puerto de mogan

Mogan_2

I går bestemte jeg meg for å ta en dag helt off og det var litt godt. Vi tok båten fra Puerto Rico til Mogan og var der i noen timer, kjøpte oss solsenger, men brukte dem så vidt. Hele gjengen er av den rastløse typen, så vi gikk heller rundt og kikket og spiste en stor lunsj før vi reiste tilbake til Arguineguin. Det er så nydelig og sjarmerende i Mogan, der kunne jeg virkelig tenke meg en leilighet!

Mogan_5

Mogan

Mogan_7

Mogan_4

(annonselink) kjole her / hatt anine bing / sandaler bianco by camilla pihl / klokke daniel wellington / veske mango

Kvelden tilbrakte vi på terrassen med noen drinker fra baren mens vi prøvde å overtale pappa til å spille kort. Det gikk ikke, så vi prøver igjen i kveld eller i morgen 😉 


Lollo & Bernie hadde fri i går, så i dag er det en liten jente som gleder seg til after beach med dem og hug session senere i kveld, og når hun har funnet drømmeland skal Lars-Kristian og jeg ta turen til en helt ny restaurant vi oppdaget her om dagen. Jeg kan nesten ikke vente!

Vi våknet forresten til overskyet vær og slik er det fortsatt, så jeg tenker å få gjort unna en del av det som har hopet seg opp mens vi har vært på ferie. Nå har vi bare 2 hele dager igjen og jeg begynner å bli veldig klar for å komme i julestemning, den blir liksom satt helt på vent nå som vi er her i varmen, og selv om det er helt nydelig, så kjenner jeg kjenner at jeg er klar for litt kulde, snø og jul nå 🙂 I hvert fall om 2 dager! 

17 kommentarer

 1. men oh, jag dog lite av bilderna. som vanligt helt fantastiskt fint – och inspirerande – inlägg. Kram till dig och familjen!
  / Andrea
  https://www.nouw.com/chicfood

 2. Great look! That’s what i need during this grey and rainy English autumn! Flowers! Enjoy th sunshine! 🙂

  http://www.allnnothing.com

 3. Hei 🙂
  Kan tenke meg det var godt med en fridag 🙂 Det fortjener du også synes jeg!
  La godt merke til det,for jeg var flere ganger innom bloggen for å se om det hadde kommet noe nytt,det er jo alltid like hyggelig å lese nye innlegg:) Så du var savnet i går 🙂 hehe. Men som sagt så fortjener du en fridag <3

  Klem

 4. Nyt de 2 siste dagene dere har igjen 🙂

  Er hundene på kennel?

 5. En fridag er deg vel unt!
  Kommer du til å skifte bannerbilde snart? Det hadde vært så koselig med et bilde med julestemning 🙂 Nyt siste del av ferien! Klem fra meg i regnet 🙂

 6. Åh, så herlige bilder! Fantastisk fint snitt på den kjolen 🙂 Den kledde du godt.
  NYT de to siste dagene i varmen 🙂

 7. Åh, så vackra bilder! Ni är så fina <3
  Kram.

 8. For ein herlig outfit!

 9. You look gorgeous! This dress is so lovely 🙂

  You can find me at:
  https://www.bloglovin.com/blogs/do-dolce-10043597
  & https://instagram.com/enelirahula/

 10. Herlighet, for en utrolig fin kjole!

 11. Hei. Leste et sted at du har botox i ansiktet, stemmer det? 🙂

  1. Caroline

   Nei, det stemmer nok ikke 😀

   1. Det var godt å lese 🙂

 12. Hvis dere har mulighet til å spise på Que Tal i Mogan anbefales det på det sterkeste. En av de beste resturantene jeg har vært på. Det er virkelig verdt turen.

  https://quetalbystena.com/

 13. Det første bildet urde du ha som header, helt nydelig 🙂

 14. Hei! Det ser bare helt fantastisk ut der vi drar på akkurat samme hotell som dere om 2 dager men hvor varmt er det? Hvor mye klær må vi ha med til kveldstid ?

  1. Caroline

   Gled dere 🙂 Kjempemoro for barna <3

   Det er ca. 20 grader på kveldene og 23 - 26 grader på dagtid. Du burde vurdere en cardigan eller en genser på kvelden, da det kan være en litt kjølig brus.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *