black friday hos get inspired

Nå er det black friday hos Get Inspired, så klikk deg inn NÅ for å gå bananas blant deilig treningstøy- og sko til tidenes laveste priser!

GIGranCanariahoved

Get Inspired kan gi deg opptil 80 prosent og dermed noen av Norges beste tilbud akkurat i dag, så det er nå du må være rask på tastaturet og få klikket hjem årets julegaver til de spreke venninnene dine! Dette er en unik mulighet, for tilbudene gjelder KUN i dag frem til midnatt. 

Klikk deg inn HER for det beste salget EVER 🙂 Og happy shopping! 

10 kommentarer

 1. Jaaaa, endelig fikk jeg muligheten til å kjøpte det settet fra Kari Traa som du hadde på deg i Ålesund :)) Som jeg spurte deg om du kunne linke til, hvis du husker 😉
  Takk for alt du gir av inspo til trening og treningsklær! Min kropp er kanskje litt likere din enn de fine jentene på Get Inspired (altså, du er veldig fin du også ;)), så er så mye lettere å se på deg åssen klærne vil sitte :)) Så tommel opp for sponsing fra Get Inspired 😀
  Klem!

 2. Kjøpte meg nettopp Kari Traa Louise-tigths, den er heeelt rå!! Gøy med salg!

 3. Henriette

  Håper du kan hjelpe meg med et spørsmål angående størrelse – jeg har så lyst på denne styrketreningstightsen fra Röhnisch, og det står den er normal til litt stor i størrelsen, men så ser jeg noen har kommentert den er litt liten. Har du din vanlige størrelse i den? Hvis du husker 🙂 Jeg bruker vanligvis S i kompresjonstightser fra f.eks. Craft, men har ingen fra Röhnisch å sammenlikne med. Kos dere masse videre på ferie!

  1. Hei. Jeg kjøpte akkurat den samme tightsen. Den er liten i str. Jeg bruker vanligvisvis xs i tights, (er selv en small til vanlig), men jeg måtte ha den i small. Utrolig god og fin på. I tillegg så er det knyting, mener jeg 🙂

 4. Åh ska in och kika direkt! Tack för tipset!! ♥

 5. Hej goa du!
  Igår var vi på HUD-event – kika gärna in för att se lite bilder 🙂
  Kram!

 6. Hei Caroline.
  Du har hjulpet meg tidligere med størrelser på noen klær/sko og det har vært til god hjelp så takk for det. Håper det går greit at jeg spør igjen.
  Kan jeg spørre hvilken str du har i blonde/blyantskjørtet fra Ganni, Adelaide lace white smoke/copper brown, som du hadde på deg i et innlegg i sommer? Jeg syntes det var så fint. På forhånd tusen takk for hjelpen hvis du har anledning til å svare.
  Ellers ønsker jeg deg og din familie fortsatt fine dager på GC.

  1. Caroline

   Klart jeg kan hjelpe deg, håper jeg ikke er for sent ute :/ Jeg har størrelse xs.

   Klem 🙂

 7. Hei 🙂
  Da har jeg bestilte kjempefint treningssett fra Kari Traa <3
  Håper bare det passer 😛
  Takk for inspirasjon 😀

  Klem

 8. Vakker som få caroline, ser ut til att du har en fin ferie, itilegg har du en utrulig bra blogg, ønsker enda bilder av magen din;)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *