en lang dag

solnedgang

Denne dagen har vært så uendelig lang. Full av bekymringer og usikkerhet, og den endte så veldig annerledes enn vi hadde sett for oss. Jeg forteller mer i morgen, for akkurat nå er jeg bare så innmari glad for at alle er her på hotellet sammen og jeg er så klar for å spise litt middag og krølle meg opp i sofaen etterpå. Håper alt er bra med dere der hjemme ♥ 

28 kommentarer

 1. Nå fikk jeg skikkelig reisefeber. Jeg drar til Gran Canaria den 19 desember. Så fine bilder du tar. Jeg reiser nedover med sønnen min, tips til hva du har med til datteren din hadde vært supert. Tenkte mest på flyturen. Blir første flyturen for min gutt.

  Nyt den siste tiden på GC

 2. Huff, det høres ikke bra ut! Håper dere har det fint og at det ikke er noe alvorlig.
  Sender dere alle en stor klem <3

 3. Christine

  <3

 4. Klem❤️

 5. Hva har skjedd? :-/

 6. Vet ikke hva som har skjedd, men håper alt er bra hos dere også <3

 7. Uff, nå fikk jeg en ekkel følelse i kroppen. Håper alt går bra med lille N og dere <3 <3

 8. Uff! Sender over en stor klem og håper alt er bedre nå❤

 9. Dette blir litt sånn, si a men ikke b. Håper alt er bra, og det har vel endt godt siden dere kunne spise middag og krølle dere opp i sofaen. Men mange av leserne lurer nok. (Krasjet m leiebil?) Prøv å nyt siste tiden da, og lykke til uansett hva det måtte være!

 10. Benedicte

  Klem <3

 11. Caroline K

  Hva er poenget med et slikt innlegg annet enn klikk? Vent med å si A før du kan fortelle hva som faktisk har skjedd…

  1. Enig!!

  2. Så sint da, Caroline K…

   1. Caroline K

    Var ikke sint? :p Men bra Caroline-politiet passer på :p

  3. Ja, det føles mest som et forsøk på å få oppmerksomhet når det legges ut slik. Klart vi alle virkelig håper alt er bra med dere, og ut fra avslutningskommentaren og snap i dag virker det jo slik. Synes det er litt merkelig bruke noe som åpenbart har vært alvorlig og vanskelig til å få oppmerksomhet på denne måten.
   Men som dagt – alt det beste ønskes dere …selvsagt

  4. Slapp av..

  5. Kristin

   Duuude hun har jo sagt at hun skal forklare! Ja det er sikkert for å få noen ekstra klikk, ELLER kanskje det også er for å gi en «heads up» på hvorfor det var så få oppdateringer den siste tiden, både på snap, bloggen og andre platrformer.

   Håper alt er bra med dere, Caroline! <3

  6. Kristin

   Duuude hun har jo sagt at hun skal forklare! Ja det er sikkert for å få noen ekstra klikk, ELLER kanskje det også er for å gi en «heads up» på hvorfor det var så få oppdateringer den siste tiden, både på snap, bloggen og andre platrformer.

   Håper alt er bra med dere, Caroline! <3

  7. Enig her!
   Håper selv alt er bra med hele familien,
   men skjønte overhodet ikke poenget med det innlegget. Folk blir jo bare bekymra 🙁

 12. Håper veldig at dere alle har det bra <3

 13. Hoppas det är bättre!! Ha en underbar dag ♥

 14. Nå ble jeg fryktelig nysgjerrig, og litt bekymret! Håper ikke det er noe alvorlig som har skjedd.

  1. Så du ble nysgjerrig? Det var nok hele poenget også!

 15. Klem <3

 16. Jeg håper dere har det bra! Men her tar du en skikkelig mammaen til michelle-a og ikke b kunne vært navnet på bloggen hennes 🙂

 17. Jeanette

  uff,håper det ikke er noe alvorlig! sender dere en god klem

 18. Hei Caroline. Sender noen varme tanker til deg og dine to. Jeg kjenner deg jo ikke, men det er rart med det når man leser bloggen din hver eneste dag. Jeg føler at jeg kjenner deg bittelitt og hadde jeg møtt deg på gaten ville jeg antakeligvis sagt hei, helt uten videre. Ja, for jeg ser jo ansiktet ditt hver dag her på bloggen 😉 Håper ikke du blir stressa av å ikke legge ut så mange innlegg akkurat nå, det er faktisk fint for oss leserne å måtte vente litt. For en gang skyld! Det blir ekstra spennende å lese neste innlegg, samtidig som det viser at du klarer å legge bort bloggen en liten stund i alle fall. Jeg er ikke psykolog eller terapeut, men har stor tro på at det er sunt for deg å få en break. Og vet du hva, jeg vil gjerne at du fortsette å blogge. Ta den tiden du trenger. Altså, du har tre-fem innlegg per dag? Det synes jeg er vilt! Selv er jeg medlem av miljøpartiet og lever på mange måter litt annerledes enn deg. Likevel elsker jeg å lese bloggen din hver dag. Jeg drømmer meg bort og kobler helt av. Jeg leser alt du skriver og beundrer ditt pågangsmot og energien du utstråler. Du inspirerer til trening og sunn spising. Så til deg fra meg. Jeg håper du har det bra og at du tar vare på deg selv. Så kan jeg nyte av bloggen din i lang tid fremover 🙂 God adventstid, vennlig hilsen Mari.

 19. Så bra at det hår fint med lille N, klem til dere alle tre! Når det er sagt så er jeg så skuffet over at du la ut en teaser i går. Jeg har alltid syntes at bloggen din er så mye bedre enn de andre Klikk-jegerne, også kjører du et sånt stunt. Innlegget i går var virkelig helt unødvendig, når du kunne logge deg inn for å blogge, kunne du vel ha skrevet hva som hadde skjedd også? Det virker veldig bevisst og beregnende å gjøre slik, og jeg liker ikke blogger som driver med slik. Håper virkelig ikke det skjer igjen, da grunnen til at jeg leser bloggen din er at du ikke driver med slik.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *