details: a princess is turning 2

bursdag2aar_30

Hei mandag og dataproblemer! Så utrolig frustrerende at bloggen så og si har vært nede siden jeg la ut gårsdagens siste innlegg, det er alle apple-produkter som ikke vil laste inn bildene og jeg vet dessverre ikke hvorfor. Jeg vet bare at vi har stått i kø for å få hjelp og at det derfor tok sin tid – men nå er alt fikset og jeg kan endelig vise dere alle detaljene fra 2-årsfeiring av husets eneste prinsesse 😉 Ingenting med unntak av trykksakene på kakebordet er sponset, men jeg linker likevel slik at det blir lettere å finne alt sammen for dere som lurer. Bare spør om det er noe mer dere vil vite! Og så håper jeg selvfølgelig dere liker det dere ser ♥ 

bursdag2_5


details from Nelia’s Sofia the First birthday party 

bursdag2_6

bursdag2_11

bursdag2_12

bursdag2_13

bursdag2_9

bursdag2aar_8

bursdag2_18

Vi serverte risengrynsgrøt både lørdag og søndag, og synes det var veldig greit med tanke på at det er jul snart 🙂 

bursdag2_10

bursdag2_17


Og så til kakebordet! 

bursdag2aar_26

bursdag2

bursdag2_21

bursdag2_27

bursdag2_16

bursdag2_14

bursdag2aar_4

bursdag2aar_19

bursdag2_15

bursdag2_3

bursdag2_29

bursdag2_23

bursdag2_28

bursdag2_24

bursdag2_31


where to get it all  

Kake, kjeks og makroner er laget av flinkeste Anne Brith. Sukkerpastaen som er utenpå kaken (mørk- og lyselilla) kjøpte jeg på Jernia. Muffinsformene er fra Meny og den spiselige metallicmalingen på makronene er fra Jernia. Banneret med kjoler og navnet til Nelia på, finner du her. Banneret med kroner og slott finner du herPrinsesse Sofia cupcaketopp finner du herPrinsesse Sofia tatoveringer og cupcakepynt finner du herPrinsesse Sofia borddekorasjoner finner herPappslottet finner du herPapirmøllene i lilla, rosa og lyserosa finner du herStor Prinsesse Sofia wallsticker kjøpte jeg herTrykksakene på kakebordet + takkelappen på kjeksposene til gjestene er sponset via kortshop.no. Jeg klippet dem ut og limte dem på sølvbakgrunn fra PanduroTasselgirlander, duk, pompoms, honeycombs, ballonger, hjertesjokolade, papptallerker og bestikk finner du her. Dype papptallerkener i sølv og bestikk i sølv fant jeg på Nille. Puh, jeg tror det var alt 🙂 

114 kommentarer

 1. du imponerer stadig vekk Caroline – så utrolig flott og gjennomført :-

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 2. Anette:-)

  Wow:-)
  Så fint og gjennomført:-)
  Kan tenke meg Nelia var helt i ekstase når hun så alt dette.
  Prinsesse Sofia er populær her hjemme også.Ser ut som hun koste deg masse:-)
  Kjolen hennes var jo så søt:-)
  Ha en fortsatt fin mandag 😉

  1. Caroline

   Haha 😀 Hun har ikke gjort annet enn å snakke om «sesse fia» 😀 Skulle tro at hun gikk lei, men der tok vi feil.

   Ha en fin dag <3

 3. Så utrolig flotte kaker og fine detaljer!! Virkelig drømmebursdagen for en liten jente 🙂

  1. Caroline

   Jeg tror hun var temmelig fornøyd 😀

 4. Utrolig fin pynt, Nelia er heldig som har fått slikt et gjennomført bursdagsselskap!
  Når det er sagt, så må jeg nesten bare si at jeg synes det hele kanskje blir hakket for overdådig og flott til en vanlig barnebursdag å være. Dette kunne ha vært en barnedåp. Sammen med gaven fra dere må jo hele selskapet til Nelia ha kostet mange tusen kroner. Jeg tenker på barn som lever i fattige familier, som aldri vil oppleve dette. Når Nelia begynner på skolen, vil hun helt sikkert komme i klasse med barn som er mindre priviligerte. Jeg håper bare ikke de barna vil føle at det er leit at de selv ikke kan få en tilsvarende bursdag. Jeg har ikke barn selv, så jeg skal ikke skrike for høyt. Dette er bare noen tanker jeg har 🙂

  1. Hei, jeg syntes på ingen måte at dette var en frekk kommentar, men fikk lyst til å svare likevel. Ikke fordi jeg tror Caroline trenger det, men for min egen del. Jeg har sett utrolig mange kommentarer i det siste som minner en del om din (selvom de ofte har vært veldig frekke, noe din ikke var). Jeg lurer på hvorfor folk til en hver tid skal passe på Caroline og minne henne på at hun er så heldig og at mange andre ikke er det. Jeg er helt sikker på at hun vet hvor bra hun har det og setter pris på det.

   Caroline syntes åpenbart det er gøy å planlegge eventer og å tone det ned fordi andre ikke får det samme blir feil. Hvis man hele tiden skal ta hensyn til hva alle andre føler og mener så lever man til slutt etter en mal laget av samfunnet som passer på alle andres følelser utenom ens egen. Det vil alltid være mennesker som har mer eller mindre enn en selv, jeg har selv hatt venner som har fått mye mer av sine foreldre enn det jeg fikk, og det plaget meg aldri, fordi mine foreldre lærte meg å sette pris på det jeg har.

   Dette maset om at Caroline hele tiden skal vite hvor heldig hun er som ikke har 8-16 jobb, eller fordi hun tjener mye osv er så unødvendig. Folk blir jo faktisk sinte her inne fordi Caroline har tid til å fjerne litt julepynt før en bursdag, det blir for dumt. Jeg blir bare så oppgitt av at det er så utrolig mye fokus på å kritisere de som har mye og å hylle de som har lite. Da jeg var liten så maste jeg masse om å få en himmelseng fordi vennene mine hadde fått, men jeg skal love deg at selvom jeg ble litt furt så påvirket det overhode ikke min livskvalitet at jeg måtte leve uten en himmelseng.

   Poenget mitt: Konstruktiv kritikk som bidrar til å bedre selve bloggen er jo bra, men såkalt velmenende kritikk om hvordan andre skal leve sitt liv er det ikke noe poeng i. Det er ens eget ansvar å lære seg å være fornøyd med eget liv. Hvis man får en dårlig følelse eller selvtilitt av blogger eller mennesker eller hva som helst så er det ens eget ansvar å kutte det ut av livet sitt. Det er ikke mulig for en så stor blogger å gjøre alle fornøyde, og noen kommentarer hører bare ikke hjemme her etter min mening.

   1. Kunne ikkje sagt det bedre 🙂

    Me har heller ikkje mye og kunne ikkje ha laget tilsvarende, men eg unner likevel Nelia en flott dag 🙂
    Så absolutt 🙂

    Det burde vært unødvendig dra frem de som har mindre hver eneste gang noen gjør noe fint/flott(dyrt?) Alle må leve slik de ønsker og eg er sikker på at Caroline & Co gjør mye godt selv om de har mye og lille Nelia får nok riktige verdier uansett 🙂

    Vibbedille 🙂

  2. Akkurat det tror jeg kommer helt ann på hvordan verdier man lærer barna hvis man har lite.
   Når man vokser opp uten så mye penger og luksus så skaper kansje foreldrene litt andre verdier som det og sette pris på lite og være sparsom for eks 🙂
   Selv syntest jeg det var godt og se at det ikke var helt over styr med kaker pynt osv 🙂
   Likte at det var litt mindre dill og dall denne gangen 🙂

  3. Enig med deg 🙂 Vi har selv mulighet til å ha bursdager som dette, men bremser bevisst for å få frem riktige verdier i våre øyne og det som vi synes er viktig å ha fokus på i en barnebursdag 🙂
   Men dette er jo opp til hver enkelt å avgjøre. Ingen fasit 😉 Forskjeller er det her i verden uansett.

   1. Christine

    Hei! Caroline har planlagt og pyntet gjennomført og helt nydelig, det er det ingen tvil om. Allikevel håper jeg at denne standarden ikke blir «normalen» her i Norge av den grunn at så mye pynt, ihvertfall tilsynelatende, som blir til avfall – det er ikke særlig miljøvennlig. Jeg tror at man kan pynte fint også med mer miljøvennlige materialer.

   2. Hva om hun gir det videre? En tanke som bare slo meg nå. I stedet for å kaste pynten, så kan den kanskje gis bort på Finn eller noe? Da vil jo også noen som ikke har mulighet til å kjøpe det selv få arrangere noe liknende til sine barn. Win-win både for miljø og de som må prioritere penger på andre ting (noe jeg er sikker på gjelder meg når jeg får barn).

    Ellers er jeg veldig enig med Nina over her 🙂 jeg vil lære barna mine å sette pris på det man har, se løsninger i stedet for problemer og aldri begrense seg selv på grunn av andre (innen rimelighetens grenser).

   3. Mariken

    Enig der. Er det kanskje litt frekt å si at barn husker ikke noe fra før de er 3 år når de blir eldre, og hva skal hun liksom gjøre for å toppe det der? Hva skjer på 10-årsdagen eller 18-årsdagen..?

  4. Regner med du ALDRI kjøper deg dyre klær, eller drar på dyre reiser i sympati med alle verdens fattige..? Det er selvsagt et tankekors at flere barn i dag vokser opp uten mulighet til å oppleve å få flotte bursdager, gaver, klær osv! Men sånn kan man rett å slett ikke argumentere! Caroline og Lars K har jo vist nestekjærlighet ved å organisere pengeinnsamlinger og er samfunnsengasjerte. De må få bestemme selv hvordan de vil feire sin egen datters 2-årsdag, ikke du!

   1. Det er helt unødvendig av deg å komme med en så krass kommentar. Vi har forskjellige meninger og verdier, jeg mener bursdagen var nydelig – men for overdådig. Jeg er kjent med at det er mange som deler min mening også. Det betyr ikke at jeg forteller Caroline hvordan hun skal leve, jeg bare sa min mening. Jeg trodde iallefall det var lov her inne 🙂

   2. Anonym

    Anne ta deg en vitamin-pille ;P
    Som du skriver så surt og meggete at de selv må få bestemme og ikke du. Så hvorfor bli så grinete for en ting som egentlig ikke har noe med deg og gjøre.
    Og du fikk faktisk fram et poeng om helt feil ting her, det var bare snakk om hvordan forventninger som kan komme med årene, At du dro fram shopping og dyre reiser har vel ikke noe og gjøre med hvordan bursdag man har råd til vel.
    Jeg er oppvokst fattig men glad 🙂 Elsker og gi selv-lagde julegaver og handler støtt på loppemarked.
    Personlig elsker jeg at jeg er oppvokst uten mye penger da jeg klarer meg selv og setter virkelig pris på de minste men beste tingene i livet 😉
    GOD JUL

  5. Kunne ikke sagt det bedre selv. Igjen en tendens til å kjøre på ytre verdier og overdreven fokus på at alt skal være perfekt. Tenkte barnedåp jeg også når jeg tittet gjennom bildene. Litt i overkant for en 2 årsdag etter min smak. Og også i forhold til de verdiene jeg ønsker mine barn skal ha.
   Men tipper Nelia storkoste seg.

   1. Caroline

    Så man kan ikke få gode verdier hvis man har bursdagsfeiring som dette? For en tåpelig kommentar.

   2. Såå overdådig er det da aldeles ikke. Kjøpt inn litt småting som pompoms, dill og dall, og heldig som hun er kjenner hun Anne Brith som kan lage en nydelig kake. Barnebursdager kommer i alle former nå om dagen, vi har vært med både på kinobursdager, i dyreparken, lekeland osv. Ser ikke hvordan det er noe mindre overdådig? Uansett blir jo dette en del av jobben. Caroline driver jo en produksjon her i form av innlegg, og dermed har hun mulighet til å legge ekstra innsats i begivenheter slik at hun også kan lage innlegg for å inspirere. Det å ha litt mindre betyr forresten ikke at man har bedre verdier enn de som har mer. Det er i så fall en veldig enkel tankegang.

   3. Mariken

    mye vil ha mer vettu..

   4. Caroline

    … og da kan man lære barnet at man dessverre ikke alltid kan «få mer» 🙂

   5. Så kj

   6. Klarer du ikke si nei til barnet ditt da ?:/ selv om man gir noe, bør man ikke gi mer..

   7. Gudrun

    Mulig du synes det er tåpelig at jeg ikke ønsker mine barn skal lære at det er helt ok bruke masse penger på ytre fysiske rammer i et helt vanlig bursdag selskap, men for meg ville det være trist om
    mine barns fokus lå der….

   8. Caroline

    Ja, for om man er av den oppfatningen kan man virkelig ikke ha gode verdier… Folk er ikke endimensjonal.

  6. En toåring trenger ikke alt dette for å være lykkelig………. men så lenge Nelia blir lært å sette pris på tingene hun får, så gjør det vel ingen skade. Jeg synes at det å ha ydmyke forventninger er en meget fin kvalitet, og personlig tror jeg dette her lærer bort det motsatte. Og jeg mener også at når man skriver om barneoppdragelse på åpent internett så må man regne med å få tilbakemeldinger, på godt og vondt. Folk har forskjellige meninger, sånn er det bare.

 5. Det er jo kjemefint og hyggelig alt sammen, men jeg synes ikke bildene er fine denne gangen. Det er noe med lyssettingen – redigeringen som blir feil for meg.

  1. Martine

   Har tenkt det samme om bildene. De ser ut til å være redigert litt for lyst, slik at de nesten er ubehagelig å se på, detaljene forsvinner litt. Men ser ut som en kjempefin bursdagsfeiring for Nelia 🙂

   1. Martine

    Kanskje det har noe med synet til Lars Kristian å gjøre 😉

 6. Herregud så flink du er! For en inspirasjon 😀

 7. Så nydelig! Nelia må ha vært i ekstase!

 8. Hei! Endrer «nick» jeg, vil ikke assosieres med den andre M her. (Ville aldri begynt innlegget med Herre…. feks!) Grattis med gjennomført bursdagsfeiring!

 9. Johanne

  Wow for en bursdag:)
  Kan jeg spørre hvor kjolen du har på deg er fra? den var superfin.
  Johanne

 10. Åh, så herlig du har gjort det for lille prinsessa deres<3
  Nå gleder jeg meg virkelig til å lage prinsebursdag i februar. Det blir stor stas<3

 11. Anna Lisa

  Skjønn 2 åring!
  Blir bare lei meg over å lese alle de spydige kommentarene folk spyr ut av seg her inne.
  Kan dere ikke bare la være å si noe i det hele tatt, ggggrrrrr
  Synest synd på jenta som en dag i fremtiden skal følle med og lese om alt det fine hennes foreldre har gjort for henne.
  jeg er glad vi er noen her inne da som styrer og steller for barna våres Caroline og jeg skulle ønske at du kunne svare tilbake med samme mynt. Gi dem inn
  Fin kveld!
  Klem

 12. Hei, du dyktige dame:) Så utrolig flott du /dere har gjort det for den nydelige prinsessa deres,alt du gjør er så fantastisk gjennomført Caroline,du er altså så flink :)Ser ut som Nelia hadde en fantastisk bursdag ,lille vakre <3 Klemmer

 13. Hvor har du kjøpt hjerteskålene?

 14. Ser ut som en fest verdig en prinsesse! All ære til deg og LK, dere går virkelig all-in!

  Ser det er flere enn meg som lurer, kunne du snart svart på alle spørsmålene du får angående eksponeringen av Nelia? Har to barn selv, og for meg hadde det ikkje vært aktuelt å legge ut bilder på denne måten på en offentlig blogg. Jeg mener det IKKE som kritikk, det er en undring, og det hadde vært interessant å lese dine tanker om dette 🙂

  1. Jeg synes det har blitt altfor mye hysteri den andre veien. Nå kan man nesten ikke ta bilder på en eneste avslutning eller anledning fordi foreldre er hysteriske for at et lite bilde av barnet skal komme på sosiale medier. Dersom bildene ikke er kompromitterende i innhold er det virkelig ikke farlig å vise litt av barna sine. Jeg begynner å bli lei av å se bare små hender og føtter og tepper etc. Selv Pia Tjelta viste tvillingene sine i sin helhet. Creds! Jeg kommer til å fortsette å ta bilder og legge ut. Så jeg synes det er helt ok Caroline, selv om mengden bilder av og til kanskje er litt stor! 🙂 Så dere hysterikere, slapp av…

   1. Hva med barn som lever i skjul for f.eks. sin far? Det fins faktisk flere av disse… Og det må tas hensyn til!!

   2. Jeg håper du i alle fall holder deg til å legge ut bilder av egne barn. Publisering av bilder av andres barn er faktisk ikke lov uten samtykke fra foreldre/foresatte. Det regelverket må også alle medier forholde seg til, så det er ikke noe hysterisk som småbarnsforeldre har kokt ihop på egenhånd.

    Det finnes mange VELDIG gode grunner til at man ikke skal legge ut bilder av andres barn. Blant annet barn og familier som lever helt eller delvis skjult fra noen eller noe. Og de vet du ikke hvem er. De kan være i livsfare om bilder av de publiseres.

    I tillegg finnes det mange der ute som leter etter bilder av barn til å brukes til særs lite hyggelige ting. Les deg litt opp på digital kidnapping så kanskje du ikke synes det er så hysterisk likevel.

   3. Oh dear… Det ER hysterisk når dere skriver som over her. Selvfølgelig tar man hensyn hvis noen lever i skjul for far….eller mor! Men vanlige uskyldige bilder av unger som synger eller leker!? Fri og bevare sier nå jeg. Krise! Så hvorfor skal Caroline mene noe om eksponeringen av Nelia? Det er hennes valg, og mitt valg er å «poste» mine barn hvis jeg vil, ferdig snakka. Så må dere andre gjerne vise fram teppekanter, hender, føtter og hårpynt. Zzzzzz…..

   4. Men det er jo det jeg sier; så lenge du bare poster bilder av egne barn får det jo bli ditt valg. Det er publisering av bilder av andres barn som er et problem. For det første er det altså ikke lov rett og slett, og for det andre har du ingen anelse om hvem som lever i skjul for noen. Det er ikke akkurat sånn at de som lever i skjul for en eller annen trussel, utbasunerer det til hele verden rundt seg…. Så det du altså kan gjøre for å ta hensyn til det, er å ikke publisere bildet av andre barn. Verre er det ikke.

 15. Hei Caroline!
  Så utrolig flott dette var, det må være drømmebursdagen for alle toåringer! Du er så flink som får til alt 🙂 Nelia er heldig som har deg som mor!

  Jeg har lest bloggen din siden 2010, og er stor fan av deg. Det er akkurat som at jeg kjenner dere og er glad i dere, hehe. <3 Du inspirerer meg på så mange måter, både med trening, interiør, mote, reiser og gode holdninger til mye her i livet, og du tør å si ifra. Selv gjør jeg sjelden det, men kanskje blir jeg like flink som deg en dag. Jeg prøver i alle fall, og du hjelper meg på veien, selv om du kanskje ikke vet det. Likevel er det en ting jeg har tenkt på. Vær så snill å ikke tolk det kritisk, for det er ikke ment som kritikk. Men hva er dine tanker rundt miljøhensyn, forbrukersamfunn osv? Dere reiser jo mye både med bil og fly, kjøper dyre kaker og bannere og muffinsformer (som er kjempefine, men er det nødvendig?), kjøper stadig nye (dyre) klær til både deg og Nelia, vesker til mange tusen og treningsklær og joggesko i hytt og pine. Jeg kan forstå at dette er morsomt og at noe av det er nødvendig å ha, men trenger dere så mye? Jeg mener ikke at bare akkurat du/dere skal endre forbruket deres (jeg skal absolutt ikke blande meg i deres forbruk!), men siden du er et så stort forbilde for så utrolig mange mennesker tror jeg absolutt at du kunne påvirke mange til å gjøre en forskjell. I tillegg er det veldig holdningsskapende at dere feirer en toråsdag på denne måten. Hvordan hadde det blitt dersom alle skulle hatt et så stort forbruk av ting for hver bursdag? Hvordan blir det når Nelia skal feire 10årsdag? Skal denne bursdagen toppes hvert år?

  Ha en fin uke, flinke du! Klem 🙂

  1. Tenkte på det samme. Bruker dere noe av dette ved en senere anledning, eller går det rett i søppla?

   1. Caroline

    Vi har tatt vare på mye som kan brukes ved en senere anledning 🙂

  2. Caroline

   Hei Sofie! Tusen takk 🙂

   Jeg vet ikke helt, jeg tenker jo på det og forsøker å gjøre bevisste valg i hverdagen. Vi resirkulerer, kjører El-bil, gir bort klær, tar vare på enkelte ting for gjenbruk osv., men jeg tror uansett det er ekstremt vanskelig å lykkes med en blogg av mitt format samtidig som man skal være miljøvennlig. Da må jeg i så fall ta utgangspunkt i hva jeg gjør, og så ta små grep i hverdagen 🙂

 16. Haha, du er gal, Caroline!! =) Og det har du jo selv påpekt også. 🙂 Dette er så gjennomført og overdrevet at det nesten blir litt sært. Da tenker jeg på merkelapper på smør og kanel feks. Men vi må jo alle få lov til å ha våre særheter og ting som vi interesser oss spesielt for! (Jeg er for eksempel nevrotisk på rydding og systematisering) Jeg er litt humoristisk og litt kritisk her. (Mest kritisk på grunn av søppel «bruk og kast» som genereres av pynt og papptallerkener) Ellers er det jo flott at du steller til så fin bursdag for dattera di. Håper bare ikke det stilles samme krav til meg, dersom jeg blir mamma i framtiden. 😀 😉

  1. Må si meg enig. Smilte godt da jeg så merkelappen med smør, sukker og kanel. Men så har du jo selv påpeket, Caroline, at du er over gjennomsnittet glad i planlegging og detaljer. Veldig fint har du i alle fall gjort det for Nelia! ♡

 17. Jennifer

  It seems like just yesterday that you shared photos of her 1st birthday! Wow, a year went by so fast!

 18. Så masse flotte detaljer, dere har virkelig lagt dere i selen for at Nelia skulle få en helt fantastisk feiring! 🙂 Ho har sikkert storkosa seg og hatt en super bursdag 🙂

 19. Hei, Caroline!

  En kjempefin bursdag du har stelt i stand for datteren din. Jeg har vært fast leser av bloggen din i flere år, men i det siste synes jeg det rett og slett har blitt vanskelig å se på bildene dine. De er rett og slett for lyse, og det gjør det vanskelig å fokusere. Eller kanskje det er bare for mye hvitt i bildet? Hva vet vel, jeg… Kun ment som kritikk av bildetakingen, fordi motivene er jo i grunn fine. Det har bare blitt for mye hvitt og rart fokus i det siste.
  Ha en kjempefin uke! 🙂

  1. Henriette

   Må si meg enig! Bildene den siste tiden har virkelig ikke vært fine :/ Får litt vondt i hodet av å se på dem, de er så lyse. Dere er jo vanligvis så flinke til å ta bilder. Hmm.. Ser iallfall ut som Nelia storkoset seg fra morgen til kveld!

   Ha en fin uke, Caroline 🙂

 20. Jeg er ikke så god på foto, men disse bildene er så innmari hvite/lyse..? Det samme på det forrige innlegget.. lite kontraster, og vanskelig å se hvor noe slutter og noe annet begynner. Det er forsåvidt ganske pent, men det er vanskelig å se detaljer og veldig anstrengende å se på. Er det noe med hvitbalansen eller noe, som gjør det? 🙂

  1. Ikke så mye med hvitbalansen å gjøre, det går mer på fargene i bildet, heller at de er litt overeksponerte som får bakgrunnen til å bli relativt lys og.. ja overeksponert 🙂

  2. Enig! Dessverre vanskelig å se, både på mobil og Mac :/

 21. Gud bedre… Hver sin lyst men dette blir for mye av det gode for min del. Minner mer om en dåp eller 30-årslag med navnelapper og greier…

 22. Nydelig bursdag for en nydelig jente! 🙂

  Jeg bare lurte litt på bildene i de tre siste innleggene. Er det en bevisst endring i bildekvaliteten/uttrykket? De er så lyse at det er vanskelig å se.

  1. Caroline

   Bildene på forrige innlegg var bevisst lysere for å ikke gi bort for mange detaljer, men jeg synes ikke bildene i dette innlegget er noe spesielt lyse :/ Ser det er flere som påpeker det, men det er ikke med hensikt.

   1. Tenkte også at det var vanskelig og «slitsomt» for øynene å se på bildene, da de er veldig lyse

 23. Wow 🙂 Fine bilder! Hvor er pottene i sølv med lilla bånd rundt fra? De som rosene står i? 🙂

  1. Caroline

   Pottene er fra Mester Grønn 🙂

 24. Dette ble vel litt overthetop. Glad jeg ikke er venninna di, for hadde aldri turt å invitere dere i bursdagen til mine barn. Og ville tenkt at det jeg stelte i stand ikke er bra nok for din standard. Men kan tenke meg at Nelia er fornøyd….

  1. Dersom man er venninner ville man jo ikke tenkt på den måten? Jeg har venninner som er «overthetop» med alt dem gjør, går 110% inn for alt og gjennomfører helt lekkert, jeg føler meg ikke mindre bra i det hele tatt! Jeg spør heller om tips og hjelp om jeg føler jeg trenger det, og når de kommer til meg og mine «vanlige» tilstelninger» er de kjempe fornøyd og tenker ikke på at jeg steller i stand i en mindre skala enn dem. Som venninner respekterer man hverandre 😉

  2. Caroline

   Mine venninner kjenner meg heldigvis godt nok til å vite at jeg aldri ville dømt noen for å arrangere en bursdag som «ikke er bra nok for min standard».

   1. Gudrun

    Ja greitt nok at dere voksne venninnene aksepterer hverandres ulike ønsker/muligheter til for eks å lage i stand en bursdag på dette nivået. Men hva med barna? En 2 åring vil selvsagt ikke reflektere over nivået på en bursdagsfest, men det tar ikke lang tid før dette kan skape pisunnelse/forlegenhet hos barna.

 25. Hjæælp, håper ikke at mine fremtidige barn forventer slike bursdager! Men at du er flink skal du virkelig ha creds for! Jeg elsker å styre med slikt selv, men tror jeg aldri ville klart alt dette! Kan tenke meg Nelia var stolt den dagen 🙂

 26. Hipp, hipp, hurra for bursdagsjenten 🙂 så flinke dere har vært å lage istand, nydeligt var det :-))

  1. Caroline

   Hipp, hipp 😀

   Tusen takk 🙂

 27. Wææ, du er altså bare såå flink til å dekorere! Alle de flotte detaljene. Kan tenke dette var stas for prinsessen deres.
  Ha en nydelig kveld, fine du!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 28. Ingrid H

  Jeg ringer deg neste gang jeg skal arrangere noe! 🙂

  1. Caroline

   Haha 😀

 29. Veldig fint:) Bare litt plagsomt med så vanvittig hvite/lyse bilder.

 30. Hei Caroline! Jeg har en liten utfordring til deg, du deler så mange nydelige bilder av et strøkent og vakkert hus men jeg håper at dere har det litt slik som oss andre småbarns foreldre av og til også, at det flyter litt og er litt kaos. Jeg har skrevet et blogg innlgg om dette og som er lest av over 22 000 til nå og det har skapt voldsomt engasjement. Jeg prøver nå å utfordre andre til å tørre å vise fram sitt uperfekte julehjem, slik at vi alle kan slippe ned skuldrene litt og vite at det faktisk er ganske normalt at det ikke er helt strøkent hele tiden. Det er kanskje et lit utypisk innlegg for deg, men jeg prøver meg allikevel for jeg vet hvor stor påvirkningskraft du har 🙂

  Her er mitt innlegg:

  http://teamoments.blogg.no/1448280724_dere_har_det_alltid_s.html

  1. Neei! Ikke legg ut bilder av rot osv .. Elsker denne bloggen fordi det er så mange bilder som man drømmer seg bort i, og kan bruke som inspirasjon. Ser selv ikke vitsen med å alltid skulle påpeker for andre «vi har det rotete» . Det er jo aldri hyggelig med rot?

  2. Anette. Hvilken interesse har en av å se andres rot ? Det har jeg aldri skjønt, heller aldri skjønt hvordan folk kan ha kaos på kjøkken ,full stua av leker, klær slengt osv. Jeg har det slik som Caroline, for meg så er det helt normalt, Rent og ryddig fordi jeg trives med å ha det slik. Alle er forskjellige, jeg hadde aldri klart å slappe av med rot rundt meg. Hadde det slik når barna er små, og nå når de nærmer seg tenårene så har jeg det slik og jentene trives med å ha det ryddig.
   Noen er bare slik at de vil ha det ryddig, og Caroline har nevnt flere ganger at både hun og mannen liker det ryddig, så da skal vi da ikke forvente at de skal lage kaos» for tilfredstille noen.

 31. Liker veldig godt at du forteller hvor du har fått tak i alt! Håper du gjør det samme når du skal lage innlegg om pynting og borddekking til jul:-)

 32. Miss Etoil

  Det blei nok en flott dag for lille prinsessa deres! Er jo så utrolig gøy å ordne til for barna, har både ei prinsesse/ballerina og en prins selv og vært gjennom mange bursdagsselskaper, sist var det 15 femåringer I husetdet var livat, hehe.

 33. Ser flott ut, men for min del mangler dette sjarm. Hvor er hjemmelagde kaker med lys på? Alt ser så kjøpt og betalt ut… Kanskje du skulle brukt litt bedre tid på kjøkkenet enn å bruke timesvis på å få alt til å se så perfekt og symmetrisk ut…
  Jeg kjenner at alt er blitt for fjollete med denne bloggen.. Bloggen som jeg har fulgt i flere år- Synd er det, men det er vel ofte hva som skjer når der blir mye suksess og penger på forholdsvis kort tid.

  1. Jeg satt i grunnen og tenkte at som gjest ville jeg satt mer pris på om vertskapet brukte tre dager på maten enn på papirpynt…

  2. Godt sagt og såååå enig. Vakkert og fint på en måte, men kunstig og sært og uten sjarme for min del……

  3. Enig. Det blir for striglet og uten personlighet for meg.

   1. Dette er helamerikansk. ! ( les:forstadsliv..) Men jeg synes faktisk hele denne bloggen har blitt sånn.
    Ikke mye av den europeiske og skandinaviske identitet her.
    Hvor ting, møbler og pynt er litt mer tilfeldig satt sammen og fulle av sjarme.
    Husker du viste en bok som het noe som «How to be Parisian»?? Vel, lenger unna enn dette kommer du ikke…

 34. Tintin Tinemor

  Sykt!!!!

 35. Kristin

  Nydelig pyntet!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 36. Nydelig arrangement! Lagt listen høyt nå, så lykke til resten av livet:-)

  1. Caroline

   Haha 😀 Det fikk jeg høre i fjor også :p Men må man hele tiden ekspandere?

 37. Hvorfor har du valgt å merke innlegg som inneholder lenker til sponsede produkter dårligere i det siste? Før var du greit og informerte om at innlegget inneholdt sponsede lenker, men så ble det plutselig slutt på det. Det er helt sikkert innafor, men virker veldig spekulativt og litt sleipt å brått slutte. Ble det for mye klaging på at nesten ingen innlegg var uten reklame?

  Vil vite om innlegget inneholder sponsede produkter før jeg begynner å se bilder og lese..

  1. Caroline

   Hei!

   Om du opplever det så er det ikke noe som er gjort med hensikt :/ I dette innlegget så er det opplyst at trykksakene er sponset før bildene, det er også merket ved selve lenkene, så det er nok godt innafor 🙂

 38. Gratulerer så mye til Nelia! Og for en fin fest du laget for henne 🙂 Husets eneste prinsesse? Tolker det til at det snart blir flere..? 😉

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Haha… Vi får se med tiden 🙂

 39. Karoline

  Er folk i tvil om hva som er sukker, kanel og smør? Med tanke på at du faktisk må ha merkelapper…

  1. Caroline

   Ja, Lars-Kristian er jo faktisk nesten helt halvt blind 😀 😀 😀 Mamma spurte om akkurat det samme.

   1. Cecilie

    Håper ikke jeg treffer han i trafikken!!

 40. Veldig flott pyntet og i gjennomført tema, men det å serverer risengrynsgrøt begge dagene synes jeg var litt stusselig. Det blir bare søtt alt sammen, med sukke og kanel på grøten og litt senere kakene. Er jo godt med noe annet før de søte kakene. Ja, ser tanken at det snart er jul og enkelt å servere, men faktisk overrasket at dere legger så lite i maten, når dere bruker så mye tid på pynten.

  1. Caroline

   Vi synes at grøten var perfekt, i og med at vi hadde noen gjester som fortsatt er på grøtstadiet, pluss at vi nærmer oss jul 🙂 At det ble servert begge dagene spiller ikke så stor rolle siden det ikke var de samme gjestene. Vi kunne sikkert lagt mer i det, men følte ikke at det var behov for det denne gangen.

   1. Sånn er det. På en side altfor overdådig, og på en annen side stusselig med «bare risengrynsgrøt» 😉 Og sånn går no dagan, som vi sier i Trondheim 🙂

 41. Var det «venner med barn» bursdag eller «barnehagebarn» bursdag?

  Merker nå i barnehagen og på skolen at mange foreldre ønsker å tone ned bursdagene. Typiske tema bursdager er ikke populært (blant foreldre) i våre klasser. Blir litt sånn at barn ønsker å toppe hverandres bursdager (de som synes det er helt greit og mener barn må tåle det- har dere barn selv?) ofte synes jo barna de «enkle» bursdagene er morsomst uansett da, men vi opplever en kombinasjon av alt som best, da går ikke barna lei av alle feiringene. Blir jo tross alt 15-20 bursdager i året PER unge….!
  Gjenbruk og miljø er en ting, men hadde dette vært standarden i vår barnehage/klasse vet jeg en del foreldre glatt hadde sagt «glem det!»
  Men som bursdag med familie, venner med barn osv er det jo morsomt da. Er jo mest for de voksne man pynter uansett, i alle fall når man er så liten.
  Synes det var gøy jeg, går jo selv bananas i festbutikker fra usa 🙂

  1. Caroline

   Det var venner med barn 🙂 Jeg vet ikke helt hvilken ordning det er i barnehagen her :/

 42. Carolibe

  Sitter egentlig og ler litt nå. Er vel mest over hvor forundret og oppgitt jeg blir på disse kommentarene i dette og andre innlegg. At hvordan det går ann for andre mennesker å bry seg om hva Caroline gjør og heller burde gjøre. Spiller det noen rolle da? Vær heller opptatt og bruk energien deres på deres eget liv, og ikke bland dere oppi hvordan andre velger å leve sitt.
  Jeg heier på deg Caroline og LK, masse inspirasjon 🙂

  1. Haha, helt enig! At folk gidder å bruke så mye energi på å skrive krasse kommentarer på ting som dette.

   Caroline er kjempeflink og Nelia er superheldig som har en så talentfull og kul mamma:)

 43. Wow! Imponerende flott og gjennomført. Dette kan du! En skikkelig prinsessebursdag 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 44. Og kommentaren min er ikke postet fordi? Du ikke er en mammablogger eller??

 45. Hei Caroline!
  Så fin bursdag du har stelt i stand for Nelia!
  Det jeg lurer på er hvordan du klarte å holde kakene og det saftig etter at Anne Brith og gjengen var på bakebesøk? Det var jo vel flere dager før besøket? Bare var litt interessert i det fordi jeg ofte føler at det blir så mye baking og styr kvelden før og samme dag for at kakene skal holde seg saftige. Kan man fryse makroner med (og uten) fyll, eller muffins med frosting? Superinteressert i svar! 😀

  Klem fra Doris.

  1. Caroline

   Det stod i romtemperatur, og det gikk helt fint 🙂 Men makronene ble litt tørre på søndagen, og på mandag var de helt knusktørre :O Så det bør spises innen to dager. Kaken gikk det helt fint med 🙂 Om du kan fryse de vet jeg ikke, det må du nesten høre med Anne Brith om.

 46. For ei flott og flink dame du er! Alt er så gjennomført og ordentlig 🙂
  Blir ratt stolt av å være fra Østfold! haha 🙂

 47. Helt nydelig, heldige Nelia! Du er så utrolig kreativ og inspirerende!

 48. Kristine

  Jeg må bare kommentere!
  Jeg er så lei av å lese disse kommentarene til sure mødre som GARANTERT hadde gjort det samme dere gjør for Nelia om de hadde muligheten til det.

  For det første, det er INGENTING galt med at dere har alenetid. Det gjør at dere får et bedre forhold, og det merker barn. Bare fordi man får barn betyr det ikke at man skal være sammen med de 24 timer i døgnet – det er ikke bra for verken barnet eller foreldrene.

  Og, Caroline, du er altså SÅ skjønn som lager en så fin bursdag til datteren din! Hun er virkelig heldig som har foreldre som dere!

  Jeg får faktisk skikkelig vondt av å lese visse kommentarer. Du får jo aldri fred. Du har vært utrolig flink med bursdagen til Nelia!

  Ha en god tur i København!

 49. Tusen takk for at du er Så stor inspriasjon! Hvor fekk nelia kjomen frA?:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *