amadores beach club

AmadoresBeachClub_4

Det var overhodet ikke meningen å uroe noen med innlegget jeg skrev i går, det var jo nettopp derfor jeg skrev det, men jeg orket rett og slett ikke å fortelle mer der og da. Jeg var så sliten. Jeg ser at noen spekulerer i at det var ment som et click-baitinnlegg og der må jeg bare si stopp med en gang. Jeg ser ikke noe galt i å lage overskrifter som trigger nysgjerrigheten, dette lærte vi jo en hel del om da jeg studerte journalistikk. Men igjen er ikke dette noe jeg har for vane å gjøre på bloggen min, ettersom jeg ofte synes slike overskrifter kan bli lite personlige eller for kommersielle. Passer det inn kan jeg finne på å bruke det, men det hører til sjeldenhetene. I går var det ingen click-baitoverskrift og det var i hvert fall ikke meningen at det skulle virke at innlegget var slik heller. Så det er bare å beklage dersom dere føler at jeg skapte uro. Det var ikke intensjonen. Når det er sagt, så tror jeg ikke det er mulig å forstå hvordan det er å bli fraktet til sykehuset i ambulanse med ditt eget barn, når du ikke vet hvorfor dere sitter der eller hva som kommer til å skje. Når legen tar beslutningen om å sende hele familien til sykehuset, er det en selvfølge å bli så redd. For min del var dette en opplevelse som satt så vonde spor i meg at jeg ønsket å dele det med dere. Noen ganger vet jeg at dere setter pris på personlige innlegg og andre ganger ikke, men jeg kan ikke se an på forhånd hva dere ønsker å lese eller ikke. Jeg må også få lov til å åpne meg når jeg føler at det er nødvendig, og det håper jeg er ok – også i fremtiden. 


I dag passet mamma og pappa på Nelia i noen timer slik at Lars-Kristian og jeg kunne dra på stranden, så vi la turen til Amadores Beach Club – der er det så fint! 

AmadoresBeachClub

AmadoresBeachClub_1

AmadoresBeachClub_2

AmadoresBeachClub_10

Vi ble rastløse etter litt over to timer begge to, så da ble vi enige om å spise litt lunsj i stedet. Jeg er ikke et burgermenneske, men denne var så god!  

AmadoresBeachClub_5

AmadoresBeachClub_6


Nå skal vi få med oss underholdningen for de små, Nelia må si hadet til Lollo & Bernie og så blir det en ganske tidlig kveld for å pakke alt og gjøre klart for avreise etter det. Det var forresten stor stas for Nelia å få kalenderpakke i dag, og jeg gleder meg til å komme hjem til sjokoladekalenderen jeg kjøpte til Lars-Kristian 😉 2 sjokoladebiter fra Summerbird hver dag – mmmm! 

Håper dere har en fin kveld! 

118 kommentarer

 1. Caroline

  Hvor mye kostet det å leie solsenger på beachcluben? Reiser ned dit snart, og kunne tenkt å prøve å ta en tur dit 🙂

 2. Seems to be a fantastic place for having holidays! Thanks for sharing 🙂
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Hei Caroline 🙂 Jeg har aldri kommentert på bloggen din før, men har vært fast leser i mange år. Det er alltid inspirerende å lese bloggen din, og personlig syns jeg det har vært så kjekt at du i det siste har begynt å publisere mer personlige innlegg der du åpner deg mer for oss lesere. Det gjør at vi får et større innblikk i hvem du er som person utenfor bloggen, noe jeg setter pris på. Jeg så derfor ingen problemer med forrige innlegg, det får godt frem en annen side ved morsrollen og jeg forstår godt at du ble redd. Noen vil alltid klage, men jeg ønsker hvertfall at du skal fortsette med personlige innlegg og den gode jobben du gjør.

  Godt at alt er bra med nydelige Nelia, så håper jeg dere kan kose dere siste del av ferien! 🙂

 4. Så koselig innlegg 😀 Tror nesten alle setter pris på at du er personlig og vil dele, var nok folk som ble mer irriterte fordi de var så nysgjerrige og ville vite det med en eneste gang. Haha 🙂 Maten ser NYDELIG ut.
  God tur hjem!

 5. Alt en skal bli kritisert for….Tragisk at folk gidder å bruke energien sin på slikt! Er selv mamma til to små, og kan tenke meg at dette var en skremmende opplevelse for liten og stor. Godt at det gikk så fint med lille Nelia.

 6. Klart du skal få lov å åpne deg, og dele tanker og følelser – det er noe i alle fall jeg setter pris på!

  Det jeg IKKE kan forstå, og dette har jeg også nevnt før, er hvorfor du eksponerer Nelia så voldsomt. Hun må få slippe at du deler bilder av henne som er syk, og detaljerte skildringer av sykdommen. Du må altså gjerne fortelle at hun er syk, og dele dine følelser rundt det, men du må skjerme henne. Hun har også rett til å få sitt personvern ivaretatt.

  1. Helt enig med deg Linda! 🙂

  2. Filippa

   Sååå enig med deg.

  3. Elisabeth

   Er helt enig med Linda her. Kan ikke begripe at du ønsker å eksponere datteren din så mye som du gjør, i detaljer, og så mye bilder du viser. Det er jo dette du typisk får negative kommentarer på. Klart du velger selv, men noen råd du får fra lesere er gull verdt – faktisk. Mulig du ikke ser det selv, eller ikke skjønner hva vi mener? Eller du bare har så total ulik oppfattelse av denne eksponeringen? Eller du har mangel på innlegg og skrive, derfor hun blir en så stor del av bloggen? Hadde vært kjekt å lest i et innlegg om dine synspunkt og tanker på hvorfor datteren din blir så mye vist og detaljert snakket om, om ting og hendelser rundt barna våre vi fleste verner om og kun har behov for å dele med de nærmeste (familie og gode venner)

  4. Unnskyld meg, men hvor lenge har du lest bloggen? Nelia er nå fylt to år, og omtrent hele det første året av hennes liv, valgte foreldrene å ikke eksponere henne i det hele tatt, fordi det kom synsinger, urealistiske meninger og konklusjoner om Nelia og hennes tilstand, væremåte, kroppssammensetning osv osv. Kan du se for deg hvor tøft det har vært?

   Etter dette valgte Caroline å la henne bli en del av denne bloggen slik at nettopp sånne påstander kunne bli utelatt. TENK så sårende for Nelia, om hun skal sitte å lese og høre alle disse falske historiene når hun blir eldre? – da er det jo bedre å ha det slik som nå? I tillegg vil jeg tørre å påstå at Nelia er 100% av livet til Caroline og LK, og hva faller da mest naturlig? å utelukke henne fra denne bloggen , eller å inkludere henne? Personlig ville jeg syntes noe var VELDIG gale, om ikke Nelia skulle blitt utelukket herfra!

   1. Marianne

    Det er ikke vanlig for oss dødelige å kun snakke om barna våre på jobb, selv om barna er midtpunktet i livet. Men Caroline skriver jo så mye om barnet sitt at denne bloggen like gjerne kunne bært navnet «neliasoppvekst.no»

   2. Caroline

    Det stemmer ikke, og det vet du. Håpløst forsøk på å være kritisk når du overdriver på den måten.

   3. Det er et hav av forskjell på å vise frem Nelia litt på bloggen, til der vi er nå. At folk kan forsvare dette synes jeg er helt ufattelig! En toåring bør ikke brukes i reklameinnlegg eller få sin sykdom brettet ut for mange titalls tusen lesere! Hva med barnets rett til litt innflytelse over eget liv? Hun er prisgitt at sine foreldre tar gode valg på vegne av henne og måten dette blir gjort på nå er helt på bærtur!

    På privaten er sikkert Nelia veldig godt ivaretatt, tviler ikke et sekund, men denne eksponeringen er bare ikke grei!

   4. Jeg har fulgt bloggen i mange år, og liker den veldig godt. Jeg syns det er koselig å lese om Nelias utvikling og hverdag, og å se bilder av henne. Selv er jeg veldig privat på nett, og deler f.eks. ikke bilder av barna på fb. Andre velger annerledes, og det kan jeg både forstå og respektere.

    Det som gjør at jeg velger å kommentere eksponeringen av Nelia er først og fremst innleggene som handler om sykdom. Tidligere i høst stilte halve Norge diagnose i kommentarfeltet da Nelia hadde vondt i foten.

    Også jeg er trygg på at Nelia er svært godt ivaretatt på privaten, men det er det faktisk ikke min oppgave å mene noe om. Jeg mener ikke noe om hvilken mat hun får, hvor ofte hun har barnevakt eller hvordan hun er kledd. Det har jeg ikke noe med. Men som leser må jeg få lov til å melde fra om at den uheldige eksponeringen av Nelias sykdom gir meg vondt i magen.

 7. Kjære Caroline ❤️ Du har all rett til og skrive akkurat de innleggene du vil og min tanke på det korte innlegget var at noe trist har skjedd som nettopp gjorde at du ikke orket å skrive uttypende om det der og da fordi du var sliten. Og på neste innlegg, så burde alle forstå hvorfor det ble som det ble! Uff, jeg følte sååå med deg når jeg leste hva dere opplevde og jeg tror faktisk ikke det finns noen verre følelse enn den redsel følelsen som du beskrev ovenfor Nelia!! Det å få barn er stor glede samtidig som det er ett stort ansvar og alt som følger med på godt og vondt. Du har et godt mamma hjerte i hvertfall ❤️ Og en glede å lese på slutten når alt gikk fint 🙂 Gled deg til å komme hjem, Norge er fint og alltid borte bra, men hjemme best 🙂 Råååå stilig bikini bilde, også den gule du hadde på for litt siden 🙂 You look nice as always 🙂 Natta klem og god tur hjem!

 8. Anna Lisa

  Så brun å fin du var! Den fine bikinien din da
  Velkommen hjem t Norge når dere kommer så lang!
  Nattaklæm fra mæ

 9. God bedring:))

  Den bikinien var så fin!! Hvor er den fra?

  1. Caroline

   Victoria’s Secret 🙂

 10. Så klart, etter en slik opplevelse trenger man noen timer for seg selv, uten barn…

  Som trebarnsmor er det lite jeg setter høyere enn litt alenetid med mannen, så jeg har ingen problemer med å forstå at dere benytter muligheten. Jeg tror også at besteforeldre kan gi like god omsorg. MEN, etter den levende beskrivelsen du gir av deres sykehusopplevelse, er det vanskelig å forstå denne prioriteringen. Selv om det i ettertid viste seg å ikke være så dramatisk som man fryktet, ville i alle fall jeg ha sørget for å ha vært hos min datter, som er på et fremmed sted, etter en skremmende opplevelse, og sørget for at hun hadde det som aller best. Og hvis det ikke er sammen med dere foreldrene, står man ovenfor større utfordringer…. Å være foreldre betyr tidvis å nedprioritere egne behov (jeg har masse egentid, det gjør meg til en bedre mor så jeg er for det også). Beklager, men jeg finner behovet for enda en date etter dette, men tanke på hvor mange dater dere har hatt på denne ferien, totalt hodeløst!! Og nei, jeg er ikke misunnelig, sjalu el. på ferien eller egentiden. Jeg er så heldig at jeg har anledning til å gjøre alt dette og mer og det uten å måtte fortelle om det på en blogg for å få det til.

  Og nei, jeg tror ikke dere er dårlige foreldre. Jeg er overbevist om at dere gjør som oss andre, nemlig det beste dere kan. Men det er deres privilegium å dele historien, mitt å kommentere.

  Du må gjerne la være å poste denne, for jeg skriver dette til deg, ikke 100-vis av tenåringer som ikke vet noe om å være mor og far.

  Lykke til med jobben, Nelia ser ut til å være en fornøyd 2-åring, det skal dere absolutt ha.

  1. Caroline

   Vi var 8 minutter med taxi unna, og Nelia sov mesteparten av tiden vi var borte, så ingen fare 🙂 Hun var uansett i helt fin form og lekte løp rundt før vi dro. Jeg ville aldri gjort det om jeg var noe som helst bekymret for Nelia 🙂

   1. Carroa

    8 minutter unna med taxi er alikevell ikke sammen med barnet. Tror nok ikke du hadde konstant telefontid med mammaen din for å høre alt dem holdt på med slik at du viste at hun sov i 2 timer. Dette blir for dumt caroline. Innrøm nå bare at dere er desperate etter alenetid og prioriterer dere selv nå som ferien nærmer seg slutten og barnevakten drar hjem. Da kan ikke engang et sykt barn stoppe dere

   2. Caroline

    Helt enig, Carroa, dette blir for dumt. Hvorfor skal jeg innrømme noe som ikke er sant, bare fordi du har en oppfatning av det? Du kjenner jo ikke til alle faktorene her?

    Nelia var i helt fin form, og ga selv uttrykk for at hun ville være med besteforeldrene sine 🙂 Hun spiste, lekte og var sitt vanlige «jeg». I tillegg har vi tillit til våre besteforeldre, og viktigst av alt, Nelia har tillit til dem 🙂

   3. Nå skal ikke jeg påstå noe, men vil tro at det flere mener er at det er vanskelig å forstå at du, etter opplevelsen du hadde av situasjonen , velger date foran å være hos Nelia. Tror ingen tviler på at ikke Nelia har det bra hos besteforeldre, eller at hun ikke vil være hos de. Men at du, etter beskrivelsene om hvor forferdelig en opplevelse det var, klarer å dra bort.. Har selv kjørt med blålys i ambulanse med en baby på 2 mnd, i 3 timer (så jeg forstår følelsen)… Jenta er nå 2 år, og hun har kun vært hos besteforeldre på dagtid, i noen timer .. Ikke fordi hun ikke ville hatt det fint der, men fordi JEG ikke vil være borte fra henne. Ting skjer jo så fort.. Det så du jo selv. Nå mener jeg ikke at dere aldri skal være borte fra Nelia, men her er det kanskje timingen og antall tidligere timer med alenetid på denne ferien folk reagerer på.. Skjønner at alenetid er viktig… (har selv 3 barn under 5 år, og er 26år selv).

    Det jeg og kanskje flere også stusser på er hvor «lett» det ser ut for deg å dra bort fra Nelia etter en så skremmende opplevelse (for deg).. Det blir jo da også lettere oppfattet som om du skriver for klikk… Noe jeg IKKE tror! Tror som sagt ingen (bortsett fra mammapolitiet da.. 😉 ) tviler på at hun ikke har det bra hos besteforeldrene..

    Når det er sagt, jeg er stor fan av bloggen din.. Leser den daglig, og er stadig innom for å skjekke etter nye innlegg. Nelia ser ut til å være ei nydelig og fornøyd jente.. Men.. Jeg håper som flere her gjør at du i senere tid tenker over hvor detaljert du skriver om sykdomshistorien hennes.. Samt bilder.. Du må gjerne åpne deg om dine tanker og følelser, være personlig.. Men detaljer om Nelia trenger ingen andre enn «mammapolitiet».. 😉

    Håper ikke du tar dette som hat, for det er virkelig ikke ment som det..

   4. Gudrun

    For meg er ikke dette valget merkelig basert på formen til Nelia eller hennes ønske, men på hva DU ønsket…. Synes det er utrolig at du bare noen timer etter det du beskriver som dramatisk og vanskelig, kan dra avgårde vekk fra Nelia og nyte livet (igjen og igjen). Er jo ikke sånn at dere har lite egentid i forhold til at dere er småbarnsforeldre – tvert om. Så for meg (4 barns mor) VET jeg hva jeg hadde ønsker å bruke tiden min på den dagen…

   5. Jeg må le, tror du virkelig c og le hadde behov for en date? Caroline har en blogg hun trenger bilder til, og det var vel praktisk å utnytte sovetiden til datteren. Mens hun hadde verdens beste mormorbarnevakt!! Det er jo ikke som om datteren har vært dødssyk, hun var litt uttørret , hun var jo ikke innlagt på sykehuset en gang, fikk ikke engang behandling, bare sukkervann ! Barn kommer seg utrolig raskt når de får væske i kroppen. At det var dramatisk for c før de visste hva det var er vel ingenting å si noe på! Ikke så lett å være førstegangsmor, c er jo i overkant beskyttende mor i så måte når man tar kontakt med lege ved en virussykdom. Hold opp dere som kritiserer c for alt ang datteren, det er utrolig lavmål og helt urimelig . Se dere rundt i samfunnet ellers, globalt om så. Man ser jo bare på bildene at datteren til c har det bra. Ikke ser hun syk ut heller, tvert imot !!Ved å kritisere dette gir dere utrolig mange stikk til foreldre som virkelig har (kronisk) syke barn , som faktisk må sende barn med alvorlig epilepsi feks i barnehagen . Det blir så nebbete og smålig og virkelighetsfjernt det dere kritiserer, det faller på sin egen urimelighet .

    Og til deg Caroline ; stå den av!! Takk for at du med bloggen din er en inspirasjonskilde og et herlig avbrekk fra dagliglivets trivialiteter!!!

  2. Det du gjør her er jo egentlig bare å levere stikk etter stikk, og glatte over det med «men dere er sikker gode foreldre altså!» Skjønner du selv hvordan det oppfattes? Det var slik vi holdt på med hverandre da vi gikk på skolen som barn: «jeg ville ikke gått med den genseren akkurat, men du er veldig snill altså!» Godt pakket inn Linni, men ikke godt nok 😉 Her kan vel presiseres igjen (og igjen og igjen) at du ikke har noe som helst grunnlag for å kommentere på valgene de tar rundt sin datter, da du ikke aner hvem disse menneskene er. Ikke minst aner du ikke hvem Nelias besteforeldre er, og hvilket forhold N har til dem.

   1. Dersom min kommentar ble oppfattet som «innpakket», så la meg pakke den opp…
    Caroline har en blogg, den eksisterer ene og alene pga oss som leser den. Den gir oss et bilde av hennes liv og da må hun faktisk ta inn over seg hvordan ting fremstår for oss som leser den. Jeg forstår utmerket godt at det bildet som gis ikke er sannheten, men det er jo ikke poenget…
    Man kan liksom ikke få i pose og sekk; «kjempeskummel opplevelse…. men ikke skumlere enn at øl på stranda uten barn er helt innafor dagen derpå». Det er noe med hvordan det tar seg ut i den konteksten som er gitt og i min verden tar dette seg dårlig ut. I din verden er dette helt ok, og da kan vi vel bare enes om at vi er uenig.

    Som sagt er det Carolines privilegium å dele sine historier, mitt å kommentere dem. Jeg kan ikke se at jeg i min kommentar har vært frekk, slem eller utilbørlig på annen måte og jeg står for hver ord. Hvis du vil kalle dette stikk etter stikk, så gjerne det. Det var helt klart ment å skulle få Caroline til å tenke over hvordan ting tar seg ut kontekstuelt når hun velger å fremstille de forskjellige historiene på den måten hun gjør. Så om jeg synes Caroline, eller du for den saks skyld, har stygg genser er ikke jeg redd for å si det. Spørsmålet er om jeg synes det hadde vært verdt å kommentere…

  3. Tuti Frutti

   Har foredrene ikke rett til å slappe litt av? Kanskje hvis flere foreldre gjorde det, så ville det har vært mindre skilsmisser i Norge.

   1. Tuti Frutti

    *foreldrene

 11. Hei, jeg lurte på hvilken størrelse du har i triangl-bikinien din? Siden jeg har hørt at underdelene er veldig små i størrelsen? 🙂

  1. Caroline

   Small i underdelen, og 32B eller 34A i overdelen 🙂

 12. Martine

  Nå kommer det til å bli ett rabalder utenlike. Men det skjønner dere vel? Igår var du gjennom en meget dramatisk opplevelse med barnet ditt, og idag har dere barnefri og drikker øl. Hadde du ikke vært rik, velstelt og kjent tror jeg noen hadde vært seriøst bekymret. Oppfører du deg slik for å provosere, eller er folk virkelig så forskjellig skrudd sammen? Jeg ser jo at jeg ikke er alene om å syns denne foreldrestilen er dårlig. Ferie eller ikke ferie.

  1. Caroline

   Hei Martine! Vi dro noen timer på Beach Club’en når Nelia sov hos mormor og morfar. Nelia har vært i strålende form i hele dag, spist godt og lekt masse. Hun elsker å være med dem, og uttryke selv at det ikke var noe problem 🙂

   1. Tina A

    Så bra at Nelia er i strålende form! Dere gjør jo selvsagt det dere synes er best for henne. Klem til deg.

  2. Beklager Caroline, at jeg kommenterer 2 ganger på samme innlegg, men jeg håper virkelig at Martine leser dette:

   Javisst blir det et rabalder! Det blir rabalter av idiotiske kommentarer fra ignorante mennesker, så der gjettet du riktig. Når du spytter ut dom slik du gjør, kan jeg ikke la være å tenke hvilket perfekt menneske du må være, med farrisen din på kirkebenken. Hva er det med dere som skal trøkke trynet deres så inderlig inn i andres saker, som dere for øvrig ikke ANER noe som helst om?? Jeez.

   1. Aner du noe bedre? For alt du vet kan alt ha vært for klikkinga si skyld og lite dramatisk i utgangspunktet men blåst opp. Misforstå meg rett, men du vet ikke noe mer du heller antaglig.

  3. Milde måne…. Jeg har reist fra en febersyk gutt en gang jeg. Det var helt forferdelig, men jeg måtte. Hadde jeg ikke vært trygg på tanta som passa han ville jeg selvsagt ikke reist, men ho er bedre enn noen! Han var i de tryggeste hender… dog ikke mammas, men likevel trygg.
   Besteforeldrene passet Nelia og ho var i fin form. Hva er problemet?

 13. Elsker dine indlæg – uanset og læser glædeligt med ❤️
  Hvor er din fine bikini fra?

  Bedste hilsner
  Pernille
  http://www.pforpernille.com

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂 Den er fra Victoria´s secret.

 14. Når jeg ser de hadefulde kommentarer, forstår jeg godt du nogle gange overvejer at slukke kommentarfeltet. Folk som skriver så grimt bør finde en anden blog at læse, da de tydeligvis ikke kan lide din, din måde at leve på og være mor på.
  Det kan jeg heldigvis, godt at det gik godt med jeres datter. Smid lidt af din lækre mave denne vej, du er bare flot.
  God tur hjem, glem haderne julen er på vej.

  1. Caroline

   Tusen takk, Janne <3

 15. Godt at alt er bra med Nelia nå! 🙂
  Håper dere har hatt en mye hyggeligere og ikke minst roligere dag enn i går!

  Fortsatt god bedring til den lille og nyt suste rest av ferien! Ta vare på hverandre! 🙂

  Klem <3

 16. God bedring til lille jenta. Hatt sykt barn i syden selv 2 ganger. Min skrekk ble hvordan helsevesenet overbehandler for å få mest mulig penger tjent fra forsikkringsselskapet, noe som den ene gangen gjorde at barnet fikk hypotermi (omvendt feber, kald) Ikke gøy når små blir syke, spessielt fælt når man er i femmede strøk og ikke har kontroll.

  1. Caroline

   Uff, det hørtes ikke noe godt ut 🙁 Det er vel baksiden med privat helseordning :/

 17. Hei! Jeg gledet meg til å lese bloggen din denne ferien for vi har også vært på det hotellet og gledet meg til å mimre litt. Men du har ikke vist så mye av hotellet, stranden osv? Kommer det mer senere tro? Nyt siste dagen!

  1. Caroline

   Det kommer noen innlegg om hotellet, men stranden utenfor her har vi ikke vært på :/

   Tusen takk, vi har kost oss i dag 🙂

 18. Jo Caroline, det ER mulig å forstå hvordan det er å bli transportert til sykehuset i ambulanse med sitt eget barn. Har skjedd for mange av oss, og det er naturlig å bli engstelig. (Hvordan kan du si at du tror ikke det er mulig å forstå? Det er vel en liten undervurdering av oss?!) Men igjen, gårsdagens innlegg indikerte mye mer dramatikk enn det som var tilfelle. Bra N er bra i dag, men alt i alt litt rotete ferieinnlegg. Nå skal det avsløres at jeg ikke har lest mer enn halvparten. Amadores er et flott sted, synd dere blir så rastløse hele tiden! Der bør man virkelig bruke hele dagen! 🙂

  1. Caroline

   Jeg trodde det var åpenbart at om du har opplevd det selv, så kan du forstå hvordan det er :/ Den påstanden var jo myntet på de som ikke har opplevd det 🙂

   1. lurven

    Jeg ville nok bare latt være å skrive noe som helst… Å lage det innlegget hvor det stod ingenting, men bare gjorde leserne nysgjerrig, var engentlig unødvendig. Men, det er ikke sikkert du tenkte klart 😉 Det er heftig når det er noe med ungene!

 19. Unnskyld meg, men hva er dette for noe…? Etter en tilsynelatende svært dramatisk opplevelse med sykt barn dagen før, drar dere på beachclub og lar baby være med besteforeldre..?? Har selv barn og kunne ALDRI finne på å dra fra barnet mitt etter noe sånt, og spes ikke dagen etter- på ferie..! Hva slags prioritering er det? Hvordan kan i det hele tatt tanken om at » beachclub uten barn har jeg lyst til idag» dukke opp..? Nå fikk jeg faktisk hakeslepp og mister tråden litt. Nå har du først arg for at denne hendelsen var såå dramatisk og unnskyldt deg med det mot clickbait-kommentarene. Men med dette innlegget får du det absolutt til å virke som noe helt udramatisk har skjedd. Skjønner ikke helt sammenhengen her, jeg. Trenger du en pause eller…?

  1. Unnskyld meg, men tror du hun (eller noen annen mamma) ville dratt fra barnet sitt om barnet sitt om barnet var sykt?
   Nelia ble passet av besteforeldre, og de har jo selv hatt barn, så det er vel ikke farlig det. Kanskje de to trengte litt alene tid etter denne hendelsen, mens FRISKE Nelia var sammen med noen hun kjenner som tar vare på henne. Barn kan fint bli både syke og friske på en dag.

 20. Hei Caroline☺. Jeg legger aldri igjen kommentar, men når j nå så hvor du var så er jeg så lei meg for at j ikke har fått anbefalt deg ett sted å gå å spise, å nå er det vel forsent. Langt oppi fjellveggen ovenfor Amadores stranda ligger det ett kjempe flott hotell, der er det en fantastisk resturant. Husker ikke hva det heter. Men hotellet er så fint så dere burde besøke å se på det☺. Måtte bare si det. Du er ei fantastisk jente☺.

  1. Caroline

   Uff, da får vi huske det til neste gang 🙂 Tusen takk for tips 🙂

 21. Nå vil jeg bare si at jeg forstår at du ikke orket å legge ut hele historien med det samme. Og at det helt sikkert ikke føltes riktig å publisere et positivt, random innlegg etter en slik kveld som dere hadde, som erstatning av dagens opplevelser. Har selv studert journalistikk, og det er ikke til å unngå å tenke at nyskjerrige overskrifter skaper lesere. Men det vil jeg påstå du SJELDENT gjør, i forhold til andre blogger jeg leser. Selv om alt heldigvis (!!!) gikk bra med datteren deres, så kan jeg fult og helt forstå hvordan du valgte å fremstille dette – på din personlige måte. Det er et innlegg som viser tydelig at du og dind var forferdelig redd og opprørt. Jeg venter selv en liten nevø til verden når som helst nå, og kjenner at hele kroppen er i spenning og frykt for at noe skal gå galt. Et lite barn er så skjørt, og bekymrelae for uvanlige omgivelser og uvisshet følger meg. Selv om jeg ikkehar møtt prinsen, føler jeg allerede en enorm kjærlighet, glede og beundring for sette mennesket. Og jeg ville gjort alt for at han skal ha det bra. Og da kan jeg ikke en gang forestille meg en slik episode med et eget barn som plutselig reagerer og blir så syk, selv.

  Jeg vil også bare si at jeg håper alt er bra med dere alle. At Nelia har det fint nå, og at dere klarer å nyte de siste kvelden på ferie så godt det lar seg gjøre. Uvissheten om at noe er virkelig galt med noen man elsker, er ikke til å spøke med.

  Glad for at kvelden endte fin. Og jeg sender deg, familien – og ikke minst – vesla, gode N gode tanker.

  God klem <3

  1. Mobiles autocorrection hater meg,forresten. Virkelig bitre fiender vi to, så beklager skriveleifer, og håper du forstod sammenhengen.
   Klem til deg, Caroline!

  2. Caroline

   Ja, det er ikke no jeg forsøker å gjøre hvert fall :/

   Tusen takk <3 God klem til deg også 🙂

 22. Det er håpløst å lese bloggen din fra tlf.. var daglig leser før, men nå er bildene så store at det tar flere lange minutter før et eneste bilde laster opp. Så blir utålmodig å går til neste blogg. Så er nesten aldri på bloggen din mer. Det var jo en av dagenes høydepunkter før. Å jeg har btw god tlf å god nett. Så jeg vet ikke koffer det er så vanskelig.

  1. Caroline

   Det var rart :/ Vi har ganske tregt nett hjemme i Siljan, men bildene lastes relativt raskt opp :/

 23. Hei Caroline!
  Jeg har lest bloggen din i mange år, men har ikke kommentert noe særlig før. Jeg må bare si at jeg syns det er forferdelig trist at du får så mange fæle kommentarer når du legger ut slike personlige innlegg. Noen ganger når du må komme med slike motsvar i et eget innlegg føler jeg nesten at du tror at vi alle mener du er for personlig, ikke bare de som kommenterer det.
  Vit at mange av de som leser bloggen din har gjort det i en årrekke, fordi vi liker det vi skriver! Jeg får vondt inni meg når jeg ser hvordan folk beskylder deg for å være kynisk og for personlig. Og drive med click-bait på et så personlig innlegg., det er jo bare tull! De sier det for å få en reaksjon av deg, ikke la de få den gleden. Selvfølgelig må du få lov til å være sliten en dag og komme med en kort oppdatering, dere er jo faktisk på ferie også!
  Vær så snill å ikke la de som kommenterer negativt få så mye oppmerksomhet. Du er kjempeflink!

  Hilsen ei som skal bli flinkere til å kommentere 🙂

 24. Veldig synd at så mange, inkludert meg selv, oppfattet innlegget som lokkemat når det ikke var ment slik 🙁 Jeg tror de fleste leserne dine elsker at du åpner deg og deler! Stor klem til deg og lykke til på hjemveien <3

 25. Lillian

  Stå på!!! Alle har sine egne behov, og gjør sitt beste !:)

 26. Hei! Hvorfor velger du å dra til stranden for å bade/drikke alkohol da barnet ditt var innlagt på sykehus i går? Poseringer i bikini med champagne(?).. Er det passende? Jeg må si at jeg reagerer på dine prioriteringer og synes dette er ulikt deg. Først uroer du leserne på en helt unødvendig måte.. Deretter skriver du om en meget dramatisk hendelse der Nelia er kjempesyk og hele familien må hentes i ambulanse. Så avslutter du med at hun nå er helt frisk og dere har alenetid..
  Det virker som om du provoserer med vilje for å få klikk.

  1. Caroline

   Se kommentarer over.

  2. Eh, det er nok heller du som lar deg provosere av ingenting. Ja, de ble sendt i ambulanse, men helsepersonell tar alltid ekstra forhåndsregler og tar ingen sjanser når det gjelder små barn, så derfor ble de sendt i ambulanse i frykt for at det kanskje var noe mer alvorlig som dehydrering, hjernehinnebetennelse eller noe annet skummelt, ikke vet jeg.. Men så viste det seg at det ikke var noe alvorlig, det fikk de konstatert av profesjonelle leger i går, og det vet de mye bedre enn deg. Og det er jo hvertfall en god grunn til å kunne dra på stranda, nå som de faktisk vet at det absolutt ikke er noe galt med N, og besteforeldrene fikk mulighet til å tilbringe tid med barnebarnet sitt før de drar hjem og kanskje ikke ser hverandre før det nærmer seg jul.

   Og for det andre, i første innlegg som mange hevder ble skrevet for å uroe oss, så virker det faktisk ikke som om noen klarte å lese kommentaren om at alle var på hotellrommet og skulle spise middag og slappe av i sofaen.

 27. Lovely pictures 🙂

 28. Therese

  Hvem er det som drar på Beach Club dagen etter barnet deres har vært på sykehus?!

 29. Ingen mor drar fra barnet sitt i en sånn situasjon. UANSETT om hun sier det er «greit» eller trives aldri så godt med besteforeldrene sine. Man gjør bare ikke sånn! En mor gjør ikke sånn! Jeg hadde ikke hatt det godt med meg selv nå.

  1. Caroline

   «I en sånn situasjon»

   Du vet jo ikke hvilken situasjon Nelia var i? Jeg hadde heller ikke hatt det spesielt godt med meg selv om jeg la igjen en slik kommentar hos noen jeg ikke kjenner.

   1. Elisabeth

    Så ikke fortell private ting om Nelia da, kjære deg! Om du hadde satt deg inn i lesernes opplevelse som kun er basert på det du skriver så hadde du skjønt kommentarene du får. Først deler du masse om Nelia, for så å si at vi ikke vet noe når du får kommentarer på noe du ikke liker/ ikke forstår/ ikke er enig i. Huff det bli for dumt. Ingen er ute etter å ta deg. Men du deler såpass mye privat fra Nelia at vi vet faktisk endel.. Og mye av det du deler oppleves uforståelig for oss lesere. Mulig fordi det er mye, men ikke alt? Min opplevelse er kun at du deler for mye av Nelia, og måten du gjør det på. Ikke direkte handlingene deres rundt Nelia, men at de deles. Håper du forstår hva jeg mener 😉 og ja, blinkefjes fordi jeg elsker bloggen din, men misliker Nelia eksponeringen.

   2. Filippa

    Hvor er LIKER-knappen ????

   3. Carina Marie

    Ah, dette kommentarfeltet trenger popcorn! 😉

    Seriøst vi må slutte å tro at vi vet ALT som skjer i Carolines liv. Det er så mange som analyserer og tolker alt dit de vil, folk må tydeligvis ha ting inn med teskje. Caroline må vel begynne å skrive alt ned til hver minste detalj og forklare akkurat hvordan hu har tenkt at det skal oppfattes, så folk ikke kaster seg over henne som gribber. Er litt som med skuespillere, vi ser en tv-serie hvor noen spiller en rolle, også tror vi at det er sånn den personen er. Vi skjønner da alle at det ikke er sånn!

    Jeg hadde ingen problemer med å skjønne at det var veldig skremmende, men at det heldigvis ikke var noe å være redd for og at alt ble bra relativt raskt. Det står da svart på hvitt. Hvor gæli kan det være at mor og far spiser en lunsj sammen mens besteforeldrene passer barnebarnet sitt som var sykt i går? Jeg ser virkelig ikke problemet? Men hva vet vel jeg, en mor som kunne funnet på å gjøre det samme «i en sånn situasjon».

   4. Du er nebbete på internett mot folk du ikke kjenner på regelmessig basis, så akkurat det stemmer vel ikke

   5. Caroline

    Men jeg er kun «nebbete» mot kommentaren som legges igjen, ikke på noe annet. Vesentlig forskjell.

   6. Men du kan i det minste innrømme at mange stusser over hendelsesforløpet og spes måten du blåste ting opp på ka?? Hadde du kun sagt Nelia var syk og ble bedre hadde du neppe hatt like nye klikk og kommentarer. Sånn e d.

  2. Til alle mammapolitiene: GET A LIFE LADIES!!

 30. Besteforeldrene er jo med på turen, hvorfor kan ikke de få lov til å hjelpe? Det ville heller vært rart om de ikke gjorde det. Er det noen man kan stole på kan være gode omsorgspersoner, så må det være dem. Tipper de gjør en kjempegod jobb, jeg.

  1. Caroline

   De gjør den beste jobben, og både vi og Nelia har masse tillit til dem 🙂

 31. Christine

  Kjære kjære deg! Jeg skjønner ikke hvordan du orker å ta imot så mye dritt og uhygge fra totalt fremmede mennesker. Hadde dette vært meg,så tror jeg at jeg hadde blitt gal. Du må være ufattelig sterk som person,som klarer å komme gjennom noe sånt.
  Jeg skjønner så godt den redselen du følte,for jeg har opplevd den redselen da jenta mi sleit med å puste og det bare var surkling i halsen. Da var hun også kun liten baby,så det var ekstra skremmende. Det å få fortelle her må jo nesten ha vært litt terapi for deg,få mulighet til å skrive det ned og få satt ord på det du følte. Tror folk skal være veldig forsiktig med å bagatellisere hvordan situasjonen var for dere,for med mindre de var der så vet de jo ikke hva som skjedde i detaljer. Og det at dere tok dere en liten tur ut mens Nelia sov,det skjønner jeg godt.Dere trengte å få være alene for å få snakket ut om det dere hadde vært igjennom,og det er IKKE uforsvarlig å la mormor og morfar passe på Nelia. Hun er jo en liten del av dem,og det eneste de vil er jo at hun har det bra. Har selv brukt besteforeldre til å passe,når frøkna har vært syk og jeg har hatt jobb eller noe annet på programmet.
  En ting jeg lurer på,er hvordan foreldrene dine og svigerforeldrene dine reagerer på all den dritten du og Lars-Kristian mottar? De kjenner jo dere på en helt annen måte enn oss,og det må jo være utrolig sårt å se på noen man er glad i bli så hakket på.
  Ønsker dere en god tur hjem,og håper at dere alle får en fin flyreise. Håper Nelia er mye bedre også. Kanskje dere bør ta en blodprøve og se om hun er allergisk mot enkelte typer antibiotika? Er selv allergisk mot penicillin,så det får ikke jeg lov til å få.
  En god klem fra meg i kalde Norge:)

  1. Caroline

   Hei Christine 🙂

   Det går greit det, selv om det er ganske fortvilende å motta ubegrunnet kritikk fra mennesker som ikke kjenner oss eller sakene de kritiserer. Enkelte av de kritiserer nok bare for å kritisere av prinsipp, og det er jo lett å gjennomskue. I tillegg er det ofte de samme navnene og ip-adressene som går igjen.

   Både vi og Nelia har masse tillit til besteforeldrene våre, og vi har ingen bekymringer når vi overlater henne til dem.

   Klem <3

   1. Det er helt klart at dere har, og bør ha, tillit til besteforeldre. De har tatt vare på dere da de var barn, og er nok like kapable til å ha Nelia som dere.

   2. Vil du ikke ha kritikk eller tilbakemeldinger er det vel bare å stenge kommentarfeltet?

   3. Caroline

    Da mister jeg muligheten for konstruktiv kritikk :/

   4. Men du klarer jo ikke å ta i mot noen former for kritikk. Du går rett i forsvarsposisjon uansett. Helt håpløst.

   5. Caroline

    Dette argumentet har aldri gitt noen som helst mening, og begynner vel å bli litt utdatert? Konstruktiv kritikk er det hvert fall ikke. Hva mener du med å «gå rett i forsvarsposisjon»? Går man i forsvarsposisjon når man er uenig i kritikk?

    Jeg tar i mot og vurderer konstruktiv kritikk hver eneste dag, så uansett så tar du veldig feil.

 32. Matilde

  Hei Caroline. Synes igjen du får unødvendig mye kritikk, og jeg reagerer veldig på hva mennesker tar seg friheten til å faktisk skrive til deg. Uten at det er min, eller noen andre business, så synes jeg Nelia virker som verdens mest søte og glade 2-åring og slik jeg ser det er dere fantastiske foreldre for henne. I mine øyne er det helt naturlig å reagere som du gjør når man aldri har opplevd det før – det er klart det føles dramatisk. Jeg er også vokst opp med å være mye hos besteforeldre, og det har gitt meg utrolig mye. Så fortsett med det! Et nært forhold med besteforeldre kommer ikke av seg selv…

  Håper dere har hatt en fantastisk ferie, selv med noen «bumps in the road». Jeg må innrømme at jeg gleder meg litt til dere kommer hjem, for jeg håper jo det kommer litt innlegg med julestemning etterhvert. Synes det er fint at du ikke har hatt samme frekvens på innleggene disse to ukene, dere er jo tross alt på familieferie.

  Håper hjemreisen går fint!
  Klem

 33. Eg forstår virkelig ikkje ag folk heng seg opp i det korte innlegget der dj avslutter med at alt er bra. Nokon vil alltid leite etter feil… Og eg forstår at ambulansetur og sjukehus k utlandet må vere forferdelig skremmande med sitt eige barn!! Og ja, dehydrering kan vere svært alvorlig hos barn…

  Når det er sagt må eg dessverre innrømme at eg og vart ganske sjokka (og skuffa på ein måte) over at dåke valgte å prioritere egentid allerede kvelden etter, sjølv om Nelia hadde det trygt og godt hos gode besteforeldre -er noko med tryggheten du som forelder skal ha etter noko slikt..eg hadde vertfall aldri klart å reise vekk så tidlig etterpå, uansett om det berre var 8min unna. Tenk om ho skulle bli dårlig igjen, at legane tok feil -då treng ho faktisk mamma -ingen andre-.
  At folk reagerer så sterkt har med fleire ting å gjere trur eg, blandt Anna tenker vel folk at det strengt tatt burde vere unødvendig med enda mer dating på dåke, kanskje dåke heller kunne bestilt mat på rommet og kose dåke med? Kvifor alltid ut på restaurant? Og ja, eg veit at dåke sjelden har muligheten ellers, men med tanke på at jenta dåka har vore ein del sjuk denne veka syns eg no vitterlig dåke har vore flinke å tenke på dåke sjølv fleire gonger.

  Uff, ser at dette vart eit veldig negativt innlegg, og det er trist -mest av alt fordi eg beundrer deg så sterkt og syns du gjer ein fantastisk jobb med bloggen! Men akkurat dette måtte eg få dele.. Berre tenk litt over det, kva signal du sender utad gjennom den siste veksa innlegg..

  Håper resten av turen blir bedre og unnskyld om eg virka krass!
  Klem

  1. Du tror ikke kanskje at Caroline og Lars-Kristian og besteforeldrene var enige om at det var fint at de to fikk utnyttet siste rest av ferien sin og fått seg litt sol på kroppen etter mye sykdomsstyr, siden de tross alt snart skal hjem? At besteforeldre passer sovende (friskt) barnebarn et par timer kan jeg virkelig ikke se noe problem med. Og det med at de har vært på restuarant alene flere ganger – du vet at de fleste 2åringer legger seg ganske tidlig på kvelden? Hvorfor skal ikke Caroline og Lars-Krstian ta seg en tur ut etter at hun har sovnet, mens besteforeldrene passer Nelia?

   Nei vet du, Caroline! Hev deg over de negative kommentarene. Du vet selv hva som er best for datteren din, og jeg er helt sikker på at Nelia var i de beste hender mens dere var borte. 🙂 Ønsker dere en riktig god hjemreise! Klem

 34. Hei! Skal innromme at jeg ble litt bekymret, men ble beroliget da du skrev at alle var pa hotellet. Skjonte raskt at det var noe du ikke orka/klarte skrive et helt innlegg samme dag for kunne fole din redsel. Har fulgt deg lenge og aldri opplevd deg som at du skriver kun for a fa klikk, og det folte jeg heller ikke denne Gangen var meningen. Sa vil jeg hovedsaklig TAKKE det for et utrolig ekte , personlig og sarbart innlegg! Du fortjener virkelig ikke all den kritikken. Hadde bare folk lest innleggene dine godt nok + brukt litt sunt bondevett hadde du forhapentligvis sluppet forsvare og gjenta deg selv hele tiden!! Ha en riktig God tur hjem! I dag snor det 🙂 Klem

 35. Benedikte

  Hei Caroline! Jeg har vært fast leser på bloggen din i flere år, men er ikke så flink på å kommentere. Vil bare si at du gjør en fantastisk jobb med bloggen , og jeg forstår godt at du valgte å blogge som du gjorde da Nelia var syk. Du hadde en god grunn for å skrive som du gjorde, og da er det faktisk helt greit. Man må ha respekt for at du ikke alltid er i stand til å dele der og da, men den respekten er det tydeligvis mange som mangler. At noen på dette innlegget også velger å kritisere hva du nå gjør i ettertid uten å ane noe om situasjonen rundt syntes jeg er helt ufattelig, det er ditt liv, din datter og du veit naturligvis best.
  Syntes det er kjempefint at du velger å være mer personlig en gang iblandt! Håper dere har hatt en fin ferie, og at du klarer å overse de negative kommentarene.
  Fortsett med den gode jobben, hilsen eksamenstressa student som setter stor pris på bloggen din 🙂

 36. Hei! Over her i kommentarfeltet tror jeg det bare har kommet svar og ikke leserspørsmålene til dem? God tur hjem! Julesnøen har vist seg i morges! 🙂

 37. Kjære Caroline. Jeg blir lei meg når jeg ser hva voksne mennesker skriver. Hver dag snakker jeg med barna om hvordan de skal oppføre seg mot andre på nett og på skolen. De skal respektere andre og oppføre seg skikkelig. Bare lurer på hvorfor folk oppførerseg sånn? Satt og så på Haterne på tv2 i går,og blir sjokkert over hva folk ytrer på nett.
  Når du i tillegg får kjeft for å la dine kjære foreldre passe på Nelia,ja da blir det for dumt.
  Dere er hennes foreldre,å dere må gjøre det som er best.
  Håper dere alle får en fin førjulstid hjemme. Kos dere masse alle sammen.
  Klem

  1. Enig i at det er viktig å lære barn nettvett. En del av denne kunnskapen gjelder også å involvere en tredje-person i å bli eksponert på nettet. Det er vel dette de fleste har reagert på også her? Carolines datter blir en del av en historiefortelling som hun ikke kan vegre seg mot. Mine barn lærer på skolen at det ikke er lov å legge ut bilder av andre uten samtykke. Enkle nettregler som også Fotballfruen burde bruke? 🙂

 38. Nå kom spørsmålene opp også. God tur hjem! 🙂

 39. Må bare si at jeg synes det er utrolig trist å lese kommentarfeltet ditt om dagen. Skjønner virkelig ikke at noen har samvittighet til å sitte hjemme bak en skjerm og rakke ned på deg som mor. Vi får bare et lite innblikk i hverdagen din, og det at noen tror de har grunnlag til å sitte og belære og kritisere deg er bare helt vanvittig. Jeg tror også at de får et kick av å sitte og «krangle» med deg i kommentarfeltet, så for første gang føler jeg de hadde hatt godt av at ikke innleggene dems blir godkjent. Men jeg håper så inderlig at du ikke tar deg nær av det, for det er dessverre noen som bare er sånn.. De har det nok ikke så veldig godt med seg selv, og har alt for mye fritid til å sitte og fundere over andres liv. Og for at du ikke skal føle deg alene om dette her ville jeg bare nevne at Treningsfrue nylig satt og gråt på Snapchat for ho var så utrolig lei seg for at folk kommenterte at ho var for mye borte fra barna, og at de var bekymret for barne deres og at hun favoriserte den ene sønnen sin siden det var litt flere bilder av han i ett innlegg. Så dette tror jeg ikke er personlig om deg, men heller at noen er bitre (og for mye fritid) over eget liv og skal ta bloggere med «perfekte» liv. De burde ta seg en titt i speilet, og se om alt de gjør er perfekt. Uansett er barneoppdragelse så individuelt at man alltid vil være uenige i noe.

  Uansett. Jeg heier på deg! Du er en vanvittig inspirasjon!

 40. Bedre og forlate et sykt barn med besteforeldre enn og forlate friske barn ALENE på hotellrom når en er på ferie og skal hygge seg.Skrekk å Gru…

 41. Tror du må henvise visse folk i kommentarfeltet til «mammapoliti»-innlegget 😉 Skjønner virkelig ikke at det skal være et problem at hun var med besteforeldrene sine? Dette er det jo uansett bare du og mannen din som har grunnlag for å avgjøre 🙂 Godt å høre at Nelia er i god form:)

 42. Åshild

  Så godt å se at dere får alenetid Caroline<3 Man trenger det i en ellers hektisk hverdag. Jeg tror man fungerer bedre som foreldre om man kan få små avbrekk innimellom og barna tar ikke skade av det. Klarer ikke å se problemet med å la Nelia være noen timer med dine foreldre. De har oppdratt barn selv og fungerer utmerkset til å ta omsorg for Nelia når dere er på date e.l. Virker som at noen mener man må sitte å stirre på barnet sitt til enhver tid. Man vet selv hva som er best for sitt barn. Du sier at Nelia koser seg med besteforeldrene, så ja hvorfor nekte henne besteforeldretid bare for å være politisk korrekt?!

 43. Benedicte

  Hei! Jeg har lest kommentarfeltet på de forrige innleggene, og ser at du har fått mye kritikk for kvaliteten på bloggen din, siden du har skrevet om sykdommen til Nelia, blant annet. Jeg vil bare si at jeg er helt uenig. Jeg synes de siste månedene (mulig etter du sluttet med studiene?), så har kvaliteten på bloggen din hevet seg. Hvert innlegg har så godt innhold, og jeg kjenner jeg gleder meg til å lese hvert eneste ett! Jeg tenker at leserne dine må skjønne at du er på ferie i tillegg til å ha en datter som er syk. Jeg synes feriebloggingen din har vært kjempefin, med antrekksbilder og alt 🙂 God tur hjem!

  1. Caroline

   Hei! Tusen takk, så hyggelig å høre <3

   Det var nok siktet til innleggene fra ferien og at det ikke har vært så mye om hotellet og området rundt, og det er jeg enig i. Jeg har publisert et innlegg nå i dag om hotellet, og det kommer et oppsummeringsinnlegg også 🙂

 44. Uff, nå må jeg si at du får ufortjent mye tyn her. Det er da virkelig ikke noe problem at Nelia var hos besteforeldrene mens dere slang dere i sola, hun var jo frisk og rask og hadde det bra. Jeg er også en av de som mener du eksponerer Nelia for mye, og håper du trapper ned på det når du ser hvor forferdelige folk kan være. Du må verne om henne, og dere som foreldre. Så kritikken om eksponering synes jeg er berretiget, men ikke det andre.

  Men nå synes jeg folk er ekstremt urimelige. Besteforeldrene er like kapable omsorgspersoner, og jeg ser ikke problemet med at dere tok en time-out. Det er dessverre folk som mener de har noe med hvordan andre oppdrar barna sine, maler huset sitt, kler seg, sminker seg, hva man jobber med, hva man trener for noe, osv osv. Jeg møtte veggen ifjor og var sykmeldt i 8 mnd, jeg var så sliten og så ødelagt, klarte så vidt å ta hånd om meg selv. Jeg måtte be om hjelp fra besteforeldre og nære venner for at barnet mitt skulle ha det bra selvom mamma ikke hadde det bra. Det var beintøft, men jeg var aldri i tvil på at jeg gjorde det riktige når situasjonen var slik den var. Besteforeldre er like gode omsrogspersoner. Dessverre var det mange (tror dette er en norsk greie), som synes det er greit å tråkke på folk om allerede ligger nede. Venner og andre jeg trodde var der for meg vendte meg ryggen, mente jeg var dårlig mor og lista var lang. Det er i de vonde tidene man ser hvem som virkelig er der. Jeg har aldri forstått hvorfor man skal dra de som er nede enda lenger ned, for ikke snakke om at man skal ta andres livskriser personlig.

 45. Herregud for noen dramatiske kjerringer som kommenterer her! Ungen var med besteforeldrene sine! Skulle tro Caroline hadde satt henne ut på gaten, sånn som noen her reagerer! Hva feiler dere egentlig?? Kommentarer som «hadde det vært MEG så hadde jeg IKKE….» bla bla bla, er så tullete! Javel hadde det vært deg så hadde du sittet pal og glodd på ungen din 24/7. Men dette er ikke deg og ditt liv kjære dumme mammapoliti-kjerring! Fatter dere ikke det er liv å ta egne vurderinger? Garantert mye man kunne tatt dere på også om dere hadde blogget om livet deres. Så ikke sitt der på den høye hesten, jeg tipper det er andre mødre som snakker drit om nettopp DEG og bak ryggen din om hvor dårlig mor DU er.

 46. Henriette

  Hei! Jeg har fulgt deg i en årrekke nå, men jeg er ikke verdens flinkeste på å kommentere, desverre. Men da jeg så alle de fæle kommentarene, måtte jeg bare skrive til deg! 🙂 Du fortjener så absolutt ikke disse kommentarene som er blitt skrevet over her, håper de går rett forbi deg <3 Håper du har hatt en fin ferie, tross sykdom 🙂 God bedring til Nelia!

 47. Jeg har full tillit til at besteforeldre er fine å ha når barna er syke. Vi har måttet ty til barnevakt av besteforeldrene ved sykdom flere ganger. Det er trygt og godt der, og det er jeg helt sikker på at N har hos sine også. Det er jo kjempe fint at dere får litt alenetid nå som dere har mulighet, dere som bor så langt unna foreldrene deres og ikke har den muligheten i hverdagen.
  Håper du klarer å riste av deg dårlige kommentarer. Det er noen som har et stort behov for å blande seg inn og kritisere hva andre gjør.. Det må være vondt å være så kritisk hele tiden!
  Nyt siste bit av ferie 🙂

 48. Hei Caroline! 🙂
  Jeg ville bare si at bloggen din er et høydepunkt i hverdagen min! 🙂
  Håper dere får en fin hjemreise og at flyturen går som smurt!

  Klem <3

 49. Kariann

  Oh boy Caroline. Jeg får så vondt av deg til tider. Jeg liker bloggen din kjempe godt! Ikke alt jeg alltid er enig i, men jeg holder det heller for meg selv. «Har man ikke noe godt å si så ikke si noe i det hele tatt», det har jeg blitt lært opp til både av mine foreldre og på skolen. Så når jeg da leser noen av kommentarene hvor folk lirker av seg spydige råd og meninger om deg, bloggen, dere som foreldre og ikke minst lille Nelia så får jeg så vondt.
  Jeg forstår godt at dere tok dere en liten date nå på slutten av ferien. Jeg hadde gjort akkurat det samme. Jeg får følelsen av at du har samme dumme samvittighet som det jeg har, og man dermed ikke presser besteforeldre til å være barnevakt. Og du som mamma til Nelia kjenner jo mest når hun er frisk nok til å ikke måtte ha deg rundt. Jeg hadde gjort akkurat det samme. Vi har generelt lite barnevakt da både mine foreldre og svigers bor langt unna. Men når vi er hos mine foreldre eller de er her så har vi mange ganger unnet oss litt alenetid. Som feks så var vi hos mine foreldre nå i helgen og da gikk vi fra lille sammen med dem på formiddagen slik at vi fikk handlet så og si alle julegavene. Også dro vi på kino kvelden etter og hadde en liten date. Jeg ringte ikke mamma en eneste gang for å sjekke at ting gikk greit, fordi jeg vet mamma ringer hvis det hadde vært noe. Noe jeg regner med din mamma og gjør.
  Vi har ikke hatt halvparten så mye alenetid som det mine venninner har, fordi vi som deg og Lars Kristian ikke har den muligheten hele tiden. Og da «utnytter» man det kanskje litt ekstra når man kan. 🙂
  Håper bare dere klarte å kose dere masse, selv om tankene kanskje var mange andre steder.
  Dere er gode, og jeg syns det har vært så moro å få se hvordan dere har hatt det på ferie, samtidig som jeg gleder meg til å se hvordan 2-årsdagen blir feiret. Og julehuset deres! 🙂
  God tur hjem, og god onsdag.
  Klem

 50. Hei! Jeg vil bare si at du er fantastisk flink, og du virker som en utrolig god mor. Vær så snill og ikke ta til deg alle de ondskapsfulle kommentarene som folk klarer å lire av seg her inne, det er bare misunnelse og ondsinnethet som ligger bak. Dessverre klarer ikke noen folk å unne andre å ha det godt. Stå på videre! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *