jysk – living room

AmadoresBeachClub_6

Nå skal jeg endelig vise dere et av mine favorittrom fra Jysk sin leilighet i Århus: stuen! Denne er innredet enkelt, men likevel med såpass mange møbler at det er rom for både sofakos for flere og en hyggelig lesestund i godstolen for seg selv. Spesielt godt liker jeg at de har satt sammen mange enkle elementer slik at de sammen utgjør noe mer: som for eksempel bilderammene over sofaen og de små tingene på hyllen. 

AmadoresBeachClub_9

Puffen ved siden av sofaen elsker jeg, og jeg bestemte meg allerede da vi var der for at slike må jeg innrede tipiteltet til Nelia med, når hun med tiden skal få det. 

AmadoresBeachClub_5jysk 3

Denne knaggrekken utgjør veldig mye for hele rommet, og det var så koselig med lysrekken som hang der da alle andre lys i rommet var slokket, bortsett fra dette og masse stearinslys. 

AmadoresBeachClub_4AmadoresBeachClub_7jysk stueAmadoresBeachClub_2

Dette er siste bildeserien fra dagene jeg hadde i Jysk sin leilighet, og dersom du ikke har fått med deg de tidligere innleggene jeg har skrevet for dem, kan du klikke deg inn HER og HER. Klikk deg inn HER for å se nærmere på møbler og ting som leiligheten er stylet med, og selvfølgelig dersom du så noe du hadde lyst på 🙂 

48 kommentarer

 1. Neliane

  Jeg skjønner ikke…. Dere er på vei hjem og du legger ut dette? Jeg digger huset deres i Siljan og hvordan du har innredet det, men denne reklamen her virker falsk. Synes selv at innredningen her er rotete, og virker billig «pinneinnredning» og fryktelig kjedelig en måte, men det som slår meg mest er at det virker bare rart når du forteller hvordan du liksom synes det er så fint. Det meste du elsker her er puffen som da Nelia kan ha i teltet sitt…? Jeg kjøper ikke at du synes dette er så fint….

  Og når det «plutselig » kommer dette sent og midt oppi hjemreisen deres, virker det som om du bare må ha noe å skrive om og da likegodt kan bli «ferdig» med denne betalte reklamen.
  Kjedelig innlegg.

  1. Og jeg skjønner ikke hvorfor du fortsetter å lese denne bloggen når du for det meste virker negativ i kommentarfeltet, Neliane?

   Kanskje Caroline har en avtale om hvilke datoer annonsene skal ut på bloggen? Kanskje hun ønsker variasjon fra ferieinnlegene? Kanskje hun kan like flere stiler enn den ene hun har hjemme? Kanskje ikke alle har samme smak som deg? Eller samme oppfatning? Jeg deler nemlig ingen av oppfatningene dine av dette innlegget.

   Hvis du har så store problemer med disse jysk-annonsene, så skjønner jeg virkelig ikke hvorfor du tok deg bryet meg å lese gjennom den?

   1. Må være utrolig kjekt for Caroline at hun aldri trenger å forsvare seg selv når hun har sånne som deg som er med i forsvarskomiteen til Caroline til å passe på, bite skikkelig hodet av de som kommer med kritikk!
    Dette er en blogg som når ut til mange mennesker, og alle har forskjellige meninger. Hadde et kommentarfelt bare skulle bestått av enhjørninger og regnbuer så ville det blitt et meget kjedelig kommetarfelt.
    Jeg er helt i mot hets, og personlig så liker jeg Caroline, selv om jeg ikke alltid forstår eller har sansen for alle innleggene hun legger ut. Bl.a dette med datteren sin sykeepisode syntes jeg var helt innafor at folk skrev konstruktive kritiske kommentarer på (les konstruktiv, ikke hets. Ikke all kritikk er nemlig hets, selv om enkelte går i strupen tvert for å forsvare Caroline). Jeg valgte å ikke kommentere, men jeg kunne liksågodt ha skrevet en kommentar med mitt synspunkt på det. Men nettopp pga sånne som deg Siri så synes jeg ikke det er noe greit å skulle poste en kommentar om jeg er uenig i noe, nettopp pga Caroline-politiet kan være grusomme! Dumt egentlig, skulle tro at det var høyde både for ros og konstruktiv kritikk/ris i et åpent kommentarfelt på en av Norges største og mest leste blogger.

   2. Caroline

    Fie: Siri må da få lov til å kommentere akkurat slik som hun vil? Hun kommenterer jo saklig og fint om hvorfor hun synes at Jysk-innleggene er innafor. Det er jo ikke slik at jeg er den eneste som kan svare på kritiske kommentarer.

   3. Nå var det ikke bare Siri jeg refererte til, men det var tilfeldig hun jeg valgte å svare, men også andre som jeg putter i kategorien «caroline-politiet». Det er gjentagende her i kommentarfeltet at straks noen kommer med negativ tilbakemelding eller kritikk, så får de en haug med kommentarer etter seg der de får lekset opp i mente om hvor dårlig gjort det er å komme med kritikk. Jeg har lest flere kommentarer tidligere som er langt over hva som er greit å skrive til andre her inne på bloggen fra lesere, bare pga noen kommer med kritiske innspill.
    Dette gjør at jeg føler meg «kneblet» hvis det er et innspill jeg har å komme med som kanskje ikke er av samme mening som du har, rett og slett pga det er ubehagelig å få så mye «dritt» tilbake fra de som har oppnevnt seg som dine forsvarere, og mange går langt over streken. Merk: nå skriver jeg konstruktiv kritikk og ikke hets. Hets er aldri greit, uansett hvem det kommer fra. Dette ser jeg flere har skrevet tidligere også, så vi er nok flere som føler det sånn.
    Synd egentlig, for en konstruktiv debatt er alltid lærerik og gir liv til en blogg.

   4. Fie: Unnskyld meg? Jeg kjenner meg ikke igjen i din karakteristikk i det hele tatt.

    Synes du virkelig at jeg er grusom i min kommentar til Neliane? (jf. «nettopp sånne som deg Siri») Jeg stiller henne noen spørsmål til refleksjon. Det er nemlig ikke første gang Neliane ytrer negative kommentarer av mindre saklig grad på denne bloggen, og da skjønner ikke jeg hvorfor hun fortsetter å lese den. Som du selv sier: Dette er en blogg som når ut til mange mennesker, og alle har forskjellige meninger. Da må vel jeg også få lov til å ytre min?

    Jeg mener ikke at kommentarfeltet skal være fullt av enhjørninger, såpebobler og sukkerspinn.. Jeg er for kritikk, men det er noe med måten enkelte uttrykker seg på. Mener du at Neliane sin kommentar er konstruktiv kritikk skrevet på en saklig måte? Og ville du f.eks. ha skrevet – og stått inne for – en liknende kommentar til et interiørblad, avisen eller artikkel på nett? Jeg ville ha formulert meg annerledes og hatt en annen tone.

    Og når det kommer til dette Caroline-politiet: De som svarer usakelig – og til og med enkelte ganger MYE verre – synes jeg er minst like ille. Egentlig verre, siden er det er fult av dobbeltmoral! Men at jeg skal være en av disse med min kommentar ovenfor her, er jeg ikke enig i.
    Til informasjon føler ikke jeg noe behov for å forsvare Caroline. Men jeg følte for å svare på en kommentar jeg var helt uenig i, og komme med noen motargumenter på Neliane sine påstander/teorier. Hvis det for deg er «å gå rett i strupen», da får det så være.

    Dette Caroline-politiet du referer til tror jeg skylder to ting: 1) Kommentarer blir ikke lagt ut med en gang, og da får man ikke sett om noen andre har svart på kommentaren til f.eks. Neliane. Dermed kommer det av og til mange tilsvar. 2) Enkelte kommentarer fortjener litt «konstruktiv kritikk» eller motsvar, da de kan være usaklige, lite hyggelige osv.

  2. Denne Jysk reklamen som kommer med jevne mellomrom er veldig malplassert. Det må være den nye reklame skivebommen etter temperatur måleren man skal bruke i forbindelse med samleie (nei jeg kaller det ikke prevansjonsmiddel, for det er det ikke.) Håper du velger å gå bort ifra slike reklamer, det blir så kjøpt og betalt. Liker mye heller reklame for sminke, hår, barneutstyr, klær, treningstøy og utstyr, mat etc etc. Håper dere har hatt en fin tur hjem 🙂 <3

  3. Jeanette

   Det er vel ikke ulovlig med forhåndslagde innlegg? Og kanskje hun har en avtale med jysk om tidspunktene innleggene skulle ut?

  4. Det er alltid kjedelig å se alle dine sure kommentarer også Neliane. Du er alltid negativ, at du orker å holde på sånn. Hun kan ha forhånds skrevet innlegget vet du. Og vi viste det ville komme flere innlegg om Jysk. Så fordi du syntes det er kjedelig og billig så kan andre igjen syntes dette er fin inspirasjon. Alle har forskjellig smak og økonomi, det er det som er så bra.

  5. Amen! Akkurat det samme tenkte jeg!

 2. Utrolig stilig innredet. Liker best sofabordet. Herlig fasong!
  Ha en nydelig kveld, fine deg!

 3. Hva du ikke gjør for å tjene penger. Hvordan i all verden kan du mene at du ikke liker dette? Du har ingen av disse tingene i din egen stue.

  Håper på et avklarende svar og ikke en bortforklaring.
  Tusen takk.

  1. Jeg liker mange forskjellige innredningsstiler, men har dessverre ikke mulighet til å ha alle stilene i min egen stue. Regner med at det er sånn for Caroline òg! 🙂

  2. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor enkelte har så store problemer med disse jysk-annonsene? Hvorfor plager det dere så mye?

   Liker du bare én stil Randi? Og kun de tingene du har hjemme? Eller kan du drømme deg bort i blader og interiørbutikker? Personlig liker jeg flere stiler, men det vil være kaos å blande alle disse i mitt hjem. Derfor har jeg valgt én stil. Visste ikke at det innebar at jeg ikke kunne like andre ting.

   Og må egentlig alt som vises på denne bloggen være Caroline sin stil? Jeg synes disse annonsene gir inspirasjon til innredning, maling, stil, pynt osv. Selv om det ikke er Caroline sin personlige stil, så kan det jo være mange andre som liker den?

   Hvis du mener at Caroline mangler troverdighet i denne reklamen, synes jeg det er et stort skille på å anbefale produkter og disse annonsene. Jeg ønsker at Caroline har prøvd og kan gå god for f.eks. en krem, et plagg osv. Det er ikke nødvendig for meg at Caroline må har et møbel eller en pyntegjentand i hjemmet sitt, for at jeg skal bli inspirert.

   Til slutt: Mener du at de som jobber i f.eks. Det Nye bør ha alt interiøret de viser frem/reklamerer for også?

  3. Jeanette

   Det er jo en annonse, så du skjønner vel at det er for å tjene penger? Om det er troverdig at hun liker møblene er en annen sak..

  4. Frekke dere er. Er dere virkelig så overrasket over at Caroline har reklameinnslag. Virker som noen av dere glemmer at dette er jobben hennes og derfor naturlig med reklame. Synes ikke hun reklamerer for hva som helst for å tjene penger. Selv om man ikke har dette i sin egen stue så betyr det ikke at man ikke liker det, eller at andre kan synes det er fint. Mennesker har forskjellig økonomi og for endel kan dette gi inspirasjon til sin egen stue, hvis man ikke ønsker eller kan bruke for mye på interiør. Puffene er kjempefine og jeg synes Jysk har mye bra til en god pris.

  5. Jøss, har du vært hjemme hos Caroline du da, og sjekket hvert rom for alle disse tingene 🙂
   I og med at hun reklamerer for de vil jeg også tro det er relativt nytt i butikk. Uansett er det jobben hennes, skulle bare mangle at det kom noen reklame innlegg i blant, og det vil ikke alltid falle i smak hos alle.

   «Håper på et avklarende svar» ærlig talt, skulle tro ho hadde gjort noe grådig kriminelt.. Ho ville vel prøve noe nytt og morsomt da!? Hun har jo skapt bloggen for å inspirere, og jeg synes disse rommene inspirerer masse.

  6. Det er helt greit med reklame, men det spesielle her er hva det reklameres for. Jeg skjønner ikke helt hvorfor noen velger å reklamere for en butikk som man ikke handler på selv og heller ikke besøker ofte, om i det hele tatt. For meg blir det som om noen hadde testet en Tesla for kun én dag og snakket varmt om hvor «fantastisk» den er, når man egentlig foretrekker og kjører kun en Volkswagen ellers… Det gir liksom ingen mening og heller ingen troverdighet. Det er fullt mulig å ha flere ulike smaker, men da hadde man i det minste hatt ett eller annet forhold til de ulike variantene og en viss bakgrunn for å kunne vurdere de. Når man aldri handler eller besøker butikken ellers, så blir disse Jysk-innleggene bare «pjattet» for min del. Hvorfor reklamere for noen man egentlig ikke har noe forhold til?

   1. Caroline

    «For meg blir det som om noen hadde testet en Tesla for kun én dag og snakket varmt om hvor “fantastisk” den er, når man egentlig foretrekker og kjører kun en Volkswagen ellers…»

    Du mener slik alle bilanmeldere holder på? Skjønner du ikke at det er helt normalt? Man kan fint like forskjellige merker, selv om man på privaten kjører et annet. På samme måte som når jeg har den stilen jeg har hjemme, så kan jeg fint like Jysk sitt interiør. Man trenger ikke noe mer bakgrunn enn et visuelt inntrykk for å kunne si om et interiør er estetisk pent og at det faller i smak.

   2. Amanda

    Ja men du gir Jo Ikke en annmeldelse? Du har Jo blitt betalt for aa skrive om det. Stor forskjell der. Det er det som gjor at vi Ikke tror deg naar du sier dette er etisk pent..

   3. Caroline

    Jo, jeg er forsåvidt det :/ Jeg ble sendt dit for å se på leiligheten, og dele min vurdering og inntrykk av interiøret med leserne mine 🙂 At jeg er betalt skal jo i praksis ikke ha noe å si, jeg hadde bare valgt å ikke skrive om det hvis jeg ikke likte det.

   4. Amanda

    Man du ser Jo at det er en «conflict of interest» ?

   5. Caroline

    Selvsagt 🙂 Og derfor det jo også merket med reklame.

   6. Astrid

    Selvfølgelig vet jeg at det er slik det er, og derfor bryr jeg meg fint lite om hva slike «eksperter» mener også, spesielt om penger er involvert. Det er dessuten en vesentlig forskjell på en anmeldelse og et innlegg som er ment som reklame. En som reklamerer for noe vil jo selvfølgelig tjene penger og ingen vil vel kjøpe noe om man ikke skryter av det. Når jeg ser innlegget tenker jeg ikke bare på at du reklamerer for produktene, men også Jysk som butikk. Av den grunn blir det for meg helt merkelig at du velger å reklamere for en butikk du ikke engang besøker eller handler hos…

 4. Velkommen hjem fra ferie, håper dere har kost dere, selv om datteren deres ble syk. Vi reiste også med barn på den alderen , en prøvelse til tider når de ble syke / var ute av rutiner og fulle av inntrykk. Men nå er de globetrottere de lux, så det er så verdt det ! Du virker som en kjempegod mamma, nær og omsorgsfull, jeg digger hvordan du verdsetter familieverdiene, storfamilie som din egen lille familie. Synes du er forbilledlig hvordan du klarer å finne den nydelige balansen i å være karrierekvinne og tilstede for datteren din.

  Klem

 5. Cookiegirl

  Du har jo vist dette før?

  1. Caroline

   Nei?

  2. Er bare det at alle rommene i leiligheten er tilnærmet like…

   1. Det tenkte jeg også! Jeg tror ikke Jysk har tjent på dette, for jeg er mye mindre imponert over dem nå enn jeg var før.. Det har ingenting med Caroline å gjøre – det hele føles bare litt meeh..

 6. Theresa

  Kjære Caroline. Jeg ønsker å legge igjen en liten kommentar knyttet til innlegget for noen dager siden om at dere dro på beach club for å ha alenetid dagen etter den kjedelige opplevelsen med Nelia i ambulanse. Jeg håper du klarer å ta det til deg som en konstruktiv tilbakemelding, for det er det den er ment som.

  Mange mente det var feil av deg å ikke velge å være med Nelia denne dagen. Det kan jo diskuteres i det vide og brede, men jeg antok med en gang at Nelia var i fin form igjen når dere valgte dette. Ingen bid deal i mine øyne. Men! Det jeg reagerer på er at du i kommentarfeltet uttrykker (etter min mening) en manglende forståelse for at andre kan være uenig med deg i bakgrunn av opplevelsen du ga oss ved forrige innlegg. Det ble fremlagt som dramatisk, at du var svært redd og “har du ikke opplevd det selv kan du umulig forestille deg hvordan føles”. Kan du ikke forstå at dette gir oss lesere et inntrykk av at dette var en opplevelse man ikke “rister” av seg raskt og er klar for alenetid dagen etterpå? Du svarer med at vi ikke kjenner deg eller ikke kjenner hele situasjonen og at du derfor opplever det som ubegrunnet kritikk. Men det er jo nettopp det – vi kjenner ikke deg, vi var ikke der – vi har bare lest innlegget ditt! Så vidt jeg kan se kommer det kun frem i kommentarfeltet at Nelia var blitt helt frisk, løp rundt og lekte igjen, det blir ikke nevnt i innlegget “i dag dro LE og jeg på standen”. Jeg savner at du av og til kan innrømme at du kanskje har formulert eller ordlagt deg utydelig, informert oss om for mye eller for lite – for det er jo bare fra innleggene dine vi kan tolke dine meninger og opplevelser.

  Som sagt handler ikke dette om det var feil eller ikke av dere å ha alenetid denne dagen, men et ønske om å minne deg om at vi lesere ikke nødvendigvis tenker det verste om deg – men at det av og til faktisk kan skyldes hva du velger å fortelle eller ikke fortelle oss som gir bekymrede eller negative tilbakemeldinger og uenigheter i kommentarfeltet.
  Håper dette var forståelig og at du ikke opplever det som ubegrunnet kritikk. Jeg er fast leser, og det kommer jeg fortsatt til å være.

  1. Amen!

 7. Her på bloggen er det da innlegg for enhver smak, det er da helt umulig å poste noe som alle liker, i hvert eneste innlegg, hver eneste gang. Det kan vel vi lesere ikke forvente heller. Synes det er mye unødig kritikk ute og går.. generelt på nett. Det er vel ingen hemmelighet at om bloggen skal gå rundt så må hun reklamere, og da får det nesten være opp til henne selv å ta avgjørelsen om hva. Hun støter vel ingen med et slikt innlegg og det er vel ingenting å henge seg opp i? Skjønner ikke hvorfor man må ha en forklaring på alt som blir gjort bare man er uenig. Jeg har en type stil i mitt eget hjem, men liker, og finner inspirasjon i mange forskjellige stiler. Sikkert mange som finner inspo i Jysk sin utstilling og hun trenger vel ikke elske hver eneste detalj i stilen der selv for å se at andre kan ha glede av det. 🙂

 8. Susanne

  Hei!! Velkommen hjem:)
  Oppe i all kritikken som flommer om dagen, tenkte jeg at jeg heller ville komme med et veldig godt tips! Vi har en gutt på 2 år som har måtte bruke antibiotika noen ganger. Da blir jo den naturlige bakteriefloraen svekket, så da har vi gitt han melkesyrebakterier via dråper. Disse fås på apotek og heter Semper. Det går og an å gi Biola, men da må det være store mengder..:) de dråpene vi har brukt er fine å ta med på ferie også, brukes til å forebygge magetrøbbel 🙂

  Håper Nelia er i form i igjen og at dere har kommet vel hjem! Du må ikke ta deg nær av den usakelige kritikken. Sil ut, og ta til deg det du føler er nyttig. Og vit det, alle mammaer (og pappaer) har dårlig samvittighet for noe nesten daglig. Vi er så glad i å plage oss selv. Derfor synes jeg det er så trist at du skal få det tredd nedover ørene av alle andre også?? Vi må jo støtte og backe hverandre, ikke rive hverandre ned? Skjønner ikke sånt jeg… 🙁

  1. Hei, tipset om å gi melkesyrebakterier etter abtibiotikakur støtter jeg fullt ut. Hør med legen deres. Vår datter var mye syk som ,uten og måtte dessverre gjennom noen antibiotikakurer. Dette forstyrret den naturlige bakteriefloraen i tarmene såpass at de endte med kraftig matintoleranse noen år etter. Skulle gjerne fått det rådet da hun var lita. Så deilig at Nelia er bra igjen! God førjulstid. Og som Northug sier: haters gonna hate. Rist det av deg!

 9. Dwightinha

  Hver sin smak selvfølgelig, men i den stuen hadde jeg ikke holdt ut en time! Dette er type møbler hele Norge kvittet seg med på loppemarked etter 60 tallet. Stilen var aldr pen.

 10. Jeg forstår veldig godt at du er avhengig av reklameinntekter på bloggen, men du har mange ganger sagt at du kun reklamerer for ting du står inne for og liker selv. Det virker derfor litt rart med ikke mindre enn 4 innlegg om disse billigmøblene som ikke på noen måte representerer din innredningsstil. Jeg oppfatter at du elsker puffen, de andre elementene i interiøret er du også nødt til å snakke pent om, som du nå har gjort i en serie innlegg om denne leiligheten. Dersom du hadde skrevet det annerledes, med en vinkling på at dette kan være et alternativ for dem som liker en skandinavisk stil, men som ikke helt har anledning til å kjøpe klassikerne enda, ja da hadde det i det minste vært troverdig. Jeg synes det er litt trist når du undervurderer leserne dine.

 11. Ok, ting, men det er jo ikke din stil idet hele tatt. Så hvorfor reklamerer du for dette?

 12. Jeg ser jo at dette ikke er helt stilen du har hjemme i huset ditt, men skjønner også hvorfor du legger dette ut 🙂 Du viser at billigkjedene også har masse fint å tilby forbrukerne og bildene er nok ment som en inspirasjon, mer som en «copy and paste» løsning til ditt eget hjem regner jeg med? 🙂

  Likte bildeveggen over sofaen veldig godt og knaggrekken 🙂

  Håper dere har hatt en fin tur hjem <3
  Klem fra Trine på Klisjéhjemmet
  http://www.klisjehjemmet.no

 13. Jeg er overrasket over at du reklamerer for Jysk. Møblene har dårlig kvalitet, og i tillegg er det utrolig dårlig kundeservice på Jysk. Ikke er møblene spesielt fine heller. Virker malplassert.

  1. Caroline

   Jeg synes møblene er veldig fine 🙂

 14. Hei, jeg likte også puffene 🙂

  Litt off topic, men vet du når Victori’s Secret showet for 2015 går på TV i Norge ?

 15. Jeg er glad for Jysk reklamen jeg. Hadde ikke visst om de fine møblene hvis det ikke var for bloggen her. Jeg har veldig lite penger og setter derfor stor pris på innspill som dette. Caroline kan vel vise fram ting på bloggen uten å måtte ha alt selv. Om dette er kopier av dyrere ting så er det bara kult for meg hvertfall. Jeg syns uansett det er overraskende fine rom å vise fram og jeg henter mye inspirasjon av dette. Så jeg vil si takk Caroline! Hærlig!

 16. Veronica

  Kommentar til innlegget:

  Ja, Jysk er billig og Jysk lager ikke kvalitetsmøbler. Men likevel, om man tar seg litt tid med disse innleggene; dette kan komme tilbake. Det er tidlig 60-tall vi ser her. Vi har vært på seint 60-tall i mote, inspirert av MadMen. Men jeg skulle ønsket at Jysk reindyrket stilen her, og ikke blandet inn så mye nymotens «rot».

  Carolines lesere er nok ikke de rikeste av oss, og hvorfor ikke vise billigmøbler? Jeg handlet der som student og i etableringsfasen. Møblene ramlet sammen om man så litt hardt på de, men man har da lim og litt skruer liggende. Eller maling. Jysk sine møbler er litt som Grandis; du har en bunn du finner fyll til selv, så blir det ganske bra til slutt.

  Jeg har det helt ok med disse innleggene.

 17. Caroline

  Skjønner ikke hvorfor folk hater så fælt på disse jysk-innleggene. Jeg synes de er veldig inspirerende, og jeg synes denne stua var skikkelig fin! Ikke helt min egen stil slik jeg har det i stua, men det må jo være lov å drømme seg bort litt og 🙂

 18. Hvordan er sofaen og stolene å sitte i? Kan du krølle deg oppi med en stor kopp kakao og se film med kjæresten? Er den myk og behagelig slik at det er lett med en middagslur? 🙂

  1. Dette er det eneste spørsmålet under hele innlegget om hvordan møblene er, så vil du ikke svare? :/

 19. Therese

  Her var det mye unødvendig kritikk å lese i kommentarfeltet! Noen av dere er bare så uhøflige at jeg nesten blir flau på deres vegne.. Har dere tenkt på de stakkers folkene som jobber på Jysk så mye dritt som blir slengt her? Jeg handler ikke på Jysk selv men holder meg for god til å slenge dritt om kvaliteten og utseende. Regner med at dere alle har kjempeerfaring med dette merket siden dere synes det er så utrolig rart at Caroline reklamerer for det? Jeg synes det er bra at Caroline mikser mellom å vise både rimelige og dyre merker. Det viser at hun når ut til mange uansett stil og økonomi. Caroline; ha en kjempe fin førjulstid! Så må jeg bare legge til at stilen din fra ferien har inspirert masse! 🙂

 20. Martine

  Herregud, jeg blir helt matt av alt folk klarer å lire av seg!! At det går an å bli så provosert av noen innlegg med fine bilder av møbler.. Jeg er en student som ikke har mulighet til å bruke flere tusen kroner på interiør, og setter derfor stor pris på disse innleggene! Har funnet masse inspirasjon fra alle rommene du har vist 🙂 Visste ikke tidligere har Jysk hadde såpass mye fint til en billig penge. Og hvis folk mener at dette ikke er pent eller «in» tror jeg heller ikke de følger så veldig med i interiørtrendene for tiden! Men det er da enda godt at man kan få ha det akkurat sånn som man selv vil!
  Stå på!! Synes du gjør en kjempejobb:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *