15 festkjoler under 1000-lappen

Vi står midt i festsesongen og mange er kanskje allerede ferdig med årets julebord, men desember er langt fra over! Jeg gleder meg så til både jul- og nyttårsaften, og mine kjoler er allerede i boks, men dersom du fortsatt ikke har funnet de helt perfekte kjolene til anledningene fremover, tenkte jeg å tipse deg om mine favorittkjoler under 1000-lappen! I tillegg får du 15 prosent rabatt frem til 11. desember klokken 23.59 på det meste hos Nelly.com ved å bruke koden Caroline15, men det krever at du må handle for minimum 700,- 🙂 Koden gjelder ikke alle varemerker, så ta en ekstra kikk i handlekurven din før utsjekk for å være sikker. 


my favorites 

Det avhenger selvfølgelig litt av hvordan eller hvor du skal feire, men til julaften liker jeg å bruke kjoler som ikke er så lange. I år er fargene ganske like fjoråret og året før der, så du kan med hell velge en rød, enkel variant, en med paljetter eller med gulldetaljer. Blått og sort er også vinnere denne festsesongen, og dersom du kommer over en farge i den rette grønnfargen er det helt nydelig! Til nyttårsaften er jeg veldig glad i lange kjoler, og jeg fant så mange fine hos Nelly akkurat nå. Jeg har hatt lang kjole på nyttårsaften et par år på rad, men i år endte jeg faktisk på en som er kort. Det frister likevel å klikke hjem noen av disse… En kvinne kan jo nesten aldri ha for mange kjoler 😉

20 kommentarer

 1. Mange fine kjoler, men jeg synes spesielt de to første blir alt for korte. Den blå i høyre hjørne er spesielt lite egnet for selskap synes jeg, så liten som den var med tanke både på lengde og stroppene.

 2. I’m convinced the Christmas dresses you own already are perfect! Love what you show here, my fav is #3 🙂
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. SÅ mange fine! Den første var superlekker, og det samme med de lange. Jeg har en superfin grønn kjole fra H&M sitt Balmain samarbeid og en glitrende, sart jumpsuit til årets begivenheter, vet bare ikke hvilke jeg skal bruke når, hehe 🙂

 4. …. ellers så kan man være like ravende gal som meg og bruke samme kjole som i fjor. Går faktisk helt fint an det og, og fint for lommeboken er det også. Og for planeten. 🙂

  1. Enig!
   Man kan så absolutt ha for mange kjoler…!

  2. Erru gææærn!? 😉

  3. Helt enig! Hvorfor skal man bruke masse penger på ny kjole hvert år når det er så mange som ikke har råd til noe som helst? Dette evige kjøpepresset du, Caroline, utsetter leserne dine for er en uting. Hvorfor kan du ikke fronte at gjenbruk kan være bra? At man ikke behøver å kjøpe noe nytt bare fordi moteverdenen setter standarden for hvilke farger som skal gjelde? Du er jo helt tydelig slave av dette, men hvorfor prakke det på oss? Du har mange gode innlegg, men hva man velger å kle seg i til jul, bør vel strengt tatt ikke bestemmes av motebildet, derfor reagerer ihvertfall jeg..

   1. Jeg likte innlegget veldig godt. Det passet meg utmerket siden jeg har gått ned i vekt og endelig føler at jeg kan gå med slike kjoler. Da er det greit å få tips om farger og fasonger som er inn for tiden. Tommel opp og tusen takk Caroline 🙂

   2. Elise, hun prakker det da vel ikke på noen. Flere har etterlyst innlegg om kjoler til jul, caroline sier ikke noe om at DU må ha ny kjole. Det er opp til hver enkelt hva en ønsker å gjøre, dette er tips og innlegg mange setter pris på. For meg så virker det som innlegg som også tar mye tid. Så fint og roe ned litt, ikke rett i angrep.
    Det er da ikke dyre kjoler engang, så ikke noe å skrike for. Og de fleste har vel råd til å kjøpe seg en ny kjole om en skulle ønske det. Hele tiden dette med at så mange ikke har råd til… det kan da virkelig ikke avgjøre for om Caroline eller andre skal kjøpe seg ny kjole til jul.
    Blir helt matt av slik oppførsel ..

  4. Jaaaa :-):-) Enig!

  5. Ja, i år får jeg dessverre ikke kjøpt meg ny kjole.

 5. Kan du skrive litt om hva du synes om den nye Sophie Elise saken som Anki skrev?

 6. Hei på deg 🙂
  Kjøpte meg nr 8 i blå jeg <3 Takk for at tipser! 🙂

 7. Caroline

  Såå fine kjoler 🙂

  Et lite forslag til innlegg som jeg ser mange youtubere har fortiden er «jeg angrer på…»-innlegg. Det hadde vært gøy å lese 🙂 Altså ting du har gjort/ikke gjort i løpet av livet som du kanskje angrer på (bare bagateller da).. for eksempel at du kjøpte en kjempedyr kjole/smykke du aldri brukte , tok en piercing, rømte hjemmefra, ikke dro på jordomseiling.. etc 😀

 8. Hei, ser Anne birth skriver at du sksl gå over til United sin bloggplattform fra 1 januar ??

 9. Martine

  Hei Caroline! Jeg vet at dette ikke er riktig innlegg å kommentere dette på, men jeg trenger desperat noen julegavetips til kjæresten/samboeren min. Elsker gave tips innleggene dine og de har virkelig hjulpen meg blant annet med tanteungene, men han som sitter i andre enden av sofaen ønsker seg ingen verdens ting til jul. Hver gang jeg spør så sier han «Jeg vil bare ha deg, jeg», noe som i og for seg er veldig koselig, men jeg blir gaaaal for jeg kan ikke akkurat pakke inn meg selv? He he he. Uansett så håpet jeg at du kanskje hadde noen tips til meg?
  Så mange fine kjoler forresten! Har klikket hjem et par i anledning julefeiring og julebord jeg og. Håper du rekker å kose deg med førjulstiden! Stor klem!

  1. Ting jeg har tenkt på til min kjæreste er feks en reise(type bidrag til en langhelg), PC-bag og weekendbag. Jeg tror likevel at det blir enten en klokke han ønsker seg (Daniel Wellington) eller en ny kortholder. Selv ganske ekslusive merker har noe rimelige priser på kortholdere, ofte under 1000 kr selvfølgelig avhengig av merke 🙂

 10. Hadde gledet meg til innlegget om julekjoler, men når de plutselig bare ble til en annonse fra et eneste nettsted, ble det ikke det jeg hadde tenkt. Alle de lange kjolene fra Nelly som er stroppløse er nemlig så lave over brystet/høye i livet at de trekker seg av brystet, eller ser «mamma» ut. (Har prøvd) Hadde vært ok med forskjellig tips fra vanlige butikker, og flere stiler. Men, vanskelig å gjøre alle til lags.

 11. Hei 🙂 fulgt bloggen din lenge og har akkurat startet å blogge selv. Trenger tips til hvordan man kan lage slike collager med klær, hvordan samler du så mange små bilder i ett?

  Takk for svar 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *