bakebesøk

bakedagespenannebrithcaroline_7

I dag har jeg hatt bakebesøk av verdens flinkeste Anne Brith og verdens beste Espen! Jeg har savnet disse to, det blir jo så lenge mellom hver gang når jeg ikke bor i Oslo, så det var utrolig hyggelig å se dem igjen Anledningen var Nelias kommende bursdagsfeiring, så jeg har fått hjelp til både kake, cupcakes, kjeks og makroner. Heldige meg som får hjelp og heldige Nelia som får så mye godt å by gjestene sine på! Kaken hadde Anne Brith så og si laget ferdig på forhånd, men den ble montert og dekorert her, og jeg gleder meg til å vise dere! Den ble så utrolig flott, i ekte Prinsesse Sofia-stil. Cupcakes lagde vi her hos oss, så nå har jeg skrevet ned oppskriften slik at jeg kan lage selv i fremtiden, men hemmeligheten ligger jo i frostingen. Det å påføre den er søren ikke lett og selv om jeg fulgte nøye med på teknikken til Anne Brith, ble det ikke  nærheten da jeg skulle gjøre det selv. Øvelse gjør mester, det er vel det man sier… Det er verre med tålmodigheten 😉 


bakedagespenannebrithcaroline_1

mmmm.. bringebær i midten! 

bakedagespenannebrithcaroline_4

bakedagespenannebrithcaroline_2bakedagespenannebrithcaroline_5bakedagespenannebrithcaroline

Mens damene bakte, satt Espen for det meste i sofaen og latet seg sammen med Nelia 😉 Han går under navnet morsom nå, så jeg vet at hun allerede gleder seg til de sees igjen ♥ Forrige gang var jo faktisk under inspillingen av Det Nye-jenta, om jeg ikke husker feil. Tiden går så fort! 

bakedagespenannebrithcaroline_3bakedagespenannebrithcaroline_6

Lurer fælt på hvor jeg skal gjemme alt sammen, for jeg har vel sjelden sett øynene til Lars-Kristian større og mer oppmerksomme enn da vi hadde samlet alle godsakene på et fat. Skal vel ikke mye til før han «går i søvne» og spiser opp alt sammen. I så fall håper jeg han lager en snap story ut av det 😉 

Nå gleder jeg meg til å ta dere med på bursdagsfeiringen til helgen, det blir barnebursdag på lørdag og så kommer familien fra Sarpsborg og Oslo på søndag. To dager med stas på prinsessa, det blir så hyggelig! Og vi har i hvert fall kaker og mat nok 😉 

64 kommentarer

 1. Elsker disse innleggene med masse snakk og bilder 🙂 Var gøy å følge dere på snap i dag.
  Du har forresten lagt en helt nydelig øyensminke i dag. Hva har du gjort, er det bare liner eller mørk øyenskygge?

  God klem <3

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂 Det er begge deler, og sminket meg «kraftigere» enn vanlig.

   God klem <3

 2. Gleedes til å se hva du har stelt i stand denne gang, elsker når du lager slike events!! Har du forresten gjort noe nytt med øynene dine, ny sminke eller vipper kanskje? Anyways, du strååler for tiden! Ha en fin kveld:D

  1. Caroline

   Det er så gøy å stelle i stand til den lille prinsessa <3 Ja, jeg har brukt liner i tillegg til øyenskygge, og sminket meg litt "kraftigere" enn vanlig. Tusen takk 😀

 3. Kjenner du til http://www.nectarandstonemelbourne.com? Går utenpå det meste nemlig…

  1. Caroline

   Nei, men det så virkelig lekkert ut 😀

   1. Ja, ikke sant, en inspirasjon for de fleste…

 4. Hei 🙂
  Nam nam,her var det mye godt ! Kan tenke meg Nelia kommer til å kose seg kjempemasse i helgen med masse oppmerksomhet,god mat og kaker <3
  Kos dere masse med bursdag og førjulstid 🙂 Var også morro å våkne etter nattevakt i dag og se mange søte snapper av både deg og Nelia,herlig! 😀
  Klem 🙂

  1. Caroline

   Ja, jeg tipper hun kommer til å kose seg masse <3

   Klem <3

 5. Oda Amalie

  Så koselig 🙂 Jeg fulgte med på snap også, både din og anne brith sin idag!
  Jeg har klipt håret mitt nesten like kort som deg, men mistrives veldig! Du kler det så godt, og styler det så bra! Føler at mitt henger rett ned haha :/

  Klem!

  1. Caroline

   Uff, nei! Så fryktelig :O Ingenting er verre enn det 🙁 Jeg er sikker på at du er kjempefin! Hvordan styler du det? Du kommer langt med en rettetang eller en god krølltang 🙂 Rettetangen kan jo både rette, vippe inn og lage krøller om du øver deg litt. Håper du finner en måte å trives på <3

 6. Hei kan jeg være frekk nok til å spørre hvor den rutete skjorten din er fra? ❤️

  1. Caroline

   Selvsagt 🙂 Den er fra Bikbok 🙂

 7. Så utrolig vakker du er 🙂

  Jeg bare lurer på noe.. Forventer ikke at du kan svare meg, men prøver allikevel. Kanskje noen andre har opplevd det samme?

  Jeg er en jente på 20 som har og mister utrolig mye hår på hode. Med årene er det bare blitt verre og verre og nå er det liksom flere steder på hode «uten hår». Jeg kan aldri gå med håret løst og må alltid gå med hestehale, men selv med hestehale så syns det. Jeg har prøvd så mye; sjampoer, tilskudd, hudleger, fastleger, spesialister… Ingen kan hjelpe meg for de vet ikke hva det er. Dette har vart i 4 år nå. Jeg er så lei meg og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg får bare lyst til å gråte når jeg ser andre med langt og tykt hår. Hvorfor akkurat MEG liksom?

  Jeg bruker verken balsam eller krølltang/rettetang. Rettetang bruker jeg veldig sjelden, kanskje en gang i måneden. Vasker håret hver annen dag og bruker bare sjampo.

  Har du hørt om lignende før? Er det noen andre som kan hjelpe meg?

  Hilsen en håpløs jente

  1. Kari-Anne

   Hei.Om det er greit kan jeg komme med en anbefaling til deg da jeg har Vært igjennom det samme som deg.Jeg var helt fortvila til slutt etter å ha prøvd det meste.
   Så tok jeg sjansen etter å ha lest om det på nett flere ganger.Så jeg bestilte meg HAIR CARL. Etter ca 3 ukers tid så begynte jeg å merke forandring. Så nå kommer det nye hår hele tiden. Merker det når jeg kjenner I bunnen og frisøren min sa også sist jeg var der at det kommer nye hår.
   Lykke til

   1. Kari-Anne

    HAIR CARE skal det være.

  2. Hei!

   Nå er jeg ingen lege eller spesialist, men det kan høres ut som om du har en form for Alopecia areata (flekkvis håravfall)? Jeg vet om noen som har akkurat dette og mistet periodevis en del hår f.eks. i stressende perioder, slik at det ble områder/flekker som var helt uten hår. Denne personen fikk en form for behandling hvor hårsekker ble satt/skutt inn i hodebunnen, slik at håret skulle vokse ut på normal måte. Mulig at dette var en form for hårtransplantasjon/hårimplantering, hvor hårsekker fra andre områder i hodebunnen fungerte som donor. Behandlingen kan kanskje høres litt voldsom ut, men det er altså helt smertefritt. Jeg fikk i ettertid se at behandlingen hadde god effekt og håret vokste ut, slik at det hårløse området ikke lenger ble synlig. Personen som fikk utført dette var veldig fornøyd selv og har anbefalt/informert om denne behandlingen til andre som har vært og er i samme situasjon, også unge personer. Det tar selvfølgelig litt tid før effekten kommer, da håret vil vokse ut i samme tempo som resten. Hvor bra resultatet blir er sikkert også avhengig av antallet hårsekker som blir satt inn i det aktuelle området. Om dette er en behandling som er aktuelt for deg, kan ikke jeg vurdere, men tilbudet vet jeg finnes. Nå er jeg ikke helt sikker på hva denne behandlingen nøyaktig heter eller om den finnes spesialister i ditt område hvor du bor som har kunnskap om dette. Personen jeg kjenner til, fikk utført dette ved en klinikk i Trondheim (husker dessverre ikke navnet på klinikken, selv om at jeg var tilstede da dette foregikk). Kanskje er det noen som har bedre kjennskap til dette enn meg?

  3. Du bør oppsøke lege.

  4. Huff :/ har du prøvd tilskudd fra helsekost? Hair Volume? Evt B-vitamin kompleks med silicia og sink? Flere har god erfaring med dette, men man må være tålmodig da det tar noen mnd for håret å vokse ut 🙂 Håper uansett du finner en løsning!!

  5. Camilla

   Hei! Jeg opplevde nesten det samme. Gikk til legen, hadde lavt stoffskifte! Nå har jeg et hode fullt av hår 😛 verd et forsøk? 🙂

  6. Dette høres ut som noe jeg hadde tidligere, bare jeg fikk en mild utgave. Jeg mistet håret i en sirkel på rundt 3 cm i diameter, men etter ettårstid vokste det tilbake. Det var noe som heter Alopecia areata. Jeg fikk faktisk beskjed om at viss det ble værre kunne jeg få støtte fra NAV på hårextentions, så det er sikkert noe du også kan få, for å føle deg bedre. Bare snakk med legen din om det, og få han til å skrive ett signert brev som du kan levere. Håper det går over. Det blir ofte utløst av stress o.l. jeg rekner med at det var derfor jeg fikk det, da det skjedde første høsten på høgskole, men nå er alt heldigvis tilbake 🙂 Lykke til 😉

  7. Ser det er flere som sier det samme; at det høres ut som alopecia. Jeg har hatt det i flere år, og fikk støtte av staten til parykk. Måtte bruke den ett års tid. Nå bruker jeg ikke lenger parykk, da jeg ikke har sjenerende flekker. Nå og da mister jeg litt hår enda, men ikke så mye som tidligere, og det meste gror tilbake. Mye små hår her og der, men bedre en ingenting. Bruker clip on extension om jeg vil føle meg fin og få fyldigere hår.
   Jeg fikk hint fra fastlege at det var alopecia jeg hadde, og dro til en hudspesialist på et annet sykehus for å få det konstatert. Fikk ingen behandling for alopecia. Det er forskjellige alternativer du kan prøve (som vitaminer, hår-behandlinger, transplantasjoner osv), men medisinsk er det ikke noe å gjøre med dette.
   Men, som en annen sa her, lavt stoffskifte kan også gi håravfall, og det finnes medisiner som hjelper mot det…

   1. Tusen takk for svar, alle sammen! Jeg har vært hos legen flere ganger, han vet ikke hva det og kan ikke hjelpe meg. Samme med hudleger. Ingen vet. Har prøvd mange, mange tilskudd, vitaminer og kurer. Nå har jeg bestilt HairCair som du over her sa. Veldig synd at legene ikke kan gjøre noe med det da det er et kjempeproblem for oss som har det. Men for å være helt ærlig så forventer jeg ikke at håret mitt kommer tilbake. Det har tross alt gått fire år nå hvor det bare blir verre og verre…

   2. Hei,
    Jeg kjenner en som har slitt med dette i mange år ( så alvorlig at hun til tider brukte parykk)
    Det eneste som hjelper henne er kortisonsprøyter i hodebunnen. Det er jo ganske heftig, men for henne er det bedre enn å miste håret i store flekker, noe som forringer hennes livskvalitet kraftig.
    Jeg håper du finner ut av det,

  8. Hei, sen kommentar men satser på at du sjekker av og til; se link https://www.seher.no/se-og-h-r-tv/madelen-jublet-av-glede-da-h-ret-kom-tilbake-82191

   Ellers så erfarer jeg at dette er et problem som kan komme av langvarig slanking evt dårlig kosthold. Håret er det siste på kroppen som får vitaminer og næring har jeg hørt. B-vitaminer med kisel/sink, D-vitaminer og næringsrike juicer og sunn mat generelt hjelper mye. Husk det må være næring i alt du får i deg, og gjerne litt mat hver 3- time. Dette har hjulpet meg, men det tar nok et par mnd til kroppen har fått stabilisert seg og du ser resultater. Masse lykke til :)!

 8. Hei!

  Har Nelia begynt å snakke ordentlig eller er det små ord som hun kan godt? Vet du har fått litt refs for å eksponere henne på bloggen, men syns det er veldig koselig hver gang det kommer et lite filmklipp av henne på instagram! Tenker for eksempel på videoen hvor hun snakker til en tusenbein i sommer!

  1. Caroline

   Hun har begynt med setninger som «kan jeg få mer mat», «kjør forsiktig», «Donald Duck er morsom» osv. 😀 Kjempemoro! Det kommer stadig vekk nye setninger <3

 9. Ann Kristin

  Nelia er såååå skjønn!! Sendte deg en snap om det, men må bare kommentere det her også…. Nelia minner meg utrolig masse om Sonja i Reisen til julestjernen (https://gfx.dagbladet.no/kultur/2004/11/25/reisen1Xcopy.jpg).

  Ha en fantastisk førjulstid med din fantastiske familie. Du er nydelig!

  Klem!

  1. Caroline

   Hihihi! De kan kanskje minne litt, jeg ser hva du mener 🙂 Tusen takk for så fine ord, Ann Kristin! Håper du har fine førjulsdager med dine <3

   Stor klem!

 10. Så koseleg!!!
  Ser ut som dokke har hatt ei kjekk og morsom stund 🙂
  Likte så godt den spisestuesofaen… Kvar har du kjøpt den? Er det Slettvoll?
  Lykke til med bursdagsfeiringa!

  1. Caroline

   Den er fra TM Design 🙂

 11. Retter du håret til Nelia?

  1. Caroline

   Nei 🙂

 12. Så gøy å følge dere på snap i dag -herlig gjeng.
  Falt veldig for den fine skjorta du hadde på deg, vil du dele hvor den er fra?
  Du kler utrolig godt frisyren du har nå -kjempefint 🙂

  Ønsker deg en fin fin dag 🙂

  1. Caroline

   Koselig at du synes det 🙂 Skjorten er fra Bikbok.

   Tusen takk! Ha en fin dag <3

 13. So nice and cosy, looks like you had nice little evening! 🙂

  Eneli
  http://www.dodolce.com
  & https://www.bloglovin.com/blogs/do-dolce-10043597

 14. Åh, gleder meg til å se endelig resultat av alle godsakene 😀 Tenker meg det blir en kjempefin helg for Nelia!

  1. Caroline

   Det håper jeg også 🙂

 15. Hvem er det som får en baker til å lage kaker og sånn til en 2-års dag??? Hvilke forventninger kommer hun til å få fremover? Blir jo nødt til å overgå forventningene hele tiden – hvilke krav og verdier fører det til?

  1. Jepp, tenkte på det jeg og…. Spesielt

   1. Caroline

    Jeg kjenner Anne Brith, og hun ville hjelpe oss med kake til bursdagen. At hun er flink er jo ikke vår feil :/ Har ingen planer om å overgå oss selv år etter år, det blir som det blir 🙂

  2. Det er da mange som kjøper kake ferdig istedet for å bake selv. Og når Caroline kjenner bakeren så hvorfor ikke gjøre en dag ut av det? 🙂

  3. Man trenger ikke å overgå seg selv, det gjorde aldri mine foreldre heller. Hos meg var det bløtkake med seigmenn, sjokoladekake med nonstop, rosinboller og gelé år etter år. Gledet meg like mye for dét.

 16. Camilla

  Kære Caroline!
  Dette indlæg gjorde mig så glad!
  Jeg er imponeret over hvor fint du gør det for søde Nelia. Jeg synes virkelig man mærker helt ud bag skærmen – sågar hele vejen til Aalborg i Danmark, hvor meget du ønsker at glæde hende!
  Min datter Ella er to måneder yngre end Nelia og jeg nyder at have fulgt med helt tilbage til før din graviditet.
  Jeg håber I får en fantastisk weekend i bedste prinsesse sofia stil!
  Klem fra Danmark!

  1. Caroline

   Å, så god du er! Dette bøe jeg kjempeglad for å lese 🙂 Tusen takk! Tillykke med dagen til Ella når den tid kommer <3 Det er så stas med en 2-åring i hus 🙂

   Ha en fin helg og deilig førjulstid 🙂

   Stor klem!

 17. Hei Caroline!

  Veldig koselig blogg 🙂 Jeg savner oppskriftsonsdag og frokostfredag! Håper du kan starte med det igjen?

  Klem
  Z

  1. Caroline

   Det var hyggelig å lese at du savner det 😀 Jeg starter med det så snart jeg får litt mer vane i hverdagen igjen. I disse dager er det så mye reising og forberedelser før julen pluss en del jobb på tampen av året, så det er vanskelig å gjøre innlegg på forhånd og planlegge slikt akkurat nå. Men det kommer tilbake, og jeg ble så glad da jeg leste at du hadde savnet det 🙂

   Klemmer!

   1. Anne O

    Det har jeg savnet også!

   2. Marita

    Sier meg enig her, jeg savner det og! Har prøvd ut mange av oppskriftene og funnet meg noen favoritter 😉 Gleder meg til mer matinspirasjon! 🙂

 18. Hei.
  Har et spm som ikke har noe med inlegget ditt å gjøre. Men håper likevel på svar.
  Er det toll og mva på jollyroom?

  1. Caroline

   Nei, ingenting av det kommer i tillegg 🙂

 19. Nelia er så nydelig! Hun er like vakker som deg <3

  1. Caroline

   Hun er da MYE vakrere enn det 😛 Tusen takk <3

 20. Hjelp! 🙂 Jeg lurer så veldig på hvor du har kjøpt gardinene dine?? Trenger noen så fine til jul! 🙂

  1. Caroline

   Hvilke gardiner er det du sikter til? De på kjøkkenet er sydd på bestilling og de i stuen er fra KID 🙂

 21. Camilla

  Hei!:) Kan jeg spørre hvor buksen og skjorten din er fra?

  1. Caroline

   Buksen er fra mango og skjorten er fra bikbok 🙂

 22. Fine kaker, og lekre julenegler! ;D
  Er det shellac, aktyl eller gel du bruker? Hvor lang tid tar det? 🙂

  1. **akryl

   1. Caroline

    Tusen takk 😀 Det er akryl med shellack 🙂

    Klem!

 23. Hella Elise

  heldige nelia!
  tenkte på deg da jeg så denne, hvordan dekke bordet inspirert av disney-prinsesser:) https://www.refinery29.com/christmas-table-decorations-disney-princess-theme

  1. Caroline

   Har du sett så fint! Tusen takk for link 🙂

   Klem!

 24. Åh, så fine 🙂 herlig å bake sammen, det er så koselig 🙂

 25. the dishes really make me mouth-watering
  https://www.shopstylebrand.com

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *