lollo & bernie på sunwing

LolloBernie_6

Noe av det jeg har likt best med Sunwing på Arguineguin er å se hvor mye barna koser seg. Det er helt fantastisk opplegg for de minste her som gjør at de har noe å glede seg til så og si hver dag, og maskotene Lollo & Bernie har veldig mye med det å gjøre – til og med jeg kan både sagen og dansen deres etter 14 dager her 😉 Nelia ble helt oppslukt etter sitt første møte med begge to og har passet på å få med seg nok suvenirer hjem slik at hun kan glede seg til vi skal besøke dem igjen.

LolloBernie_9

Lollo & Bernie har fri på onsdager og lørdager, men på alle andre dager er det et tett program med dem på hotellet som de fleste barn kan være med på. Det starter som regel ved frokosttider når de kommer gjennom matsalen for å hilse på de minste og gi dem klemmer.

LolloBernie

Etter dette er det diverse aktiviteter i Miniland hvor Lollo & Bernie bor, og hvor aldersgrensene på mye av det som skjer er fra 3 år og oppover. Men det finnes blant annet photosession for de aller minste sammen med den søte bamsen og giraffen som de også kan være med på. Noen dager er det også vannaerobic med Lollo og dette kan alle være med på! 

lollo vann aerobic

Når dagen på stranden nærmer seg slutten kan de små være med på after beach med Lollo & Bernie, hvor de ansatte synger og danser med barna etterfulgt av mini disco senere på dagen. En kveld i uken er det også mini stars, som er et slags talentprogram hvor barna kan melde seg på, trene og opptre foran alle på hotellet. 

LolloBernie_3

Denne kvelden avsluttes med hug session hvor alle barna står i kø for å klemme de to maskotene. Dette er veldig stas for barn i alle aldre, og Nelia ble etter hvert såpass varm i trøya at hun turte å gå helt alene. Men i starten måtte mamma følge henne. 

LolloBernie_1


Et av de tilbudene med disse maskotene som jeg likte veldig godt og ble veldig imponert over, var det at det er mulig å booke et besøk av enten Lollo eller Bernie opp på rommet. Dette ville vi helst legge til bursdagen til Nelia, men ettersom Lollo hadde fri på onsdag ble det heller et besøk på torsdagen. Vi sa hele morgenen at hun snart fikk besøk og da det endelig banket på og Lollo dukket opp, hylte hun av glede. Jeg har sjelden sett henne så ekstatisk, og vi hadde selvfølgelig med to sett besteforeldre som kunne få det med seg også. Det var nesten like stor stas for oss voksne 😉 Nelia fikk gaver av Lollo, de gjorde klappeleker og danset sammen til sangen deres. Besøket varte i 15 minutter og var et utrolig bra opplegg, jeg var så imponert etter at de hadde vært her og Nelia var i den syvende himmel! 

LolloBernie_4

LolloBernie_5

LolloBernie_13

Dette koster litt ekstra og må bookes før dere ankommer hotellet, så bestemmes tidspunkt når dere har ankommet. 


Jeg forstår veldig godt at familier kommer tilbake til Sunwinghotellene, for det er virkelig helt fantastisk å se hvor glade barna blir av disse to maskotene. Det minner meg om tiden da jeg var liten på ferie med mamma, pappa og Anette og jeg var med i bamseklubben. Det var SÅ stas! Da jeg ble eldre var det Delfinklubben som gjaldt og det var like gøy, så nå er det kjempekoselig å kunne gi denne tradisjonen og gleden videre til Nelia. Når barna blir eldre er det enda flere muligheter for dem med et bredt tilbud av aktiviteter hele dagen og enda mer som skjer på Sunwinghotellene, men jeg synes absolutt at det var en fin tid å starte nå som hun er 2 år. Da blir det så gøy å reise tilbake å besøke dem neste år! 

21 kommentarer

 1. Passer ikke til dette innlegget, men du må sjekke ut sofiesvilla.no. Spesielt under «Barn – jenterom» i menyen finner du såå mye fint som passer Nelia. Blant annet Tipi-teltet hun ønsker seg til jul. Masse nydelig der inne!

 2. Helt enig at det er veldig bra underholdning for de små på sunwing hotellene! 🙂 Vi har vært to år på rad på de to de har på Mallorca og ungene har storkoset seg 🙂 Lollo og Bernie er en stor hit! 🙂

 3. Lollo og Bernie vekker så mange gode minner :). Vi har vært på flere Sunwing-hoteller gjennom årene, blant annet i Arguineguin, og har alltid vært fornøyde. Barna har hatt det så gøy der, og høydepunktene har nok vært å få opptre på en ordentlig scene. Vi kjøpte til og med med oss cd’en til Lollo og Bernie, og den ble vel spilt nesten i filler både hjemme og i bilen flere år etterpå. Mange av sangene kan jeg fortsatt!

 4. Vi skal på ferie på Sunving Sandy bay beach hotell på Kypros i juni med hele familien, da Pappan min fyller 60 år. Ser at mine to tantebarn på 1 og 4 har mye å glede seg til Jobber til daglig som førskolelærer og har opplevd flere ganger at barn er helt oppslukt av Lollo og Bernie etter ferie på Sunving hotell

 5. Åå, så gøy – smilet går jo nesten helt rundt jo! Heldige lille N 🙂

 6. Så mange fine og gøye bilder! Ser ut som lille Nelia har kost seg masse og fått seg ny fine venner 🙂 Kan jeg spørre om Nelia har sluttet med bleier?

 7. Ser fantastisk ut å være på et hotell som er skreddersydd for barnefamilier. Vi har en gutt som er bare en måned yngre enn Nelia, og han hadde elsket Lollo og Bernie! Han elsker alt av vann og å bade også, så jeg er stygt redd for at vi hadde fått samme problemet med ham som dere hadde med Nelia i starten av ferien 😉

  Ta gjerne en tur innom bloggen min! Blogger egentlig om løping, «veien fra utrent til maratonløper på to år», men akkurat nå går det mest i yoga og studier 😉 Kommer sterkere tilbake på løpefronten på nyåret.

  https://lillefixen.wordpress.com/

 8. Hei du 🙂 Så koselig. Men jeg bare lurte på en ting; ser du har fått kommentarer (av meg og andre) tidligere på at du må lære deg å skrive «så å si» riktig. Spesielt med tanke på at du bruker det uttrykket HYPPIG i innleggene dine. Siden du ofte nevner at du har journalistutdanning er det vel på sin plass med korrektur, og du har jo fått konstruktiv kritikk på dette mange ganger, så er det en spesiell grunn til at du nekter å ta til deg vanen? 🙂

 9. Så herlige bilder, det hotellet har vi veldig lyst å reise til! Ser fantastisk ut for ungene 🙂

 10. Hej tycker mycket om din blogg,!,

  Men ville säga snälla lägg inte upp bilder på din dotter då man ser underkläderna, tänk på alla dessa perversa människor som finns i dag, tyvärr!! Sådana bilder kan komma i så fel händer!

  1. S. Kati

   Hei. Dette var morsomme bilder og koselig innlegg! Det var jo sånne innlegg jeg tenkte på da jeg skrev i en annen kommentar at jeg «savnet innlegg om selve feriestedet.» Innlegg/bilder av selve hotellet, området rundt osv.
   Du skrev jo i et dine første ferieinnlegg at du var ikke der på ferie, men på jobb. Og siden ferien var sponset av Ving så er du jo der på jobb for Ving, tenker jeg da. Men nok om det.

   Må si meg enig i innlegget til svenske Maria over. Bilder av barnet deres må dere jo legge ut om dere ønsker det, men jeg har litt lyst å høre dine tanker om dere gjør noen vurdering av hvilke bilder dere legger ut av henne?
   Personlig reagerte jeg på bildene av henne der hun tydelig var syk (men det var på prinsippielt grunnlag fra min side at jeg reagerte).
   Bildene over er jo skjønne, og hun er jo så nydelig, så jeg forstår dere «vil vise henne frem». Men bloggen din er helt åpen, alle kan lese den. Det finnes mange der ute som kun sitter på nett og surfer etter bilder å se på, og å manipulere, sende videre, manipulere ennå mer osv. Bildene kan komme i helt gale hender og på helt gale nettsider.
   Til å drive en så stor blogg synes jeg det virker som nettvettet/nettsikkerheten er litt dårlig. Jeg reagerer på bildene der undertøyet til jenta deres synes. For all del, 99% av de som ser bildet tenker ikke over det og/eller synes det er helt normalt (og det er det jo!). Men dessverre er jo en del tullinger der ute som fint kan misbruke disse bildene.
   Det skjer hver dag, over alt.
   Vi blir jo advart på det sterkeste å legge ut bilder av barna våre i badetøy, undertøy osv. på bl.a. lukkede facebook profiler, så det å legge det ut på åpent nett er jo ennå verre.
   Har lyst å høre deres tanker rundt dette temaet.

   1. Tydelig at Caroline ikke ønsker å svare på dette. Ser at flere har spurt. Ubehagelig kanskje? Jeg hadde ALDRI lagt ut bilder av ungene sånn, verken i badetøy eller annet. Piece of cake å stjele bilder og manipulere de, eller distribuere videre som de er…. Sitter bl a pedofile der ute med skummelt mye datakunnskap og ekle tanker…..Glad jeg var barn før Internett! Og mine egne barn er ganske bevisste på hvilke innlegg jeg får legge på min private profil, hvor de er med.
    At du tør Caroline? Hadde vært veldig interessant faktisk å høre dine synspunkter her. I begynnelsen var det så viktig å ikke vise noe av Nelia bortsett «noe uklart», bakhodet etc. Så begrunnet dere det at hun ble vist allikevel med at det gikk så mange rykter. Og det tviler jeg ikke på det gjorde, folk er sprø sånn. Men dere har liksom gått fra ingenting til full eksponering?

   2. Helt enig. Får igrunn litt vondt av Nelia. Synes virkelig besteforeldrene det er greit at du legger ut bilder hvor man ser trusen hennes? Hadde moren min lagt ut masse bilder av meg når jeg var liten tror jeg det hadde blitt grobunn til en skikkelig konflikt senere i livet 🙁 Det er forskjell på personlig og privat og slike bilder går definitivt under privat?

 11. Bare reklame bli kjedelig å lese. Gøy med figurer men hva med autentiske opplevelser?

  1. Caroline

   Dette er jo autentiske opplevelser?

 12. Så gøy for Nelia 😀 Fantastisk med slike hoteller!

  Litt på siden: Kunne du snart komme med julegavetips-innlegget som omhandler disse vanskelige mennene i våre liv 😉 ?
  Tenker så snart som mulig, da tiden begynner å gå veldig fort -dersom man skal rekke å bestille noe over nett og være sikker på at det rekker fram i tide.
  Jeg trenger virkelig inspirasjon, og det tipper jeg det er flere som gjør 🙂

 13. For en liten prinsesse 🙂 Helt nydelig. Øverste bildet lignet hun veldig på deg 🙂 Har liksom sett mest LK tidligere, men det kommer vel an på øyet som ser 🙂

 14. Det var fint gjort av dere Caroline:) Ser gleden lyse hos Nelia! 🙂 så hærlig!

 15. Det er litt rart at dere som har råd til Sydenferie får den sponset? Og at på til penger for å reklamere for det. Verden er urett ferdig , kunne ikke noe som ikke har råd blitt sponset? Eller du kunne gitt ferien til noen som ikke hadde like mye penger som deg…. bare noen hjertetanker…..

  1. Caroline

   Det handler jo om markedsføring, Lilly? Det blir jo det samme som å si at andre annonsører ikke burde sende meg produkter til reklameinnleggene, da de kunne sendt det til noen som behøvde det mer.

 16. Katarina

  Dette var kjempegøy, dere har virkelig klart å ta bilde av begeistringen hennes. Den smitter over, jeg også vil møte Lollo! Haha!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *