takknemlig

Da vi stod på stuegulvet i går og den lille kroppen hennes ristet og skalv like før alt hun hadde spist og drukket den dagen kom opp, ble jeg livredd. Når du får barn er det ingenting som er mer skremmende enn tanken på at det skal skje noe med dem. Alt blir forsterket, både følelsen av glede og av redsel. Jeg følte at tiden stoppet opp og jeg prøvde å finne en logisk forklaring på hvorfor akkurat dette skjedde akkurat nå. Men jeg var helt rådvill. Hun hadde jo vært frisk og fin i flere dager, men nå var hun plutselig så slapp og ville bare være inntil meg. Lukke øynene og sove. Og så kom alt sammen opp enda en gang. Nå tilkalte vi legen på hotellet som kom umiddelbart. Jeg forholdt meg rolig, for det siste jeg ville var å være hysterisk og få Nelia redd også, så jeg klemte henne inntil meg og sa at alt kom til å gå bra. Tok av henne de gjennomvåte  klærne og vasket henne. Men da ambulansen kom og vi kjørte avgårde i den, klarte jeg ikke å holde meg lenger. Jeg gråt fordi jeg var livredd. 

Caroveranda

Vi ble godt tatt imot på sykehuset, men det gjør så vondt når du må se på at barnet ditt gråter fordi hun ikke forstår hvorfor alle disse fremmede menneskene tar på deg og stikker i deg. Du vil så gjerne ta all redsel og smerte bort fra dem, du vil så gjerne ta alt sammen selv og du føler at tiden stopper opp mens du ber om at ingenting er galt. Jeg tror jeg forstod meningen med å holde hodet kaldt da jeg kjente at hele rommet var i ferd med å snurre rundt meg. 


Mens vi ventet på prøvesvar fikk vi beskjed om å gi henne sukkervann: 5 milliliter hvert femte minutt. Hun var fortsatt så slapp og hjertet mitt slo fortsatt altfor fort. Hver milliliter var en kamp, for hun ville ikke ha. Men en halvtime ned i glasset med sukkervann var det som om noen spolte tiden fremover. Plutselig var Nelia seg selv igjen. Alt gikk så fort. Hun hadde fått tilbake rosene i kinnene og hun smilte mot oss like fort som hun reiste seg opp og ville leke. Hjertet mitt slo normalt igjen og jeg oppdaget plutselig at skuldrene mine kunne senkes. Ingenting i verden kan måle seg med smilet hennes og latteren hennes. Legene fortalte oss at hun hadde fått en mageinfeksjon på grunn av antibiotikaen hun hadde tatt, og at oppkast er en naturlig reaksjon på det. Slappheten kom fordi hun var kvalm, uvel og dehydrert. Alt annet var fint med henne, hun var ellers frisk som en fisk. Så nå har vi gått fra å gi henne antibiotika til probiotika, og i dag er hun helt fin. Jeg er så glad for all hjelpen vi fikk i går og at ting skjer så fort. Det er så viktig å føle seg ivaretatt når dere som foreldre står der og ikke vet hva dere skal gjøre for å hindre at følelsene dere har for barnet deres skal ta helt overhånd. Så i dag er jeg så takknemlig. Takknemlig for at alt er bra og for at vi snart skal hjem. 

212 kommentarer

 1. Nei, nå fikk jeg vondt i mamma hjertet av like skjønne Nelia. Jeg husker du sa på butikken at hun hadde fått halsbetennelse også, det er bra de er flinke på sykehusene her og jeg forstår du ble redd. Jeg får selv panikk når en av mine har feber eller kaster opp. Dagen i dag ble litt kjølig til slutt men dere har vært heldige med vært mens dere har vært her. Og dere får ha en riktig god tur hjem i morgen:) klem

 2. Wow, jeg ble sint av å lese kommentarfeltet kjenner jeg. Veldig mye positivt, men alt for mye negativt. Nå er ikke jeg forelder selv, men selv jeg skjønner at hvis en toåring kaster opp ukontrollert så kan det være noe farlig, så en skal absolutt bli redd og bekymret. Og den kommentaren som tilsier at alle barn blir hentet i ambulanse i syden: hvilken idiot er det egentlig? Først og fremst så er ikke syden et land med morsom mat og blide hotellansatte. Men for det andre: Kanskje de tar barnesykdommer litt mer alvorlige enn oss på grunn av smittefare som kan være ved høye temperaturer og litt dårligere mattilsyn.

  Pass på Nelia, og drit i de som kritiserer deg. Mammapolitiet kan gå tilbake dit de kom fra.

 3. veronica

  Hei! Jeg må bare si at jeg virkelig ikke synes noe om at barns sykdomshistorier blir lagt ut på nettet. Greit at dette var en dramatisk opplevelse, og at hele dagen deres ble preget av det, men det er faktisk ikke nødvedig å skrive detaljert om dette. Det hadde holdt med et kort innlegg om som «I dag har Nelia vært syk, derfor har jeg ikke blogget.». Virkelig ikke nødvendig for hele norge å vite akkurat hvordan syk datteren din har vært!

  1. Ingvild

   Hvis du ikke synes noe om barns sykdomshistorier, så foreslår jeg at du heller leser noen andre blogger! ufattelig barnslig måte å formidle en evt. konstuktiv tilbakemelding på!

   Caroline: tror flertallet av leserne dine setter stor pris på at du deler, og at du viser at du er som absolutt alle andre! Stå på! God bedring til skjønne Nelia<3

  2. Neimen hello pirkefrøken? Jammen fint hun skrev om sitt eget barn og ikke ditt da:)

  3. ENIG!!!!!!

   1. Veronica

    Det var da volsomt! Det må være lov til å si i fra om at man synes barns sykdomshistorier bør holdes privat? Nelia har ingen mulighet til å bestemme selv hva som blir lagt ut om henne, akkurat som alle de andre «bloggebarna». Jeg synes generelt at det er en uting at barns privatliv blir lagt ut for at alle som vil kan lese.. Handler ikke om at jeg synes det er ubehagelig å lese om det (siden Ingvild foreslo at jeg skulle lese en annen blogg) , men jeg synes rett og slett ikke at situasjoner hvor barn er sårbare skal legges ut på nettet.
    Bare så det er sagt gjelder ikke det bare Caroline, men alle som deler sine barns privatliv.

    Vet ikke om denne kommentaren kommer under bare en av dere som har svart, men er til alle tre 🙂

  4. Hva er det for en kommentar?? Dette har du INGENTING med! Hold kjeft og slutt å lese blogger, steng deg inne og hold deg for deg selv. Ærlig talt!

   1. Tina A

    Det er helt greit å være uenig, men å be folk om å holde kjeft og det som verre er synes jeg virkelig ikke noe om. Er det ikke bedre å i hvert fall forsøke å diskutere og si hva du mener på en saklig måte? Jeg liker at vi leserne har mulighet til å kommentere på bloggen, og at Caroline er så aktiv i kommentarfeltet, men når stemningen blir slik, så blir jeg trist og oppgitt. Tenk så heldige vi er som har ytringsfrihet, men se hva vi bruker den til… Jeg er ikke noen helgen selv, men jeg gjør så godt jeg kan. Det er ikke for sent å snu tonen som enkelte ganger blir så sur her, men da må alle bidra. Når du synes noen går over streken, så går det an å ta et skritt tilbake før man svarer, så man ikke skyver streken ytterligere framover og ting sklir helt ut.. Jeg synes Caroline har blitt flinkere og flinkere til å svare høflig og saklig på mindre saklige/direkte ufine kommentarer. Kanskje på tide at vi leserne tar etter?

 4. Solveig

  Vi reiser snart til akkurat dette hotellet, og har derfor fulgt med på bloggen din. Kjenner at jeg er litt skeptisk og kanskje ikke har fått så godt inntrykk… Aircondition bryr jeg med ikke så mye om på Gran Canaria siden det ikke er så supervarmt på natten i desember. Men, hva med hotellet ellers? Er dere fornøyd med leiligheten? Hva er pluss og minus med hotellet?

  Fint det går bra med Nelia nå. Sykdom hos småbarn setter selvfølgelig sitt preg på ferien.

  1. Caroline

   Det kommer et oppsummeringsinnlegg om hotellet snart, men jeg kan svare deg her også 🙂

   Alle leilighetene er rene og pene standardrom (av ulik størrelse), det er godt renhold, hvert fall hvis du har Royal Family. De tar blant annet oppvask o.l, noe som vi ble positivt overrasket over 🙂 Det er godt utvalg i bufféen til alle måltidene, men de kunne vært litt flinkere på å rydde inn etter gjester som var ferdig å spise. Underholdningen er virkelig bra, og Nelia har storkost seg! Lollo & Bernie spesielt, men også de 3 små bjørnene har vært veldig populære og hun kommer garantert til å savne de :/ Det er også voksenunderholdning etter klokken 21, og den synes jeg også har vært veldig bra. Om du har litt eldre barn enn det Nelia er, så finnes det masse aktiviteter som de ansatte arrangerer hver dag. Blant annet sjørøverjakt, ballongjakt, male- og tegnekurs! De har også en «Teen Lounge» hvor de litt eldre barna kan spille Playstation eller ulike brettspill. Området rundt hotellet er ikke så veldig bra, og det tar 5 minutter å gå inn til Arguineguin. Nærmeste fine strand er ca. 10 – 15 minutter unna til fots 🙂

  2. Jeg var der i april med vårt barn på to år, også hun ble syk og kastet opp. Vi hadde all inclusive, men fant ut at det ikke var så lurt å la henne spise så mye av den maten, da den stod fremme en god stund og godt kunne være årsaken til oppkastsyken. Vi måtte også ha lege på rommet, da hun fortsatt var veldig dårlig siste dagen, og vi fryktet at hun ikke kunne fly. Heldigvis kom vi oss hjem 🙂

   Ellers var hotellet kjempe fint. Vi hadde en to-roms leilighet med ett soverom. Super fine leiligheter 🙂

   Håper dere får en fin tur!

 5. Hei Caroline,
  Har lenge vært begeistret for bloggen din, den er gjennomført og flott estetisk, men mest av alt har den vært et etterlengtet avbrekk fylt av masse fin inspirasjon i en travel hverdag. I løpet av det siste året synes jeg imidlertid at det som har kommet fram gjennom bloggen om ditt fine fokus og ditt tilsynelatende ydmyke vesen har tatt en annen vending. For det første er det til tider så mye reklame og sponsede innlegg at bloggen bærer mer preg av å være et samlebånd for reklamer enn en blogg. For det andre (for å ta et nærliggende eksempel) kan jeg ikke tro hvor utakknemlig du framstår over å være på ferie, spesielt med tanke på at ferien er sponset. Jeg hadde heller aldri sett for meg at du var typen til å poste et innlegg som helt åpenbart ble laget for kun å skaffe deg ekstra klikk. Å lage en så stor greie ut av at et barn blir dårlig i magen på ferie, noe som ikke langt ifra er regelen heller enn unntaket når man drar på ferie med barn, blir rett og slett en pinlig leseopplevelse.
  Sender inn et ønske om at bloggen blir mer som den en gang var, fylt av fin inspirasjon, positivitet og mindre reklamefyll.

  1. Godt sagt!!!

  2. Seriøst??
   Jeg fikk tårer i øynene av å lese og følte virkelig skrekken med henne.
   Skjønner godt at hun lagde en «stor sak» av det. Og det står stor respekt av at hun faktisk holdt seg rolig for barnets skyld. Hadde det vert mitt barn så hadde jeg nok vert hysterisk, selv.

  3. Var du der? Opplevde du det samme som Caroline?

   Lenge leve Janteloven. Eller hva, Stine?

 6. Gro Anita

  Er ikke enige med de negative kommentarene over her. Kos dere resten av ferien med friskt barn☀️.

 7. Et tips til neste ferie er å ikke være så rask med å ringe legen når man er på ferie, de propper alle med forskjellige medisiner som kroppen klarer å få bukt med selv. Da er det bedre å ta en tlf til legen i norge å forhøre seg. Opplevde en gang å få antibiota til mitt barn i syden, men når jeg kom hjem til norge så sa legen at det beste hadde vært hvis kroppen hadde fikset det selv. Så ro ned mamma-panikken å heller vær der for barnet med innekos, is å evt film så barnet får ro med foreldrene, så ordner det seg somregel. Tror at leserne føler at etter litt oppkast så var det litt dramatisk med ambulanse og sykehus, men igjen; vi så jo ikke situasjonen selv, og kan ikke uttale hvordan vi hadde oppfattet det der og da. Man lærer så lenge man lever, en annen gang reagerer man kanskje akkurat likens eller ikke. Hvem vet. Men tipset var å ikke være så rask med å motta medisiner i syden 🙂

  1. Caroline

   Det du sier om antibiotikabruk i utlandet er vel og bra, for det er faktisk et reelt problem at utenlandsk praksis er ganske «slepphendte» med antibiotika, noe som på sikt kan føre til et globalt resistensproblem. Men når det gjelder det at Nelia ble hentet i ambulanse får jeg ikke inntrykk av at henger sammen med «litt oppkast» som du skriver 🙂 Stakkars lille var også dehydrert, noe som er skummelt både for store og små pga konsekvensene som momentant oppstår i kroppen på cellenivå – cellene skrumper faktisk og kan i verste fall død pga irreversibel skade. Når ens allmenntilstand blir kraftig redusert pga dehydrering er dette en tilstand som rask og effektivt må korrigeres på sykehus slik at kroppsvæskene kommer i balanse igjen 🙂

   Ville bare påpeke det som kanskje kan virke som en misforståelse fra din side mtp årsak til ambulanse og sykehusinnleggelse.

   Hilsen medisinstudent 🙂

 8. Pernlle

  Jeg er selv 14 år og fikk samme reaksjon da jeg var to og et halvt år. Da visste det seg at jeg ikke tåler allslags antibiotika, og har ikke tålt det siden

  1. Caroline

   Uff, sikkert ikke noen hyggelig opplevelse :/

 9. Huff og huff – det er så innmari vondt når de små er syke, og hvertfall når det blir alvorlig og man føler man mister helt kontroll. Var innom legevakten med minstemann i helgen, og den følelsen av redsel, sårbarhet og total mangel på kontroll er helt forferdelig. Hvis man bare kunne byttet plass med dem…

  Så glad for å høre at lille N er bedre – og at dere alle koser dere sammen igjen! Ekstra ekkelt når man ikke er hjemme, men da er det bra å bli så godt ivaretatt som dere ble! <3

 10. Hei Caroline!
  Tror dette faktisk er første gang jeg kommenterer på bloggen din, så hei på deg 🙂
  Veldig godt å høre at det gikk bra med Nelia, og jeg kjenner meg så veldig godt igjen i angsten din når det plutselig skjer noe uventet med barna. Også i utlandet! Det må ha vært utrolig skremmende, men veldig godt å høre at det gikk bra.

  Så ville jeg bare legge til at etter at vi var på ferie for halvannet år siden og jeg endte opp på sykehus selv (skulle tøffe meg for plutten på en sånn bokseautomat, men slo rett gjennom en glassvegg), så vet jeg nå verdien av å ha et bra sykehus i nærheten, for det er ikke alltid gitt når man er på ferie. Enda en positiv ting ved å reise med en stor turoperatør, at de har kontakt med de beste sykehusene i området og kan hjelpe til når man plutselig trenger det som mest.

  God bedring til lilletuppa og ha en fortsatt fin ferie 🙂

  1. Caroline

   Heihei 🙂

   Tusen takk! Haha 😀 Godt å høre at det gikk bra med deg 😉 De har heldigvis lege på hotellet så det var aldri vanskelig å få hjelp, noe som var betryggende 🙂 Endelig fikk Lars-Kristian bruk for forsikringskortene som han på automatikk har lagt i toalettmappen de siste 10 årene 😀

 11. Ser at Nelia får spise mye man ikke bør i Syden. Salat, uskrellet frukt, is……. Kanskje ikke rart hun ble syk?

  1. Rita; vedr. kommentar om salat, uskrellet frukt og is i » Syden».Det er nok en viss forskjell på å spise dette på Kanariøyene enn om du f.eks er på Goa, Sri Lanka eller andre mer eksotiske steder, som enda er «nye» reisemål og dermed har litt dårligere rutiner.Den typiske kanarier er dyktige og legger æren sin i å gjøre jobben ordentlig.Man bør selvsagt velger freshe, rene spisesteder, da det også der finnes variabler på dette. Is disker og softis maskiner er heller ikke dårligere der en her hjemme 😉

   1. Caroline

    Jeg vil også tro at det er en voldsom forskjell fra enkelte «lokale steder», og hotellene. Alle barna har spiser is og frukt, og det sees jo ikke akkurat en epidemi av syke barn 🙂

   2. Jeg har bodd på Gran Canaria i over ett år, og det der med å passe så på er noe ordentlig tull. Det finnes lokalbefolkning på Kanariøyene (ikke alle er klar over det!!) og det er like viktig for dem som for oss å spise på ordentlige restauranter. Dermed er det like viktig for restauranteiere å opprettholde god hygiene. Det virker som om noen nordmenn tror de er så mye bedre og mer verdt enn «sydenfolka», som om andre regler gjelder for dem??

 12. Kjære Caroline, jeg leser lite blogger. Men din er jeg innom daglig. Dette da du er en inspirasjon på flere felt. Som Linn over her skriver, så klarer faktisk disse nett trollene å provosere meg også. Det skal faktisk litt til:). Håper og regner med at du koster deg lett av disse lite gjennomtenkte kommentarene. Sjalusi, eller rett å slett mangel på noe fornuftig å gjøre kan gjøre mye med folk. Noen er rett og slett så misfornøyde med seg selv at de må slenge dritt hos andre. Jeg leser bloggen din fordi jeg synes det du skriver er interessant. Dere som ikke gjør det kan vell lese en annen blogg, og drite i å ha så tilsynelatende sterke meninger dere ikke vet en dritt om. Gå litt inn i dere selv, regner med dere gjør en langt dårligere jobb enn Caroline på de fleste felt. Tommel opp for deg Caroline:)

 13. Åh jeg kan bare tenke meg hvor forferdelig det måtte være å se barnet sitt slik! Datteren min er bare 10 mnd og jeg har heldigvis ikke opplevd noe slikt med henne enda! 🙂
  Jeg må bare si at du er helt fantastisk som klarer å holde deg saklig til noen av de kommentarene her som går på Nelia og deg som mor. Det er helt forferdelig hva folk klarer å slenge ut av seg! En mor vet alltid hva som er best for sitt barn 🙂 Prøv bare å børst av deg all den urettferdige kritikken!
  Stå på Caroline! 😀

 14. Anniken

  Hei Caroline! Har fulgt bloggen din siden før du giftet deg med Lars Kristian, men jeg kommenterer så og si aldri. Jeg vil alikevel legge igjen en kommentar til deg i dag.

  Da jeg leste innlegget ditt i går kveld ble jeg overraskende nok urolig og tenkte på dere før jeg sovnet. Håpet på at det ikke var noe ekstremt alvorlig og da jeg leste innlegget ditt i dag ble jeg faktisk lettet. Alt dette overrasket meg veldig, for jeg har aldri tenkt at bloggen din er noe mer for meg enn lett underholdning. Jeg har jo nå innsett og må innrømme at du inspirerer meg på mange måter og jeg faktisk blir påvirket av innleggene dine! Synes du virker som en flott jente og en veldig god mor! Du er inspirerende når det gjelder mat, helse og trening. Du har et fantastisk pågangsmot og du må være ufattelig sterk som klarer å lese all kritikk mennesker kommer med og fortsette med den unike positiviteten din.
  Jeg ville bare komme med noen oppmuntrende ord i et kommentarfelt med så mye ekstrem kritikk mot deg som mor og blogger.

  Slik jeg ser det er bloggen din jobb og du holder deg til de retningslinjene du har der. Om du velger å legge ut bilder av Nelia eller ikke er opp til deg og Lars Kristian og det synes jeg vi alle andre skal respektere. Jeg er uansett ganske sikker på at de samme menneskene hadde klaget dersom du aldri hadde vist henne på bloggen også.

  Veldig glad for at alt gikk fint med Nelia også gleder jeg meg til å se masse fine julebilder fremover 🙂

  P.S. Neste gang du er hos Nikola på Gevir må du hilse han fra meg! Har vokst opp med han og var «prøvedukke» gjennom lærlingtiden hans:)

  1. Caroline

   Tusen takk for fine ord <3

   Jeg skal hilse 😉

 15. Helene T

  Ikke det at jeg tror jeg bør snakke for Caroline, men kan det tenkes at hun faktisk ikke orket å snakke om det som skjedde med Nelia da hun ble hentet av ambulanse , men likevel følte at hun måtte legge ut ett innlegg , siden det er jobben hennes? Tviler på at det var for å få flest mulig klikk . Tror haterne er misunnelige jeg… Og ja, hvem er ikke det? Jeg ville også hatt mye penger,sjelefriend til mann,og ett flott barn med han,uten stefamilier blandet inn. Så shut up.

  1. Man er ikke hater selvom man kommer med litt konstruktiv kritikk, nå må du gi deg. Jeg er enig i at noen var i overkant krasse, men om du leser igjennom så ser du at flere skriver veldig kosntruktive kommentarer. Om man bare skulle gitt positive tilbakemeldinger til alt her i verden, lurer jeg på hvordan det skulle blitt til slutt. Å komme med konstruktive kommentarer med tanke på kritikk er ikke det samme som å være hater, misunnelig, politi, lubben etc. Trodde virkelig de fleste så forskjellen nå til dags.

  2. Hun kunne lagt inn en kommentar som var mye mer generell og ikke så dramatisk som hun gjorde. Da hadde det føltes mer riktig.
   Og kritikk er ikke hat og kritikk er heller ikke misunnelse. Blir for dumt å skyve alle kritiske kommentarer unna ved å mistenke andre for både hat og misunnelse.

 16. I dag tror jeg Caroline trenger gode klemmer,ikke kritikk ;)…det burde alle foreldre som har hatt/har syke barn forstå….ingen skal fortelle henne hva som skal gjøres om til bagateller eller ei…i går var det HUN som hadde sykt barn…!! Og det er vondt…veldig vondt…Er glad Nelia er nesten «god som ny» igjen <3 Og klemmer i fleng til mammaen <3

 17. Kristin

  Jeg er enig med det mange skriver her inne nå, det har ikke vært mye postivt å lese om denne ferien og innleggene har vært lite inspirerende. Du har skrevet at du lengter hjem i alle fall 5 ganger, maten er dårlig og klaget på manglende air condition. Tipper Ving er fornøyd med med at de sponset deg 😉

  Synes du to uker er lenge å dra på feire burde du sterkt vudere å dra en uke neste gang.

  Jeg synes også du burde slutte å overdramatisere, tror man overlever litt oppkast.

  Blir vel godt for deg å komme hjem nå!

  1. Caroline

   Hei Kristin!

   Jeg har skrevet at jeg gleder meg til å komme hjem til jul, aldri har jeg skrevet at jeg lengter hjem. Jeg har heller aldri skrevet at maten er dårlig, tvert im så synes jeg maten er bra 🙂

   Når det gjelder i går, så var det nok litt mer enn «bare oppkast», slik du beskriver det. Men du var jo ikke her, så det kunne jo ikke du vite.

   1. Uff – blir fortvilet på dine vegner noen ganger… Men flott sakling svar til et ufyselig lite nettroll!
    Stå på! Det ser ut som dere har hatt en fin ferie, tross sykdom.
    God jul og ønsker om en flott advents tid 🙂

 18. Åh, jeg føler så med deg <3 Det væreste en mor kan oppleve er å se at sitt lille gull ikke har det bra!
  Såå godt å lese at hun er i god form nå <3
  Gode tanker til dere!!

 19. Johanne

  Bra det går bra med dere nå!! Men må dessverre og meg enig i at bloggingen din fra ferien har vært en stor skuffelse! Jeg hadde gledet meg stort å få masse kjekt fra sunwing Arguineguin og syden bilder, og så er det bare masse kjedelige innlegg om restaurant besøk , klær O.l. Håper du har tenkt å legge ut masse fine bilder fra stedet m.m. snart! Klem 🙂

  1. Caroline

   Det kommer, Johanne 🙂

   1. Johanne

    Flott! Det blir moro!! Takk 🙂

 20. Du sier du ville titte innom og si at alt var bra i går.. Hvorfor gjorde du det ikke den forrige dagen du ikke hadde noen innlegg?
  Dårlig å skylde på barnet ditt og lite tid. LK har vel ferie, mens du er vel strengt tatt på jobb siden du får ferie sponset? Som regel pleier kun en av foreldrene være hjemme med barn v/sykdom..

 21. Først og fremst, gurimalla så mye pes du får servert fra enkelte lesere,uansett vinkling på dine innlegg! Det må være utrolig krevende å stå i, tøft at du tar deg tid til å svare de som trekker raske slutninger 😉 Som mamma selv er det ikke vanskelig å sette seg inn i hvordan ferien deres har blitt ‘snudd litt på hodet’ ved sykdom. Tror de fleste foretrekker å holde egen seng når en er syk, og jeg forstår utelukkende at det ikke dreier seg om misnøye med utgp i selve ferien. Kjenner jeg blir matt av det du tidvis må håndtere, og syns du klarer deg strålende!! Stå på, jeg er glad du deler hverdagsliv og øyeblikksbildet på lik linje med alt annet du brillierer med 😀

 22. Rart du sletter kommentaren om maten Nelia spiste….)

  1. Caroline

   Nei?

 23. Å bli redd når barnet blir sykt og kaster opp ser jeg på som helt normalt – og særlig når man er på ferie i syden. Det dumme var kanskje å skrive innlegget uten å si hva det gjaldt, men jeg velger å tro at intensjonen ikke var flere klikk. De fleste av oss har vel gjort ting i hurten og sturten, og så kommer det ut feil.

  Sånn ellers var vi på Kreta i høst, og jeg var drittlei maten etter en uke, og jeg skjønner faktisk lengselen etter å komme hjem. Spesielt hvis ferien er sånn bob bob.

  Så er jeg litt enige med flere i at det blir for mye mat, for mye restaurabntprat.

  God flytur hjem.

 24. Kristine

  Å herlighet for noen belærende blærer mange av dere er. Dere burde skamme dere.

  Så bra at Nelia er bedre. Jeg håper dere kan klare å kose dere den stunden som er igjen:-)

 25. Stakkars, lille Nelia 🙁 God bedring til henne <3

  Er ikke mamma selv, men kan tenke meg at det er helt forferdelig skremmende. Jeg hadde selv en skremmende opplevelse med min lillebror for noen år siden. Han datt plutselig helt bort og vi fikk ikke kontakt med han. Han hadde feber og var ikke helt i form. Dette var på julaften og det som skulle være en fin stund ble til ett mareritt.. Kjenner at slike setter dype spor. Vi må være glad for at vi er friske <3

 26. Du sier du ville titte innom og si at alt var bra i går.. Hvorfor gjorde du det ikke den forrige dagen du ikke hadde noen innlegg?
  Dårlig å skylde på barnet ditt og lite tid. LK har vel ferie, mens du er vel strengt tatt på jobb siden du får ferie sponset? Som regel pleier kun en av foreldrene være hjemme med barn v/sykdom..

  1. Unnskyld meg Kine, men har du barn selv? Vet du hvordan det er å ha syke barn? Det er så mange sårende innlegg for en mamma og pappa her. » ikke gi henne medesin,ikke ta henne til lege,ikke gi henne frukt og is,ikke ikke ikke» Hva med å heller gi Caroline noen trøstende ord? Klarer dere ikke det,så slutt å les bloggen.
   Håper alt går bra med Nelia. Klem:)

 27. Æsj folk skal da mene noe om alt. Håper ikke du bryr deg om disse dumme kommentarene. Deres datter og dere vet hva som er best for henne, dere bestemmer også hva dere ønsker å dele. Godt å høre at alt gikk bra, håper dere har hatt en fin ferie. Sikker på dere er fantastiske foreldre 🙂

 28. Så heldig du er Caroline, som har så mange mennesker som sitter med fasiten på livet ditt.. Nei fy søren, her er det mye oppgulp blant folk! Før klagde folk på at bloggen og livet ditt ble framstilt for «perfekt», og nå når du faktisk åpner deg og forteller om de mindre gode dagene, er det feil for mange også? Jeg liker bloggen din like mye som før, og jeg har ingen problemer med å skjønne at opplevelsen i går ikke føltes bra. Men godt at alt endte bra da 🙂

  Klem <3

  1. Caroline

   Det er umulig å tilfredsstille alle, Lene 😀 Alltid noen som vil være misfornøyd :/

   Klem <3

 29. Agnethe

  Jeg skjønner ikke hvordan du klarer å fortsette å blogge med så fryktelig mye fælt i kommentarfeltet. Jeg syns du gjør en kjempe jobb med bloggen, og er overbevist om at du er en fantastisk mamma! Keep up the good work 🙂

 30. Kjære Caroline! Full forståelse for fortvilelsen og redselen når de små blir syke – har opplevd det selv, og selv om det kanskje ikke var så alvorlig for vår del objektivt sett opplevde jeg det likevel dramatisk med sykehusinnleggelse, sprøyter og medisiner. Ferie er deilig, men det er lov å lengte hjem. Særlig når man har en liten knott som har vært litt tufs. Jeg synes ikke du blottlegger Nelia på en kritikkverdig måte ved å informere om en mageinfeksjon; hvem på 2 år har ikke det? Ikke akkurat så veldig «tabubelagt»! Deilig å komme til duk og dekket bord, men buffetmat er ikke min greie. Til de som kritiserer deg for å være «kjøpt og betalt»: er jo bra du er kritisk og «negativ» til enkelte ting tross for at ferien er sponset!? Jeg hadde ingen forventninger til hva bloggen din skulle inneholde under feriedagene, synes bildene er lekre og fint at du deler utfordringer og bekymringer, for meg er det mer meningsfylt lesning enn antrekksbilder av lekre kjoler jeg aldri hadde greid å tre på meg uansett og høyhælte sko som er fullstendig ukompatible med null grader og hverdagslivet her hjemme. Lekker blogg – keep up the good work!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Det er umulig å tilfredsstille alle, dessverre. I det ene øyeblikket så fremstiller jeg ting alt for perfekt, mens i det neste øyeblikk er jeg utakknemlig fordi jeg påpeker noen negative sider ved reisen 😀 Det skal ikke være lett :p

   Tusen takk, Hanne 🙂

   1. Som en av Norges toppbloggere med titusenvis av lesere hver dag har du tydeligvis klart å gjøre noe riktig. Og at innleggene dine engasjerer er jo et kvalitetsstempel i seg selv! Så kanskje det ikke bør være et mål for en blogger å «tilfredsstille alle» – det er nettopp meningsbrytingen du klarer å skape som gjør deg til den profilerte bloggeren du er. Det blir sjelden heftige diskusjoner og aftenpostendebatter om «kveldens antrekk» – da er det tøffere med kritikk av mammapolitiet og ærlige innlegg om oppturer og nedturer. Håper du har klart å nyte ferien i lag med dine nærmeste på tross av sykdom og motbør – synes du er imponerende tøff som klarer å holde egen kurs i dette farvannet. God tur hjem – kanskje du etter hvert kan lage et innlegg om sunne julegodter? Jeg heier på deg!

 31. Hei, her kommer et lite tips:
  Siden dere har vært på sykehus i Spania er det lurt å ta en screening for MRSA når dere kommer til Norge igjen, slik at dere slipper å isoleres hvis en av dere blir innlagt på nordisk sykehus i løpet av det neste året.

  1. Caroline

   Oi, det skal vi ta å gjøre 🙂 Tusen takk for at du sa i fra!

 32. Marit Andersen-Lopez

  Uff.. Så trist å skulle få så mange meninger og beskyldninger om noe som dreier seg om sin egen datter. Synes det tappert av deg å holde ut men alle disse tilbakemeldingene..
  Det er faktisk Helt utrolig og jeg tar av meg hatten for deg hvis du klarer å ikke la det gå inn på deg 🙂 Jeg er i allefall helt utslitt av å bare skumme igjennom dette ..

  1. Caroline

   Det går fint, det kommer fra mennesker som ikke har noe grunnlag for å mene det de gjør 🙂 De får holde på, vi vet hva som er riktig i dette tilfellet 🙂

 33. Barnehagelæreren

  Jeg leser vanligvis ikke blogger ikke pleier jeg å kommentere ting heller. Men akkurat nå er jeg sinna på Caroline sine vegne. Du skal ikke behøve å unnskylde deg for noe som helst. Jeg har naturligvis i mitt arbeid opplevd at barn blir syke, og når små barn kaster opp blir de fort slappe. Vi ringer foreldrene med en gang og selv om vi er en sukkerfri barnehage gir vi barna saft eller jucie for at de skal komme seg. Fikk tips fra en barnelege en gang om at en blanding av eplejucie og farris ,kan være bra ved oppkast så det kan du kanskje prøve en annen gang. Vi regner jo med at det er vanlig omgangsyke de har men ber foreldrene om å holde øye med allmentilstanden til barnet. Jeg har bare opplevd at foreldrene har vært takknemmelige for det vi har gjort for barnet og vil heller at vi ringer en gange for mye enn en gang for lite. Når et lite barn blir sykt i utlandet vet en jo ikke årsaken til det, og barn kan fort bli dehyderte i varmen. Jeg er bare glad på dine vegne for at legen tok det på alvor og at det ikke var noe alvorlig. Selv jeg med min lange erfaring ville tatt dette på alvor. Syns du er modig når du forteller så ærlig om din egen reaksjon.Heldigvis restituerer de små seg fort igjenn. God bedring til den lille.

  1. Caroline

   Tusen takk for tips 🙂 Jeg skjønner godt hva du mener! Godt å lese hvor omsorgsfulle dere er ovenfor barna <3

 34. Birgitte

  Enten faar Caroline kommentarer paa at hun aldri deler noe privat eller «uperfekt» og naar hun først gjør det faar hun kjeft for det ogsaa. Kom igjen folkens, slutt og klag.

 35. Godt å høre at alt er bra! Stor klem til dere. Synes det er besynderlig at så mange skal mene så mangt om hva dere gjør «riktig» og kanskje aller helst «galt»… Man kjenner sitt eget barn best selv (obviously). Enkelt å sitte hjemme i godstolen og synse. Du takler det godt. Fint å følge med på bloggen din. Et lite avbrekk i hverdagen.

 36. Kristine

  Skjønner godt at det var en tøff opplevelse, har vært i akkurat samme situasjonen selv. Små barn blir så skremmende fort slappe av magesykdom, jeg sprang selv hysterisk med ungen i armene utenlands for å få hjelp. Var redd og sint på meg selv fordi vi ikke var hjemme i Norge. Heldigvis kommer de seg raskt igjen med væske og litt næring. De som sitter her nå og slenger tull aner nok lite om hvordan det er å være i fremmed land med sykt barn, sykehus osv. Stor klem til dere med ønske om god bedring 🙂

 37. Hei Caroline. Jeg må bare si at jeg får lyst til å spy av noen kommentarer som legges igjen av disse jævla netttrollene. jeg håper å tror du vet at dette er folk med store problemer ,knekte sosiale antenner å mindreverdighetskompleks komplekser. Jeg skulle gjort mye for å møtt opp på døra hjemme hos dem å konfrontert dem med sånn oppførsel ansikt til ansikt( tror det er noen skikkelige stakkarer som sitter å gjemmer seg bak disse kommentarene . Jeg vil uansett bare minne deg på at det er noe galt med disse menneskene å at alle oppegående folk ser hvor flink å dyktig du er . Både som buisness kvinne, mor og kone. Så hev hodet ditt du Caroline å stå på videre ! Ikke la noen idioter ødelegge, det finnes så utrolig mange som følger med på deg å som ønsker at du skal ha det bra 🙂 stå på !

 38. Syntes det er kjempe fint at du deler dette jeg! Var selv kjempe redd da min to år gamle datter ble syk og dårlig da vi var på sunwing Arguineguin i april.

  Du viser bare at du er en helt vanlig mamma som har alle de samme bekymringene som oss «dødlige»

  Stå på Caroline, syntes bloggen din har blitt bedre med tiden jeg, med eller uten sponsede innlegg 🙂

 39. Du har virkelig noen grusomme lesere, Caroline.

  Sender dere alle en stor klem! Jeg synes dere virker som noen fantastiske foreldre som vil barnet deres alt godt. Nelia er heldig som har dere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *