fint som de bor. Må nok si meg enig i det andre skriver, litt lei av å lese om det. Jeg tror Caroline er veldig hyggelig og trivelig person, men jeg tror dessverre at hun lever i en helt annen verlden enn de fleste ellers. Uansett blogg eller ikke. Og det sier jeg ikke for å være slem. Jeg tror godt om alle mennesker, men har tenkt på det ganske ofte. At de fleste lever vel ikke sånn? Restauranter hver uke, alltid bo i store fine rom på hotell, å reise 2-3 ganger per år på ferie. Og i tillegg kjøpe så sykt mye dyre klær og interiør. Vet ikke helt hvorfor jeg fortsetter å lese bloggen, burde i grunn slutte med det. Jeg indentifiserer meg mye mer med for eksempel Blondinbella. Hun har godt med penger, er suksessrik, men fortsatt en jordnære person.
   Beklager hvis kommentaren ble litt lang og kanskje litt krass.

 12. Så fin kjole, perfekt! 🙂 Ha en fin dag!

 13. Den kjolen! <3

 14. Dear Caroline (or anyone knowledgeable!),

  Is there an online store that sells this dress? I tried googling Holzweiler but to no avail. The dress is absolutely gorgeous and also looks comfortable!

 15. Hvorfor godkjenner du ikke kommentaren min?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *