amadores beach club

AmadoresBeachClub_4

Det var overhodet ikke meningen å uroe noen med innlegget jeg skrev i går, det var jo nettopp derfor jeg skrev det, men jeg orket rett og slett ikke å fortelle mer der og da. Jeg var så sliten. Jeg ser at noen spekulerer i at det var ment som et click-baitinnlegg og der må jeg bare si stopp med en gang. Jeg ser ikke noe galt i å lage overskrifter som trigger nysgjerrigheten, dette lærte vi jo en hel del om da jeg studerte journalistikk. Men igjen er ikke dette noe jeg har for vane å gjøre på bloggen min, ettersom jeg ofte synes slike overskrifter kan bli lite personlige eller for kommersielle. Passer det inn kan jeg finne på å bruke det, men det hører til sjeldenhetene. I går var det ingen click-baitoverskrift og det var i hvert fall ikke meningen at det skulle virke at innlegget var slik heller. Så det er bare å beklage dersom dere føler at jeg skapte uro. Det var ikke intensjonen. Når det er sagt, så tror jeg ikke det er mulig å forstå hvordan det er å bli fraktet til sykehuset i ambulanse med ditt eget barn, når du ikke vet hvorfor dere sitter der eller hva som kommer til å skje. Når legen tar beslutningen om å sende hele familien til sykehuset, er det en selvfølge å bli så redd. For min del var dette en opplevelse som satt så vonde spor i meg at jeg ønsket å dele det med dere. Noen ganger vet jeg at dere setter pris på personlige innlegg og andre ganger ikke, men jeg kan ikke se an på forhånd hva dere ønsker å lese eller ikke. Jeg må også få lov til å åpne meg når jeg føler at det er nødvendig, og det håper jeg er ok – også i fremtiden. 


I dag passet mamma og pappa på Nelia i noen timer slik at Lars-Kristian og jeg kunne dra på stranden, så vi la turen til Amadores Beach Club – der er det så fint! 

AmadoresBeachClub

AmadoresBeachClub_1

AmadoresBeachClub_2

AmadoresBeachClub_10

Vi ble rastløse etter litt over to timer begge to, så da ble vi enige om å spise litt lunsj i stedet. Jeg er ikke et burgermenneske, men denne var så god!  

AmadoresBeachClub_5

AmadoresBeachClub_6


Nå skal vi få med oss underholdningen for de små, Nelia må si hadet til Lollo & Bernie og så blir det en ganske tidlig kveld for å pakke alt og gjøre klart for avreise etter det. Det var forresten stor stas for Nelia å få kalenderpakke i dag, og jeg gleder meg til å komme hjem til sjokoladekalenderen jeg kjøpte til Lars-Kristian 😉 2 sjokoladebiter fra Summerbird hver dag – mmmm! 

Håper dere har en fin kveld! 

118 kommentarer

 1. Camilla

  Hei! Har aldri kommentert før, men ville bare si jeg er overbevist om at dere er den beste mammaen og pappaen Nelia kan ha og at jeg håper dere ikke tar de helt utrolig merkelig stygge kommentarene over inn over dere. Håper dere har hatt en flott ferie og koser dere med hjemkomst nå som julen står for dør!

 2. Hei, ikke bry deg om dem du, Caroline! Ser ikke problemet med å stikke av en tur med kjæresten sin, mens barnet blir passet av besteforeldrene! Faren var jo over, og noen timer hver for seg har ingen vondt av, så leng alle er godt ivaretatt! Storm i et vannglass.

 3. Katrine

  Kjære Caroline!
  Jeg har lest bloggen din i over 2 år nå, og elsker den! Er helt avhengig, og må innom flere ganger hver dag.
  Jeg støtter deg fullt ut! Jeg skjønner ikke hvorfor du (nok en gang) får krass kritikk over ferieinnleggene dine! Skjønner godt at dere ville kose dere noen timer på stranden i dag. Gjennom innleggene du har skrevet tidligere, så virker det som foreldrene dine forguder Nelia, og jeg tenker det var veldig koselig for dem å ha Nelia litt for seg selv også? 🙂 Slik er det ihvertfall i vår familie! Og som du skriver, så har dere full tillit til dem og de gjør den beste jobben. Selv stoler jeg 100% på mine foreldre. De bor litt langt unna, og vi har heller ikke ofte barnevakt. Selvsagt vil jeg også ha litt alenetid med mannen når vi får anledning til det innimellom! Det er viktig både for parforholdet og for foreldrerollen at man pleier seg selv en gang i blant. Kjære Caroline – du gjør SÅ mye for Nelia, og det er veldig tydelig i alt du skriver og gjør at dere vil hennes beste! Det er dere foreldre som kjenner henne best, og ingen andre har noe med å kritisere deres prioriteringer. Jeg sier bare STÅ PÅ, du er herlig! Håper du fortsetter med bloggen i mange, mange år framover. Nå er jeg spent på å se noen «julete» innlegg etter hvert! 🙂 Stooor klem fra meg!

 4. Jeg syns det er kjempefint at du åpner deg som du gjør, og delte det som skjedde med Nelia. Som mamma til en (snart) 2-åring selv, kan jeg ikke forestille meg følelsen du må ha hatt i den ambulansen! Tårene mine trillet når jeg leste innlegget og man blir litt ekstra takknemlig for å ha et friskt barn. Godt at det gikk fort over, og tusen takk for at du delte opplevelsen med oss 🙂

 5. Hei Folkens! Hva skjer? Tror en del her må lese innleggene om igjen. Caroline og mannen var ikke ute på date/alene tid om kvelden etter at Nelia hadde hatt ett kort opphold på sykehuset. Barn kvikner raskt til igjen. Leger har sjekket ut og funnet hva som var galt. Dagen etter er igjen en normal dag og Nelia er frisk. (les hva som feilte henne) (ps har selv bodd flere år i land med varme og det er veldig lett å bli dehydrert) Foreldrene tilbringer noen timer i solen for seg selv med supre besteforeldre som barnepassere. Noe jeg ikke ser det grann problemet i. For hva er problemet? At Nelia KAN bli syk igjen…. eller hva. Ja ALLE «KAN» bli syke, men en kan da ikke gå rundt å tenke sånn hele tiden. Er selv mormor og hadde ikke sett på det som noe som helst problem. Nå svart maler ikke jeg alt og heller har aldri overbeskyttet. Hvordan blir det da når en skal fikse ting i verden alene. Nei ærlig talt her tar folk helt av!!!! Håper dere tross sykdom har fått kost dere på ferie. Blir deilig å komme i julestemning også, selv om den ikke er stor ute så en får lage den inne. (bor bare en halv time fra deg så har vel nesten samme vær). Kos der. Stå på og like gode foreldre som andre er dere.

 6. Hei søte Caroline. Jeg beundrer deg for å holde ut alle disse kommentarene du får dag ut og dag inn. Hadde jeg vært deg hadde jeg sikkert stengt kommentarfeltet for lengst! Jeg skjønner det i alle fall veldig godt hvis du en dag går til det skrittet. Skam dere, folkens! En slik oppgulp av eder og galle- det er det få som fortjener.
  Takk for alle gleder du gir meg i hverdagen, Caroline! Ønsker deg og dine alt godt!

 7. Hei!
  Syns det er fælt å lese alle kommentarene du får. Jeg mener at folk ikke burde legge seg opp i hva dere velger å gjøre ut av dagen, om det er med Nelia eller ikke. Det er ingen andre enn dere som kjenner Nelia best!
  Utenom sykehusturen, så håper jeg at dere hadde en fin ferie på Gran Canaria!

 8. Hva er denne ideen om at barn skal være hos foreldrene 24/7? Har dere glemt hvor fantastisk gøy det er å være på besøk hos bestemor,onkler,venner osv ? Er det plutselig skadelig å ha et stort nettverk, ressurser og rollemodeller? Som barneterapeut i utdanning må jeg si det skremmer meg mer med slike obsessive foreldre! Og som tidligere barn kan jeg si at jeg ofte var hos bestemor da jeg var syk SELV OM mamma kunne vært hjemme, ikke fordi mamma var noe dårligere enn bestemor, men det var spesielt og annerledes og gøy (og jeg ble nok litt ekstra skjemt bort) Fortsett å la Neila bli oppdratt i kjærligheten til hele landsbyen, Caroline! Hun er heldig som har et så stort nettverk av folk som elsker henne og det er hun trygg i selv om dere ikke sitter oppå henne hele tiden. Og en ting på si: a good mom is a Happy mom så det er helt lov å ta litt tid til egne ting! Selvsagt må man tåle kritikk når man er blogger, men jeg vet du er sterk, jeg er mer redd for usikkre foreldre som leser kommentarene og lar seg definere som gode mødre av dette tullet ! Ja, til uendelig med ressurser og kjærlighet fra så mange sm mulig til barna våre! Lær litt av andre kulturer her!

 9. Ingvild

  Synes som tidligere nevnt at bloggen har vært av veldig bra standard de siste ukene! Kjekke og varierende innlegg. Noen personlige, andre ikke. Det skyldes nok at du ikke er overarbeidet med lansering av veskekolleksjon, PT-studier og alt annet som hverdagen krever på SAMME tid, hehe. Bra for deg, din familie og for oss lesere. Kanskje du har lyst å dele et innlegg om ønsker og mål for det kommende året? Hadde vært kjekt å lese!

  PS: Nelia er en søt, søt pike altså! 😀 Hun ligner masse på mammaen sin, og skikkelig på pappaen sin når hun smiler.

  1. Caroline

   Tusen takk! Så utrolog gøy å høre 🙂

 10. Syns det er veldig teit og irriterende at du får så mange negative kommentarer… jeg syns at dere er flinke og ansvarsfulle foreldre. Og det er ikke noe galt med å la Nelia bli igjen hos besteforeldrene hennes, tror det er artig for besteforeldrene å få litt kvalitets tid med barnebarnet deres.

  Nei folkens, det er ikke deres jobb å bestemme hvordan Caroline og Lars-Erik oppdrar Nelia. La dem nå være i fred!

 11. Hei,
  Leser bloggen din sporadisk, og pleier ikke å legge igjen kommentarer. Følte uansett at jeg måtte gjøre det nå. Jeg har selv en sønn på 18 måneder, og har opplevd at han har vært ordentlig syk to ganger (slapp, feber, trøtt, dårlig matlyst, dårlig allmenntilstand). Det har vært like dramatisk begge gangene, og som foreldre blir man naturligvis redd, hjelpeløs og ekstremt sårbar i slike situasjoner. Det er imidlertid viktig at vi som foreldre i slike situasjoner forsøker å bevare roen, og å være trygge, men jeg skjønner så altfor godt at du var både redd og engstelig. Jeg har selv vært på grensen til panikk når gutten min ble akutt syk. Det er dessverre en del av det å være foreldre, og man blir vel bedre og bedre på dette etter hvert som vi blir mer erfarne. Man må følge sitt elskede barn gjennom livets erfaringe på både godt og vondt. Når det er sagt, så må jeg støtte meg til en tidligere kommentar over her, og det er at det er virkelig beundringsverdig at du klarer dette livet; livet i offentligheten på denne måten. Du deler med deg dine mest intime og sårbare opplevelser, og du gjør det på nettet slik at alle kan se og gjøre seg opp meninger om hva du gjør, hvordan du ser ut, hva du spiser, hvor og når du trener, datteren din, mannen din osv, osv.. Det er beundringsverdig! Personlig hadde jeg ikke maktet at folk generelt skulle plukke på meg i tide og utide for ting jeg gjør, jobber med, kler meg i, kjøper, foreldrerollen, ser ut- what ever egentlig. Det må være så utrolig slitsomt og bli «forfulgt» på den måten som du blir konstant. Jeg har nok med korrigeringer fra mannen min- og du må takle dette fra alle hold hver dag- ukjente og kjente. Det må jo slite psykisk på deg? Eller har du blitt så hardhudet at du lar det prelle av? Håper på sistnevnte. Det er virkelig ikke noe å kimse av det å være blogger! Jeg ønsker deg masse lykke til videre. Kanskje du kan gjøre noen ting sammen med familien din som dere kan holde helt for dere selv og som du ikke deler med noen andre enn de som er tilstede! Og da snakker jeg ikke om hjemmekveld med film, men kanskje en ferie? I det normale arbeidsliv har man 5 ukers ferie! 🙂 Kanskje en måte å ta tilbake kontrollen, og innhente nye krefter når bloggen er mer slit enn hyggelig 🙂 Med vennlig hilsen Julia

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *