sommeridyll midt på vinteren

3 hyttemorgen valle

God morgen og hei mandag fra Valle! Vi koser oss så på hyttetur og for min del kunne det like gjerne vært søndag i dag ettersom vi ble vartet opp med så god mat og drikke i går. I dag våknet vi til denne utsikten fra soveromsvinduet vårt. Månen var fortsatt oppe og Nelia klarte nesten ikke å ta øynene fra alle svanene og båtene. Har du sett noe så vakkert? 


2 hyttemorgen valle6 hyttemorgen valle4 hyttemorgen vallehyttemorgen valle5 hyttemorgen valle

I dag har vi mye å ordne med, så etter at vi har fått i oss en god frokost og gått en lang tur skal vi lage handleliste og sette kursen mot Skien. I kveld blir det endelig jul i huset! Så gleder jeg meg virkelig til å få i gang treningen igjen, for nå har jeg ikke beveget meg skikkelig siden tirsdag. Det er vanskelig å få til trening når du er så mye på reisefot, men denne uken skal vi bare være hjemme og da er det på tide å komme seg tilbake til virkeligheten på absolutt alle områder. Det skal bli litt godt det også. 

Håper dere har hatt en fin start på uken og jeg håper dere er med på en early bird-treningsøkt i morgen 🙂  

35 kommentarer

 1. Caroline

  FOR noen bilder!! Herlighet så vakkert!! Blir helt stum her 🙂

  1. Caroline

   Ja, utrolig nydelig 🙂 Jeg har satt opp «hytte ved vannet» på bucket-listen min <3

 2. Jag DÖR så vackra bilder, Caroline! Så fint och otroligt vackert, idylliskt är rätta ordet!

  Kram
  Andrea
  https://www.nouw.com/chicfood

  1. Caroline

   Tusen takk, men skryt av Lars-Kristian, han som har tatt dem 🙂

 3. Gleder meg til bilder av juletre og dekorasjon fra deg! Ha en fin dag

  1. Caroline

   Ååååh, det gjør jeg også <3 Vi er i gang med å pynte nå 🙂

 4. Kathrine

  Nydelige bilder fra Valle ☀️ Valle er også fantastisk om sommeren . Bor like i nærheten og er så fint å gå på kyst stien fra Valle og helt til åby dog i flere etapper da:) fantastisk natur rett på utsiden av døra☺️

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Jeg har aldri vært der, men det var utrolig idyllisk <3 Vi gikk litt på kyststien i dag, kjempevakkert 🙂

 5. Benedicte

  Det er det som er det fine med å bo ved havet <3 Vakre bilder, Caroline.

 6. Hei Caroline 🙂 Hvor har du kjøpt den lysbuske remsen som lå i trappa di et par innlegg tilbake? Innlegget med pakkekalenderen. Leter og leter, men finner ikke noen plass.. Har så lyst på 🙂

  1. Caroline

   Clas Ohlson 🙂

 7. Hei 🙂 Jeg spurte deg om noe for en tid tilbake men tror det var litt mye akkurat da så jeg fikk ikke svar.
  Så jeg prøver igjen 🙂 Og grunnen til at jeg lurer på dette Caroline er jo fordi jeg vil ha tillit til deg ang det du anbefaler og reklamerer for. 🙂

  Du sier at du bare reklamerer for noe du kan stå for og gå god for at det er et bra produkt, noe som er bra det da 🙂
  Fulgt mye med i starten av graviditeten din og utover, Du anbefalte burts bees baby produkter på det varmeste.
  Da jeg selv fikk barn ville jeg også bruke dette, men fant heldigvis ut at dem bruker et ganske allergi fremkallende stoff itilegg til parfyme.
  Det som da jeg stusser over er at du har jo gått god for disse produktene og da jeg søkte tilbake til de fant jeg ut at du også senere hadde funnet ut dette. Mitt spørsmål til deg er da følgende:

  Jeg lurer på om er det sånn at hvis du reklamerer for et produkt og senere finner ut at det er dårlig. Kan du da si dette da eller mister/tilbakebetaler du lønningen for det produktet du har reklamert for??

  1. Lurer på akkurat det samme ettersom jeg kjøpte de produktene til min baby, etter anbefaling fra deg…
   Synes godt du kunne sagt noe i et eget innlegg on dette, ikke bare i kommentarfeltet… Hvertfall når jeg regner med at det ikke bare var meg som kjøpte disse produktene, og dessverre brukte de på min baby:(

   1. Tenkte du ikke å undersøke litt mer om produktet før du kjøpte det? Du kan jo ikke skylde på Caroline at du har brukt noe som du var ikke fornøyd med? Greit nok med anbefalinger, men man må jo bruke hodet selv!

   2. anonym

    Lunda, Bare ta og gi deg rett og slett. Ingen her prøver og angripe Caroline for noe,
    Grunnen til at jeg selv lurte på dette var fordi jeg selv har gjort søk og fant ut at produktene ikke var noe bra, Det jeg alikevel er utrolig skuffet over, er at det aldri ble nevnt her som jeg ble anbefalt disse produktene,
    Selv føler jeg at jeg ikke kan ha tillit til de som selger noe på bloggen sin. For i bunn og grunn handler det utelukkende om og bare tjene penger, ( Ikke noe galt og tjene penger.)
    Men og tjene penger på andres bekostning som at noen av oss er så dumme og kjøper noe som en blogger har reklamert for, for senere og finne ut at dette var jo verken bra eller god kvalitet. Det er den følelsen av og vite at vedkommende som anbefalte deg dette produktet også viste at det var dårlig men valgte og ikke gjøre noe som helst. MEEEN det gjelder ikke bare blogger da. Du blir jo til og med lurt i matbutikken hvis du ikke passer på 🙂

  2. Ble ikke kommentaren godkjent? Hm…
   Men enig. Kjøpte selv disse produktene etter tips fra deg, så synes godt du kunne dedikert ett innlegg med info om at produktene inneholdt parfyme, ettersom jeg, og sikkert flere, kjøpte og brukte disse produktene etter din anbefaling..

  3. Elisabeth

   inväntar svar!

  4. Caroline

   Hei anonym 🙂

   jeg ble like overrasket som deg, og også skuffet over produkten :/ Vi bruker i dag et annet merke, nettop pga. dette :/

   Årsaken til at jeg ikke har skrevet om det er at jeg vet hvordan media fungerer, og at ting ofte blir tatt helt ut av proporsjoner. Jeg kjenner ikke til alle fakta i saken, og ønsker derfor ikke å skrive noe som på noen måte kan skade merket. Jeg har ingen avtale med Burts Bee, men jobbet kun med Cover Brands, og har derfor ingen bindinger til dem som gjør at jeg ikke kan skrive noe om det.

   1. Marlene

    Hvem produkter bruker du nå?:)

   2. anonym

    Skjønner at du ikke vil si noe som er skadelig for merke, men er ikke det og lyve i seg selv skadelig 😛
    (Merket som løy altså) Nå er det jo sånn at selv om det står parfymefri er du ikke garantert at det er sant.
    Det er derfor jeg syntest det er viktig at hvis man går god for et produkt og finner ut at produsenten har rett og sett løyet om innholdet. DA har du vel i seg selv en relativt god grunn til og ta det opp i et barne innlegg for eks.

    BTW disse burts bees produktene inneholder parfyme og andre allergifremkallende stoffer som dem selv har sagt at de vil fortsette og bruke ( Dette var bare et eks )

 8. Synes du har blitt dårligere til å svare på kommentarer igjen. Veldig synd..

  1. Caroline

   Beklager, men jeg har hatt «ferie» og vært mye med familie og venner, noe som har gjort at det dessverre ikke har vært tid til så mye kommunikasjon i kommentarfeltet :/ Lover at det skal bli bedre nå fremover <3

   1. Er ikke kommunikasjon med leserne en del av jobben din da?
    Eller tar du ferie fra det du mener er minst viktig?

   2. Caroline

    Jo, absolutt, men det er ikke alltid man rekker over alt :/ Jeg prioriterer selvsagt arbeidsoppgaver ut i fra hva som er viktigst.

   3. Så kommunikasjon med leserne er minst viktig? :-/

   4. Caroline

    Nei, det kommer nesten helt øverst på listen 🙂 Men når jeg nå har vært ute på reise med familie og venner har jeg kun prioritert å lage blogginnlegg.

  1. Caroline

   Thanks <3

 9. Amazing!! Norge er sååå vakkert:-)

 10. For noen nydelige bilder!! 🙂 🙂 Gleder meg også til å se julestemning hjemme hos dere 🙂 Her startet uken bra, først baking av sjokoladepinner og så løp jeg min første mil 😀

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Ja, jeg gleder meg selv 😀

 11. Så nydelig det var der. Ååå jeg ønsker sånn idyll innomellom 🙂

 12. Åh, for noen bilder <3 Skikkelig stemning!
  NYT kvelden fine deg!

 13. Hei, kan du komme med noen inspirerende treningsbilder i samme slengen som du er i gang igjen?:) Kanskje noen øvelser? Trenger det virkelig i mørket nå:D Ha en fin kveld!:)

 14. Godkveld! Herlige bilder. Her blir det Thorsskog kommende uke – mannen erter meg for at jeg leser en blogg (!) og har det morsomt på min bekostning med å harsele over at jeg ble starstrucked da jeg traff deg i sommer. Haha. Men da han ringte for å booke presterte han å si at «Karoline hadde anbefalt…» hvorpå de repliserte med å lirke oss inn i slottsbygget+middag 18.30 med to-åringen. Så beklager – og takker! Vi gleder oss! Fortsatt god kveld til dere i adventspyntet hus.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *