the perfect pink little kitchen

nelia lekekjøkken

Hei søndag! Og en veldig sen oppdatering. Vi har hatt litt å rydde opp og vaske etter gårsdagen og nå er huset klart for selskap igjen. Gleder meg til å vise dere bilder av alt 🙂 


kjøkkenNelia

I dag våknet vi til kaffe og kake på sengen servert av husets 2-åring. Kaffen var selvfølgelig ikke i den rose plastkoppen og kaken var laget av tre, men det var mikset sammen med verdens beste omtanke på tidenes skjønneste, rosa kjøkken. 

kjøkkenNelia_3

Vi hadde en kjempefin feiring i går og startet med å gi Nelia bursdagsgaven fra oss, for ettersom vi var på ferie på selve dagen hennes ville vi vente helt til hun skulle feire den her hjemme. Så i gårsdagens kalenderluke pakket hun opp kjøkkenredskap, som kjeler og lekemat, og mens hun satt og holdt på med dette nede snek jeg meg opp og flyttet lekekjøkkenet hennes fra vårt soverom til hennes. Dette kjøkkenet har Lars-Kristian virkelig jobbet med, jeg har aldri i mitt liv sett noe komme så flatpakket! Og det ble jo så utrolig fint! Da vi sa at det ventet en overraskelse på rommet hennes, var det en ivrig kropp som krabbet fort opp trappen og da hun åpnet døren til rommet sitt, var det bare et stort hyl som glapp ut av henne.

kjøkkenNelia_4kjøkkenNelia_6

Så her har hun det helt topp, og dette er absolutt et tips om du ikke vet hva du skal gi i julegave til noen på hennes alder eller til noen som er eldre 🙂 


Jeg tenkte å knyte på meg joggeskoene mine hvert øyeblikk og rekke en løpetur før gjestene kommer. Det klør i kroppen etter å svette litt! Jeg har virkelig vært dårlig på treningsfronten etter at vi kom hjem fra Spania, men sånn er det i hektiske perioder. En kan ikke rekke alt hele tiden. Til uken håper jeg likevel å være tilbake i gamle rutiner igjen, selv om vi er på reisefot. Jeg savner den ekstra energien treningen gir meg! 

Håper dere har en fin tredje søndag i advent 🙂 Jeg tenkte å komme med litt borddekkingstips litt senere, så stikk gjerne innom da ♥ 

31 kommentarer

 1. Neliane

  Ante meg at min kommentar på forrige innlegg ikke kom med.

  Nydelig lita jente du har da. Det er ingen tvil. Men himmel for en rosa verden! Og rommet hennes ser ut som en utstilling, håper det er litt rotete der innimellom? Eller flyr du og rydder konstant? Ufattelig hva du klarer å få puttet inn i døgnets 24 timer. Det er enten meget beundringsverdig eller komplett nevrotisk.
  Uansett ha en flott feiring med familie ikveld 🙂

  1. Neliane. Du må ha et stusselig liv dersom mesteparten av tiden din brukes i å skrive småsure kommentarer til bloggere. Det er en rosa verden ja, men vet du hva det er helt greit. Det er sånn de fleste små jenter har det på rommet sitt, det har mine hatt også. Når de blir større så velger de selv, men hva er dette med å kommentere at ting er så rosa til jenter. Ser det er diskusjoner rundt dette flere steder.. Hvorfor i alle dager skulle hun legge ut bilde av et «kaos»rom ? Og en annen ting som er lurt å lære barn fra de er små ? Det er å hjelpe til å rydde, har aldri hatt rot og leker flytende rundt. Men har hatt leke glade barn som har hjulpet til å rydde fra de var små, noe som igjen betyr at de har ryddige rom når de er litt større.. Siden det «ante» deg at forrige kommentar ikke kom med, så kanskje du skulle tenke litt før du trykker send kommentar da kanskje.. du er alltid «gretten» og små ufin.

   1. Im Dina

    Ikn : i all respekt. Er du helt psykelig opptatt av caroline? Virker litt creepy hele greia. Alle som deler en mening eller spør om noe du oppfatter som ukorekt angriper du på 3 sekunder med milevis av moralpreik.

   2. Im Dina.. Neida, ikke i det hele tatt. Men på lik linje med deg og alle andre så kan jeg svare i kommentar feltet. Og når folk gjentatte ganger kommer med sure negative kommentarer så gjør jeg det . Men ikke så ofte jeg svarer, men du sikter vel til at jeg kommenterte under din merkelige kommentar om mannen til Caroline hadde gjort karriere.. Dette er vel ikke hverken agresivt eller dedikert ragna..?? Men så rart noen forsvarer Caroline så blir vi blodfans.. blir dårlig stemning av sånn du svarer også ragna

   3. Caroline gjør generelt sett en bedre jobb ved å svare for seg selv enn det dedikerte agressive blodfans gjør. Det blir dårlig stemning her av sånt.

   4. Savner virkelig en «liker»knapp her inne…ragna har et godt poeng 🙂

  2. Når jeg var liten lærte jeg å rydde opp etter jeg hadde lekt med lekene mine jeg! Kanskje du burde bruke tiden din på å lære barna dine det også istedenfor å hakke på Caroline stadig vekk Neliane? 🙂 Utrolig hva barn lærer seg om de har litt oppdragelse altså :-p

  3. Det er ingenting galt i å ha et ryddig hjem. Vi har 2 barn, huset vårt er strøkent til en hver tid, og vi er verken nevrotiske eller flyr rundt og rydder til alle døgnets tider. Vi plukker opp ting etter hvert, da blir det heller ikke rotete. Når jeg er ferdig med avisen legger jeg den i papirinnsamlingen, når jeg er ferdig med kaffen setter jeg koppen i maskinen, når jeg kler av meg om kvelden legger jeg klærne i skapet i stedet for på gulvet. Og barna våre er oppdratt til å gjøre det samme. Selvfølgelig er det litt rot på gulvet når minsten leker med togbanen sin på stua, men når han er ferdig rydder han opp og bærer det tilbake på rommet sitt. Det har med vaner å gjøre og tar ikke noe tid når man tar det etterhvert.

 2. Så nydelig lekekjøkken! Minstemann her får lekekjøkken til jul, gleder meg til å se reaksjonen 🙂
  Gleder meg til borddekkingstips foresten!! Kos dere med selskap og ha en fin adventsøndag 🙂

 3. Heldige Nelia Dette i hvitt har min lille fått av oss, og det blir godt brukt!! Også er det jo så nydelig

 4. Hvor er kjøkkenet kjøpt?

 5. Så utrolig koselig! Det var jo kjempe fint!

 6. Elizabeth

  This is so lovely! 🙂 She must be so happy and excited!
  Please, Caroline, where is the gorgeous kitchen from?
  Happy holidays!!

 7. Hvor er lekekjøkkenet kjøpt? 🙂

  1. Jeg kjøpte akkurat dette kjøkkenet i hvitt til vår lille her, men det ser ut som de er utsolgt av akkurat dette nå.. Men se på; http://www.tilboligen.no/tilbarn/inneleker/lekekjokken-kjopemannsdisk/hvit-vintage-kjokken

 8. Guttemamma

  Gutten min på 15 mnd får lekekjøkken til jul 🙂 Han har pakket opp kjøkkenredskaper i noen av pakkene i kalenderen, og synes det er så stas! Så tror det blir suoert med kjøkken selv om han er litt yngre…

 9. Dette kjøkkenet fikk eldste for 6 år siden og er nå på barn nr 3. Godt brukt og like fint.
  Og er virkelig flatpakket ja

 10. Altsåå, såå søt!! Og for en drøm at et kjøkken, nesten så man vil være liten igjen 😉 Håper feiringene har vært supre! Ser ut som at Nelia får fantastiske minner å se tilbake på. Du ser virkelig ut til å være en fantastisk mamma på alle måter! Ikke la deg arrestere av det surmagede mammapolitet! Gleder meg til den dagen jeg blir mamma, du blomstrer iallefall! Stor klem 🙂

 11. Kariann

  Kan tenke meg hun har kost seg masse. Både med Sofia selskap (noe jeg gleder meg til å se bilder fra!) og lekekjøkken. Lille tulla her fikk lekekjøkkenet sitt til ett års dagen. og hun styrer og lager mat og serverer både det ene og det andre til oss. Hehe. Og Nelia er jo et halvt år eldre så tror nok hun leker enda «bedre» med det. Så gøy!! 😀
  Dere er så gode. og håper dere har hatt en fin bursdagshelg. 🙂
  Klem

 12. Så nydelig! Er gøy med kjøkkenrelarterte leker!

  Gleder meg til å se bilder fra feiringen!

 13. Vi har det samme kjøkkenet bare i hvitt. Våre barn fikk det i felles julegave da de var 1 og 4 år. Det er nå 4 år siden og det er fortsatt i bruk, og fortsatt like fint!
  Husker jeg bannet meg gjennom monteringen ja!

 14. Alexandra

  Åhh når jeg satt å monterte dette kjøkkenet natt til 24 desember for 3 år siden som julegave til en forventningsfull snart 2 åring så tenkte jeg for meg selv at nå skulle Caroline Berg Eriksen sett meg. For jeg var så stolt og syntes det er så utrolig nydelig.

  Nå er det flittig brukt av lillesøster snart 2 år her i huset <3 Og jammen så vil storesøster som snart er 5 gjerne være med fortsatt.

 15. Kjøkkenet ser perfekt ut for en liten frøken, hun kommer helt sikkert til å ha mye gelde av det! Håper og tror dere koser dere med selskap 🙂

 16. Anna Lisa

  Så koselig for Nelia å få rosa kjøkken! Så lekkert og stort det var da,
  Hun vil nok kose seg masse med det!
  Gleder meg til fortsettelsen av selskapet
  Klem

 17. Så utrolig nydelig kjøkken 🙂 Kan tenke meg at det var stas ja 🙂
  Vi gav nylig et trekjøkken til gutten vår på 1,5 år og han var også mildt sagt begeistret. Så gøy når han leker med det 🙂
  Kos deg masse resten av kvelden. NYT <3

 18. Leikekjøkken er virkelig noe som mine to ( på 3 og 4,5) har brukt og bruker mye!! 🙂 Og dette var jo skikkelig lekkert da!! 🙂 Håper dere har hatt en super feiring 🙂

  1. Caroline

   Vi har hatt det helt topp 😀

 19. Så nydelige bilder! Nelia er jo virkelig i sin beste alder nå 😀

 20. Jeanette

  Hei 🙂

  Kan jeg spørre hvor kjøkkenet er fra?
  Har nemmelig prøvd å få tak i dette kjøkkenet en liten stund nå.
  Viser seg at de har endret på dette lekekjøkkenet. De endringene liker ikke jeg,
  så kunne tenkt meg den typen du har til Nelia, til mine små.

  Mvh

  Jeanette

  1. Caroline

   Det finnes flere steder, men vi kjøpte det her: http://www.multitrend.no/kidkraft-lekekjokken-vintage-rosa/cat-p/c/p10500088

   🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *