aquarella in black lace

antrekk 6 carolinebergeriksenno aquarella

God kveld og hei fredag! I morgen reiser svigerforeldrene mine hjem, så i kveld skal vi ta turen til en restaurant som ligger like ved hotellet og spise alle sammen. Der er bordene er dekket med hvite duker, vi er omringet med blomster, lys og et lite basseng – og det beste av alt: det er live jazzmusikk. Min favoritt! Jeg gleder meg 🙂 

antrekk 5 carolinebergeriksenno aquarella

antrekk 2 carolinebergeriksenno aquarellaantrekk 4 carolinebergeriksenno aquarellaantrekk carolinebergeriksenno aquarellaantrekk 3 carolinebergeriksenno aquarellaantrekk 7 carolinebergeriksenno aquarellaantrekk 8 carolinebergeriksenno aquarella

(annonselenke) kjole her / sandaler asos / veske saint laurent / armbånd h&m 


I går var vi tilbake på Aquarella som er min absolutte favorittrestaurant, ikke bare her på Gran Canaria, men ganske gnerelt. Det er helt fantastisk service der, maten er alltid upåklagelig og omgivelsene er utrolig nydelige. Anbefales på det sterkeste! I går ble det blant annet et nydelig gjensyn med østers! 

østers carolinebergeriksenno aquarella

carolinebergeriksenno aquarellarødvin carolinebergeriksenno aquarellacarolinebergeriksenno lars-kristian aquarellaost carolinebergeriksenno aquarellacarolinebergeriksenno aquarella lars-kristianforrett carolinebergeriksenno aquarella

Tusen takk for alle fine ord og tilbakemeldinger den siste tiden! Det er vanskelig å være up to date på kommentarfeltet på ferie, men jeg prøver å svare når jeg har mulighet og leser alt dere skriver. Ha en fantastisk fredag, dere ♥ 

81 kommentarer

 1. Utrolig lekkert antrekk! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 2. Hei! Jeg ville egentlig bare legge igjen noe velfortjent ros. For noen uker tilbake bladde jeg meg igjennom alle blogginnleggene dine i november/desember de siste 4 årene, og jeg ville bare fortelle hvor ekstremt bra jeg syes bloggen din har utviklet seg bildemessig. Jeg har fulgt deg siden en stund før du og Lars Kristian giftet dere, så denne utviklingen har jeg «fulgt nøye», hahah. Jeg merket det spesielt godt på forskjellen fra feriebildene dere tok i Mexio (som var fine) til turen deres til Grand Canaria i fjord (som var virkelig helt nyyydlige!). Fine bilder er jo alltid et +, men dine bilder er faktisk helt breathtaking ! Ingen annen toppblogger som etter min mening når opp til den kvaliteten du viser. Må også få legge til at bildene av deg og Nelia i matchene kjoler var fantastiske! Jeg kan virkelig ikke få gitt deg nok skryt for dette. Elsker bloggen din, du er fantastisk! Nyt ferien videre, fine du <3

  1. Hvordan kan du bladre i månederne?

   1. Z:

    Du skriver inn bloggadressen og datoen du ønsker å se blogginnlegg ifra bak, slik for eksempel: https://carolinebergeriksen.no/2014/11. Deretter klikker du på datoen som står rett under overskriften på et blogginnlegg. Nå er du inne på det bestemte blogginnlegget. Her blar du deg bare ned til bunnen av innlegget, så står det navnet på neste og forrige innlegg på hver sin side 🙂

  2. Caroline

   Tusen takk, så utrolig hyggelig å høre <3

 3. You look stunning 🙂 Hot best mama! Nydelige bilder 🙂 Knall fint antrekk til deg! Ønsker dere en fin fredags kveld ❤️Full forståelse for at du er på ferie og ikke tid til å svare på alle tilbakemeldingene og sånn bør det også være, kos deg og nyt ferien 🙂 helt herlige blogg innlegg og de fineste bilder fra ferien deres 🙂 Bildene er helt magisk fine!!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 4. Wow,for et fantastisk antrekk! Og som vanlig ser du helt smashing ut! 🙂

  Ønsker dere en god helg i varmen <3

  Klem

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 5. Veldig stilig antrekk 🙂 Riktig god helg til dere 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 6. Dette antrekket er det flotteste jeg har sett på deg;) Du kler svart;)

  1. Caroline

   Oi! Så hyggelig å høre <3

 7. Så fin du er Caroline 🙂 håper dere nyter resten av ferien 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 8. Så fin du er!! Ser ut som dere koser dere, herlige bilder 🙂

 9. Du ser ut som en million! Den kjolen satt som støpt på deg, utrolig nydelig 🙂 håper dere koser dere videre på ferie!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 😀 😀

 10. Du må ta bort prislappen under skoan dine. Ikke første gangen du ikke gjør det, så nå må jeg si i fra.

  1. Jøss, da har du VIRKELIG zoomet inn

   1. Cookiegirl

    Fritt land.. da zoomer man inn hvis man vil haha!

   2. Ja, sant det er lov å zoome, jeg sa ikke at det ikke er lov, fritt land off course. Også er det fint at det er et fritt land så man kan kommentere på at man syns zooming er unødvendig:)

   3. Hahahaha! fatter ikke at det er mulig å bry seg om slike ting 🙂

  2. Ja, for om hun gjør det eller ikke har jo masse og så for deg! Skjønner!

  3. Therese

   Du har visst øye for detaljer du…….! Snakk om å lete etter feil og mangler. Det var altså en irritasjon over en knapt synlig lapp du sitter igjen med etter å ha sett disse bildene? Du er unik altså, og veldig spesiell som klarer å se den under skoen, gratulerer! Caroline burde vel sendt deg en premie i posten for denne «tragedien» du oppdaget for henne?

   Jeg pleier ikke kommentere, men dette var altså en så utrolig tåpelig kommentar at jeg ikke kunne la være.

   1. magnhild

    I likhet med Caroline så jeg ikke Ninas ytring som en frekk kommentar! Jeg hadde selv satt pris på om noen sa ifra til meg om jeg hadde glemmt å ta av lappene på skoen….! Ser ganske tåpelig med de på, for de syner utrolig godt når man går!! Så kommentaren var nok til Caroline sin fordel.

    Jeg pleier ikke å kommentere, men dette var altså en så utrolig tåpelig kommentar at jeg ikke kunne la være.

    Ikke alle er ute etter å ta Caroline selv om de ikke bruker emoticons.

  4. Caroline

   Haha 😀 Skal se bedre etter neste gang :O

 11. Hihi, ta av prislappen under skoa dine 😉 ….Men flott er du!

  1. Du har visst zoomet inn en del ja. Tar aldri av prislappen på mine sko, og om jeg gjør det, er det fordi jeg kjeder meg:) Aldri fått noen kommentarer på det heller:)

   1. Cookiegirl

    Folk har kanskje ikke giddet å si det til deg, men i skjul ledd litt?

   2. Cookiegirl: Det kan ikke være greit å gå rundt og tro at dersom du ikke er perfekt så går folk rundt og ler av deg bak ryggen din. De som blir sjenert og flau over andre mennesker fordi de har en lapp under skoene, synes jeg synd på. Snakk om å fokusere på det negative, ikke rart mennesker opplever et stort press på både det ene og det andre når sånne som deg ler av dem for at de har en lapp under skoene! Regner med du selv ser og oppfører deg som en Hollywood stjerne. Forhåpentligvis har du et støtteaparat rundt deg som gjør at du ikke gjør slike tragiske menneskelige «feil».

   3. Da må de bare le, godt de har noe å le av:)

 12. Therese

  Wow! Skikkelig Bond-girl jo! Hot hot hot!!

  1. Caroline

   :O 😀 😀

 13. Birgitte

  Du er så fin på håret. Hvordan får du til å lage de enkle krøllene der?

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Jeg bruker ghd krølltang fra Blush 🙂

   Jeg har skrevet om den her: https://carolinebergeriksen.no/2015/02/25/slik-far-du-myke-kroller/

 14. Beklager, jeg må bare si det. Jeg er SÅ misunnelig på den rumpa di, hahah! Som heterofil veskegal jente la jeg merke til rumpa di før jeg så veska. Just saying. Kos dere på ferie!

  1. Haha, samme her! :))

  2. Caroline

   Haha 😀 Tusen takk :p

 15. solfrid

  Ja dette ser helt perfekt ut bortsett fra baksiden av leggene dine som ser litt bulkete ut på midten.

  1. Caroline

   Takk 🙂

   Ja, det er på grunn av gastrocnemius.

   1. Hahaha ja tenkt at Caroline har LEGGMUSKLER ; jeg dauer seriøst…:-D

  2. Jeg har kommentert på flere innlegg i tråden her nå, men at noen må finne det lille «uperfekte», på et ellers helt perfekt utseende…hva er poenget. Skjult sjalusi og kritisering lang vei.

   Opplevd dette mange ganger selv, og det føles bare meningsløst og patetisk. Mamma Mia det er energitappende selvom man ikke tar seg nær av det. For det er så unødvendig! Om noen er sjalu på utseendet ditt, lyser det lang vei enten det er face-to-face eller via en blogg. Hvertfall når du har opplevd det nok ganger.

   «Imperfections makes the beauty».

  3. Hahaha! Nå måtte jeg le høgt her jeg sitter alene, takk for at du forlenget livet mitt litt, Solfrid 😉
   Personlig synes jeg muskler i beina er kjempeflott! Noe av det beste med sommeren er jo menn i shorts :p Like flott på damer altså og skulle ønske de beina var mine! Du ser smashing ut, Caroline 🙂

  4. Wow! Du må være et unikt menneske Solfrid, som ikke har leggmuskler! Du burde bli forska på!

  5. Haha! Det heter «muskler» som man (som oftest) får etter noen form for trening. Ettersom du tydeligvis ikke kjenner til det er det nok praktisk at du ønsker deg et gymmedlemskap til jul:P

  6. Er dette kødd!?
   …en gal gal verden!

   Kjempe fine bilder av en flott dame!

 16. Nydelig kjole. Nydelig dame. Den sveisen du har nå, er nok min favoritt på deg!

  Over til noe annet, i går fant jeg Anette sportsbag på salg. Å jeg måtte bare bestille. Gleder meg slik til den dumper ned i postkassa – Har faktisk sommerfugler i magen. Så årets julegave til meg selv er den fantastiske bagen din og em gizmo rettetang fra makestyle. Nå må jeg bare holde meg unna å kjøpe Nelia veska også;-)

  Nyt det som er igjen av ferien. Klem<3

  1. Caroline

   Tusen takk! Håper du blir fornøyd med vesken 😀

 17. Gravid igjen? 🙂

  1. LOL!!! Hvor i granskauen tar du det fra?

 18. Vil bare si du ser smashing ut! Du passer virkelig den korte frisyren. 🙂
  Fulgt bloggen helt siden du planla bryllupet deres, virkelig gøy å se hvordan alt har utviklet seg, spesielt bildemessig. Flinke fotografer er dere! 🙂 Gleder meg til å følge deg videre, stå på Caroline! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 19. Katarina

  Wow! Du ser virkelig smashing ut, Caroline! Og så har du fått DEN nydelige brunfargen! Kos dere masse resten av dagene i sol og varme 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 20. La Aquarela er helt fantastisk! Vi hadde vår bryllupsmiddag der for noen år siden, og vi var strålende fornøyde.
  Har dere noen gang leid bil og kjørt opp på fjellet? Det vil jeg anbefale. Man kommer til koselige steder tett innpå lokalbefolkningen. Små spisesteder finnes også på turen.
  Det er også mulig å komme seg til de to høyeste fjelltoppene på Gran Canaria. Den nest høyeste, Roque Nublo kan man gå opp til. Parkering ved veien, og en liten, fin fottur- så er man der. Den høyeste, Pico de las nieves kan man kjøre helt opp til. Fantastisk utsikt!
  På kjøreturen opp til fjellet er det store furuskoger, og under trærne ligger det enorme mengder med svære, flotte furukongler. Jeg plukket med meg mange som jeg tok med hjem, og pynter med til jul. Kos dere masse resten av ferien! (Psst.. Aquarela skrives med en L 🙂 )

 21. Elisabeth h

  Hvor er armbåndene fra? Såååå fine!!

  1. Caroline

   HM 🙂

 22. Wow, du ser helt fantastisk ut! Lekkert antrekk 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 23. Du ser fantastisk ut, rett og slett!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 24. Wow, dette er det fineste bildesettet jeg har sett fra deg noen sinne! Flott dame, flott kjole, flott lys og omgivelser! Måtte ta turen innom i eksamenlesepausen, hehe. Ha en fortsatt fin ferie 🙂

  1. Caroline

   Oi! Så utrolig hyggelig å høre 😀 Nå ble jeg ordentlig glad <3

   Lykke til med eksamen! 🙂

 25. Wow, for noen bilder Caroline 🙂
  Nydelige omgivelser, lys og ikke minst dame 🙂 Kjempe flott innlegg.
  NYT ferien videre og kos dere masse 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 26. Anna Lisa

  Kjempefin både du og settingen
  Du gleder deg vel til å komme hjem no å stelle i stand litt Christmas !
  Her pynter vi, spiller julemusikk å duften av røkelse kjennes i milevis, haha

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

   Ja, jeg gleder meg veldig nå 🙂 Høres ut som dere har det kjempehyggelig:)

   Klem!

 27. Marianne

  Veldig fin kjole på en veldig fin dame 🙂 Kose dere masse!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 28. du ser fantastisk ut. Kan jeg spørre hvilken størrelse du har? Og er de store eller små i størrelsen?

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Jeg har xs/34.

   Klem 🙂

 29. Mariamsen

  Så fantastisk flott du ser ut på håret, det korte klippet kledde du jammen veldig godt

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 30. Superfin kjole på deg!:) Jeg lurer på hvilken størrelse du har (jeg vurderer sterkt å kjøpe den selv via nett så jeg har den til jul, og jeg tipper jeg har ca. samme størrelse som deg omtrent 🙂 ) ?
  Mvh Stine

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Jeg har xs/34 🙂

 31. Virkelig lekkert antrekk 😀 !!! men jeg klarer ikke å befri meg fra tanken på at du ikke bruker undertøy under slike kjoler ;-)hehehehe ….tenk om du bøyer deg litt for langt ned,sømmen sprekker eller at du slapper litt for mye med beina på restaurantstolen :-O Du er knalltøff som tør å gjøre det…jeg hadde nok ikke turt i redsel for å bli «oppdaget» 😛

  1. Caroline

   Haha 😀 Det har i hvert fall ikke skjedd til nå :O

 32. Rålekker! Hvilket merke er kjolen? Får bare opp at den er utsolgt på boozt:/

  1. Caroline

   Den er fra Samsøe & Samsøe 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *