nå blir det jul i stuen

christmasdecoration_4

Julemusikk, litt rødt i glasset, røde levende lys og pynting av juletreet. Jeg koser meg så fælt! I år har jeg bestemt meg for at vi trenger litt rødt på treet også, ettersom det er rød jul ellers i stuen blir det kjempefint. Etter mye leting kom jeg på i siste liten at Åhlens har julepynt som du slipper å tre i tråden på selv, det er så utrolig makkverk og akkurat litt for mye pirkearbeid til at jeg har tid eller lyst til å holde på med det 😉 

christmasdecoration


Jeg fant den perfekte pysjen til Lars-Kristian da jeg var i byen i stad og måtte bare ha den. Denne skal  jeg tvinge ham til å gå med den hver kveld fremover!

christmasdecoration_2

Neida, han hoppet velvillig inn i den selv og jeg tror han liker den bedre enn han vil innrømme 😉  

christmasdecoration_3


Akkurat nå hører vi på juleplata til Kurt Nilsen og hver gang Himmel På Jord triller ut av høyttalerne er det vanskelig å holde tårene tilbake. Det minner meg så veldig om da vi hadde kommet tilbake fra sykehuset med Nelia for to år siden og vi holdt på å pynte juletreet. Hun var så deilig, fin og helt nyfødt og jeg var så sprekkeferdig av glede. Det var vanskelig å ta alt innover seg og altfor mange følelser på en gang, midt oppi julen som jeg er så glad i fra før av. Det boblet over for meg flere ganger den måneden. Jeg kunne gråte midt under middagen eller på kjøpesenteret. Jeg var bare så glad og veldig, veldig lettrørt. 

christmasdecoration_1


Nå gleder jeg meg til Nelia våkner i morgen tidlig og skal se juletreet ferdig pyntet. Hun kommer til å elske det! Å kunne skape egne tradisjoner med sin egen familie er veldig spesielt og veldig, veldig fint. Jeg gleder meg virkelig til denne julen ♥ 

70 kommentarer

 1. Så koselig 🙂 Her ble treet pyntet første helgen i advent, og det er så fint å se på!
  Gir meg bare enda mer julestemning 🙂 Rødt er utrolig fint, men i år ble pynten av sølv og gull! Følte det passet best inn leiligheten her 🙂

 2. Nydelig❤️Lurer på hvor du har kjøpt lysestakene som du har på salongbordet ditt? Kjempe fine❤️Ønsker dere en strålende jul❤️❤️

  1. Caroline

   De er fra TM Design 🙂 En strålende jul til deg også, Anja! 🙂

 3. Annette

  Hvorfor er ikke Nelis med å pynte juletre?
  Det er jo slik man skaper tradisjoner ved og la barna være med fra de er små!

  1. Caroline

   Jeg ser poenget ditt, men vi føler at det er litt tidlig for henne å være med å pynte hele treet. Vi tenkte heller at hun skal få sette på pynten nederst helt selv, vi blir ikke helt ferdige i kveld uansett 🙂

   1. Elisabeth h

    Ikke alle har tradisjoner m at barna er med på å pynte. I min barndom la broren min og jeg oss i vanlig leilighet,og ble vekket «midt på natten» og tatt med inn i stuen,der ALT var forandret til jul,ren magi!! Skinnende lys,glitrende tre,nisser og pynt var mirakuløst kommet frem,og for oss barna var det helt eventyrlig og vidunderlig!!! Ville aldri byttet bort den fantastiske tradisjonen og de deilige minnesbildene den har gitt meg!

  2. Det er din tradisjon kanskje, men hjemme hos oss var tradisjonen at mamma og pappa pyntet juletreet etter at jeg og søsteren min hadde lagt oss på lillejulaften. Det kriblet så i magen på julemorgenen når vi løp ned for å se på juletreet! Da var det ekstra stas. Jeg elsket denne tradisjonen 🙂 Jeg håper Caroline og LK skaper sine egne tradisjoner uten påvirkninger fra bedrevitere i kommentarfeltet.

   1. Slik var det hos oss også! 🙂 fikk alltid en så fin følelse inni meg når jeg så juletreet ferdig pyntet morgenen den 24. 🙂
    Ah, memories <3

   2. anonym

    Hehe Sara, hvis Anette hadde vært enige i din og C sin tradisjon hadde hun fortsatt vært bedrevitende da?
    Jeg syntest akkurat dette er opp til hver og en MEN HUSK at vi er alle forskjellige da 🙂
    Min farmor tar inn juleteet lille julaften og selv syntest jeg det er så stusselig da julen nesten bare blit to dager på en måte, Vi har hatt den tradisjonen at vi alltid går i skogen og finner treet vår og DET er koselig og gjøre med familien det 🙂
    Selv om vi tipser om forskjellige tradisjoner betyr ikke det at vi vet bedre, men kansje heller prøver og gi tips 😉

   3. Se en gang til på Anette sin kommentar. Det er ikke et tips, men en befaling.

   4. anonym

    V, her gjør du et perfekt eksempel på hvor forskjellige vi alle er 😀
    Jeg er og ser og ser ,
    Så du mener at hun befaler Caroline til og ha med N på juletre pynting?
    For meg er den komentaren egentlig ikke så mye mer enn hennes personlige mening om hvordan hun/dem skaper tradisjoner.
    Selv er jeg av den gennerasjonen som gleder meg til mølje hver lille julaften, mmmmm 🙂

   5. Jeg syns måten Anette kommenterte på ga et inntrykk av at hennes måte var måten å lage tradisjoner på, noe jeg har andre erfaringer med. Hadde hun hatt samme tradisjon som meg og sagt det på samme måte som hun gjorde, hadde jeg likevel reagert siden bedrevitere og personer som kun ser en side av saken provoserer meg, uansett mening. Men jeg ser også at jeg kunne satt et smiletegn bak min kommentar for å vise at den ikke var så streng. Om Anette ønsker å si at hennes kommentar heller ikke var ment så bestemt, så må hun gjerne det 🙂

   6. anonym

    Sara, dette her satt jeg og tenkte på istad faktisk 🙂
    Det er så vanskelig og lese TONEN man har i setningen, og i hvertfall når man er uenig eller kansje vil bare si hva sin mening er 🙂 Syntest selv det er vanskelig og formulere det jeg vil si noen ganger hvis det er en egen mening eller uenighet. Blir fort til at man kan missforstå hverandre da.
    Kansje vi skal heller spørre hverandre om var det faktisk men sånn eller sånn?

    🙂 🙂 🙂 For sikkerhets skyld 😉

   7. Anonym: Du har helt rett, og jeg syns du formulerer deg veldig godt 🙂 Jeg vet at jeg absolutt har mye å jobbe med der, og ofte prøver jeg bare å la være å reagere og la tvilen komme til gode. Likevel syns jeg det er viktig å tenke på hvordan man formulerer seg. Jeg mener veldig sterkt at det ikke er hva man mener/sier som teller, men hvordan det blir oppfattet. Det syns jeg er kjempeviktig! Selvfølgelig kan man ikke unngå misforståelser, men gode sosiale antenner betyr at man er bevisst over hvordan man blir oppfattet av andre. Ikke at Annette kom med en sårende kommentar, men det gjorde vel ikke jeg heller 🙂 Jeg prøvde å kalle en spade for en spade og si at kommentaren hennes virket bedrevitende.

    Ironisk nok mener jeg at jeg vet bedre 😉

 4. Benedicte

  Kan jeg komme med ett ønske til bloggen din, nå før det nye året trer i kraft? 🙂 For noen år siden brukte du å lage innlegg om året som hadde gått i 3-4 deler, som en slags oppsummering. I fjor gjorde du ikke det, og det var virkelig noe jeg savnet.

 5. S. Kati

  Hei. Jeg prøver igjen for 3. gang. Du har ikke svart på denne kommentaren ennå:

  Dette var morsomme bilder og koselig innlegg (innlegget om Lollo og Bernie)!
  Det var jo sånne innlegg jeg tenkte på da jeg skrev i en annen kommentar at jeg “savnet innlegg om selve feriestedet.” Innlegg/bilder av selve hotellet, området rundt osv.

  Må si meg enig i innlegget til svenske Maria over (Lollo og Bernie innlegget). Bilder av barnet deres må dere jo legge ut om dere ønsker det, men jeg har litt lyst å høre dine tanker om dere gjør noen vurdering av hvilke bilder dere legger ut av henne?
  Personlig reagerte jeg på bildene av henne der hun tydelig var syk (men det var på prinsipielt grunnlag fra min side at jeg reagerte).
  Bildene over er jo skjønne, og hun er jo så nydelig, så jeg forstår dere “vil vise henne frem”. Men bloggen din er helt åpen, alle kan lese den. Det finnes mange der ute som kun sitter på nett og surfer etter bilder å se på, og å manipulere, sende videre, manipulere ennå mer osv. Bildene kan komme i helt gale hender og på helt gale nettsider.
  Til å drive en så stor blogg synes jeg det virker som nettvettet/nettsikkerheten er litt dårlig. Jeg reagerer på bildene der undertøyet til jenta deres synes. For all del, 99% av de som ser bildet tenker ikke over det og/eller synes det er helt normalt (og det er det jo!). Men dessverre er jo en del tullinger der ute som fint kan misbruke disse bildene.
  Det skjer hver dag, over alt.
  Vi blir jo advart på det sterkeste å legge ut bilder av barna våre i badetøy, undertøy osv. på bl.a. lukkede facebook profiler, så det å legge det ut på åpent nett er jo ennå verre.
  Har lyst å høre deres tanker rundt dette temaet.

  1. Virker ikke som du ønsker å svare på dette. Kan du i det minste forklare neg hvorfor du ikke vil svare?
   Du etterspør flere kommentarer og ønsker konstruktiv kritikk, men da synes jeg du bør svare de som spør også.

   1. S.Kati, du kan ikke forlange at Caroline svarer, hun hverken må eller har mulighet til å svare på alle kommentarer som kommer inn. vi har ikke krav på svar selv om hun prøver i det lengste å svare flere. Det du sikter til er et helt uskyldig bilde, Nelia har på seg bluse, skjørt og undertøy. Det er ikke noe å lage oppstuss over, kun et fåtall som reagerer . Så CBE må hverken forklare til deg eller svare på dette .

   2. det er faktisk ganske mange som reagerer på at barn blir eksponert på blogger. Datatilsynet for eksempel, og Barneombudet. Medietilsynet. Alle som er opptatt av barns personvern. Det er ikke S.Kati som er sær.

   3. Med fare for å bli stemplet som såkalt «Caroline-politi»; hvorfor mener du at du har krav på et svar på dette? Hva vil du at Caroline skal svare – at hun driver et pedofilinettverk og forsøker å rekruttere? Hvis du blir så utrolig opprørt av denne bloggen, så finnes det millioner av andre sider du kan oppsøke istedet. Jeg velger å tro at Caroline og Lars Kristian har tatt de beslutningene de mener er riktige for sin familie, og hva vi andre måtte tenke og mene om det er vel strengt tatt ikke så veldig relevant? Eller er det sånn at du forespør ett par hundre ukjente hver gang du skal ta egne beslutninger?

   4. Jeg kunne også tenkt meg å høre om dette. Nettvett på vegne av de små som ikke kan bestemme selv er i høyeste grad relevant, og det gjelder både en lang rekke blogger og hva hver enkelt velger å legge ut på sine åpne og lukkede facebook-sider. Dette er kjempevanskelig, og som noen som mange ser opp til, hadde det vært fint å se C sine refleksjoner og også en påfølgende (saklig) debatt i kommentarfeltet. Dette er definitivt en av disse temaene hvor veien blir til mens vi går, men for barna våre sin skyld er det kjempeviktig at vi alle fall er bevisste på problemstillinga og reflektert godt rundt den.

  2. Men herlighet som du maser om dette. Det var da voldsomt! Du har ikke rett på å få noe som helst svar. Synes du skal roe ned og ta juleferie.

   1. S.kati

    Maren, tror du også må roe deg ned litt. Kanskje du istedet for kunne pynte litt ekstra på juletreet ditt eller noe? Eller andre sysler nå før jul.
    Jeg krever ingenting, jeg spør. Vil hun (caroline) ikke svare, så kan hun jo gjerne skrive selv at hun ikke ønsker å svare?
    Jeg er også en leser av bloggen, er med på å generere klikk og videre inntekter til Caroline. Hvorfor kan ikke jeg på lik linje med andre få stille de spørsmål jeg vil? Det er åpne men kritiske spørsmål. Men ingenting i de spørsmålene som tilsier sånt svar, Maren.

   2. S. Katt , Vil vel nesten si du «krever» svar ..Hei. Jeg prøver igjen for 3. gang. Du har ikke svart på denne kommentaren ennå..
    Så den setningen vil jeg si at du både forventer og krever svar. Når du har spurt 1 gang og en til og ikke fått svar så ville nå de fleste tatt det til seg og ikke spurt flere ganger. Så du forventer et svar fra Caroline uansett her… det var i kommentar 1 ,så i kommentar 2 så forventer du at Caroline skal svare hvorfor hun ikke svarer på din første kommentar..
    De har valgt å dele bilder med oss lesere på en fin måte, det er en blogg Caroline driver som er frivillig for oss å lese. Det er flotte delikate bilder av CBE, familien hennes og hverdagen. Liker vi det ikke så dropper vi å lese. Ikke ta den at du gir hun klikk så hun tjener penger, det blir for dumt

   3. S.kati

    Jammen fint du hjelper med å svare på kommentarene!
    Har aldri sagt jeg ikke liker verken blogg eller bilder.
    Jeg lurer på bakgrunnen for valg av bilder.
    Hadde du selv lagt ut et bilde av deg på nett hvor lår og hele trusa di synes? Grunnregelen er vel å legge ut bilder av andre som du også ville lagt ut av deg selv…. ? Barn som voksne.

   4. Veldig enig In her, dette begynner å bli fanatisk S.kati. Som de andre over her poengterer, du har ikke krav på svar, hverken svar på det du lurer på eller svar på at hun ikke orker å svare deg. De fleste ville tatt hintet etter første gang man spør og ikke får svar, og du burde sannelig tatt hintet etter andre gangen du spurte. Du over dramatiserer dette bildet til de grader. Er det tankene dine det er noe galt med?

   5. S.kati

    Hanna, Hva mener du med «er det tankene dine det er noe galt med?»

   6. Stine M

    Må bare si at jeg ikke synes du er fantastisk, s.kati, og jeg synes egentlig spørsmålet ditt er et veldig innafor spørsmål å stille. Som du selv sier har jo Caroline etterspurt kommentarer og konstruktiv kritikk, så jeg synes ikke du tråkker over noen som helst grense ved å kun stille spørsmål.

    God jul til deg

   7. Jeg støtter deg også i dette. Ser det slik at du vil ha svar fordi barn er en svært sårbar gruppe på alle mulige måter, og vi har ansvaret for dem. Da må vi være bevisste og reflekterte, og det at det kommer spørsmål om dette på en av Norges mest leste blogg er virkelig ikke rart. Det ville vært mye verre om ingen hadde problematisert dette. Det noen her sier med pedofiliring og «dine tanker» er helt vanvittig usaklig, håper du ikke tar deg nær.

   8. Når man gjentar det samme spørsmålet igjen og igjen, så må man på et eller annet tidspunkt stoppe.

 6. Så utrolig koselig! Gleder meg til å komme hjem til jul hos mamma og pappa, og virkelig begynne å kjenne på julestemningen. Veldig tilfeldig spørsmål, men husker du hvilket merke og «type» vinglassene deres er? Har tenkt til å kjøpe vinglass til en venninne som flytter etter jul og er veldig glad i vin i julegave, og deres ser ut som en form som kunne passet bra! 🙂

 7. Så koselig å fint du steller i stand:-) inspirerende!
  Kan jeg få spørre hvor Lasse har kjøpt buksen sin? Samboeren min syns den var så tøff!
  Ha en god jul <3

 8. Eller er det kanskje en pysj-bukse? Hehe

 9. Så fin pysj du har! Hvor har du kjøpt den? 🙂

 10. Hvor har du kjøpt pysjen til Lars-Kristian? Så stilig! Husker du hva den kostet?

 11. Jeg hørte faktiskt på Himmel på jord med Kurt Nielsen for første gang denne julen idag. Det er faktiskt du som introduserte den for meg, her i Sverige går norsk julemusikk seg akkurat ikke varm på radioen! Tusen takk for det Caroline, den er så fin! 🙂

 12. Hvor kjøpte du pysjen hans? Jeg har en samboer som nok ville satt pris på noe lignende:P

 13. Så koselig!
  Er det plastjuletre? Vil kjøpe det i år, men finner ingen fine! Hvor har dere kjøpt deres? Veldig fint 🙂

  1. Neliane

   Anbefaler å legge litt penger i det hvis man kjøper kunstig. Det finnes flere som er så fine at du må bort å ta på det for å skjønne det er uekte :-). Caroline pynter flott, men selve treet synes jeg dessverre har en lite fin grønnfarge, og grener og nåler lyser plast, «bustete» liksom. Ellers er kunstig supert. Aldri angret, og særlig ikke når det skal ryddes bort :-))

   1. Et lite tips om du skal kjøpe plast er å unngå trær som er laget av PVC 🙂 Velg heller PE-plast. PVC er i utgangspunktet en hard plasttype, som må tilsettes kjemiske mykgjørere for å bli mykt. Flere av disse mykgjørerne, blant annet ftalater har tvilsomme miljøegenskaper og kjemiske tilsetningsstoffer. (Og er faktisk mer belastende for miljøet) 🙂

 14. Jeg elsker å pynte juletreet. Da må jeg ha på julemusikk. Noe godt i glasset. Helst må jeg være alene hjemme, i min egen boble. Ha en magisk jul!

 15. såå koselig <3

 16. Koser meg virkelig med hvert blogginnlegg om dagen 🙂 fortsett sånn!

 17. Synnøve

  Så koselig innlegg Eg bare lurte på om du har tenkt å ha eit innlegg om gavetips til mannen/kjæresten? Trenger sårt litt inspirasjon
  På forhånd tusen takk for all juleglede og god førjulstid til dokke

 18. Jeg ser at dere har kunstig tre, og lurer på om dere er allergiske. Naturlig tre, men naturlig lukt er da virkelig finere.
  Men selvsagt, det er fint med kunstig for allergikere.

  1. Hvorfor I all verden blir mine kommentarer slettet stadig? Når jeg ser noen her som er skikkelig kritisk, så må jeg få kunne si at jeg synes du pynter fint men at selve treet ikke var pent? Det ser ut som en kjegle, grønnfargen er altfor kunstig og grenene ser ut som konfettiplast. Det er da ikke du som har laget treet, pyntingen er din og det var flott.

   1. Men hvorfor skal du på død og liv si det? Hva konstruktivt fører det til? Hva skal Caroline liksom svare?

   2. Fordi jeg opplever stadig at mine kommentarer ikke kommer forbi «sensuren»….. Dette var en kommentar til at det hadde skjedd, men så kom den opprinnelige kommentaren med allikevel.

    Ikke at jeg behøver EGENTLIG å forklare deg eller noen andre her noe….. Jeg kommenterer til en blogger, ikke geskjeftige lesere. Oi……NÅ kommer nok politiet igjen :-).

 19. Hei Caroline 🙂
  Nå kom jeg litt i julestemning, og fikk veldig lyst til å ta frem pynten selv. Men jeg må nok atter en gang vente til lille juleaften.
  Jeg lurer på hvor juletreet deres er fra? Her i huset går det også i kunstig tre da vi er flere som reagerer veldig på de naturlige, og i år er det på tide og skifte det ut. Er deres med lys på? Det vi har hatt tidligere er uten lys på, da jeg ofte synes det kan bli litt hvitt/blått lys på de som er med. Hvordan er deres?
  Den lille jenta deres kommer nok sikkert til å elske juletreet! 🙂

 20. Leste innlegget ditt om barn på lang biltur. Datteren min blir 2 i januar. Glad I klistremerke men får de ikke opp av arket, klarer kun klistre de på annet ark hvis vi har tatt de opp for henne. Har du noen tips til klistremerke som er lett å få opp?

 21. Mysigt! Du är vacker som alltid!

 22. Vi skal igang med å pynte til jul i helga, gleder meg! 😀 Lillemann her er bare 10 måneder, men tror han vil synes pynten er stas likevel, ihvertfall å gnage på 😉

  Vi har enda ikke landet på om vi skal kjøpe ekte eller kunstig juletre i år. Det er jo penger å spare i det lange løp på å kjøpe kunstig! Får like mye bakoversveis hvert år når man må ut med 700 for en fin edelgran…

  Hvor er deres juletre fra? 🙂

 23. I min verden er det altfor tidlig å pynte treet nå. Jeg syns det er forskjell på advent og jul.
  Når treet kommer inn i stua like før lillejulaften, lilla lys byttes ut med røde og de fineste juledukene kommer på bordene, DA er det jul og høytidelig stemning i huset. Denne høytiden mister litt av sin glans og blir nedstøvet dersom den kommer så tidlig.
  Litt av stasen og stemninga er å vente.
  Jadajadajada, vi er alle forskjellige, men jeg syns det er litt trist at gamle tradisjoner forandres fordi vi ikke greier å vente…
  På vårt juletre har vi pynt som er 25 år gammel, ting som blir tatt frem hvert år og som gir både voksne og barn gode følelser og julestemning. Noe av det har barna laget selv og de syns det er stas at vi henger det opp.
  Noe av dette forsvinner vel om du kjøper nytt hvert år?

  Jeg vet at alle gjør som de vil, men det skader vel ikke å komme med noe motvekt fra en gammel og vis dame?

  1. Helt enig med deg! Det virker som om folk ikke skiller mellom advent og jul lenger, så det er både nisser og juletre fra tidlig desember. Og når julen faktisk kommer, er folk lei både julemat, julepynt og juletre. Julen ringes inn klokken fem på julaften, ikke første søndag i advent. Tradisjoner er viktig og veldig fint! Jeg elsker desember og adventstid med lilla lys og julesanger, men den virkelige høytiden starter ikke før lille julaften, når treet pyntes og julenissene kommer fram 🙂

  2. Enig med deg! Nå som så mange har plasttrær, pyntes det så tidlig. Vi kjøper oss ei edelgran hvert år, og jeg legger mye arbeid i å pynte det. Men ikke før lille julaften. Jeg har samlet pynt til treet over mange år (og i mange land), og hver lille kule har sin historie 😉
   Mine beste juleminner fra jeg var lita, var å våkne opp julaften, ta strømpen med meg inn i stua (sammen med søsteren min), se det flotte juletreet og se tegnefilmer på tv 🙂 Nå har jeg tatt den tradisjonen videre, jeg ønsker ikke å ha jul i adventstida. Adventstida skal jo være ventetid, og huset holder seg ikke rent hele desember heller. Så rett før jul vaskes det grundig og vi kjøper inn masse røde tulipaner, og lille julaften, etter at junior er i drømmeland, pynter vi treet (og resten av huset), og koser oss med Hovmestern og Love Actually 😉 At man da får så «kort» jul er jeg ikke enig i, det er jo jul i alle butikkene i hele november og desember, man bombaderes jo fra alle kanter :-O

   Kalenderen er av det enkle slaget, også, pakker blir det nok av på julaften 😉 Men hver sin smak, alle må lage sine egne tradisjoner. Jul blir det uansett og det viktigste er at man blir fornøyd! Jeg tror mange føler seg «presset» til å peise opp all pynten tidlig, så det er jo bra at sånne som oss kan gi litt motvekt 😉

   Tips til deg, Caroline: de selger flotte kurver man kan sette plastrær oppi, sånn at man slipper å se på den kjipe foten 😉 God jul til deg og dine!

  3. helt enig! jeg synes det er kjempetrist at vi mister ventetiden. Synes hele verden pynter med rødt og nisser fra 1.desember, går på julebord i adventstiden og hiver ut juletreet i romjula. Det virker som hele jula er forskjøvet med tre uker. Trist, for virkningen er jo at hele perioden blir kortere. Da jeg var barn var det vanlig å pynte til advent i slutten av november og drive på med forberedelser i desember, julepynting i den siste uken før jul (men hvem har hørt om skittensøndag i dag??), og så var det julefester til langt ut i januar.

  4. Enig i at det er for tidlig å pynte treet nå. Er jo ikke jul enda!
   Pynting av juletreet er alltid 23. desember hos oss 🙂

 24. That’s it. Nå MÅ jeg kjøpe tre også 😀 Weee!

 25. Hvor er genseren til Lars Kristian fra? Den var morsom 🙂

 26. Matilde

  Hei!
  Så koselig! Gleder meg til å se mer bilder fra et julepyntet hus etterhvert 🙂
  Lurer også på hvor du har kjøpt både din og LKs pysj? De var så fine, så har lyst på til kjæresten og meg 🙂
  Tipper det er ei lita jente som fikk en fin opplevelse med juletre i stuen da hun stod opp i dag 🙂
  Ha en fin dag! <3

 27. Gunhild

  Mitt ønske for det nye året er at du og andre bloggere tenker over det vanvittige overforbruket dere taler for. Hver gang du legger ut en annonselink trykker folk på den, og handler over egen evne, og over planetens evne. Du kan gjerne skylde på at alle bestemmer selv, men her er det du som har makt.

  Reflekterer du noen gang over det?

  1. Veldig enig , triste greier..

 28. Ida Marie

  Hvor er den fine pysjen din fra? 🙂 shortsen?

 29. Så nydelig du var her! Digger den naturlige Caroline 🙂

 30. Hei! Jeg er ei av de som har lest bloggen din i maange år, hver eneste dag. Du virker som en helt fantastisk god jente 🙂
  Jeg vil gjerne komme med ett tips til bloggen din, det gjelder overskriftene dine. Jeg er ikke helt for å ha overskrifter som er missvisende og som bare lages for klikk. MEN det er kjekt med overskifter som fenger litt, som gjør at man får lyst å lese videre. Som får oss til å bli nysjerrige. Nå er overskriftene dine lange, og litt kjedelige, og småting som at de alltid har liten bokstav irriterer 😛 Hehe…nei, men jeg håper du skjønner hva jeg mener, og tenker litt på det 🙂 Nå ser jeg alltid på bildene dine, men det er ikke alltid jeg kjenner jeg er like nysjerrig på teksten. 🙂

 31. Anniken

  Hei,

  Hvor har du kjøpt den fantastiske t-skjorten til Lars Kristian? og pysjen din? Jeg ELSKER julen men samboeren er ikke heeelt enig så skulle gjerne lagt en sånn i adventskalenderen 🙂

 32. Julen er helt klart en fin tid, og mange har gode minner fra barndommen. Dessverre er det ikke alle som opplever julen like idyllisk. Caroline har minner som tatt ut av en disney julefilm- og det er hun jammen heldig som har. Jeg vil bare påpeke for alle dere som ikke opplever julen slik, som kanskje har familiemedlemmer som sliter med rus eller ikke er venner- det er helt normalt det også. Jeg har en bror som er narkoman og forbinder julen med usikkerhet og dårlig samvittighet, men lager selvfølgelig trygge, gode tradisjoner for mine barn. Husk bare at ikke alt er «perfect textbook» folkens, og det er greit det også:-) Julen handler om kjærlighet og omsorg. Ikke om stressmomenter og «må gjøre» .Hos oss henger dorullnisser og barnelaget pynt i glorete farger på treet- og barna elsker det.

 33. Til S.kati,
  Fikk ikke svart under forrige innlegg. Du trenger ikke bli små frekk, Hjelper ikke til med å svare på noen kommentarer.. Men jeg kan svare her på lik linje med deg . Nå er det vel forskjell å legge ut bilder av et lite barn på denne måten og voksne.. kan vel fort bli litt vulgært ellers. Det er ikke noe galt i det bildet, for meg så virker det som du aldri gir deg. Det er uskyldig. Så legger du ut de bildene du vil hvor du vil, så legger CBE ut dem hun syntes passer uten å måtte forsvare seg overfor hverken deg eller meg. Ha en fortsatt fin kveld S.Kati ..

 34. Anne Siri

  Pysjen til Lars Kristian er fra Cubus 🙂
  https://cubus.com/no/7171670_F352

 35. Ikke for å virke surmaget, men hvor blir det av tradisjonen vi har med å pynte juletreet den 23. eller 24. her til lands?
  Nå virker det som om det sklir mer og mer ut, og at dette ikke er så nøye lenger. En hver gjør selvfølgelig som han eller hun vil. Men synes det er litt synd at det som er ventetid, nå nesten er jul fra adventen begynner. Ser julepyntede hjem tidlig i desember.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *