koi oyster & sushi bar

Mogan_11Mogan_5

Her er det en familie som virkelig begynner å bli klare for hjemreise! Jeg gleder meg så til å pynte til jul og komme i julestemning at jeg nesten ikke kan vente, og jeg er ganske lei av både mat og drikke, selv om vi hadde en utrolig fin matopplevelse i går igjen. Vi var på en nyåpnet restaurant som ligger vegg i vegg med Aquarella. Her serverer de sushi, sashimi og østers, og denne restauranten seiler opp som en ny favoritt hos meg. Det var virkelig helt nydelig mat her, med den samme unike servicen som hos Aquarella. Den som som gjør at du bare har lyst til å bli sittende der i timesvis fordi du føler deg så velkommen og koser deg så fælt. Så dersom du er like glad i østers som oss, er denne plassen alene nesten verdt å legge ferieturen til Gran Canaria for!


koiLKMogan_2MoganMogan_1

Vi startet med 3 forskjellige østers hver hvor den ene var med chili, pasjonsfrukt og ceviche. Oh my God. Jeg kunne helt fint ha spist kun den ganger 10 til middag. 

koiCMogan_4Mogan_7Mogan_6Mogan_3

Etter østersen fortsatte vi med japas, som er japansk tapas. Disse småburgerne var så gode og også den eneste kjøttretten vi bestilte.

Mogan_8

Vi orket egentlig ikke noe dessert, men vi fikk likevel disse små cakepopsene på huset, sammen med litt hasselnøttknekk og to doble espresso. Magi! Og også ganske magisk at de faktisk fikk plass i magen min etter så mye god mat. Og jeg må bare si det igjen – alt de kan på denne restauranten! De er så flinke! Jeg anbefaler virkelig å ta turen hit om dere er på Gran Canaria eller skal hit. 

Mogan_10

I dag var det så deilig å starte morgenen med 4×4 og kjenne at formen faktisk ikke er så halvveis etter late dager. Jeg har ikke fått så mye sol på meg som jeg skulle ønske, men jeg blir så rastløs av å ligge i ro og har heller kost meg med veldig mange andre ting sammen med familien. Nå skal jeg faktisk i gang med å lage årets julekort. Vi har fått så fine julebilder etter shooten vi hadde hjemme! 

Håper alt er fint med dere, gleder meg til å julestemningen om bare noen dager 🙂 

24 kommentarer

 1. Jeg er ofte innom bloggen din, og har registreret at dere er ved Arguineguin.
  Ser ikke ut som dere har tatt turen opp i fjellet til Norskeplassen iløpet av disse feriedagene? Kan anbefales på det sterkeste. Fin tur opp på fjellet mellom Arguineguin og Puerto Rico. Vi går turen en eller flere ganger i løpet av den ferieuken vi er i Puerto Rico minst en gang i året.

 2. Hei, jeg savner at du skriver mer om stedet dere er på, Sunwing resort og Arguineguin. Jeg har vært de flere ganger, men kanskje andre som vil vite litt mer?

  1. Enig. Mer om hotellet, hva dere gjør om dagene, hvilke attraksjoner er det å anbefale, shoppingmuligheter, kanskje noen flere bilder fra stedet, byen, gatene? Hadde vært toppers! Ha en fin ferie videre, og nyt varmen, her i Norge et det surt og kalt, og jeg tipper at de fleste nordmennene misunner alle dere som har varme, så ikke lengt for mye hjem 😉

   1. Gudrun

    Enig – føles nå som det er mest en restaurant guide. Ikke mye å se og høre om stedet dere er på og omgivelsene rundt. Mer interesant enn detaljerte beskrivelser av all maten dere inntar.
    Når det gjelder trening er det vel knapt riktig å si dere har hatt en halvslapp ferie – dere trener jo hver dag.

   2. Caroline

    Ja, jeg vet :/ Det har blitt litt sånn pga. sykdom o.l :/ Men det kommer noen oppsummeringsinnlegg om hotellet og Gran Canaria nå de neste dagene <3

 3. Hva løper du 4×4 på? Altså fart 🙂

  1. Caroline

   Jeg ligger på 12 – 13 og en helling på 1,5 🙂

 4. Hei Caroline
  Ser at du merker alt med «sponset ferie: Ving».
  Jeg lurte bare på en ting. Er alle spisestedene dere hygger dere på også sponset? Eventuelt hvem av dem er ikke sponset?
  Skal selv til GC nå før jul og ville gjerne prøve en av de dere anbefaler, men er ikke så interessert om dere er sponset.
  Hilsen Kjetil

  1. Caroline

   Kun fly og overnatting er inkludert 🙂 Så alt unntatt bufféen på hotellet må vi betale selv 🙂

 5. Hva tenker Lars Kristian om at Helle Bornstein sammenlikner det å spise en banan som å spise en Stratos? Er det noe hold i denne påstanden? Tenkte det var greit å høre med en som faktisk utdanner seg innenfor ernæring, og ikke en selverklært ekspert 🙂

  1. Caroline

   Han er kritisk til mye av det Bornstein skriver, men har ikke lest så mye om det hun har sagt om banan. Han kjenner seg uansett litt igjen da vi begynte på lavkarbo, og er glad han har tilegnet seg mer kunnskap gjennom studiene 🙂 Men jeg skal hilse fra han og si at du kan ta deg en banan 😀

 6. Spiser dere ikke på hotellet? Eller var det ikke All Inclusive?

  1. Caroline

   Vi spiser litt forskjellige plasser, men ikke så veldig mye på bufféen som var all inclusive 🙂 Restauranten på hotellet er ganske bra, og vi skal blant annet spise der nå i kveld.

 7. Wow, du virker å ha vunnet i lotteriet av livet! Du virker å være en veldig fornuftig person, jeg ønsker deg alt det beste.

 8. Jeg mener ikke å virke veldig negativ, men syns det virker VELDIG bortskjemt når du skriver at ferieoppholdet er sponset for så å skrive at du er «ganske lei av mat og drikke».. Kanskje du skal sette litt mer pris på ting? Enkelte mennesker har ikke råd til ferie. Min familie har ikke vært på ferie på 9 år, fordi vi er så fattige.

  1. Må si meg enig.. Har aldri skjønt meg på folk som reiser på ferie for så å «klage» over å være matlei og ønsker seg hjem.. Hva er vitsen? Dere er svært heldige som får ferie, og hvert fall en gratis ferie:)

  2. Altså, etter to uker på ferie med bare restaurantspising så blir man faktisk litt lei. Det har ikke noe med utakknemlighet å gjøre.

   1. Kanskje det holder med én uke ferie da? Så slipper man å bli lei. For jo, det framstår dessverre veldig utakknemlig fra Caroline sin side.

  3. Caroline

   Marthe: At vi gleder oss til å komme hjem og er litt «matlei» betyr jo ikke at vi ikke har kost oss på ferie 🙂 Jeg pleier alltid å glede meg til å komme hjem når ferien nærmer seg slutt, og denne gangen er ikke noe unntak.

 9. Anna Lisa

  Heia på deg!
  Jeg forstår godt at du lengter hjem jeg. 2 uker i syden har jeg for min del synest vært alt for lenge!
  Det blir jo bare det samme hver dag, med spising, bading, soling… Ja, du vet!
  Godt å komme hjem uansett. Til dere som bare er her inne for å skrive dritt å negativitet til Caroline, dere burde finne på helt andre ting å gjøre. Det skjærer meg i hjertet å lese hvor mye negative folk som finest rundt omkring og det verste er at dere sikkert er småbarnsforeldre dere som oss! Fin arv og gi til sine barn det, fy søren.
  Velkommen hjem til dere alle å Æ glede meg sykt til å se hvilke planer du har for pynting å kos til hjemmet..hjerte hjerte, haha
  Fin du Caroline og flink, så ikke bry deg om slemme nettroll!
  Misunnelse er det fortsatt noe som heter
  Klem

  1. Men i alle dager, misunnelige troll? Jeg bare undres over hva som er poenget med ferie for dere, hvis dere blir så lei ferien? Kun det jeg stiller spørsmålstegn ved, er ikke ute etter å ta Caroline eller være sjalu, dere må roe dere ned noen hakk. Jeg liker bloggen, derfor jeg leser den daglig, men det må være akseptabelt at ikke alle skriver kun ros og godord.

 10. Helt enig med Anna Lisa!!!!
  Hvorfor i all verden leser dere denne bloggen om dere ikke liker den???
  Caroline er veldig pen og har en flott kropp, men det kommer ikke av seg selv. Derimot deler hun jo tips med oss om vi vil vite oppskriften….. Så det er bare å sette i gang!!!
  Det er ikke ofte jeg leser kommentarene, men når jeg gjør det så får jeg mest sjokk. Utrolig hvor mye sjofelt folk kan komme seg til og si.
  Takk Caroline for at du deler med oss. Tror du har en flott familie, og lille Nelia har jeg tro på at blir tatt vare på og satt i fokus, ALLTID!
  God tur hjem til hverdagen, som heldigvis er det beste i lengden!

 11. Hei! Hvor har LK kjøpt roret han har på jakkeslaget?

  1. Caroline

   Han fikk det i en overraskelsespakke fra http://www.lustbox.no 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *