christmas kitchen, rudolf slippers and smoothie bowl

morgenbursdag

God morgen, fine lesere ♥ Her er vi i full sving med forberedelser til 2-års bursdag, og vi satt jo faktisk oppe til midnatt i går med ballonger og pompoms og alt annet som følger med. Er ikke akkurat i mål enda, men vi koser oss med det 😉 Faktisk gjør Lars-Kristian det også, selv om han ikke var helt overbevist da jeg lempet over et lass av silkepapir og oppfordret han til å starte brettingen i går. Haha! Han fikk dreisen på det da, og det er ekstremt godt gjort med tanke på hvor dårlig syn han faktisk har. Lars-Kristian var på en etterlengtet synstime hos øyelegen i går, og fikk noen dråper som utvider pupillene slik at synet hans blir ganske blurry. En effekt som vil vare en stund. Uansett. Dette var en time han har ventet en liten evighet på, for han vet at han har sett litt dårlig en god stund og da han skulle ta en vanlig synstest hos Specsavers ble han beordret rett til legen. Så fikk han resultatet: langsynt på det ene, nærsynt på det andre og skjeve hornhinner. Alt medfødt. Altså?! Er det rart han bare har scoret 1 mål i sin karriere? 😉 Og hvordan er det mulig å ikke oppdage dette før det har gått 30+ år? Den eneste løsningen er i hvert fall briller, så jeg må si jeg gleder meg til han har fått dem på plass 😉 


Over til noe helt annet: jeg har gjort det julerødt på kjøkkenet i år og tenkte jeg skulle vise dere noen bilder! Min snille svigermor har fått ordnet gardiner til meg, vi har ikke standardmål på vinduene våre, så det er alltid en utfordring med nye. I fjor fant jeg aldri det perfekte stoffet, men i år oppdaget jeg dette og de ble så fine! 

morgenbursdag_1morgenbursdag_3

– juleserviset fra green gate er på plass som alltid – 

morgenbursdag_4morgenbursdag_2

Startet dagen med Rudolf og en julete smootie bowl. Det ble så godt! Her har jeg brukt 

♥ 1 banan ♥ 2.5 dl. frosne jordbær ♥ 2.5 dl. frosne bringebær ♥ litt honning ♥ 3 ss. gresk youghurt ♥ 

morgenbursdag_5

Toppes med hva du vil, jeg brukte mandler, chiafrø og tørket kokos. 

morgenbursdag_6

Nå skal jeg tilbake til forberedelsene! Gleder meg til å vise dere resultatet pluss resultatet av flatpakkeutfordringen til Lars-Kristian her om dagen 😉 Ha en nydelig lørdag! 

55 kommentarer

 1. Bra at LK fant ut det! Det kommer til å bli en ny verden 🙂 men synes det er rart Specsavers ikke fant ut dette.. Kanskje dere skulle bytte optiker..

  1. Veldig flotte gardiner også! 🙂 god helg til dere <3

  2. Caroline

   Slik jeg forstod dette så måtte han til øyelege for å kunne finne ut av det 🙂 Han går ikke fast til Specsavers, han droppet bare innom helt tilfeldig.

  3. Christine

   De har nok gjort en sjekk,for så å oppdage at han faktisk trenger å gå via en øyelege. Siden han ikke har fått sjekket dette tidligere,og han faktisk har skjeive hornhinner,så er det viktig å få en vurdering av lege først. Det er jo ganske riktig å få en henvisning fra lege,selv om optikere jo er ganske proffe. Men det er øyeleger som starter behandlingen,for så å henvise videre.

   Vil forresten anbefale Grenland Synssenter,fantastiske ansatte og et bra utvalg av briller. Koster kanskje mer enn specsavers,men de er så utrolig flinke der. 🙂

 2. Hello Caroline, your house is simply a wonderful Christmas dream!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline

   Thanks 😀

 3. happy early Merry Christmas. Caroline! 🙂

  1. Caroline

   You too! 😀

 4. Stine Nielsen

  Hei Caroline 🙂 Hvor er de røde putene dine fra? Utrolig fine!
  Mvh Stine Nielsen

  1. Lene Semb

   Det lurer jeg også på! 😀 Akkurat sånne jeg er på leting etter !! 😉

  2. Caroline

   Jeg mener på at jeg kjøpte de på KID 🙂

 5. Gabriella

  Hvor har du kjøpt tøflene? 🙂

  1. Caroline

   HM 🙂

 6. Hei! Kremmerhuset er tomme for sånne «dogfood» bokser, men vet du eller noen andre her hvor man kan få tak i noe lignende? 🙂

  1. Elisabeth h

   Vet de har på Amazon.co.uk…..

 7. Hvor har du kjøpt gardinene? eller stoffet? Fantastisk fine!

  1. Caroline

   Gardinene er spesialsydd :/ Mammaen til Lars-Kristian som ordnet det.

 8. Det er vel ikke LKs jobb å score mål, så veldig rart er det vel ikke at han bare har 1 mål på samvittigheten?

  1. Det var vel bare ment som en spøk.. 🙂

   1. Caroline

    Han har faktisk to mål på samvittigheten :O Haha 😀 Det var ment som en spøk, var han som nevnte det først :p

 9. Kristin

  Hei. Fine gardiner. Åssen gardinstenger har du brukt? Ønsker dere en god jul

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Stengene er fra KID.

 10. Åh, det så jammen godt ut 🙂 Du er så flink, og jeg elske virkelig å titte innom bloggen din! Klem

 11. Å, så lekkert! Jeg elsker det serviset fra Green Gate, jeg har en del selv men ikke dette, selvom det står på ønskelisten.

 12. hannepålandet

  Så utrolig fine gardiner!! Er det lift som henges på stang, eller hva slags oppheng har du? Uansett skikkelig fine #vilha!

  1. Caroline

   Det er liftgardiner som henger på en stang 🙂 De er spesialsydd, mammaen til Lars-Kristian som ordnet det.

 13. Kan du være så snill å legge ut nærbilde av neglene dine? De var dødsfine

 14. Mmm! Det så godt ut!

 15. Therese

  Hei Caroline:)
  Jeg lurer veldig på hvor den toppen du hadde på deg i ‘sophie elise’ innlegget er fra? Den var så fin, og den må jeg bare ha.

  1. Caroline

   Day Birger et Mikkelsen 🙂

 16. Hei Caroline,

  jeg er egentlig litt dårlig til å formidle mine meninger skriftlig, men jeg prøver allikevel. Det som har gått gjennom hodet mitt den seneste tiden er at bloggen din er enormt ensidig og kjedelig. Jeg tror du trenger å tenke noe nytt… ditt hverdagsliv er virkelig ikke noe unikt sammenlignet med mitt… min hverdag inneholder ikke barn, men mann og trening. Håper du kan dra igang samfunnsdebatter og ha meninger om ting som er mer enn skjønnhet og trening. det fordi det er utrolig kjedelig og lite givende. Sophie Elise gir mye spennende innlegg som fenger meg og gir meg noe. Bloggen din har pene bilder av deg og familien din, men det blir ALT for ensidig og kjenner jeg neppe kommer til å klikke meg innom bloggen din. med mindre du fremstår mer personlig sterk i form av meninger og ytringer knyttet til dagaktuelle tema.

  1. Caroline

   Hei!

   Jeg har skrevet om flere dagsaktuelle temaer de siste månedene, senest for tre dager siden. Det virker ikke som du har lest den spesielt godt :/

   http://carolinebergeriksen.no/2015/12/10/kjaere-blogger-ikke-grat/
   http://carolinebergeriksen.no/2015/11/23/i-gar-fikk-jeg-besok-av-politiet/
   http://carolinebergeriksen.no/2015/11/11/jeg_er_redd/
   http://carolinebergeriksen.no/2015/12/04/glem-den-bananen/

   Bare for å nevne noen.

  2. Eventuelt kan du jo bare slutte å lese denne bloggen hvis du syns den er så kjedelig, t. Det er ikke akkurat en tjeneste du betaler penger for.

   1. Ja, det er sant, Caroline kan neppe treffe alle. Det viktigste er at Caroline trives med å skrive om det hun gjør, slik at det ikke blir påtatt… Håper for hennes del at bliggen overlever på sikt. Lykke til Caroline! Virkelig ikke meningen å virke kvass og de tingene jeg nevner har Caroline enten tenkt på før eller hørt før, så jeg melder meg ut.

  3. Har du egentlig lest bloggen i det siste? Caroline har jo gjort akkurat det du etterspør.

  4. Matilde

   Vil bare si at jeg er helt uenig, og at jeg synes bloggen til Caroline er veldig bra og gjennomført. Er definitivt den bloggen jeg er mest innom og som jeg liker best å lese! 🙂

 17. Im Dina

  Har han bare såret 1 mål ?? Jeg mener…kan man da kalle det karriære? Eller var det ironi?

  1. Caroline

   Hmm, den kommentaren skjønte jeg ikke så mye av? Han har scoret to, står feil i innlegget, men om det kalles karriere defineres ikke akkurat av hvor mange mål man scorer.

   1. Im Dina

    2 faktisk.. trodde han spilte på et rimelig høyt nivå bare..at det hovedsakelig var hans inntekt som legger all glansen. Jeg har ikke peiling på fotball!! Vet bare at de har hinsidige årslønner

   2. Caroline

    Han spiller på høyeste nivå i Norge og har gjort det i 13 år 🙂

   3. Hvis du skal rope om saklighet hos andre, vil jeg anbefale deg å ta en GRUNDIG titt på hvordan du skriver selv!

  2. Im Dina, det var sikkert litt ironi dette. Men om en skårer mål eller ikke har jo også noe med posisjon på banen å gjøre. Så lenge han har spilt på topp i norsk fotball i så mange år og har det som yrke. Så vil jeg vel absolutt påstå han har gjort karriere , han er vel også blant Norges beste forsvars spillere. Han spiller også fast på et lag som ligger blant topp 3-4 i Norge

   1. Im Dina

    Ok. Ja det må du si… regner med backham har fått inn mer en 1 eller 2 mål liksom.

   2. Beckham spilte ikke i forsvar, han var midtbanespiller, og hovedoppgaven til en midtbanespiller er å skape målsjanser, da det er han som spiller mellom forsvar og angrep. Beckham hadde i tillegg et vanvittig bra frispark. Kan være smart og ikke uttale seg om en sport, man tydeligvis ikke har så mye peiling på 🙂

   3. Im Dina

    Jeg stilte et spørsmål og det var ikke til deg.

   4. Tror du må lese deg opp på fotball! Det kommer an på hvor på banen man spiller i forhold til hvor mange mål man får scoret! Dette burde da man vitterlig skjønne! LK er forsvarsspiller, de forsvarer da målet, deres jobb er ikke å score mål! David Beckham er midtbanespiller, hans mål er å hjelpe spissene med å score mål, legge til rette for dem, score mål og hjelpe Forsvaret! Kanskje greit å lese seg opp før man kaster ut påstander…

   5. Im Dina

    Unnskyld, hvor kastet jeg ut en påstand? ? Fysj så mye teite mennesker som skriver her. Uansett hva man SPØR etter så lenge det ikke handler om gardiner eller sko så blir man angrepet. Vis såpass respekt for caroline at dere holder dere saklige.

   6. Ikke alle spillere på et lag skal score mål – hva med feks keeperen? Alle på banen har forskjellige roller, og Lars-Kristian spiller for det meste forsvar, og ikke spiss 🙂

   7. Ida M.T.

    Nå spiller vel heller ikke Beckham i forsvar da :-p
    Det er ikke sånn at alle som spiller på en fotballbane har som i oppgave å score mål, keeper og forsvarsspillerene sin jobb er å hindre at motstanderen gjør det;-)

   8. Im Dina

    Har skjønt det ja 🙂 ble en naturlig forklaring. mange takk 🙂

 18. Utrolig flott julehjem du har! Elsker rødt til jul! Elegant og tradisjonelt på samme tid. Gleder meg til å se mer!

 19. Fine bilder!! 🙂

 20. Hei!
  Den sofaen du har på kjøkkenet ditt – hvor er den fra? 🙂

 21. Hei Hei.
  Koselig julehjem:) Jeg lurte på hvor kjøkkenbordet deres er kjøpt?

  1. Caroline

   TM Design 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *