andre søndag i advent

andre søndag i advent nelia hundene

Hei søndag, den andre i advent  Tiden går så fort, spesielt når en er mye på farten, men jeg er så glad for alt vi får oppleve og gjøre sammen som en familie. Vi ser ikke foreldrene våre i hverdagen ettersom avstanden mellom oss er såpass stor, så disse dagene i Sverige og ukene i Spania er tid jeg setter enormt stor pris på. Familie betyr alt i verden for meg og jeg er så takknemlig for at jeg får tilbringe tid med dem. 


3 andre søndag i advent nelia hundene

I dag kunne vi tenne det andre lyset i adventsststaken og åpne luke nummer 6 i sjokoladekalenderen vår. Vi åpnet luker for flere dager, og det ble litt mye sjokolade for min del, så jeg har spart på resten til en liten biltur senere i dag.

4 andre søndag i advent nelia hundene

5 andre søndag i advent nelia hundene

Det blir ikke lange biten denne gangen, men vi er invitert på hyttetur til et sted like i nærheten og det er så lenge siden vi har vært sammen med venner, så det gleder vi oss til! Hele familien blir med, både Nelia og hundene ♥ Det er så godt å være sammen med pelsdottene igjen! Det er ikke alltid enkelt å finne dyrepass når vi har familie langt borte eller når hele familien faktisk skal på tur, men vi har en helt fantastisk nabo som stiller opp for oss når vi trenger det og det setter vi så enormt stor pris på. Både Hugo og Ronaldo har blitt så glad i henne og i tillegg er de rett i nærheten av hjemmet sitt når hun passer dem. Det er helt perfekt! I sommer måtte de jo på kennel for første gang i sitt liv og det var en helt grusom opplevelse. Ikke for dem, de hadde det nok helt topp, men mitt mammahjerte hadde det ikke bra når jeg ikke visste hvordan de hadde det, om de trivdes eller ikke. Jeg gråt da jeg leverte dem fra meg. Derfor er jeg så glad for at vi slapp å sende dem på kennel i to uker nå og for at vi har så gode mennesker i livet vårt. Vet ikke hva vi skulle gjort uten! 

2 andre søndag i advent nelia hundene

19 kommentarer

 1. Hei på deg 🙂
  Jeg bare digger neglene dine du har nå! <3 Er det noe du har satt på eller har du gjort det på salong? Er alltid glad i å ha velstelte negler,selv om jeg jobber på en aluminiums fabrikk 😛
  Ønsker dere også en fin hyttetur 🙂
  Takk for at du gir meg et lite avbrekk i hverdagen, der jeg kan "rømme" vekk en bitteliten stund 🙂
  Klem <3

  1. Hei!
   Jeg vet at man kan få lignende negler på HM 🙂 Det finnes sånne man kan klistre på neglene til en grei pris, det er veldig fort gjort å ta på 🙂

 2. Kjære Caroline! Nå er det lenge siden jeg har kommentert, men jeg er innom bloggen din hver dag, flere ganger om dagen. Du er min absolutte favoritt og du er den personen som inspirerer meg mest av alle! Du har så sunne verdier og du er så reflektert og rettferdig 🙂 Jeg vet jeg kan ikke si at jeg kjenner deg, men har jo fulgt bloggen din siden du startet so føler jeg kjenner deg pittelitt fordet 😉 Du er rå! Jeg nyter virkelig alle innleggene dine og spesielt nå som juletiden er her, gleder jeg meg alltid til julete innlegg fra deg for det er så god stemning i de 🙂 Bildene dine er så koslige og jeg kan sitte lenge å bla tilbake i arkivet for å lete etter tidligere julete innlegg også 🙂 Stå på videre, jeg ser opp til deg og heier på deg 🙂 klem <3

 3. Julestemning!!! Koselig innlegg <3

 4. Jeanette

  åh,så herlig at dere har naboer som stiller opp å passer hundene! Jeg passer også hunder til naboene mine når det trengs,det er superkoselig! Også kommer man alltid i snakk med andre hundeeiere,og det er alltid gøy.

  Hvilken julekalender er det du har forresten? Så jo superfin ut!

  1. Elisabeth h

   Det er danske Summerbird sin økologisk sjokolade-kalender! Her i Norge fås den bl a på Steen &Strøm i Oslo og på Sandvika Storsenter utenfor Oslo. Det er to biter utsøkt sjokolade hver dag,nam!

 5. Så herlig det første bildet, av dine søte små, var. Vi venter selv en liten bebis på nyåret og min familie bor på den andre siden av landet. Jeg ser også for meg slike ferier sammen, slik at de også får ordentlig besteforeldre-tid. Jeg må også si at julestemningen min øker noen hakk hver gang jeg klikker innom her 😀 Kos dere på hyttetur!

 6. Så heldig dere er som har en så snill nabo som passer begge hundene!! Skjønner godt at du ikke liker å sende hundene på kennel! Jeg har noen dårlige erfaringer med kennel (fått hjem syke hunder og kennelen later som ingen ting…) Derfor vil jeg for alt i verden unngå å sende hundene på kennel! Ikke bare lett å finne løsninger når man har fire hunder…!
  Den sjokoladekalenderen deres så forresten helt nydelig ut!! Ha en riktig flott 2. søndag i advent! 🙂

 7. Tur igjen?????? Herlighet…..
  Blir ikke mye julekos i eget hjem ….

  1. Nei, sukk, ja, for et fælt liv Caroline har. Turer med familie og venner, og så midt i mørketida! Nå er det tross alt meninga at vi skal sitte hjemme i hvert vårt hus og sture. Svært så provoserende at hun ikke gjør som alle andre, altså, – kjenner det ulmer surt inni meg – og, vips, der hadde jeg lagt igjen nok en bitter kommentar…

  2. Men julen handler om å være med familie og venner, da er det vel det samme om det skjer hjemme hos dem selv, i syden, på hotell eller på hytte hos venner, det er også nå LK har fri fra fotballen – da må de utnytte tiden. Pass på deg selv du!

  3. Kristin

   Men faen, gudrun! Det er vel det samme for deg??

  4. Elisabeth h

   Visste ikke at det var jul alt…..tenker de klarer å kose seg i eget hjem i JULEN,jeg! Ikke uvanlig at folk drar f eks på ferie utenom høytider og skoleferier når de ikke har skolebarn, faktisk.

 8. Uff kan godt forstå at det var vanskelig å avlevere dem i kennel ja, men dere er heldige som har en nabo som stiller opp da som sikkert koser seg med hundebesøk og. Ha en fin adventsøndag 🙂

 9. Åh så koselig! Gleder meg til å se hvordan du pynter huset i år 🙂 Så skjønn vesla er med nisselue! Her hos oss går eldstemann i full nissedrakt hver dag nå, og teller ned til nissefest i barnehagen 😉 kan ikke annet enn å få julestemning av det da ❤️

 10. Skal du lage julekjole-innlegg i år? 😀 Krysser fingrene, for jeg trenger virkelig litt inspirasjon.
  OG for et nydelig og koselig bilde av Nelia og hundene!

  Ha en fin andre søndag i advent! Klem <3

 11. Ville bare si at jeg elsker bloggen din og synes du har så fine bilder og varierte innlegg 🙂 Nelia er nydelig og du virker som en fantastisk mor, noe å se opp til! Håper du og din familie får en flott jul 🙂

 12. Johanne

  Hei, du lager så flott innlegg fra juleturen deres, men hvor blir det av et sånt tilsvarende innlegg fra sunwing arguineguin som du lovet…?

  1. Bare en liten vennlig påminnelse, da Caroline med familie sist var på ferie sammen, hadde Lars filmet små snutter fra hele ferien og da tok det litt tid før den kom, kanskje det samme gjelder med innlegget om ferieturen de nettopp har vært på. Caroline og familien har hatt et ganske tett program den siste uken. Ha litt tålmodighet, innlegget kommer det er jeg sikker på ! =) Ha en flott dag videre , samme går til deg Caroline og hele din familie =)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *