slik får du glød til festsesongen

Jeg har vært fast bruker av Sunspa Spraytan i årevis og ingenting har endret seg siden jeg testet min første sprayboks i 2011. Jeg elsker den! Den lukter lite, gir gyllen farge som forsvinner gradvis og er utrolig enkel å bruke. 

sunspa


Mine favoritter har hele veien vært Sunspa Chocolate og Sunspa Fitness. Jeg sprayer meg ikke så mye i hverdagen lenger, men bruker gjerne å spraye meg før jeg skal noe, som for eksempel på fotoshoot, i et intervju, i en fin middag eller som akkurat nå: til jul og nyttår. En kjapp omgang med Sunspa gjør at jeg føler meg litt sommerfresh, selv når snøen daler og gradestokken viser at det er alt annet enn nettopp sommer. 

sunspa2

Sunspa Chocolate er litt mørkere enn Sunspa Original, så dersom du har en naturlig lys hudtone, anbefaler jeg den. Dersom du er glad i å trene og i tillegg liker en litt dypere farge, er det Sunspa Fitness du skal bruke. De gangene jeg sprayer meg med denne og trener like etterpå, får jeg ikke skille etter sportsbhen, men det har jeg opplevd å få de gangene jeg har brukt Sunspa Chocolate. Sunspa Fitness er altså litt dypere i fargen og sitter enda litt bedre enn det chocolate gjør. Du kan gjerne lese mine tidligere innlegg om Sunspa HER. Der ligger det også en video om påføring samt noen før- og etterbilder 🙂 

sunspa3

Du kan bruke Sunspa over hele kroppen og det er faktisk  utrolig enkelt å spraye seg selv, med unntak av på ryggen 😉 Jeg tror aldri at jeg har opplevd ujevne resultater med disse produktene! Husk å skrubbe deg godt i dusjen før du starter, smør gjerne inn tørre områder med litt bodylotion, og så er det bare å sette i gang på veien til å bli litt mer gyllen på kroppen 😉 Sprayen skal virke i 6-8 timer, så det lønner seg alltid å spraye før sengetid. 


For et års tid siden testet jeg en ansiktsbørste som heter Ultra Sonic, og den er veldig god å bruke om kvelden for å rense ansiktet skikkelig. Jeg bruker min sammen med rensen min de gangene jeg føle at jeg trenger en skikkelig skrubb eller når jeg bare vil fjerne litt døde hudceller. Den er ganske amazing og kan også brukes på hele kroppen om du vil 🙂 Du kan lese min test om den HER, og nå får du den til 25 prosent rabatt! 

sunspa4

25 prosent rabatt får du også på alle Sunspaproduker og på sminken de selger hos selvbruner.no ved å bruke koden jul25. Klikk deg inn HER for å se utvalget deres – rabatten varer ut 20. desember og de 50 første som legger en bestilling får en sminkegave med på kjøpet 🙂 


Dersom du ikke vil handle over nett, kan du finne din Sunspaforhandler HER

20 kommentarer

 1. Hei! Jeg lurer på en liten ting, etterlater det seg ikke spray på gulvet? Jeg har prøvd spray én gang tidligere og ikke igjen, nettopp fordi baderomsgulvet også fikk seg en liten omgang. Og føler et håndkle ikke hjelper noe særlig?

  1. Caroline

   Det vil kunne etterlate seg et belegg ut i fra hvor mye du sprayer :/ Men jeg synes ikke at det er spesielt mye. Vi pleier å gjøre det i dusjkabinettet, og så spyler vi det bort etterpå.

 2. Nå må jeg bare legge igjen noen ord til deg, Caroline. Jeg har stor respekt for deg, for du er virkelig tro mot det du sier og de produktene du omtaler. Du reklamerer ikke for den ene selvbruningen en mnd, og en annen neste mnd. Ei heller følger du strømmen hele tiden når det kommer til produkter og bruker/reklamerer for det mange av de andre toppbloggerne gjør – du kjører din egen greie og jeg vet at de produktene du bruker og reklamerer for – de går du virkelig god for og bruker. Du kopierer ikke skrivemåter, interiør, og masse annet slik som veldig mange bloggere gjør. Jeg leser mange blogger, og har faktisk lest din i nesten seks år! Hver dag, og jeg må bare si at av alle bloggere jeg vet om, så skiller du deg veldig ut med nettopp det å være ekte! Jeg liker deg 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, så utrolig hyggelig å høre 🙂 Det er viktig for meg å reklamere for produkter jeg kan stå inne for, absolutt noe jeg etterstreber! Hyggelig at det legges merke til 🙂

   Klem <3

 3. Urolig lekker bursdags feiring du har laget, Caroline. Fineste jeg har sett faktisk. Du har virkelig god smak og øye for detaljer. Du legger sjelen din i alt du gjør. Det syntes veldig på bloggen om dagen. Takk for at du deler.

  En liten ting jeg stusset litt på. Ikke ta det som kritikk. Hva er grunnen til at du valgte å blande inn jobb på Nelias 2 års dag? Det du fikk sponset koster kanskje ikke noe særlig. Flere som har etterspurt dine tanker om at du blander inn jobb i forbindelse med Nelia. Har ikke sett at du har svart. Mulig jeg klart å overse.

 4. Camilla

  Hei, Caroline!

  Har et spørsmål angående Sunspa. Har selv bare brukt den én gang hittil (og som du sier er den veldig lett å påføre), men den la fra seg et tynt lag på gulv, badekar og vask etter at jeg hadde påført noe som var ganske kjedelig! Er ikke dette et problem hos deg? 🙂 Jeg sto på et håndkle sist, men da ble det en hvit firkantet flekk igjen etterpå :/ Har du noen tips?

  Klem!

  1. Caroline

   Hei 🙂

   Jeg synes ikke SunSpa er så ille der, selv om det absolutt ligger igjen noe på gulv, vegg osv. Vi pleier å spraye oss i dusjkabinettet, og så spyler vi det rent etter at vi er ferdige 🙂

   1. Bruker mannen din også sunspa..?hmmm…..

   2. Caroline

    Ja, det er hundre ganger bedre enn å ta solarium 🙂

 5. Hei

  Jeg har hørt at selvbruning ødelegger pigmentene i huden. Vet du noe om det? Vil gjerne prøve selvbruning, men har vært litt skeptisk etter jeg hørte det.

  1. Caroline

   Hei!

   Det har jeg aldri hørt noe om, men jeg kan aldri tenke meg at selvbruningen trekker så dypt at det går helt inn til cellene med pigment. Den virker nok kun i hudens ytterste lag 🙂

 6. Gode tips. Skal prøve selvbruningssprayen du anbefaler 🙂

  1. Caroline

   Jeg tviler på at du blir skuffet 🙂

 7. Sikkert et fint produkt.. Men du har skrevet samme innlegget flere gnager tidligere… Copy-paste??
  Føler du har gått ut på dato, lite nytt, spennende og motiverende..
  Mammablogger har du og blitt..

  1. Caroline

   Jeg har skrevet om SunSpa tidligere fordi det er et produkt jeg virkelig liker og kan gå god for 🙂 Ville det vært bedre om jeg stadig vekk skrev om nye selvbruningsprodukter? At jeg som blogger er trofast mot produktene jeg liker, og ikke lar meg styre av penger o.l, er utrolig viktig for min troverdighet. Det finnes selvsagt andre gode selvbruninger, men SunSpa er jeg veldig fornøyd med og ser ingen grunn til å skrive om noen andre pdd.

   1. Joda, men hvorfor skrive flere like innlegget det samme? Da kunne du helle skrevet ett innlegg hvis du skriver noe som – atter en gang har jeg brukt selvrbuning fra sunspa, les mer om dette her og link til gammelt innlegg.

    Mye oppat!

   2. Caroline

    Det er ikke alle som leser alle innlegg, og for å være helt ærlig så tror jeg ikke det innlegget du skisserer hadde falt veldig i smak :p Men jeg skjønner poenget ditt, variasjon er viktig, men noen ganger kan det være greit å gjenta seg. Når jeg gjør slike innlegg hvor temaet har vært oppe før, er det alltid en jobb med å skape nytt innhold som skiller seg ut fra det gamle.

 8. Cecilie

  Sunspa gir superfin farge. Elsk!! Men jeg blir nesten alltid skjoldete i armhule området. Tips for å unngå det?

  1. Caroline

   Hmm, det har jeg aldri opplevd :/ Har du forsøkt å smøre deg med bodylotion ca. 15 minutt før du brukre SunSpa?

 9. Maria :-)

  Hei! Har du link til ansiktsbørsten? 🙂 Mulig det er jeg som ikke ser den!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *