arctic spell

outfitblackwhite_3outfitblackwhite_6

Dette antrekket rakk jeg aldri å vise da vi var på ferie, så jeg deler det nå mens jeg tenker at jeg faktisk ikke lengter så veldig etter sola. Litt lengter jeg jo alltid, men jeg savnet et hvitt vinterlandskap da vi landet i går, det hadde vært helt fantastisk å komme hjem til. Jeg blir alltid så fort lei av vinteren når den bare gir oss slaps og gråvær, men vinteren er heldigvis lang, så en hvit jul får bli mitt juleønske i år tror jeg. Det var så koselig å starte julepyntingen i dag, jeg er jo for en gangs skyld ikke altfor tidlig ute med å pynte hus og hjem. I fjor og året før har faktisk juletreet vært oppe før det har rukket å bli desember omtrent, selv om jeg har vokst opp med en tradisjon om å pynte det på lille julaften. Det skal litt tidligere opp enn lille julaften i år også, da. Jeg klarer ikke å vente så lenge, og det blir jo også litt vanskelig når vi ikke skal feire jul hjemme hos oss. Tenker vi starter til uken en gang 😉 


outfitblackwhite_2outfitblackwhite_4outfitblackwhite_5

(annonselink) buksedress her / sandaler asos / veske adax by caroline berg eriksen 


Nå er vi på veien og snart fremme ved første stopp. Nok en gang er jeg ganske imponert over at vi fikk til å både pakke ut av koffertene, vaske tøy, pakke ned på nytt og komme oss avgårde slik at vi er fremme i helt grei tid. Er så klar for en myk seng, blir alltid så sliten av å reise, uansett hvor kort eller langt det er. 

Sov godt, så sees vi i morgen ♥ 

21 kommentarer

 1. Hei! 🙂
  Jeg bruker Balmain hairextension, men sliter med at håret blir krusete og fort flokete. Jeg har gått til samme frisøren i over ett år nå, men jeg har ennå ikke blitt anbefalt en god shampo og balsam for håret. Det er så kjedelig å gang på gang måtte kjøpe dyre produkter som ikke fungerer. De fungerer jo på mitt hår, men extensionet blir ikke bra. Så jeg tenkte det var greit å spørre en med erfaring om tips før jeg kjøper ny shampo og balsam!
  Du har jo også brukt Balmain en god stund, så jeg lurer på hvilke produkter du bruker? 🙂
  Vet at du har skrevet om shampo før, men jeg fant bare gamle innlegg.
  Hva anbefaler du?

  Klem

 2. Stilig antrekk 🙂
  Enig, her i huset har vi alltid satt opp juletre rundt 10. desember da vi synes det er så koselig å få glede av det i førjulstiden, men så er det rett ut 2. januar, for da har vi blitt mette på både juletre -mat og pynt. God tur videre 🙂 Spennende å høre hvor dere skal!

 3. Hei 🙂
  Så mange fine bilder der var av deg her! 🙂
  Elsker vesken din <3 Tror jeg må spare til en slik 😀
  Og jeg er som deg,elsker å pynte både juletre og andre ting FØR jul 🙂 Er da jeg virkelig koser meg .
  Gleder meg til å se masse mer på bloggen din fremover <3
  Klem fra meg 🙂

 4. Vakre du Kos deg med alle juleforberedelsene. Jeg pyntet treet i kveld, klarte ikke vente lenger

 5. såå lekre bilder 🙂 !

 6. Du e verdens finaste spør du mej! Hilsen ei jente 10 min unna Ålesund 🙂

 7. Den jumpsuiten var dødsfin ☺ Jeg vil også ha hvit jul!!

 8. Så elegant. 🙂 Og jeg elsker håret ditt nå, du kler det virkelig godt.

 9. Flotte antrekks bilder, å du skriver vældig mye bra, elsker bloggen din;) fant du ikke noen navlesmykker på ferien så du kunne vise fræm magen din, stå på vidre ha en fin dag, klæm

 10. S. Kati

  Hei.
  Kommentaren under la jeg under innlegget med Lollo & Bernie besøk. Det er ikke kommet noe svar fra deg.
  Jeg synes kommentaren min er direkte, dog konstruktiv. Du etterspurte selv flere kommentarer og sier det er viktig for deg å kommunisere med leserene. Du har også en av landets største blogger, og er et forbilde for mange. På bakgrunna v dette legger jeg inn kommentaren en gang til og håper du svarer. Dette er jo et viktig og interessant tema.

  Hei. Dette var morsomme bilder og koselig innlegg (innlegget om Lollo og Bernie)!
  Det var jo sånne innlegg jeg tenkte på da jeg skrev i en annen kommentar at jeg “savnet innlegg om selve feriestedet.” Innlegg/bilder av selve hotellet, området rundt osv.
  Du skrev jo i et dine første ferieinnlegg at du var ikke der på ferie, men på jobb. Og siden ferien var sponset av Ving så er du jo der på jobb for Ving, tenker jeg da. Men nok om det.

  Må si meg enig i innlegget til svenske Maria over. Bilder av barnet deres må dere jo legge ut om dere ønsker det, men jeg har litt lyst å høre dine tanker om dere gjør noen vurdering av hvilke bilder dere legger ut av henne?
  Personlig reagerte jeg på bildene av henne der hun tydelig var syk (men det var på prinsippielt grunnlag fra min side at jeg reagerte).
  Bildene over er jo skjønne, og hun er jo så nydelig, så jeg forstår dere “vil vise henne frem”. Men bloggen din er helt åpen, alle kan lese den. Det finnes mange der ute som kun sitter på nett og surfer etter bilder å se på, og å manipulere, sende videre, manipulere ennå mer osv. Bildene kan komme i helt gale hender og på helt gale nettsider.
  Til å drive en så stor blogg synes jeg det virker som nettvettet/nettsikkerheten er litt dårlig. Jeg reagerer på bildene der undertøyet til jenta deres synes. For all del, 99% av de som ser bildet tenker ikke over det og/eller synes det er helt normalt (og det er det jo!). Men dessverre er jo en del tullinger der ute som fint kan misbruke disse bildene.
  Det skjer hver dag, over alt.
  Vi blir jo advart på det sterkeste å legge ut bilder av barna våre i badetøy, undertøy osv. på bl.a. lukkede facebook profiler, så det å legge det ut på åpent nett er jo ennå verre.
  Har lyst å høre deres tanker rundt dette temaet

 11. Are you planning to get your boobs done soon? Mine also look saggy after I finished breastfeeding my daughter((( I remember you uses to have very beautiful boobs before Nelia

  1. Caroline

   I like my boobs so I’m not planning anything at the moment 🙂

   1. Tommel opp!! 🙂 🙂

   2. Anonym

    OMG for en frekk ting og si.
    Jeg syntest det er et så stort pluss at du Caroline tørr oggå uten bh og viser stolt frem at du har små, men passe pupper til den kroppen du har 🙂 tommel opp for små /medium naturlige pupper 🙂 Bare se på Kate hudson 🙂
    Ikke bli en melke-ku med JUR 😛

  2. Seriously!!!!??? Really!? This is the dummest thing I have ever heard! Carolines boobs does not look saggy. Back it up girl, back it up, Take your nast comments elsewhere.

 12. Den buksa!! Hvordan er størrelsene? Kun S og XL igjen

 13. Du er så utrolig flott på håret for tiden!! 🙂 Får så lyst å klippe meg slik, men har naturlig krøll så da må jeg bruke glattetang hver dag.. Og stilig antrekk! 🙂 Og en ting til, hev deg over alle de negative kommentarene som har florert i det siste. Blir så oppgitt.. Ha en fortsatt fin dag, du inspirerer!! 🙂

 14. Aleksandra

  Kjapt og superviktig spørsmål ( for meg) 😉
  Hvis du måtte velge å kun eie et par joggesko til hverdags, ville du da gått for hvite eller svarte? Begge veldig fine. Tenker spesielt kombinert med et helt svart antrekk og med skjørt/kjoler. Og selvfølgelig praktisk. Stoler så på din motesmak så håper du har en fasit her 🙂

  1. Aleksandra

   ? 🙂

 15. WOW! For et antrekk 😀 Love it!!

 16. Du ser SÅ bra ut for tiden! Nydelig antrekk <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *