preparing a birthday party

sessefiaprep_4

Jeg er så trøtt! Det var nattåpent i byen i går og ettersom Lars-Kristian startet på sitt kanskje største prosjekt hva gjelder flatpakking noensinne etter at Nelia hadde lagt seg, tok jeg like gjerne turen innover. Jeg har ikke oversikt over hvor mange ganger jeg virkelig har følt trangen til å gjøre ærender langt etter et klokkeslett som anses som fornuftig, så nå da jeg hadde muligheten, kunne jeg absolutt ikke la det passere. Umulig. Så jeg dro og kom tilbake etter midnatt. Haha! Jeg er håpløs, spesielt siden jeg visste at vi skulle kjøre hjemmefra klokken syv i dag tidlig, men jeg fikk gjort så mange ærender og de fleste julegavene er faktisk i boks nå. Klapp på skulderen til meg! 


sessefiaprep_2

Luciafeiringen i barnehagen var helskjønn, vakre barn kledd i hvitt sang julesanger og luciasangen så frokstrøyken stod ut av munnen deres i skinnet fra alle lysene i mørket, og etterpå varmet vi oss inne alle sammen. Med lussekatter, kaffe, gløgg og saft. Herlig tid! Nå er vi hjemme og jeg har fått jobbet litt, kjenner at jeg er ekstremt trøtt etter altfor lite søvn, men jeg er så i ekstase over alt som skal gjøres innen bursdagsfeiringen i morgen at jeg koser meg ihjel likevel. 


Jeg skal klippe til takkelapper, lage til pompoms, blåse opp ballonger, dekke kakebord og henge opp girlander. Blant annet. Må gjøre slike ting som kan pakkes bort før Nelia er hjemme fra barnehagen, og så skal jeg pynte når hun har lagt seg. Ja, kall meg gjerne fjollete, men jeg elsker virkelig ting som dette. Kan sitte og planlegge og holde på i timesvis, og det går jo alltid utover nattesøvnen ettersom jeg egentlig ikke har tid. Men det blir jo så fint! Jeg tenkte å male litt på makronene også, for jeg fant denne nydelig metalliske lillafargen i byen i går og klarte ikke å gå forbi uten å kjøpe den med meg hjem. Når det har tørket blir de ekstra fine! 

sessefiaprep_3

sponset trykksaker kortshop.no

sessefiaprep_5

Ville bare innom for å ønske dere en fin fredag, så sees vi senere ♥ 

42 kommentarer

 1. Dette blir jo garantert årets 2 års fødselsdag – lekkert og gjennomført. Skjønner det blir travelt å gjøre så mange forbredelser på kort tid, men håper du reflekterer litt over at «folk flest» er på jobb dagtid fredag og slett ikke har mulighet til å bruke en hel hverdag til fødselsdags forbredelser. Ingen kritikk – bare vil minne om hvor privilegert du lever.
  Ha en strålende dag og håper Prinsessen blir fornøyd.,

  1. Cathrine

   Jeg syns det er så rart at så mange kommenterer rundt dette med arbeidstid. Leger, sykepleiere, butikkansatte, nattevakter osv har jo også tid av og til på dagtid til sånne ting… Men det betyr jo ikke at de ikke jobber fullt likevel. Jeg kan ofte tenke at de som jobber turnus er heldig som kan gå i byen eller ordne ting hjemme midt på fomiddagen…, men så tenker jeg at jeg er glad jeg likevel har «normal» arbeidstid med fri kvelder og helger! :))

  2. Det går helt fint å forberede disse tingene selv med jobb 8-16, det handler om planlegging og prioritering;)

 2. Så fint det blir! Bra du slipper å være på jobb 8-16 da, sånn at du kan dille med å male makroner og sånn når Nelia er i barnehagen 🙂

  1. Tar tilbake den sure kommentaren min og beklager teit utfall av en dårlig dag.

 3. Så fina bilder och va mysigt det ser ut!! Detsmma till dig ♥

 4. Så mange fine detaljer! Gleder meg til å se det ferdige «produktet» Hihi 🙂

  1. Caroline

   Det gleder jeg meg også til 😀

 5. Hej vackra du!
  Gissa om jag blev glad när jag fick se din kommentar? <3 Tack snälla!
  Idag kommer min förlossningsberättelse nummer 2 upp i bloggen. Kika gärna in och läs och hitta även recept på en god juice!
  Tusen kramar <3

 6. Therese Ødegaard

  Heisann!
  Hva bruker du får å få så mye «liv» i håret?
  Det ser jo alltid bra ut! 🙂
  Ha en fin helg!

 7. Blir så glad av å lese bloggen din! Barn og husmorrollen er ikke noe for meg, men nyter fortsatt dette blikket inn i livet ditt hver dag 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du blir det 🙂

 8. Benedicte

  Du burde jo virkelig begynne å jobbe med å planlegge eventer, du som har så sansen for detaljer 🙂 Ikke det at jeg vil at du skal slutte å blogge, for det må du aldri gjøre.

  1. Caroline

   Haha, enig, hadde lett booka deg til framtidig bryllup, eller lignende.

  2. Camilla

   Ja, det tror jeg virkelig at du hadde passet til!! 🙂

  3. Caroline

   Hehe 😀 Du er ikke den første til å kommentere det 😉 Det hadde vært utrolig morsomt, kanskje en gang i fremtiden?

 9. Så fint!:) Hvor kjøpte du den metalliske lillafargen? 🙂 Lydelig farge til jul!

  1. Caroline

   Jernia 🙂

 10. Kristin

  Er det bevisst at du har gått mer over til å bli en «mammablogger» den siste tiden? Føler at du appellerer mest til småbarnsmødre for tiden, og at du kanskje mister litt av de som er ute etter mote-, skjønnhet- og treningsinspirasjon? Skjønner at barnet er en stor del av hverdagen din, men de færreste av oss kan «ta med» barna på jobben slik som du gjør (i form av så mange innlegg som omhandler barnet ditt). Jeg synes bloggen din er veldig uinspirerende for tiden, men nå er ikke mammablogging det som fenger meg.

  1. Caroline

   Hei!

   Nei, jeg tror det har blitt sånn nå den siste uken fordi julen for meg handler om barndom og er på mange måter barnas høytid 🙂 Derfor har det vært så naturlig at Nelia har tatt en større del av det. I tillegg har det vært så utrolig mye å gjøre i forbindelse med juleforberedelsene, at det enkleste har vært å skrive om hverdagen vår, og der er jo Nelia hele tiden 🙂

   Det er ingen bevisst forandring, og den er heller ikke varig 🙂

   1. Enig med Kristin, bloggen din er dessverre litt kjedelig for tiden.. savner den vanlige bloggingen!!

   2. Syntes det er kjempekoselig, litt for en hver smak. Bra med litt forandring. Alle kan ikke bli fornøyde hver gang. Vil jo ikke si det er en mammablogg , det er mange som syntes det blir for kjedelig bare med trenings bilder også, så da «klages» det på det. i det siste har det jo vært ferie (naturlig at Nelia er med), jule og burdsdags forberedelser , men dette er jo bare en liten del av året og alle blogg innleggene. Koselig med variasjon.. Kos dere i dag, sikker på at det blir kjempeflott.

   3. Dette er jo smak og behag. Selv syns jeg bloggen er mye mer spennende med hverdagsliv INKLUDERT vesle Nelia, slik det er nå. Det er jo så mange andre som driver med mote- og skjønnhet, det finner du absolutt OVERALT for tiden. Det er bare å gå på andre blogger, Youtube, blader…osv. Nelia og familien deres er imidlertid noe du ikke finner overalt 😉 <3

    Nå skal det jo nevnes at jeg selv har en datter på 2 1/2 år selv, så jeg er nok midt i målgruppen for denne typen blogging. Syns det er SÅ moro å se bilder fra hverdagen deres med vesle- og kjempemoro og inspirerende å se planlegging av bursdager, Nelias antrekk, ideer og tips/triks til hvordan håndtere å dra på tur med småbarn, osv. Uansett, veldig deilig at det ikke er en ren mote- og skjønnhetsblogg. Syns jeg da 🙂

   4. Caroline

    Enig 😀 Jeg vil si jeg lever det motsatte liv av Caroline nå, har verken barn, mann eller hus og er en del år yngre og student. Men liker fremdeles best bloggingen som den er nå. Mye hverdagsliv, N og juletiden <3

 11. Caroline – ditt råskinn!

  Det er så morsomt når du gjør slike ting. Kan jeg få komme med et lite innleggsønske? Kunne du tenkt deg å lage et innlegg hvor du forteller om hvordan du går frem med slike prosjekter? Fra idè til omsetting? Hva som inspirerer deg, hvor du henter inspirasjon fra, hvordan du planlegger, idèutkast, hvor handler du materialer, hva gjør du selv og hva outsourcer du, osv. osv. osv. Jeg synes det er så gøy å lese om prosessen bak – og jeg tror det er flere enn meg som ville hatt interesse av et slikt innlegg.

  Vær så snill, vær så snill, vær så snill – med sukker og melis på 😀

  Ha ei fin adventshelg og lykke til med resten av bursdagsprsojektet.

  1. Caroline

   Haha 😀 Tusen takk :p Jeg synes jo det er utrolig morsomt å styre med sånne ting 🙂

   Jeg har satt det opp på listen over aktuelle innlegg 🙂

 12. Ann charlott

  Hei Caroline.
  Det blir så fint med prinsesse Sofia tema
  Jeg lurte på om du kan lage innlegget om inspirasjon til å dekke julebordet til julaften. Vi skal ha julaften hjemme for første gang, og jeg ønsker virkelig å dekke et nydelig bord. Men kjenner jeg mangler litt inspirasjon.
  Klem

  1. Caroline

   Hei 🙂

   Jeg rekker ikke å lage et nytt innlegg, da det krever en del planlegging og tid :/ Men jeg kan se om jeg kan lage et throwback-innlegg på hva jeg har gjort før 🙂

   1. Ann Charlott

    Ja det vil være til stor hjelp
    Er det kanskje dette som kommer nå etterpå ?

 13. Hei, kan du fortelle litt mer om fargen du bruker på makronene?

  1. Caroline

   Hei! Om det er malingen du sikter så er det lilla metallic fra jernia 🙂

 14. Therese

  Hei Caroline:)
  Jeg lurer veldig på hvor den toppen du hadde på deg i ‘sophie elise’ innlegget er fra? Den var så fin, og den må jeg bare ha

 15. TENK det ansiktsuttrykket på Nelia når hun får se alt dette, hun kommer jo til å bli i ekstase!! 🙂
  Jeg liker også selv å lage til mye på denne måten, og mange rundt meg sier at jeg styrer for mye. Men det gir meg så mye å få holde på og være kreativ, og ikke minst å få reaksjonen til de overraskelsen er for.
  Lykke lykke til med feiringen, den blir sikkert helt super!! 🙂

 16. Misunnelsen lenge leve!!!
  Kjenner jeg blir så provosert over at alle i Norge skal leve etter en mal, den normale 8-16, ikke gjør en innsats, ikke gjør noe ekstra, ikke vær noe spesielt og passe deg for gå utenfor boksen. Oh my G!! Dette er jobben til Caroline!!!!! Jeeeez!!! Får fnatt av alle disse kommentarene.
  At ikke alle mammaer/pappaer kan bruke flere timer på å fikse til en bursdag, så synd for deg da og så flott for Nelia. Denne bloggen skal da ikke være et bilde av et vanlig hverdagsliv eller en mal på hvordan vi MÅ leve/kan leve. Ååååå! Folk assa.
  Takk for flott inspirasjon, Caroline. Synes du står på for både famile og lesere. Jeg klikker meg inn for de jeg vil og liker det jeg får servert. Dere som ikke gjør det kan lage deres egen blogg eller finne på noe annet.
  Du som ikke hadde tid til å bruke så lang tid på å fikse til dine barns bursdag kan slutte å lese blogger og brukt tiden din på det istede.

  1. Stått opp på feil fot i dag eller? Så aggressiv og indignert på Caroline sine vegne. Hun gjør en bedre jobb med å svare for seg selv, enn dere fans gjør med å angripe alle som ikke stryker henne med hårene.

 17. Christina

  Jeg synes denne hverdagsbloggingen er kjempekoselig, og jeg har gått fra å titte innom nå og da, til å bli fast leser ☺

 18. Hei:-) Jeg lurer på hvor genseren din e ifra. Synes den var så fin! Den kledde du godt! 🙂 forestten, God jul! 😀

 19. Marianne

  Det er så koselig hos dere. Ordentlig julehus med god atmosfære – kan kjenne det gjennom bildene 🙂 kommer gjerne en tur på besøk 😉

 20. Jeg kunne ønske du kunne laget prinsessebursdag til min 31-årsdag! 😀

 21. Blir flau over noen av kommentarene her! «Stakkars» dere som jobber fra 8-16.. Tenk dere om, dere jobber de timene, kommer hjem og er ferdig med jobb for dagen! Caroline har ikke fri fra jobben eller helg på samme måte som dere!

  Jeg er 20år, alenemor til jenta mi på 1 år, har egen leilighet og leser til eksamen (går opp som privatist), så jeg har egentlig ikke så mye tid til overs. Men til og med jeg rakk å blåse opp ballonger, bake kaker og dekke bord til 1 års dagen! Det handler om planlegging og prioriteringer! Måtte sitte opp til langt over leggetid, men jeg klarte det helt selv.

  Jeg blir så irritert over at dere mener Caroline har en så lett og slækk jobb.. Dere har alltid noe å klage på, alltid! Enten så er ho for tynn, lagt på seg, tjener for mye, gjør noe feil med Nelia eller pynter for fint. Altså, er det mulig?

  Jeg ser opp til Caroline, ja, jeg kan til og med kalle ho for forbilde mitt. Ho er pen, tar seg tid til å svarer leserens sine, jobber hardt, har mann, hus og en nydelig datter og ikke minst driver en positiv blogg. Jeg blir glad når jeg leser den.

  Jeg er faktisk bekymra for hvordan verden jenta mi skal vokse opp i. Jeg er redd for at ho skal bli en blogger, ikke fordi blogg er den dårlig jobb, men fordi da får ho så mye ufortjent dritt. Tenk å måtte høre hvor dårlig, stygg og fæl du er, vær eneste dag! Det unner jeg ingen.

  Det her ble en lang kommentar, men blir blir så provosert vær gang jeg leser i kommentarfelte..

  Ha en fin feiring av Nelia! <3

 22. Dette blir såå bra!! Hvordan gjør du det med takkekortene? Når gir du de ut og gir du de sammen med noe annet? Føler jeg spør litt dumt nå, men har lurt så fælt:) Kos dere i helgen!

 23. Jeg roper også hurra for ekte hverdagsinnlegg som dette, innlegg vi kan se at du brenner for! Har også blitt en daglig leser på grunn av det jeg opplever som litt mer personlighet og bak fasaden i det siste.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *