takknemlig

Da vi stod på stuegulvet i går og den lille kroppen hennes ristet og skalv like før alt hun hadde spist og drukket den dagen kom opp, ble jeg livredd. Når du får barn er det ingenting som er mer skremmende enn tanken på at det skal skje noe med dem. Alt blir forsterket, både følelsen av glede og av redsel. Jeg følte at tiden stoppet opp og jeg prøvde å finne en logisk forklaring på hvorfor akkurat dette skjedde akkurat nå. Men jeg var helt rådvill. Hun hadde jo vært frisk og fin i flere dager, men nå var hun plutselig så slapp og ville bare være inntil meg. Lukke øynene og sove. Og så kom alt sammen opp enda en gang. Nå tilkalte vi legen på hotellet som kom umiddelbart. Jeg forholdt meg rolig, for det siste jeg ville var å være hysterisk og få Nelia redd også, så jeg klemte henne inntil meg og sa at alt kom til å gå bra. Tok av henne de gjennomvåte  klærne og vasket henne. Men da ambulansen kom og vi kjørte avgårde i den, klarte jeg ikke å holde meg lenger. Jeg gråt fordi jeg var livredd. 

Caroveranda

Vi ble godt tatt imot på sykehuset, men det gjør så vondt når du må se på at barnet ditt gråter fordi hun ikke forstår hvorfor alle disse fremmede menneskene tar på deg og stikker i deg. Du vil så gjerne ta all redsel og smerte bort fra dem, du vil så gjerne ta alt sammen selv og du føler at tiden stopper opp mens du ber om at ingenting er galt. Jeg tror jeg forstod meningen med å holde hodet kaldt da jeg kjente at hele rommet var i ferd med å snurre rundt meg. 


Mens vi ventet på prøvesvar fikk vi beskjed om å gi henne sukkervann: 5 milliliter hvert femte minutt. Hun var fortsatt så slapp og hjertet mitt slo fortsatt altfor fort. Hver milliliter var en kamp, for hun ville ikke ha. Men en halvtime ned i glasset med sukkervann var det som om noen spolte tiden fremover. Plutselig var Nelia seg selv igjen. Alt gikk så fort. Hun hadde fått tilbake rosene i kinnene og hun smilte mot oss like fort som hun reiste seg opp og ville leke. Hjertet mitt slo normalt igjen og jeg oppdaget plutselig at skuldrene mine kunne senkes. Ingenting i verden kan måle seg med smilet hennes og latteren hennes. Legene fortalte oss at hun hadde fått en mageinfeksjon på grunn av antibiotikaen hun hadde tatt, og at oppkast er en naturlig reaksjon på det. Slappheten kom fordi hun var kvalm, uvel og dehydrert. Alt annet var fint med henne, hun var ellers frisk som en fisk. Så nå har vi gått fra å gi henne antibiotika til probiotika, og i dag er hun helt fin. Jeg er så glad for all hjelpen vi fikk i går og at ting skjer så fort. Det er så viktig å føle seg ivaretatt når dere som foreldre står der og ikke vet hva dere skal gjøre for å hindre at følelsene dere har for barnet deres skal ta helt overhånd. Så i dag er jeg så takknemlig. Takknemlig for at alt er bra og for at vi snart skal hjem. 

212 kommentarer

 1. Følelsen når det oppstår noe med noen man er glad i er skremmende.Helsevesenet på Kanariøyene er blant de beste, men høy kvalitet på leger og spesialister. De tar ting på alvor og gjør grundige undersøkelser.En tur med ambulanse understreker følelsen av alvor og det setter igang masse følelser og tanker.Godt at diagnosen viste seg å være «ufarlig» og at hun er seg selv igjen 🙂

  1. Caroline

   De var kjempeflinke og tok veldig godt vare på oss 🙂 Hun er ikke til å kjenne igjen fra i går, heldigvis! Godt å se henne bedre <3

 2. Benedicte

  Huff, stakkars Nelia <3 Det er aldri en koselig følelse å se et barn bli syk. Veldig glad for at hun fikk den hjelpen hun trengte, og at det ser ut som om hun er på bedringens vei.

  Du skrev at når Nelia ble syk, så fikk hun en virusinfeksjon, og at hun da fikk antibiotika. I Norge får vi som regel bare antibiotika hvis det er en bakterieinfeksjon, men mindre det er spesielle tilfeller.

  1. Antibiotika fungerer ikke på virusinfeksjoner overhodet, kun mot bakterieinfeksjoner. Det gis i visse tilfeller ved feks halsbetennelse i håp om at halsbetennelsen er bakterielt betinget og ikke forårsaket av virus, slik at antibiotika fungerer.

  2. Caroline

   Ja, vi stusset litt over det, men stolte på legen :/

 3. Huffameg så leit at Nelia ble syk! 🙁 Men jammen godt dere ble godt ivaretatt og at hun er bedre!!
  Forferdelig når barna blir så syke. God tur hjemover i morgen, det beste er vel å være hjemme når hun ikke er frisk.

  1. Caroline

   Heldigvis er hun mye bedre i dag, godt å se henne leke normalt 🙂

 4. S. Kati

  Hei.
  Hva er det egentlig som skjer med denne bloggen?
  Innleggene dine fra denne ferieturene har vært svært merkelige.
  Nesten ingenting om hotellet (som tydeligvis ikke er bra nok for dere), bare masse svada fra forskjellige restauranter.

  Og i går/i dag toppet det seg med dette dramatiske innlegget her. Altså, hva var poenget med innlegget i går utenom å sanke masse klikk? Du hadde tydeligvis tid til å skrive at noe dramatisk hadde hent, men ikke tid til å skrive to setninger ekstra f.eks: «I dag ble Nelia sendt på sykehus. Men heldigvis gikk det bra. Forteller mer i morgen.»

  Utover det synes jeg også at dere virker litt utakknemmelige. Er 2 uker for lenge for deg å være hjemmefra så anbefaler jeg 1 ukes chartertur neste gang.
  Vi nærmer oss jul, det er mange barnefamilier som sliter. Det er søren meg mødre som legger ut «annonser» på finn for å få hjelp til julefeiringen her hjemme (de har ikke penger til mat, gaver o.l). Det blir bare et så stort paradoks at dere klager over manglende air condition, buffetmat, hjemmelengsel, savn etter å begynne julegildet deres osv.
  Tenk for en reklame det hadde vært for Ving om du heller kunne frontet det å gi bort en sydentur til en trengene familie!
  Kjenner jeg blir litt provosert, beklager om jeg høres krass ut. Jeg er ærlig og det kan oppleves som frekt, men jeg føler også dette er kritikk du også bør kunne ta til deg.
  Jeg er selvfølgelig glad det går bra med jenta di, som mor forstår jeg dette er verdens verste følelse, men synes hennes sykdomshistorie kan holdes vekk fra bloggen/offentligheten. Har hun selv samtykket til alt dette – sykdomshistorien sin på nett, bilder av henne i badedrakt på nett (absolutt fy-fy!) osv?

  1. Var det der virkelig nødvendig å skrive under akkurat dette innlegget? Ser absolutt noen av poengene dine, men synes det er utrolig ufølsomt av deg å skrive det som et svar på et innlegg om en bekymret mamma…

   1. S.Kati

    Jo Malin, det har du forsåvidt rett i. Dumt av meg å legge denne kommentaren under dette innlegget, men jeg syntes det innlegget i går kveld ga veldig bismak. Jeg skulle nok ha ventet noen dager, men har blitt småprovosert av diverse andre innlegg i løpet av denne ferien, og dette toppet seg litt.

    Sykdom av barn, særlig på ferie, er ikke gøy. Jeg har selv vært der.
    Dette føltes nok (og var muligens også) dramatisk, men det er helt vanlig å hente barn i sykebil i syden. Vår datter ble hentet i sykebil pga. ørebetennelse (!) og svært høy feber. Kjenner til andre som har hatt oppkast/diare som har blitt lagt inn på sykehus over flere dager også.

    Beklager at innlegget mitt over kom som kommentar under dette sykdomsinnlegget, men jeg står for innholdet.

   2. Fair enough at du synes det du gjør 🙂 Men synes poenget ditt med at det er mange barnefamilier som sliter i julen pga blant annet økonomi blir for dumt.. Man må få lov til å si at noe er kjipt selv om andre har det verre. Regner med at du også opplever ting i hverdagen som gjør deg oppgitt og frustrert, og som kan regnes som bagateller i forhold til hvordan andre har det, men likevel være veldig kjipt for deg. Jeg har selv vært på tur i varmere strøk uten aircon, og det er faktisk helt grusomt å ligge og svette en hel natt, og det må man få lov til å synes. Uansett er jo det også jobben til Caroline å få frem sånt da hun skal reklamere for oppholdet sitt, så da ber du jo henne om å faktisk ikke gjøre jobben sin.

    Du skriver også «innleggene dine fra denne ferieturene har vært svært merkelige.
    Nesten ingenting om hotellet (som tydeligvis ikke er bra nok for dere)» Jeg tror ikke det handler om at det ikke er bra nok, men skjønner ikke at det er så vanskelig å forstå at hun skal gjøre en ærlig vurdering?! Tenk hvis hun hadde skrevet at alt var så fantastisk og flott, så reiser en familie dit på bakgrunn av det Caroline har sagt også viser det seg at det faktisk er ganske slitt og kanskje ikke så flott som man trodde. Det vil jo gå utover Caroline sin troverdighet, og man vil da vite til neste gang at man ikke skal ta tips..

   3. Veldig enig med deg selv om tidspunkt kunne vært bedre. Godt tips å lodde ut en ferie til noen som trenger der mer kanskje. God bedring til Nelia!

   4. Jeg er også enig at dette ikke var det beste innlegget å legge den kommentaren under, selvom jeg er nig i mange av punktene. Jeg er veldig glad for at alt går bra med N.

  2. Jeg er helt enig med det som står skrevet over meg. Forstår ikke hvorfor Ving sponser dere med ferie. Sitter igjen med et inntrykk om at dere er misfornøyd med ferien og hotellet. Du har jo også skrevet i kommentarfeltet at du ikke kan anbefale stedet. Kunne ønske noen som trengte denne ferien mer enn dere, hadde blitt sponset av Ving i stedet for.
   Mvh,
   Alenemamma til 3

   1. Caroline

    Jeg har aldri skrevet at jeg ikke kan anbefale hotellet? Jeg skrev i starten at jeg var usikker, men etter hvert som dagene har gått så liker jeg det bedre og bedre. Underholdningen for de minste er ekstremt bra, og Nelia har storkost seg de dagene hun har vært frisk 🙂

   2. Syns det er forfriskende og egentlig veldig fint at Caroline kommer med sin ærlige mening av hotellet, jeg. Av og til kan annonnser/spons på blogger virke så rosenrødt og fint og flott at det mister litt av troverdigheten (i hvert fall i mine øyne), så ja – tommel opp for ærlige tilbakemeldinger 🙂

   3. Reidun

    Men tenk så fint det hadde vært hvis neste gang ving vil sponse, at du kunne gi bort ferien til noen som fortjente det, og så kunne de blogge om turen og poste på din blogg! Da hadde jo ving fått den reklamen de ønsket, og du kunne gledet en heldig familie 🙂

    Håper ellers at det går bra med lille N, og at dere nyter ferien deres.

   4. Caroline

    Kunne sikkert vært morsomt det, men hadde vi funnet en «fattig» familie som trengte en sydentur og som ville stille opp på bloggen å blottlegge sin dårlige økonomi foran «hele Norge»? :/

   5. Som for eksempel deg???

  3. Enig! Feriebloggingen din har virkelig vært en skuffelse denne gangen hvis man sammenligner med hvordan det har vært tidligere. Hadde vært så mye hyggeligere å se bilder fra steder dere har vært på, treningsøvelser man kan gjøre på feire.. er masse interessant du kan skrive om, istedenfør å bæra legge ut bilder på mat og drinker fra forskjellig restauranter.

   Godt å høre at alt er bra med dere da 🙂 selv om jeg er enig med de som skriver at «sier A men ikke B» blir litt rart. Du hadde fint kunnet ta med en setning om hva som hadde skjedd og at alt var bra i innlegget igår.

   1. Caroline

    Det kommer flere innlegg om hotellet o.l, men det har vært litt vanskelig å få til underveis når Nelia har vært syk :/

  4. Normann

   Godt skrevet – tenker akkurat det samme selv og er veldig enig!

  5. Synes dette var en saklig og relevant tilbakemelding. Kommentaren din har mange gode poeng!

  6. Caroline

   S.Kati: Vi er fornøyd med hotellet, selv om det på enkelte områder selvsagt er rom for forbedringer 🙂 I starten var det mangel på air condition som var hovedårsaken til at vi var misfornøyde, men det gikk over etter noen dager. Ellers må jeg skryte av personalet og måten de underholder de minste barna på! Nelia har kost seg utrolig masse når hun har vært i form 🙂

   Vi har alltid vært bort i +/- 14 dager, og aldri hatt noe å si på det, så at du generaliserer én kommentar fra meg er litt merkelig. Denne gangen har det dessverre vært en del styr pga. sykdom, og da skal det faktisk bli godt å komme hjem. I mine kretser er det heller ikek uvanlig å bli litt «matlei» i løpet av en ferie, og det har ingenting med misnøye å gjøre. Borte bra, men hjemme best er det et ordtak som heter, og det betyr ikke at man er misfornøyd når man er borte.

   Vi gir bort relativt mye til mennesker som trenger det, og ser ikke helt hvorfor vi akkurat skal gi bort en ferie. Dette er jo markedsføring for Ving, og om du mener at Ving kunne markedsført seg annerledes bør du nesten henvende deg til dem. At de kunne sende en familie som «trenger det» på tur, høres ut som et godt forslag og sikkert noe de kan være positive til.

  7. Ærlig talt, ta deg sammen! Jeg tror faktisk ikke de er alene om å klage over manglende air condition og dårlig mat! Det hadde helt sikkert jeg gjort også hvis jeg hadde vært misfornøyd! Poenget med en blogg er faktisk å samle «klikk», det er tross alt det de lever av, liker du det ikke så slutt og les blogger! At man ikke skal få lov til å dra til syden i to uker uten å savne Norge og juleforberedelser skjønner jeg heller ikke. Det kan ikke være sånn at man ikke skal få lov til å reise og kose seg med familien, feire jul og ha en koselig adventstid bare fordi det finnes så mange som ikke kan det! Hva vet du om Carolines bidrag til veldedighet eller hjelpeorganisasjoner? Eksponeringen av Nelia er vel også ene og alene Carolines valg?

   Sånn, du klarte virkelig å provosere meg!

  8. camilla

   for det første S.Kati; er det mulig å være så frekk ? Selv om dette er en sponset ferie, må ikke Caroline sitte klistret til dataskjermen 24/7. Hun jobber året rundt ellers, så ferie har hun virkelig fortjent.

   Håper Nelia er bedre nå, og at dere fortsatt har en fin tur <3

  9. Jeg ser svært få av poengene dine, S. Kati. Det verste er kanskje beskyldningen om at Caroline tenker på klikk på bloggen når datteren hennes er brakt til sykehus. At hun ble hentet med sykebil var nok ikke den eneste grunnen for at det føltes dramatisk. Det kan nok ha noe mer hvordan hun beskriver Nelias plutselig oppkast, risting og form generelt, så å bagatellisere og sammenligne det med en ørebetennelse mener jeg er helt unødvendig. At Caroline ikke tenkte helt rasjonelt med innlegget i går bør hun være helt unnskyldt for, mtp omstendighetene.

   Poenget ditt med å lodde ut ferien i stedet for å dra selv er heller ikke helt gjennomtenkt. En ting er at dette faktisk er en firmatur, ikke en vanlig ferie. Caroline får reise- og bokostnader dekket mot at hun skaper oppmerksomhet rundt et av Vings reisemål, og hun når ut til svært mange. Hvordan skal en tilfeldig annen person oppfylle disse kravene? Og om du mener at det ville vært godt rykte for Ving å gi bort en gratis ferie til noen med dårlig råd, tror jeg det er svært få av disse familiene som faktisk har råd eller tid til å dra på en 2 ukers ferie på denne måten. Det er da absolutt andre ting som holder en familie hjemme enn fly og hotellkostnader. Denne utlodningen må uansett være opp til Ving, og ikke Caroline. Det er også veldig mange charterturer du ikke kan velge 1 uke i stedet for 2 uker.

   Om Nelia skal gi sitt samtykke eller ikke betyr at du har misforstått litt om barn og foreldre. Et barn er umyndig frem til det er 18 år, det betyr at foreldrene tar avgjørelsene for dette barnet med barnets beste i tankene. Selvfølgelig er det viktig å høre på hva barnet sier, men på denne aldren aner ikke Nelia hva dette betyr. Mener du virkelig at Caroline og LK skal spørre Nelia om hun vil være på bloggen eller ikke, og få et fornuftig svar? Om du mener at noe annet er best for ditt barn, er det opp til din oppdragelse. Jeg er sikker på at Caroline kjenner sitt barn best og anser om hun tåler og vil være med på bloggen.

   Jeg syns du heller skal ta deg en bolle og se mer på de positive sidene i hverdagen enn å dra frem alt som er negativt. Det stemmer at du høres veldig krass ut og sprer kun negativ energi.

   1. S. Kati

    Å kjære vene, ironi, har du hørt om det?
    Selvfølgelig kan de ikke spørre en 2-åring om hun samtykker til publisering av bilder på nett.
    Bruker jo ironi for å få frem nettopp det at en 2-åring IKKE kan samtykke selv.

   2. Å guri Sara, er såååå lei av at folk skriver st man skal ta seg en bolle. Det er provoserende det!

  10. Synes du bør logge av maskinen din for en stund og heller bruke tiden på å ta en lang og hard titt i speilet ditt. Er det virkelig slik du ønsker å prate til en mor som akkurat har brettet ut en ganske alvorlig sykdomshistorie om datteren sin? Makan.

   Jeg skjønner at det er en underliggende misunnelse her som du ikke lenger klarte å bite i deg, men makan til timing da menneske!

   1. Applaus!

   2. Sandra

    Dropp å dra opp misunnelseskortet da, fullstendig unødvendig, og en dårlig hersketeknikk. Man kan komme med kritikk uten at det bunner i misunnelse.
    Er enig med deg angående timingen av kommentaren.

  11. Hva med å heller oppfordre Ving til å gi bort en ferie?

   Regner forresten med at alle som drar frem de som sliter i julen, faktisk gjør noe for disse menneskene selv. Og ikke bare forventer at Caroline ‘skal redde hele verden’ kun fordi hun har litt mer enn oss andre. 🙂

  12. Hahahhahahahaha ta dæ en bolle!!! Ett mer negativt og altoppslukende vesen har jeg aldri sett makan til. Folk som deg som bare spyr ut gørr og syre trenger en skikkelig realitetssjekk. Hvis du ikke får noe godt/positivt ut av bloggen til Caroline hvorfor bruker du energi på den? Hvorfor ikke prøve å bli en bedre versjon av seg selv i stede for å mene noe om alle andre.

  13. Særdeles enig i dette – også enig i dårlig timing på tidspunkt å skrive det, men det er jammen p tide å prøve å få Caroline og gjengen ned på jorda og se hvor privilegerte de er.

 5. Hei <3 så godt å høre at det gikk så bra og at Nelia er bedre. Håper dere sitter igjen med mange gode minner fra ferien til tross for at Nelia har vært litt syk underveis. Ønsker dere en god tur hjem til juleforberedelser. Selv pakker jeg kofferten og drar ned på lørdag og det gleder jeg meg til. På tur uten barn for første gang og barna har passert 18 og 20 😉 på tide sier de fleste, men jeg elsker å ha barna rundt meg og skulle gjerne hatt de med denne gangen også.

  1. Caroline

   Ja, det var endelig godt og i dag er hun tilbake i sin vanlige form 🙂 Vi har flere gode minner, selv om det selvsagt har satt litt preg på ferien.

   God tur! Håper du får det fint <3

 6. Antibiotika kan være hardt for kroppen og det er jo også en annen bakteriflora i et annet land også, og mange andre mennesker på samme sted. Kanskje ikke så rart hun har blitt litt syk. Forstår godt det er skremmemde og at en føler seg maktesløs. Men herlig hvor raske de er til å restituere seg! God bedring!

 7. Huff, for en fæl opplevelse, og spesielt når man er i utlandet! Godt at det ikke vare noe værre en en mageinfeksjon (selv om jeg skjønner veldig godt det er fælt det også!), og at det går bra nå! <3 Som mor blir du nok å kjenne på den følelsen mange ganger, desverre. Barna er jo det aller kjæreste man har, og man vil beskytte det fra alt vondt og skåne de mot alt som kan såre de eller gjøre til at de ikke har det bra. <3 Godt kan har magefølelsen som sier ifra når man må tilkalle hjelp, og er det noe jeg har lært som mamma, så er det å alltid lytte til magefølelsen, og ALDRI gi meg før vi/barna får den hjelpen som trengs! Som mor kjenner man barna bedre enn legene gjør. <3 God bedring til lille og god tur hjem <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Kristin 🙂

 8. Jeanette

  uff,så leit at dere måtte oppleve dette og spesielt på ferie. Det er alltid skremmende når små barn blir syk,men så er det heldigvis sånn at selv om ting virker veldig dramatisk så er det som regel ikke det. Bra det gikk bra!

  Virker som om det er mange barn som blir syke av bassengvann i syden,her burde jo hotellene gjort noe synes jeg.

  1. Caroline

   Sykdom i syden alltid vært noe vi har fryktet :O Men godt at det endte bra og at Nelia til tross har hatt noen fine dager her! Hun kommer til å savne Lollo & Bernie alt for mye 😀

 9. Uffh, kan ikke ha vært noe ålreit opplevelse! Godt alt gikk bra!!❤️

 10. Uff, nå renner tårene her! Det er så sant det du sier; at alle følelser blir forsterket når man har barn. Jeg kjenner den uroen og redselen dere følte, langt inni mammahjertet mitt ❤️
  Så fantastisk at alt gikk bra!
  God klem fra en mamma til en annen ❤️

  1. Caroline

   Klem <3

 11. Man blir veldig bekymret når de små blir syke. Godt å høre at dere ble ivaretatt, og at Nelia er bedre. Magesyke er veldig vanlig hos barn på sydenferie.

  Jeg er svært lite kritisk til blogger, og gidder sjelden å engasjere meg i annet enn å lese det jeg finner interressant. Det som ikke passer meg, scroller jeg over. Enkelt og greit.
  Allikevel gir de siste to innleggene en veldig bismak. Har skjønt at det er noe som kalles «clickbate» . Dette lukter veldig av det. Og det er lavmål. Iallefall når barnets sykdom blir brukt. Du kunne fint skrevet en ekstra sentning i første innlegg for å oppklare situasjonen. Noe sånt som: «Nelia har reagert på antibiotika, og ble dårlig. Forteller mer i morgen». Hvorfor gjorde du ikke det hvis det ikke handler om antall klikk?

  1. Det merkes veldig at Caroline har gått over til UI og har startet med dette clickbait opplegget som er kjenntegnet til bloggerne som operer under dette domenet. Jeg hadde virkelig håpt at C var for voksen og stolt til å begynne slik. Håper virkelig du går bort ifra dette Caroline, for du trenger ikke legge deg på så lav linje som UI bloggerne gjør, du er bedre og større enn dem til det. Masse god bedring til N. <3

   1. Caroline

    Hei Hanne!

    Jeg har for det første ikke gått over til UI, det skjer ikke før i januar. At dette er noe som UI-bloggerne driver med, kjenner jeg ikke til og det er heller ikke det inntrykket jeg har. Jeg ser det uansett hos flere bloggere som ikke er hos UI.

    Men det var ikke det som var poenget med hverken dette, eller det forrige innlegget. Så om det ble oppfattet slik, så beklager jeg :/

   2. Godt å se at du tar til deg det konstruktive i kommentarene:) Det er så synd hvis du skal bli en sånn «cliickbait» blogg, slik som feks Mammatilmichelle, annebrith osv osv. Veldig glad for at du velger å tenke om du kan gjøre det annerledes neste gang. Dette gjelder jo også overskriften: «I går fikk jeg besøk av politiet» – da legger du opp til at noe alvrolig har skjedd, når det «kun» er mammapolitiet du vil adressere. Du kunne likegodt bare skrevet: «I går fikk jeg besøk av mammapolitiet». Håper du ikke tar dette feil, for det innlegget syntes jeg var utrolig bra, men overskriften var det vi kaller en clickbait overskrift. Det er lett å bli påvirket av andre bloggere, men jeg håper du holder deg til din stil og den måten du har pleid å skrive på, for du er bedre og flinkere enn alle disse clickbait bloggerene som har vokst frem under UI osv tilsammen 🙂 😉 God flytur hjem <3 Klemmer til Nelia 🙂

  2. Caroline

   Linda: Det var ikke min hensikt å drive click bait, tvert i mot ville jeg bare si fra at alt stod bra til 🙂 Godt mulig at jeg kunne gjort det annerledes, det skal jeg tenke over i fremtiden.

 12. Så flott at det gikk bra til slutt <3 det værste som finnes er å se at barnet ditt ikke har det bra. Håper dere får en fin dag og at lille Nelia får koset seg sammen med Lollo og Bernie i kveld 🙂 hilsen mamma som også er på L&B ferie 🙂

  1. Caroline

   Ja, hun gleder seg allerede og ber om å få høre Lollo & Bernie-sangen flere ganger 😀

 13. Veldig leit å lese. Det er i tillegg veldig mye mer skremmende å oppleve dette i utlandet. Har selv opplevd det. Glad alt er vel og at det nærmer seg hjemtur. En slik opplevelse er en vekker og kan kanskje understreke at det er viktig å leve akkurat NÅ. Ja.. man må se frem i tid, planlegge og glede seg. Men det å kunne nyte akkurat i nuet er så viktig. Det blir man flinkere til for hver gang slike vekkere finner sted. Forferdelig å lære det på den måten. God tur hjem og positive tanker til dere 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Ine <3

 14. Uff, kjenner meg så godt igjen i det å være mamma og ha syke barn. Når det skjer så uventet og på mange måter dramatisk, så blir det ekstra ille. Godt at dere fikk skikkelig hjelp, og ikke minst en forklaring på hvorfor hun ble så dårlig.
  Håper formen hennes nå fortsetter å være bra, og så får dere ha en fin tur hjem igjen til kalde og nærmest «juleklare» Norge 🙂

  1. Caroline

   Ja, det er virkelig ille :/

   Hun er mye bedre, og leker og spiser som normalt! 🙂

 15. Elisabeth L

  Huff! Så leit å høre at dette skjedde! Skjønner man som mamma blir uendelig redd når slike situasjoner plutselig dukker opp! Men det er godt å høre at alt er på plass igjen og at lille Nelia er frisk er vel det viktigste <3 men dere må huske å nyte de siste dagene før hjemreise til kalde Norge da 🙂

 16. Godt å høre at det endte bra! Det må ha vært en veldig fæl opplevelse. Er selv hjemme med sykt barn på tredje dagen, pappaen er på reise, og jeg merker at jeg sover på nåler og vet ikke hva godt jeg kan gjøre for den lille fyren. Riktig god bedring til Nelia, og klapp på skulderen til dere foreldrene som gjør så godt dere kan og mere til!

  1. Caroline

   Tusen takk, Hanne! God bedring til gutten din <3

 17. Uff, for en fæl opplevelse det må ha vært! Glad det endte godt og håper det går fint med henne nå <3

  1. Caroline

   Ja, det er heldigvis mye bedre nå 🙂

 18. Ekkelt når slikt skjer, kanskje spesielt når man er et fremmed sted :/
  Bra det ikke var noe verre (ikke misforstå, er ille dette og) <3

  1. Caroline

   Ja, vi ble jo ganske lettet når vi så at hun kviknet til og at legen mente at det var en mageinfeksjon 🙂

 19. Så bra at alt gikk fint til slutt! 🙂 Kan tenke meg det var en forferdelig opplevelse for dere alle sammen, og ikke minst Nelia selv..

 20. Barns sykdom som blogginnlegg OG click- bait!? Smakløst. Og ikke lite latterlig å overdramatisere barns oppkast så til de grader. På tide å be Thomas Moen endre litt på manuset deres kanskje?

  1. Caroline

   Beklager, men du uttaler deg om noe du ikke har spesielt godt grunnlag for å uttale deg om :/ Dehydrering og oppkast kan være alvorlig for et lite barn og oppleves som svært dramatisk.

   Manus? Haha 😀 Det må være den morsomste kommentaren jeg har fått på en stund.

   1. Vet du hva Caroline? All kritikken du får angående dette og forrige innlegg er helt berettiget. Du bruker ditt eget barn som click-bait. For en usmakelig ting å gjøre.

    Det samme gjelder mammapolitiinnlegget ditt, kritikken er helt berettiget, dere burde faktisk avlyst når nelia var syk. Et sykt barn trenger foreldrene sine, ikke besteforeldre, uansett om forholdet er aldri så nært. Og i det innlegget legger du ut bilder av datteren din hvor hun er tydelig syk. Stakkars barn.

    Syns du bør gå i deg selv og faktisk tenke gjennom hva som er viktig her i livet. Høye lesertall, eller en ekte mor som ikke stikker av på date med mannen sin fordi det var det som var planen? Hadde du vært en skikkelig mor for nelia da, så hadde dere avlyst. Du er sikkert en god mor, men noen ganger er prioriteringene dine helt på trynet!

   2. Caroline

    Hei mammapoliti 😀

    Du kjenner ikke til hvilken tilstand Nelia har vært i, så akkurat det kan du ikke mene spesielt mye om.

   3. Slik du har lagt det frem har hun vært ganske syk. Da trenger hun foreldrene sine. Du ser hvor mye kritikk du får for dette, vær ydmyk , ikke så hårsår som du er. Faktum er at du har brukt datteren din for å få flere klikk, og DET er kritikkverdig.

   4. Caroline

    Hun har hatt varierende form, og de gangene hvor det ikke har vært bra har vi holdt henne så mye i ro som mulig 🙂 Vi har også hatt tett dialog med legen og hele tiden spurt om råd.

   5. Haha, ER det mulig? Fikk du endelig noe du kunne ta selveste fotballfrua på nå da 😉 dette er sikkert noe kvinneguiden klanen har gledet seg lenge til

   6. Fy flate for en ufyselig kommentar, har du vært med de på ferie? Vet du noe som helst om formen til datteren dag for dag? Hvorfor kan ikke besteforeldre passe barnebarnet selv om det er litt småpjusk? Er helt rystet over denne ovenfra og ned holdningen, hvem er du som kan beskylde andre for å ikke være skikkelig mor. Blir flau på vegne av deg og dine kommentarer. Mammapoliti delux, håper du selv er en fantastisk mor. ( som kaller andre dårlige mødre på nett).

    Til Caroline. Høres ut som en forfærdelig opplevelse, ingenting som gjør oss så redd og fortvilet, som når barna våres er redde og syke. Så glad det gikk bra, aldri, aldri hør på denne netthetsen du får. Tror ikke de som skriver slik skjønner hvor vondt dette kan være og hvordan de sårer, skjønner ikke behovet eller hva som driver dem. Hev hodet, gi blaffen, dem det er synd på!

   7. Kjære vakre vene deg, har du barn?
    Caroline og mannen er da vitterlig akkurat like gode foreldre som neste mann i gata, nå ble jeg faktisk provosert her jeg sitter.
    Caroline driver en av de mest leste bloggene i Norge, med andre ord flere tusen leser bloggen hennes hver eneste dag (meg selv inkludert), og når det plutselig ikke blir et innlegg så er det klart at Caroline velger å si ifra at: «hei jeg er her, MEN noe har skjedd».

    Jeg har selv opplevd at min egen lille datter som da var 5 mnd kastet opp så spruten stod, og ble så slapp, kald og det var ikke særlig mulig å få kontakt med henne. Det ble en hui og hast tur til legen det, på feriesteder velger de å gjøre det litt annerledes med så små barn.
    Dehydrering hos barn på Nelias alder er ikke noe man leker med!! Det kan gå skikkelig ille.. Og når Nelia da har vært syk nettopp, er matlysten der etter, legen gjorde det rette han/hun!

    Og at Caroline og mannen valgte en tur ut på restaurant, kjære vakre vene, jeg har selv hatt besteforeldre som barnevakt for lille om hun har feber/forkjølet osv.. Slik at jeg i mitt tilfelle, selv kan delta på obligatorisk undervisning. Er jeg også da en forferdelig mor kanskje?
    Så lenge relasjonene er sterke nok, er det ingenting i veien for at ikke en mormor/farmor kan gi like god nærhet og kontakt som mamma selv, eller så nært som mulig.
    Og jeg regner med at Caroline sendte meldinger eller ringte for å sjekke opp hvordan Nelia hadde det.. Selv om hun var ute å spiste med Lars.

    Caroline stå på du gjør en kjempejobb, godt å høre at Nelia er blitt seg selv igjen. God tur hjem til Norge og julen <3

   8. Poenget er at svært mange fikk følelsen av at Caroline sanket klikk på denne opplevelsen i forrige innlegg, og da har jeg sagt at det er kritikkverdig. For det er det når du bruker ditt eget barn på den måten. Jeg skrev også at hun helt sikkerhet en god mor, men at prioriteringene har vært gale. Hvorfor er dette usmakelig?? Og i kommentaren min presiserte jeg at jeg skrev om dette og forrige innlegg (og mammapolitiinnlegget), ikke en generell oppfatning. Hersketeknikken om å med én gang sette meg i mammapolitibåsen blir for dumt. Snakk om å være hårsåre. Makan. Ha en fin dag.

   9. Liker heller ikke denne måten å sanke klikk på… du kunne fint skrevet en setning eller to i forrige innlegg «Nelia reagerte på antibiotika, men alt gikk heldigvis bra.» Litt vel dramatisk! Ser du ikke dette selv??

   10. Caroline

    Hei Eva S!

    Det er godt mulig jeg kunne gjort det annerledes, det skal jeg i så fall tenke på ved en eventuell senere anledning 🙂 Heldigvis går det bra med Nelia nå, og det er det viktigste.

 21. Ingvild

  Det er så vondt når de små blir dehydrerte 🙁 Ingenting som når igjennom, og det eneste som gjelder virker umulig å få til; gi de væske. Godt det går bra nå, og videre god bedring til lille Nelia <3

  1. Caroline

   Ja, det er fryktelig :/ Tusen takk, hun er heldigvis mye bedre <3

 22. Uff,noe så grusomt! 🙁
  Godt å høre at hun er frisk og rask igjen 🙂
  Må ha vært helt ufattelig skremmende :O

  God klem til dere alle fra meg <3

  1. Caroline

   Tusen takk!

   Klem <3

 23. Er du så redd når du er en sporty og ung mamma som nesten gråter bare nelia har vondt i halsen, er normalt å kunne bli litt syk

  1. Elisabeth h

   alle,absolutt alle,ville blitt redd når ens barn blir tilsynelatende uforklarlig akutt og unormalt slapp med kraftig oppkast i utlandet og det er nødvendig med lege/sykehus. JEG var kjemperedd da det gjaldt vår datter,og hun var 15 år! Nelia er for liten til å kunne forklare ordentlig hvor hun har vondt osv,og man tenker selvfølgelig på alt fra matforgiftning til hjernehinnebetennelse,som begge kan gi slike symptomer. Så dette handler ikke om at Caroline eller LK er pyser,som du antyder. Debatten om hvorvidt det første innlegget var dårlig redigert/formulert/click bait ser jeg bort fra her,men synes at det å latterliggjøre foreldres naturlige og forståelige engstelse er et slag laaaangt under beltestedet og derfor helt uakseptabelt. Godt å høre alt gikk bra, C og LK!

  2. Caroline

   Nora: Nå hadde Nelia «litt mer» enn bare vondt i halsen 🙂

 24. Thea Aartun Strand

  Godt å høre at alt står bra til med dere nå <3 Ingen kjekk opplevelse det der. Jeg opplevde det samme når jeg var 5 år, da trodde de det var blindtarmen min som hadde sprukket når vi var på Grand Canaria. Aldri gøy å bli syk når du er i utlandet.
  Stor klem til søte Nelia og god tur hjem!

  1. Caroline

   Uff, det hørtes ikke noe godt ut :/

   Klem <3

 25. Fikk tårer i øynene av dette innlegget..Håper alt står bra til med lille <3

  1. Caroline

   Hun er heldigvis MYE bedre i dag 🙂

 26. Hei Caroline! Jeg forstår så godt at denne opplevelsen var både dramatisk og skremmende! Så kjipt at jenta deres ble syk og og ekstra stressende er det jo når man er i et annet land. Likevel må jeg få komme med en tilbakemelding. Det merkes at du har skiftet samarbeidspartnere. Dette oser clickbait. I går blåste du opp en svær ballong til den var sprekkeferdig. Jeg begynte å lete etter terrorangrep på Gran Canaria i nettavisene. Da jeg ikke fant noe, begynte jeg å tenke på illebefinnende hos foreldrene dine eller dødsfall i familien hjemme i Norge. I dag var det som om du bare slapp ballongen så den lager en lang prompelyd. Datteren din har kastet opp. Det er selvfølgelig utrolig synd og jeg ønsker henne alt vel og er veldig glad for at alt gikk fint. Men jeg håper du forstår, og i etterkant ser og tar selvkritikk på, at innlegget i går og innlegget i dag ikke passer sammen. Ikke bruk «uskyldig» sykdom hos lille, vakre Nelia til å skremme leserne dine og få dem til å klikke seg inn her en gang i halvtimen, vær så snill. Jeg digger deg og bloggen din, og ønsker absolutt ikke å miste respekt for deg! <3

  Håper dere holder dere friske og fine hele gjengen på vei hjem!

  Mvh Marte

  1. Enig!!! Gjennomtenkt clickbait og dermed ganske så smakløst!

  2. Caroline

   Marte: Beklager om du opplevde det slik :/ Det var ikke hensikten min.

   Jeg har ikke byttet samarbeidspartner, det er ikke før i januar. De legger uansett ikke føringer for hvordan vi utformer blogginnlegg, om det var det du mente?

   Det var litt mer enn at Nelia «bare kastet opp», det var nok litt mer dramatisk enn som så. Men jeg skal selvfølgelig huske på det til en eventuell neste gang, og kanskje løse det på en litt annen måte. Jeg ville bare titte innom i går og si at alt var bra, det var ikke noe mer enn det.

   1. Som fast leser setter jeg veldig pris på et så flott svar 🙂 Det var det jeg siktet til ja, men når det ikke stemmer, må jeg bare beklage feiloppfatningen min. Jeg skjønner jo at du som mamma var «shaky» i går, og da er det deilig å få skrevet det ned kan jeg tenke meg <3 Det viktigste er at det er bra med alle mann og at dere snart er trygt hjemme for å starte julen!

    Jeg synes forøvrig det er kjempehyggelig med et lite "hei" de dagene det ikke blir tid til 3 supergjennomarbeidede innlegg! Heller det, enn tom blogg hihi – thumbs up! Fin kveld til deg! <3

   2. Hvis det var så dramatisk så er det rart at dere noen timer etter drar ut for å drikke/»barnefri». Samt at dere har hatt barnefri ca annenher dag til tross for mye sykdom. Ta hensyn til barnet ditt.

   3. Caroline

    Vi har ikke hatt barnefri annenhver dag? Langt i fra det, faktisk. De fleste gangene vi har hatt barnefri er nå Nelia har lagt seg. Det var dramatisk i går, vi opplevde det slik. I dag er heldigvis Nelia i helt fin form og har både spist, lekt og løpt rundt 🙂 Ta hensyn til dine egne barn (om du har), så tar jeg hensyn til mitt 🙂

   4. Gudrun

    Dette stusser jeg på også. I det ene innlegget lange tirader om engstelse for Nelia og i det neste beach club og champis.
    Skjønner det er godt med litt alenetid og dating, men dere har jammen hatt mye av det på denne ferien. Med hele familien samlet og mye tid til å være med Nelia som til og med har hanglet litt, virker det merkelig farte så mye rundt på egenhånd. Dere er jo faktisk det ganske så ofte og mye oftere enn småbarnsfamilier generelt i Norge ellers også.
    Og hva med å bruke all denne alenetiden til noe annet enn enten trening eller mat/drikke på eksklusive steder. Hva med å reise litt rundt og se på øya og hva med å prøve litt mer autentiske enkle spisesteder. Nei, dette er ikke mye å bli imponert av – sorry to say

   5. Caroline

    Vi har ikke hatt så mye alenetid på bekostning av Nelia, Gudrun. De fleste gangene vi har vært alene har vært etter at Nelia har lagt seg.

    Jeg skjønner godt at du ikke blir imponert, det kommer jeg aldri til å forvente, og det vil heller aldri bli et mål for meg.

   6. Gudrun, er det slik at Caroline bør gjøre nøyaktig som tverrsnittet av den norske befolkningen? Hvis hun velger å date mannen sin mer enn «vanlig» når de har avlastning og barnet deres kan få knyttet bånd med besteforeldre, så er det per definisjon feil? Det er vel nettopp dette som kjennetegner molbolandet Norge. Anbefaler før øvrig litt julelektyre til deg – Aksel Sandemose, f.eks «En flyktning krysser sitt spor». Og ellers litt meditasjon for å vende blikket innover.

   7. Caroline

    Jeg lurer også på hvor hun har denne oversikten fra :p

  3. Takk for at du på en svært saklig måte satt ord på følelsene mine rundt de to siste innleggene. Jeg hadde en ubehagelig følelse av å bli «spilt», og du fikk meg til å forstå hvorfor. Bra at Caroline flere steder her sier at hun tar dette til etterretning.

 27. Okei, skjønner du ble redd, men synes innlegget i går ble vel dramatisk som opptakt. Synes du har telt dager til du skal hjem siden du dro… Jeg har selv fått langt verre nyheter i dag, venner som har mistet et barn, så det setter livet i perspektiv… Men all ære til deg for at du holdt hodet kaldt i går, og så er det vel bare å pakke og komme seg hjem jo før jo heller da. Selv om ferien var etterlengtet (ref. tidligere innlegg) God bedring med N. 🙂

 28. Det er en fryktelig følelse å kjenne på maktesløshet og å være livredd på samme tid. Jeg har vært der selv med min da 1 år gammel datter I Tyrkia. Vannkopper plus magetrøbbel. Og varme ga atypiske symptomer og den hjelpen vi da fikk fra sykehuset og betjeningen på hotellet var gull vært. De er så små og det snur så fort. Men heldigvis så vokser vi som foreldre på dette og blir tryggere både på at vi ser og kjenner barnet og at vi blir mer forberedt til neste gang. God bedring til Nelia.

  1. Caroline

   Uff, det hørtes virkelig ikke bra ut :/ Godt å høre at dere fikk den hjelpen dere trengte <3

 29. Uff høres utrolig tøfft ut når det er barne ditt. Men bra alt går bra med Nelia.

 30. Jannike

  Hei,
  Så godt å lese at Nelia føler seg bedre! Syke barn kan være både skremmende og vondt, og det blir ikke bedre av at man ikke er hjemme.
  Men jeg må bare innrømme at jeg ikke synest den «teaseren» var noe særlig. Skjønner godt at du ikke hadde ork til å skrive noe langt innlegg etter en slik dag, ikke noe problem å se det. Men jeg fikk likevel veldig følelsen av at dette var spekulativt….

  Jannike

 31. Flott at dere avslutter en antibiotikakur, da… Verden takker dere når vi kun har antibiotikaresistente bakterier igjen.

  1. At de har fått antibiotika for en virusinfeksjon er jo helt på trynet i utgangspunktet. …. Men det er jo ikke Carolines feil. Men i tilfelle beste gang så ikke ta det uten at det er tatt blodprøve, CRP, og konstatert bakterieinfeksjon. Trodde kanskje LK visste dette litt, men det er ikke alle som gjør. Men som sykepleier i noen år hender det vi må gi et spark bak til doktor’n også gitt…..:-)

   Men alt i alt er Norge flinkere enn mange land. På Gran Canaria har jeg selv fått resept på antibiotika uten prøve. Da jeg insisterte på at det ble gjort var CRP under 10…..Jeg tok ikke medisinen 🙂

   1. Helt enig i at det var på trynet å gi antibiotika mot virusinfeksjon. Så ikke at det var det

   2. Emilie

    .Ja, det er litt rart at man blir så satt ut av en «uskyldig» om man er lege også.. Men jeg har full forståelse at msn blir vippet av pinnen om man ikke har medisinsk kunnskap.
    Uansett er det det beste at Nelia er frisk, uansett drama eller ei.

   3. Nå er det nå engang sånn at å avslutte en antibiotikakur før tiden skaper resistente bakterier..

 32. Det som er mest trist og bekymringsverdig med dette er at du utleverer ditt barns sykdomshistorie for å få flere klikk på bloggen. Jeg trodde du var bedre enn det. Skuffa.

 33. Så flink du er, Caroline 🙂 Nelia har virkelig en god mamma. God bedring til den lille frøkna. Fort gjort å bli dehydrert for små propeller i varmen 🙂 Skjønner at det blir godt å komme hjem nå! Jeg var to uker på Maldivene for en måned siden, og jeg hadde sånn hjemlengsel 🙂 PS. Ikke gru deg til flyturen hjem, der er du trygg. Klem fra flyvertinne 😉

  1. Caroline

   Tusen takk 😉

   1. Ikkedøav

    Jøss, det var da et «hyggelig» svar til en hyggelig kommentar.

 34. Benedicte

  Dette er ikke for å virke belærende bare så det er sagt, men da mitt barn var liten (barnehagealder) lærte min mor (som er sykepleier) meg en god ting: Når du blir tørst må du også alltid sjekke med barnet ditt om det vil ha vann å drikke. Søstera mi har blitt ordentlig dehydrert en gang vi var i syden, hun falt ned på bakken og besvimte nesten av det. Hun gikk på barneskolen da, men det er skummelt når slikt skjer. God bedring til Nelia!

  1. Caroline

   Takk for tipset, men problemet her var at Nelia ikke kunne drikke :/ Med en gang hun drakk kom alt opp igjen :/

 35. dette var lavmål. Utnytte lesernes bekymring og barnets sykdom for klikk. Det hadde vært så enkelt å skrive to setninger ekstra igår. For ikke å snakke om det lange, dramatiske innlegget om en bagatell. Et hån mot de som gjennom alvorlig sykdom med barna sine.

 36. Så fælt når de små ikke er friske. Man føler seg så hjelpeløs. Akkurat hatt omgangssyken her i huset også, så vet hva du snakker om. Kan tenke meg det må ha vært enda verre når man ikke er hjemme. Stakkars vesle Nelia, og stakkars dere, godt å høre at alt fikk en god slutt <3

 37. Margrete

  <3

 38. God bedring til lille Nelia <3

  Til alle dem som klager over hvad hun skriver om, hvordan hun skriver osv..start jeres egen blog hvis I er utilfredse.

  Hun kan vel skrive som hun vil? Og jeg synes faktisk det er temmelig uopdragent at blande sig i hvad forældre gør med hensyn til deres børn.

  Men her er et forslag: Inviter et kamerahold indenfor i jeres hjem hver dag i en måned. Så lad alle andre fortælle jer hvad de synes I gør forkert.

  Det ville I nok ikke bryde jer om. Nej det er meget nemmere at sidde gemt bag en skærm og skrive lede ting og kritisere.

  Man har faktisk ikke ret til at rakke andre ned. Man kan altid vælge at holde mund.

  Jeg synes det er på tide folk begynder at behandle Caroline og hendes familie med noget respekt!

  God bedring til Nelia og god tur hjem til Norge 🙂

  1. Caroline

   Jeg vil tro at det er mange som kaster sten i glasshus! 🙂

   Tusen takk <3

   1. Men kjære deg, de fleste her offentliggjør ikke livet vårt for titusener av lesere. Om barnet mitt er sykt og jeg gjør samme feil som dere, dvs ikke sørger for at hun får et ok elektrolyttnivå, er det ikke noen andre enn de nærmeste som får innblikk i det, så det glasshusetuttrykket tror jeg du skal vurdere å ikke bruke om andre.

 39. Wow, så utrolig mange stygge mennesker som finnes, jeg blir like overrasket hver eneste gang. Hvorfor leser dere blogger når dere ikke gjør annet enn å sutre, klage og være nett-troll?
  Kanskje dere ikke har skjønt det, men det er faktisk helt frivillig å komme inn her :-p

  Det er også noen som tydeligvis ikke har så mye kunnskap om kroppen og sykdom, dehydrering kan faktisk være dødelig så vil absolutt ikke si at det er å overreagere når man tilkaller lege i et slikt tilfelle. Dere har antageligvis ikke opplevd syke mennesker.

  Og til S Kati som mener Caroline er utakknemlig, vi har alle våre vaner og forventninger, at man gleder seg til å komme hjem betyr vel ikke at ferien ikke har vært bra? Og det at mange ikke har råd til å feire jul er vel ikke Caroline sin skyld? Hva gjør du for å hjelpe disse familiene lurer jeg på?

  Og om Nelia har samtykket til dette, HALLO, hun er to år, i den alderen er det vel relativt normalt at mamma og pappa tar avgjørelser de anser best for sitt barn er det ikke?
  Hvis du synes det er fy-fy så anbefaler jeg deg å låse deg inn i huset ditt og holde deg unna nettet for det er tydeligvis ikke skapt for sånne som deg :-p

  1. Caroline

   Helt enig, Ida 🙂 Å glede seg til å komme hjem, eller være «matlei» og/eller «ferielei», har ingenting med å ikke sette pris på ferien å gjøre 🙂

   1. Gudrun

    Men du har jo virket litt matlei fra dag 1 av denne ferien – utakknemlig og bortskjemt inntrykk har du gitt. Såpass må du tåle å høre

   2. Caroline

    Det er bare tull, Gudrun! Nå dikter du opp ting, og det blir bare for dumt…

    Jeg er her for å gjøre en jobb for Ving, og da er det viktig at jeg er ærlig om hva jeg synes om hotellet. Jeg finner det ganske så «morsomt» at det av enkelte tolkes som at jeg er «bortskjemt» og «utakknemlig». Slik jeg forstår det så mener du da at jeg heller burde lyve, fremfor å gi en ærlig tilbakemelding? Det er jo en merkelig holdning.

    Alt tatt i betraktning så har vi hatt en fin ferie. Et barnehotell er helt nytt for oss som foreldre, og det bar kanskje de første dagene litt preg av. Etter som dagene har gått har vi likt det bedre og bedre, spesielt fordi vi ser at Nelia har det så utrolig morsomt med alle aktivitetene som de ansatte arrangerer for de små. Selvsagt er det aspekter ved reisen som kunne vært bedre, men det er det jo med alle hoteller og reisemål.

 40. Virker som om noen her har et misunnelsesproblem.bra det gikk bra med datteren din:)

  1. Caroline

   Det går heldigvis mye bedre og i dag leker og spiser hun som normalt 🙂

 41. Benedicte

  Kjente tårene presset på da jeg leste dette innlegget. Må ha vært utrolig tøft både for mor og datter. Håper det går bedre nå! ❤

  Trist med disse kyniske menneskene som må kommentere negativt hele tiden og leter etter feil. Skulle hatt god gammeldags juling..

 42. God bedring til Nelia.

  Barn blir dessverre syke fra tid til annen, noen ganger oppleves situasjonen mer skremmende og dramatisk enn hva den etter undersøkelser, litt behandling og omsorg i utgangspunktet viser seg å være.

  Andre ganger viser det seg at noe faktisk er alvorlig galt, med livstruende situasjoner, nyoppdagede kroniske sykdommer eller i verste fall barnedød.

  Ønsker ikke å bagatellisere det dere opplevde, men synes det dramatiske innlegget ditt fra i går var litt i overkant og ganske respektløst overfor de som faktisk har opplevd alvorlig sykdom hos barna sine – og sorgen ved å miste sitt barn. Flere som leste innlegget fikk inntrykk av at noe var alvorlig galt med en av dine nære og ble veldig bekymret på dine vegne. Undertonen antydet det. Husk at du er heldig som sitter igjen med et friskt barn, selvom du opplevde skrekken med den situasjonen du havnet i, ambulansetur og sykehusinnleggelse. Det er mange som dessverre ikke er like heldige.

  Til ettertanke for hvordan du fremstilte det hele.

  1. Caroline

   Det er mulig at det ble i overkant dramatisk med det innlegget i går, det var ikke hensikten min :/ Jeg ville egentlig bare titte innom for å si hei og fortelle at det hadde vært en lang dag et godt stykke unna det som er normalt :/

   Jeg skal ha det i tankene ved en eventuell senere anledning 🙂

 43. Det er ubegripelig at du deler så mange av din datters sykdomshistorier på nettet. Og bilder. Barn er i en ekstra sårbar situasjon og har rett til beskyttelse, også fra et offentlig liv på nettet.

 44. Anne Mette

  God bedring til lille vakre!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 45. Synes du kunne spart deg det forgie innlegget, når hensikten uansett ikke var å fortelle hva som skjedde. Virker som om det var skrevet kun for antall lesere. Blir litt smakløst for min del.

 46. Katrina

  Hvorfor svarer du ikke på kommentarer som er mer konstruktive Caroline?
  Har fulgt bloggen din en stund, og det gir jo oss som lesere en bedre forståelse av bloggen din om du faktisk svarer folk som har konstruktive tilbakemeldinger.
  Som om når lesere spør om hvorfor du legger ut bilder og informasjon om Nelia i så ung alder eller kostholdsrådene dine. Kan hende jeg ikke har sett svarene dine også naturligvis, men slik som jeg ser det svarer du bare de som er positive eller de som er mindre konstruktive.

  1. Caroline

   Har svart på de fleste nå 🙂

 47. Håper det går fint med dere alle sammen nå. Det er virkelig dramtisk med dehydrering på så små. Vår lille ble så dårlig etter en runde med omgangssyke pga. dehydrering at han ble flydd med ambulansefly og ble liggendes på sykehus i ti dager i etterkant. Virkelig ikke noe en skal ta lett på og jeg blir helt satt ut av de «smartypantsa» over her som gir seg enda over. Ta dere en bolle a!

  Ønsker dere en fin hjemreise og en rolig jul med mange minnerike øyeblikl 🙂

 48. Så godt at det gikk bra<3 Forstår godt at det må være noe av det mest skremmende man opplever som foreldre!!

 49. Nå må jeg bare si i fra til dere så spyr eder og galle!
  Hva med? «Har du ikke noe hyggelig å si,så la være» Hadde du (dere) slengt de tingene du kan skrive her inne,om du hadde hatt henne face to face?? Jeg tviler- Det er lett å slenge med leppa fra sofaen, bak dataskjermen din. Du, i ditt hode forsvarer det nok med at det skal være «konstruktiv kritikk», men jeg kaller det drittslenging, og det er faktisk ikke greit. Så neste gang, tenk deg om to ganger før du spyr ut, for vi vil ikke ha dritten din her…ditt nett troll!

  Linn-peace out!

  1. Her blir det kanskje spydd litt edder og galle fra din side også…?

   En annen ting jeg alltid har stusset på er postulatet om at man ikke skal si noe om man ikke har noe hyggelig å si. Mon tro hvilken vei den offentlige – og ofte nødvendige – debatten går da.

  2. Er litt usikker på hvem som egentlig driver med «drittslenging» her, Linn.

 50. Jeanette

  S.Kati : for en tullete kommentar! Er det Caroline sin feil at andre familier sliter kanskje? Man må jo få lov å skrive at man er på ferie og koser seg med familien sin uten at dette skal sees på som noe negativt!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *